Väkälangat

Maksuton konsultaatio

Konsultaatio on veloitukseton, eikä se sido sinua mihinkään. Myös kuvakonsultaatio onnistuu!

Ihana ammattitaitoinen palvelu. Minun neulapelko otettiin hienosti huomioon ja ensimmäistä kertaa selvisin ilman paniikkia operaatiosta jossa käytetään neulaa. Minulle kerrottiin hoidosta sekä hoidon kulusta kaikki mahdollinen. Toiveeni hoidon suhteen otettiin huomioon, ja kerrottiin realistisesti hoidon vaikutuksista sekä suositeltiin myös muita hoitoja jotka tukevat tavoitettani.
Kasvoni ovat todella hyvät ja parantuneet. Kiitos tosi paljon hyvästä työstä!
Voihan Amanda minkä teit! Kävin 5.10. Tampereen toimipisteessä, ja minulle laitettiin mesolankoja mm. poskipäihin, leukalinjaan, leuan alle muistaakseni noin 30–40 kpl ja muutama juonteita silottava pistos otsaan ja silmäkulmiin. Mustelmia tuli pariin kohtaan ja turvotusta, mutta ne hävisivät viikossa eivätkä muutenkaan aiheuttaneet itselle päänvaivaa, koska tiedän, että tällaisista toimenpiteistä näitä tulee väkisinkin. Olen niin tyytyväinen lopputulokseen ja kasvoistani näkee selkeän "faceliftauksen". Tällaista juuri toivoin! Upea lopputulos! Kiitos Amandalle ammattitaitoisesti tehdyistä toimenpiteistä ja superhyvästä asiakaspalvelusta! : ) Suosittelen kaikille Amandaa ja Nordic Med Spata!
Moi Saara! Ja kiitos vielä eilisestä. Oon tosi tyytyväinen väkälankojen tulokseen joka näkyy jo nyt! Ei ole ollut mitään kipua tai turvotusta ja itse toimenpide oli melkeinpä täysin kivuton.
Hei Saara! Kiitos paljon erinomaisesta hoidosta. Olen erittäin tyytyväinen erityisesti kaulan velttouden paranemiseen. Uskomatonta, miten tuollaiset pienet langat leuan alla ovat saaneet kaulan kiinteytymään näin selvästi jo kahdessa viikossa. Harmi, kun asun näin kaukana, olisit muuten voinut ottaa uudet kuvat. Moni muukin ikäiseni nainen hyötyisi varmasti tästä hoidosta.
Eilen Saara laittoi väkälangat alakasvoihin ja voi hitsi kyllä olen tyytyväinen! Hoitotoimenpide ei ollut kivulias, tuntemuksia tietenkin oli, mutta ei sattunut. Heti toimenpiteen jälkeen nähtävissä selkeä muutos ja leukalinja selkeämpi ja poskipäihin tuli ryhtiä. Juuri sitä mitä toivoin ja halusin! Tänään aamulla ei juurikaan turvotusta, mustelmia ei ollenkaan. Kiitos vielä Nordic Med Spa ja erittäin ammattitaitoiselle Saaralle! Suosittelen!
Hei kiitos vielä! Kaikki mennyt loistavasti. Ei kipua, ei juurikaan turvotusta. En edes kylmähoitoa ole tarvinnut. Otin seuraavana aamuna ihoteipit pois ja hyvä jos silmällä erotti "reikiä". Huomaan itse eron ja oon niin tyytyväinen jo nyt. Palataan asiaan! Se leuka voisi olla seuraavaksi to do -listalla. Aurinkoista viikonloppua!
Kävin 15.5. ottamassa mesolankoja kaulaani ja vissiin myös leukaperiin. Nyt on kulunut kolme viikkoa ja huomaan pientä muutosta parempaan. Odotukseni on ollutkin realistisia mutta sen verran tykästyin, että meinaan ottaa uudestaan kun aika sopiva.
Kiitos, oot kyllä taitava laittamaan mesolankoja, oon aivan rakastunut näihin!
Olen tyytyväinen hoidon tulokseen. Jossain kohti mesoja voisi lisätä.
Kiitos kivuttomasta mesolankahoitotilanteesta. Oli mukavat päiväunet. Tulokset näkyvät jo, ja varailinkin jo uutta aikaa.
Anna-Sofialle kiitos, oot vaan kyllä niin hyvä! Kasvoista lähti taitavissa käsissä muutamalla langalla tehdyllä freesauksella mielestäni useampi vuosi! Yleisilme on raikkaampi ilman meikkiäkin!
Hei Saara, kiitoksia viimeisestä! Teit siis cog-langat ja huulet. Olen supertyytyväinen: mustelmia ei tullut kasvoihin tai huuliin. Jo neljän päivän jälkeen kipu katosi totaalisesti, mutta missään vaiheessa kipu ei ollut paha. Käytin kylmäpussia ensimmäisen illan ja nukuin istuma-asennossa. Muutoin kevyt puhdistus kaksi kertaa/vrk. Suupielten marionettipoimut ovat miltei historiaa.
Minun on pakko sanoa, että mesolangat on paras hoito, mitä olen ikinä kokenut. Tämä on vasta päivä 2, mutta kaksoisleuka on melkein hävinnyt, ja minun iho on reagoinut tosi hyvin!
Erittäin tyytyväinen mesolangoista saatuun lopputulokseen.

Haha...kyllä selkeesti kannatti käydä mesolankahoidossa kun heti Alkossa kysyttiin henkkareita.

Kolme hyvin onnellista naista lähti tänään kotiin Anna-Sofian osaavista käsistä. Tehtiin biorevitalisaatio mulle ja kahdelle ystävälleni Plasma Pen -kohotus luomille sekä mesolankakohotusta kasvoille!

Tulokset paranevat koko ajan ja olen todella tyytyväinen.
Mesolangoista oli apua. Olen tyytyväinen. Niillä jatketaan myös.

Mesolangat oli tosi positiivinen & miellyttävä kokemus. :) Jännitin aivan turhaan.

Kiitos vielä sikana mesolangoista lokakuulta! Mun leuan alue on ihan sairaan hyvä nyt. Oot ihan supertaitava!

Piirteiden laskeutuminen muuttaa kasvojen muotoa. Rasva katoaa alaluomilta ja keskikasvoilta mutta lisääntyy leukapielissä. Raskas leukalinja vähentää kasvojen naisellisuutta.

Jos kasvojen ikämuutokset harmittavat sinua, voit saada apua väkälankahoidosta. Väkälangat ovat suorien ja kierteisten mesolankojen tapaan steriilejä lankoja. Niillä saadaan kuitenkin hieman erilaisia tuloksia kuin peruslangoilla.

Sairaanhoitaja Saara Räsänen Nordic Med Spa

Tämän blogitekstin asiantuntijana toimii sairaanhoitaja Saara Räsänen.  Saara työskentelee Helsingin klinikalla. Hän tekee meso- ja väkälankahoitojen lisäksi muun muassa täyteaine- ja mesoterapiahoitoja, PRP-, Aquagold- ja happokuorintakäsittelyjä sekä medikaalitason kasvohoitoja.

”Väkälankahoito on iholle hiukan rankempi kuin normaali mesolankahoito, ja toimenpiteen jälkeen kannattaa välttää fyysistä rasitusta ja voimakasta ilmeilyä ainakin viikon ajan. Toimenpide on tehokas. Iho kiristyy ja piirteet kohoavat mukavan luonnollisesti.”
(Saara Räsänen)

Väkälangat

Mistä on kysymys?

1. Mikä on väkälankahoito?

Väkälanka- eli cog-lankahoito on hyvin samantapainen kuin mesolankahoito. Toimenpide tehdään steriileillä PDO-langoilla, jotka sulavat hoitoa seuraavien kuukausien aikana. Cog-langoissa on väkäsiä, jotka kiinnittyvät kudokseen. Kun lankoja nostetaan, myös piirteet nousevat.

2. Mihin teho perustuu?

Väkälangat viedään ihon sisään neulan tai tylppäkärkisen kanyylin avulla. Neula vedetään pois, ja väkälanka jää ihon sisään. Ainoastaan langan häntäpää kurkistaa esiin pistospaikasta.

Kun lanka on paikoillaan, iho painellaan kiinni langan kymmeniin väkäsiin. Lankaa vedetään varovasti ylöspäin, ja tällöin myös iho kiristyy langan mukana. Lopuksi langanpää katkaistaan, ja lanka jää kokonaan ihon sisälle. Hoitoa seuraavien viikkojen aikana väkälanka ankkuroituu tiukasti kiinni kudokseen.

Väkälangat hajoavat täysin 6–12 kuukaudessa. Lankojen ympärille muodostuu hoidon jälkeisinä kuukausina runsaasti uutta kollageenia. Kun langat ovat sulaneet, langan ympärille syntynyt kollageenirakenne pitää edelleen yllä kohottavaa tulosta.

”Ennen väkälankahoitoa puudutan hoitoalueen parilla pienellä puudutuspistoksella. Puudutuspistokset muistuttavat lähinnä hyttysenpistoja. Hoidettava alue puutuu. Itse lankahoidon aikana asiakas tuntee ainoastaan rasahtelua, kun iho painellaan kiinni väkäsiin.” (Saara Räsänen)

3. Onko toimenpide turvallinen?

Väkälankahoito on turvallinen, kun sen tekee terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö ja kun hoidossa käytetään tutkitusti turvallisia lankoja.

Komplikaatiot ovat harvinaisia. Hoito tehdään aseptisesti, ja langat ovat steriilejä. Pistoskohdasta ihon sisään ei pääse mitään ylimääräistä. Toimenpiteinä lankahoidot ovat turvallisempia kuin vaikkapa täyteainehoidot. Silti hoito kannattaa teettää terveydenhuollon ammattilaisella, koska hoidossa mennään ihon pintakerroksia syvemmälle.

Lue sivuoireista ja riskeistä.

4. Montako lankaa tarvitaan?

Väkälankojen lukumäärä arvioidaan tapauskohtaisesti, aivan kuin mesolankojenkin. Väkälankoja viedään ihon sisään vain muutama, yleensä kolme tai neljä kasvojen molemmin puolin.

”Asiakkaan ei itse tarvitse ennen hoitoa tietää, mitä lankoja hän tarvitsee ja kuinka paljon. Lankojen lukumäärä ja hoidon hinta selviää konsultaatiokäynnillä, jonka aikana hoidon tavoitteet ja asiakkaan budjetti sovitetaan yhteen.” (Sairaanhoitaja Saara Räsänen)

Väkälankahoito

5. Kenelle väkälangat sopivat?

Väkälangat eli cog-langat sopivat ihmisille, jotka kaipaavat luonnollista kohotusta kasvoilleen ilman kirurgiaa. Toimenpide sopii veltostuneiden piirteiden liftaamiseen kasvojen ja joissakin tapauksissa myös kaulan alueilla.

6. Milloin tulokset näkyvät?

Väkälangat kohottavat ihoa välittömästi. Lisäksi hoito stimuloi dermiksen fibroblasteja tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia. Tämän vuoksi tulokset paranevat hoidon jälkeisinä kuukausina. Lopputulosta voidaan arvioida kuuden viikon päästä toimenpiteestä.

Väkälankahoito on iholle varsin suuri rasitus.

”Jos väkälankahoito on osa laajempaa hoitokokonaisuutta, hoitopolulla voidaan siirtyä seuraavaan toimenpiteeseen aikaisintaan puolen vuoden päästä. Ihon on annettava toipua rauhassa väkälankahoidosta ennen seuraavia käsittelyjä”, Saara huomauttaa.

7. Miten toimin hoidon jälkeen?

 • Hoidon jälkeen kannattaa juoda paljon vettä ja muita nesteitä.
 • Normaalit ihonhoitorutiinit ja meikkaamisen voi aloittaa aikaisintaan hoitoa seuraavana päivänä.
 • Ensimmäiset yöt tulee nukkua selällään, pää kohoasennossa.
 • Toimenpidealuetta hoidetaan ensimmäisten päivien aikana kylmällä 3–4 kertaa päivässä 20–30 minuuttia kerrallaan. Kylmäpakkaus on aina käärittävä kankaan tai paperin sisään, ettei ihoon tule paleltumavammoja.
 • Mustelmien ehkäisemiseen ja syntyneiden mustelmien vaalentamiseen suosittelemme Arnizen-voidetta.
 • Ensimmäisen viikon ajan tulee ottaa rauhallisesti. Hikiliikunta on kiellettyä, mutta rauhallisia kävelylenkkejä suositellaan.
 • Ensimmäisen kahden viikon aikana vältetään ääri-ilmeitä, kovia ruokia, purukumia

8. Kuinka pitkään tulokset pysyvät hyvinä?

Tulosten kesto on aina yksilöllistä ja riippuu asiakkaan iästä, ihotyypistä ja lankojen lukumäärästä. Tulos on parhaimmillaan puoli vuotta hoidon jälkeen, ja tuloksista saa nauttia ainakin vuoden verran.

Väkälankahoito voidaan tarvittaessa uusia vuoden päästä.

”Tuloksien ylläpitoon riittää usein jokin kevyempikin käsittely, esimerkiksi Aquagold- tai neulaushoito. Tärkeintä on hoitaa ihoa kotona hyvillä tuotteilla – säännöllisesti ja pitkäjänteisesti”, Saara kertaa.

Kiinnostavatko väkälangat?

Saatavuus, hinnat, maksaminen

Väkälankahoitoja tehdään Helsingissä, Hyvinkäällä, Tampereella ja Turussa.

 • Toimenpiteen hinnat vaihtelevat 319 euron ja 719 euron välillä.
 • Lankojen lukumäärä ja hoidon hinta on jokaisella yksilöllinen. Hinta-arvion saat maksuttoman konsultaation aikana. Konsultaatio ei sido sinua mihinkään.

MAKSUTAVAT:

 • maksukortti
 • Nordic Med Spa Terveystili –lasku
 • Nordic Med Spa Terveystili –osamaksu
  • Laskutus- ja osamaksusopimukset tehdään jo ennen vastaanotolle saapumista täällä.

Mesolangat

Kaikki blogitekstit mesolankahoidoista

Ennen ja jälkeen
Mesolangat | Helsinki, Hyvinkää, Tampere, Turku
Väkälangat eli cog-langat | Helsinki, Hyvinkää, Tampere, Turku

Maksuton kuvakonsultaatio

Kuvat voit lähettää myös sähköpostitse

(konsultaatio@nordicmedspa.fi).

Konsultaatio on maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

  Tämän lomakkeen kautta ei voi perua vastaanottoaikoja.

  Yhteystiedot


  Viesti

  Liitetiedostot

  Laita viestin liitteeksi valokuvia niistä kehonosista, jotka sinua mietityttävät. Huom! Ladattava valokuva voi olla maksimissaan 5 megan kokoinen. Tätä suuremmat kuvat voi lähettää sähköpostitse.  © Copyright - Nordic Med Spa