Palvelut

Konsultaatiot

ZO-kotihoito-ohjelman suunnittelu

ZO Skin Health -kotihoito-ohjelman suunnittelu

ZO Skin Health -kotihoito-ohjelma voidaan suunnitella klinikalla tai etänä. Konsultaatio on maksuton eikä sido ostoksiin.
Konsultaatio ilmainen konsultaatio Nordic Med Spa

Konsultaatio klinikalla

Konsultaatio on hyvä paikka aloittaa esteettisen hoidon suunnittelu. Ajan konsultaatioon voit varata Helsingin, Hyvinkään, Tampereen tai Turun klinikalle.
Videokonsultaatio etäkonsultaatio Nordic Med Spa

Videokonsultaatio

Maksuton videokonsultaatio on näppärä tapa aloittaa esteettisten hoitojen suunnittelu tai harkinta. Videokonsultaatio ei sido asiakasta mihinkään. 
Kuvakonsultaatio Nordic Med Spa

Kuvakonsultaatio

Maksuton kuvakonsultaatio on helppo tapa aloittaa esteettisten hoitojen suunnittelu tai harkinta. Kuvakonsultaatio ei sido asiakasta mihinkään. 

Medikaaliset kasvohoidot

ZO Skin Health kasvohoidot

ZO Skin Health -kasvohoidot

Medikaaliset ZO-kasvohoidot täydentävät ihon kotihoito-ohjelman.
Dermaplaning Helsinki Tampere Hyvinkää Turku

Dermaplaning

Dermaplaning on Hollywood-tähtien kuulaan ihon salaisuus. Kivuton hemmotteluhoito tasoittaa ja heleyttää kasvot.
mikroneulaus ja mesoterapia

Mikroneulaus ja mesoterapia

Mikroneulaus ja mesoterapia kiinteyttävät ihoa ja mahdollistavat tehoaineiden imeytymisen. Hoitosarjan tuloksena iho tasoittuu, heleytyy ja napakoituu sisältäpäin.
kemiallinen kuorinta

Kemialliset kuorinnat

Kemiallisessa kuorinnassa ihon ylin kerros uusiutuu. Kuorinnan tuloksena pienet pinnalliset juonteet tasoittuvat ja ihosta tulee kuulas ja heleä. Kuorinta voidaan tehdä pinnallisena tai keskisyvänä.

Aquagold ja ihon syväkosteutus

Aquagold Fine Touch

Aquagold Fine Touch

Aquagold Fine Touch -hoito ennaltaehkäisee ja häivyttää ihon ikämuutoksia. Hoito tehdään patentoidulla, FDA-hyväksytyllä mikrokanavalaitteella. Hoidon jälkeen iho on pehmeä, tasainen ja kirkas.
biorevitalisaatio Juvéderm Volite skinbooster

Ihon syväkosteutus eli biorevitalisaatio

Ihon syväkostetutus on pistoshoito, joka tasoittaa ja kiinteyttää ihon pintaa lisäämällä ihon hyaluronihappopitoisuutta. Toimenpiteen tulokset säilyvät jopa yhdeksän kuukauden ajan.

Täyteainehoidot

Huulten täyttö helsinki huulten täyttö tampere huulten täyttö turku huulten täyttö hyvinkää

Huulten täyttö, muotoilu ja syväkosteutus

Huulten täyttö, muotoilu ja syväkosteutus ovat Juvéderm- tai Teosyal-täyteaineilla tehtäviä pistoshoitoja. Täyteainehoidolla voidaan korostaa ja korjata huulten muotoa, muuttaa huulten kokoa ja häivyttää huulien ikämuutoksia.
Täyteainehoidot helsinki täyteainehoidot tampere täyteainehoidot turku

Kasvojen täyteainehoidot

Kasvojen täyteainehoidot tehdään Juvéderm- ja Teosyal-hyaluronihappovalmisteilla. Täyteainehoidoilla voidaan korjata ikääntymismuutoksia sekä muotoilla ja korostaa yksittäisiä kasvonpiirteitä.

Muut esteettiset hoidot

Botox-hoito Botox Helsinki Botox Tampere Botox Turku

Botox-hoito

Botox-hoito on usein tehokkain ja edullisin ratkaisu kasvojen ikämuutosten hoitoon. Toimenpide on nopea, helppo ja turvallinen, kun sen tekee terveydenhuollon ammattilainen.
mesolangat helsinki väkälangat helsinki tampere hyvinkää turku

Mesolangat ja lankakohotus väkälangoilla

Mesolangat elvyttävät ja kiinteyttävät ihoa sekä kohottavat piirteitä maltillisesti. Hoidossa voidaan käyttää joko perinteisiä mesolankoja tai väkälankoja (cog-langat).
PRP hoito vampyyrihoito

PRP-hoito

PRP-hoito eli vampyyrihoito vaalentaa ja tasoittaa silmänaluset, kiinteyttää ihon ja pysäyttää hiustenlähdön. Hoito tehdään 3–6 kertaa kuukauden välein.
Plasma Pen

Plasma Pen -hoito

Plasma Pen -hoito korjaa ihon ikääntymismuutoksia, vaalentaa pigmenttimuutoksia ja couperosaa, poistaa ihomuutoksia ja tasoittaa arpia. Hoitoon tullaan aina konsultaation kautta.

Nordic Med Clinic

lääkärin vastaanotto nordic med spa

Lääkärin/hammaslääkärin vastaanotto

Lääkärin tai hammaslääkärin vastaanotolla voidaan keskustella esteettiseen lääketieteeseen liittyvistä asioista ja ongelmakohdista.
Täyteaineen poisto

Täyteaineen poisto

Joskus täyteaine halutaan poistaa ennen aineen luonnollista hajoamista. Hyaluronidaasilla täyteaine voidaan poistaa halutulta alueelta nopeasti. Huulista aineen voi joskus poistaa myös neulalla.
botox liikahikoilu migreeni narskuttelu bruksismi

Lääketieteellinen botuliinihoito

Lääketieteelliset botuliinihoidot sopivat mm. migreenistä, hampaiden narskuttelusta, liikahikoilusta ja tenniskyynärpäästä kärsiville asiakkaille. Hoidon tekee lääkäri tai hammaslääkäri.
© Copyright - Nordic Med Spa