Täyteaineen poisto

Joskus täyteaine halutaan poistaa ennen aineen luonnollista hajoamista. Hyaluronidaasilla täyteaine voidaan poistaa halutulta alueelta nopeasti.

täyteaineen poisto hyaluronidaasilla esimerkiksi huulista
15 minuuttia
Hylase
neula
voidepuudutus, paikallispuudutus, johtopuudutus
vähäinen tai kohtalainen
muutama päivä
kahden viikon kuluessa
179 euroa

Varaa aika

Täyteaineen poisto

Joskus täyteainehoidon tulos ei miellytä tai täyteaine on injektoitu kudokseen väärin. Täyteaine voi kapseloitua kudokseen, täyteainetta voi olla liikaa tai aine voi olla injektoitu liian pinnallisesti. Täyteaine saattaa myös olla huonolaatuista ja aiheuttaa kudoksessa ikäviä reaktioita. Harvoissa tapauksissa täyteaine on injektoitu verisuoneen, jolloin alueen verenkierto häiriintyy ja täyteaine pitää ensi tilassa saada pois komplikaatioiden välttämiseksi.

Komplikaatiot täyteainehoidoissa ovat nykyään harmillisen yleisiä. Usein täyteaine saadaan helposti ja nopeasti pois huulesta pistämällä pieni reikä huuleen ja puristamalla täyteaine ulos. Jos täyteaineen ulos puristaminen ei onnistu, hyaluronihappogeeli voidaan sulattaa pois hyaluronidaasia sisältävällä lääkeaineella. 

Hyvin harvoissa tapauksissa täyteaine pitää poistaa kudoksesta kirurgisesti. 

Täyteaineen saa poistaa vain lääkäri

Täyteaineen sulatusta hyaluronidaasilla voivat tehdä ainoastaan lääkärit ja hammaslääkärit. Täyteaineen poistoon soveltuva hyaluronidaasivalmiste (Hylase, erikoislupavalmiste) voi joissakin harvinaisissa tilanteissa aiheuttaa vakavan allergisen reaktion joko hoidon kuluessa tai hoidon jälkeen. 

Täyteaineen sulatus tehdään useimmiten huuliin, mutta täyteaineen voi sulattaa miltä kasvojen alueelta tahansa. Hylase-erikoislupavalmiste sulattaa hyaluronihappotäyteaineita, mutta kalsiumhydroksiapatiittipohjaisiin täyteaineisiin sulatus ei tehoa. 

Hoidon kulku

Hoidon aikana lääkäri tai hammaslääkäri tutkii hoidettavan alueen huolellisesti katsomalla ja tunnustelemalla. Tarvittaessa hoidettava alue puudutetaan ennen kuin aine injektoidaan hoidettavalle alueelle pienellä neulalla.

Hylase alkaa sulattaa täyteainetta heti, mutta lopullisen tuloksen näkee kahden viikon kuluttua. Joskus hoito pitää uusia. Jos asiakas haluaa laittaa hoidetulle alueelle uudelleen täyteainetta, tulee sulatustoimenpiteen jälkeen odottaa vähintään yksi kuukausi.

Hinnasto

Täyteaineen poisto

179 euroa
Toimenpiteessä käytetään Hylase-erikoislupavalmistetta täyteaineen poistoon

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon

Varaa aika maksuttomaan
konsultaatioon tai videokonsultaatioon.

Myös kuvakonsultaatio on veloitukseton.

Ostettavat palvelut

Kysy ammattilaiselta

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään sinua, jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.