Esteettiset hoidot

Sannan kokemuksia

Kasvoistani saatiin pienenpienillä fiksailuilla tasapainoiset. Nenästä tuli suora, symmetrinen ja aiempaa sirompi. Leuka puolestaan näyttää ryhdikkäältä, enkä voi olla ihailematta uutta leukalinjaani klinikan peilistä. Leuan muotoilu tuntuu myös korostaneen poskiani ja hoikentaneen kasvojani.
Upea leukalinja ja suora nenä. Olen niin iloinen!
Toivoin luonnollista lopputulosta, ja sellaisen myös sain.
Nykyisin olen lähes koko ajan ilman meikkiä, mutta oloni on itsevarmempi kuin koskaan.

Kaupallinen yhteistyö

Nordic Med Spa ja Sanna

Ikääntymismuutokset kuuluvat elämään,  mutta joskus niitä saattaa ilmestyä kasvoille turhankin aikaisin. Jos erilaiset väsymyksen ja ikääntymisen merkit askarruttavat tai jopa häiritsevät sinua, tästä blogipostauksesta saat vertaistukea – ja tietoa.

Blogitekstin ja kuvien takana on ihastuttava, mukava ja sujuvasanainen asiakkaamme, Sanna.

Esteettiset hoidot Tampere, Esteettiset hoidot Helsinki

Sanna on Nordic Med Span asiakas Tampereelta. Hän on käynyt sairaanhoitaja Anna-Sofia Waltarin vastaanotoilla.

”Olen ikuisesti kiitollinen itselleni siitä, että uskalsin turvautua esteettisiin pistoshoitoihin. Rinnakkaistodellisuudessa olisin saattanut jäädä elämään elämää, jossa vihaan itseäni ja peilikuvaani, näen peilistä vain unettomuuden runtelemat kasvoni ja muistan vaikean elämänvaiheen.” (Sanna)

Taistelu täyteaineilla – Sota silmänympärysten ongelmia vastaan

Esteettiset hoidot Sannan elämässä

Kasvojeni rupsahtaminen alkoi unettomuudesta. Kun olin parikymppinen, elin teoriassa elämäni parasta aikaa. Silti jokin päässäni naksahti, ja alkoi ahdistaa. Ahdistus paisui, alkoi varjostaa elämää. Aloin kärsiä univaikeuksista, ja pian menetin unenlahjani kokonaan: makasin öisin sängyssä silmät kiinni tuskallisen pitkiä tunteja.

Joskus tyrmäsin itseni uneen lääkecocktaililla, toisinaan en nukkunut lainkaan. Parin vuorokauden valvomisen jälkeen psyyke on pirstaleina, mikä heijastuu kasvoihin. Jos ihminen ei nuku, stressihormoni kortisolin taso elimistössä kohoaa. Kilpirauhasen toiminta vilkastuu, sydämen syke nousee. Iho muuttuu sameaksi ja alkaa menettää kimmoisuuttaan.

Hiljalleen silmieni ympärille piirtyivät syvät urat – sellaiset, jotka viisikymppisillä vanhemmillani on nyt.

Minä olin vasta parikymppinen.

Väsymyksen merkeistä tuli ikääntymisen merkkejä

Epätoivoisesti yritin peittää meikillä tuhoja kasvoissani. Mitä enemmän stressasin unettomuutta, sitä enemmän stressin merkit korostuivat. Syntyi noidankehä. Tuntui, että kasvojeni iho oli löystynyt. Katselin vanhoja kuvia itsestäni ja tajusin, että aiemmin napakoiden poskien kimmoisuus oli kadonnut. Lapsenpyöreys oli poissa ja naamani oli valahtanut. Pahimmin se näkyi silmänympäryksissä, joiden alle piirtyneet urat murskasivat ennen niin rautaisen itsetuntoni.

Tuolta ajalta ei ole dokumentaatiota, sillä vihasin itseäni. En halunnut tulla valokuvatuksi. Lomamatkoilla poseerasin valtavat aurinkolasit päässä, mieluiten selkä kameraan päin. En pystynyt nauttimaan mistään, sillä kavahdin aina peilikuvaani. Edes Vietnamin paratiisisaarella en kyennyt rentoutumaan: murehdin vain kasvojani, jotka näyttivät ennenaikaisesti vanhentuneelta ydinjätteeltä.

Peittelin jälkiä meikillä parhaani mukaan. Parin vuoden jälkeen se ei enää onnistunut, sillä parhaatkin peitevoiteet vain korostivat pandamaisia rinkuloita, joiden takia näytin koko ajan väsyneeltä. Minun oli pakko hyväksyä, että geneettinen taipumukseni uriin oli niin voimakas, että jos en tekisi asialle jotain pian, silmieni alla roikkuisivat keski-ikäisenä valtavat pussit.

Kyynelurat nenän kyhmy

Silmänaluset pahimmillaan. Kuvasta katsottuna oikealla nenässä näkyy myös epätasainen kyhmy.

Kyynelurat nenän kyhmy 2

Jet lag, rusketus ja suolainen ruoka räjäyttivät tilanteen. Tämän kuvan nähtyäni päätin, että haen apua.

Esteettiset hoidot

Voisivatko ne tarjota apua?

Peittelin jälkiä meikillä parhaani mukaan. Parin vuoden jälkeen se ei enää onnistunut, sillä parhaatkin peitevoiteet vain korostivat pandamaisia rinkuloita, joiden takia näytin koko ajan väsyneeltä. Minun oli pakko hyväksyä, että geneettinen taipumukseni uriin oli niin voimakas, että jos en tekisi asialle jotain pian, silmieni alla roikkuisivat keski-ikäisenä valtavat pussit.

Miten olin voinut vanhentua parissa vuodessa kymmenen vuotta? Aloin tutkia, mitä asialle oli tehtävissä. Googletin tietoa esteettisistä pistoshoidoista ja täyteaineista ja päätin, että minulle sopiva toimenpide olisi kyynelurien täyttö. Heivasin kaikki ennakkoluuloni esteettisistä toimenpiteistä ja niiden turhamaisuudesta romukoppaan – sinne samaan, jonka pohjalla nuoruuteni kauneus jo hiljalleen mätäni.

Hakeuduin eräälle esteettiselle klinikalle Helsingissä. Siellä teimme ensimmäisiä lieviä toimenpiteitä: ensin laseroimme silmänympärykseni, sillä olin niin nuori, etteivät täyteaineet olleet ensimmäinen ratkaisu. Laserin jälkien parantuminen vei pari viikkoa, mutta lopputulos oli mieleinen: iho oli selvästi napakoitunut. Vähän ajan päästä silmieni alle injektoitiin pieni määrä täyteainetta, hyaluronihappoa. Urat eivät kadonneet, mutta jo ensimmäisen täytön jälkeen ero oli silminnähtävä. Iho silottui, elämänlaatu parani. Toimenpide ei sattunut, eikä minulle tullut mustelmia tai pahaa turvotusta.

Päätin, että kunhan valitsen vastuullisen paikan, laserhoito ja täyteaineet ovat oikea ase taistelussa silmieni alla tikittävää aikapommia vastaan.

Esteettiset hoidot Tampere, Esteettiset hoidot Helsinki

Minun täyteainehoidossani käytettin Juvédermia.
Se tulee valmiina ruiskeina.

Esteettiset hoidot Juvederm

Tässä Juvéderm-pakkaukset. Valmiste sisältää hyaluronihappoa, jota ihmisellä on luonnostaan ihossa ja nivelissä. Iän myötä hyaluronihapon määrä vähenee.

Nordic Med Spa

Anna-Sofian vastaanotolla

Neljän tai viiden kuukauden kuluttua ensimmäisistä kokeiluista hakeuduin Tampereella Nordic Med Spa -klinikalle. Stressi, kiire, nukahtamisongelmat ja vanhojen täyteaineiden haihtuminen saivat tutut rinkulat piirtymään silmieni alle.

Aluksi tapasin sairaanhoitaja Anna-Sofia Waltarin, joka suositteli skinboosteria eli ihon biorevitalisaatiohoitoa. Siinä pistetään kasvoihin kymmeniä pikkuruisia pistoksia, kaiken kaikkiaan yksi millilitra hyaluronihappoa.

Ihosta tuli sileä ja kimmoisa, niin heleä, että sain kehuja lähipiiristä.

Välillä pistokset kirpaisivat, mutta muuten toimenpide oli lähes kivuton. Sain muutaman pikkuruisen mustelman, jotka paranivat parissa päivässä. Kun katsoin ensimmäisen kerran peiliin, kasvoni näyttivät neulatyynyltä. Iho kuitenkin rauhoittui nopeasti, ja lupausten mukaisesti lopputulos parani kuukausien kuluessa.

Ihosta tuli sileä ja kimmoisa, niin heleä, että sain kehuja lähipiiristä. Hoidon jälkeen kannattaa juoda paljon, sillä teho perustuu siihen, että hyaluronihappo muodostaa ihon alla geelityynyn, joka kerää itseensä kosteutta ja siten tasoittaa ihon epätasaisuuksia. Pitkästä aikaa pystyin elämään ajattelematta koko asiaa, niitä hiton silmänalusia, säikähtämättä peilikuvaani jokaisesta heijastavasta pinnasta.

Varoituksen sana: krapula ja nestehukka eivät ole hyvä yhdistelmä täyteaineiden kanssa.

Varoituksen sana: eräänä kauniina, helteisenä kesäpäivänä, tosin useita viikkoja hoidon jälkeen, nautimme ystävien kanssa kuohuviinillä seitinohuen humalan – ja sitä en voi suositella, sillä krapula ja nestehukka eivät ole hyvä yhdistelmä täyteaineiden kanssa. Yhdessä yössä silmänympärykseni olivat räjähtäneet. Onneksi hoidon tulokset palautuivat, kun tankkasin muutaman päivän vettä, terveellistä ruokaa ja unta. Suosittelen kaikkia välttämään alkoholia sekä ennen että jälkeen pistoshoitojen.

 Siistillä ja viihtyisällä klinikalla kelpasi odotella.

Esteettiset hoidot puudutus

Odotimme, että puudutusvoide alkaa vaikuttaa. Voiteen lisäksi myös Juvéderm-valmisteet sisältävät lidokaiinia, joka puuduttaa.

Toinen kerta

vastaanotolla

Heinäkuussa menin uudestaan Nordic Med Spa -klinikalle. Minun ongelma-alueeni olivat silmänaluset, molemmille puolille injektoitiin hyaluronihappoa – toiselle puolelle 0,3 millilitraa, toiselle 0,4. Määrät ovat yksilöllisiä, mutta haluan kertoa omani havainnollistaakseni, kuinka pieni määrä muutokseen tarvitaan.

Tuntui kuin olisin istunut hammaslääkärin tuolissa. Toisaalta, niinhän minä teinkin.

Seuraavaksi päätimme täyttää leuan kärkeäni ja leukalinjaani, sillä minulla on heikko leuka. Olen hoikka, mutta juuri heikon leuan takia näyttää välillä siltä, että minulla on löysä kaksoisleuka. Leuan kärkeen injektoitiin 0,6 millilitraa täyteainetta, leukalinjaan molemmille puolille 0,7 millilitraa. Toimenpide ei ollut kivulias, pikemminkin aavistuksen epämiellyttävä. Vertaisin tunnetta ehkä hammaskiven poistoon.

Yli jäänyt täyteaine injektoitiin nenääni, jonka vasemmalla puolella on epämääräinen kyhmy. Se on aina häirinnyt minua, nuorempana suorastaan hävettänyt, mutta aikuisiällä olen tyytynyt kohtalooni. Mutta ta-daa: muutama pistos, ja kyhmy oli poissa, tai ainakin sellainen illuusio syntyi. Kuvittele, että sinulla on kasvoissasi hyvä ja huono puoli – ja yhtäkkiä pääset eroon huonosta puolesta.

Esteettiset hoidot Tampere

Suoraan toimenpiteen jälkeen: ei mustelmia, ei vielä turvotusta. Silmänympärykset ovat sileämmät kuin koskaan aiemmin.

Nenän muotoilu täyteaineet

Näin paljon vain 0,3 millilitralla hyaluronihappoa tasoitti nenääni.

Onneksi uskalsin!

Esteettiset hoidot paransivat elämänlaatua

Kasvoistani saatiin pienenpienillä fiksailuilla tasapainoiset. Nenästä oli tullut suora, symmetrinen ja aiempaa sirompi. Leuka puolestaan näytti ryhdikkäältä, enkä voinut olla ihailematta uutta leukalinjaani klinikan peilistä. Leuan muotoilu tuntui myös korostaneen poskiani ja hoikentaneen kasvojani.

Olin jo unohtanut silmänaluset, sillä niissä ei ollut enää mitään valittamista.

Ihmiset poistattavat koko ajan tatuointeja tai arpia. Miksi kasvojen virheiden korjaaminen olisi erilaista?

Olen ikuisesti kiitollinen itselleni siitä, että uskalsin turvautua esteettisiin pistoshoitoihin. Rinnakkaistodellisuudessa olisin saattanut jäädä elämään elämää, jossa vihaan itseäni ja peilikuvaani, näen peilistä vain unettomuuden runtelemat kasvoni ja muistan tuon vaikean elämänvaiheen. Ihmiset poistattavat koko ajan tatuointeja tai arpia. Miksi kasvojen virheiden korjaaminen olisi erilaista? Paitsi että kauneusvirhe ei sovi kantajansa esteettiseen silmään, se voi myös muistuttaa vaikeista tai traumaattisista elämänvaiheista.

Leukalinja täyteaine

Upea leukalinja ja suora nenä.Olen niin iloinen! Kuva otettu samana päivänä kuin toimenpide.

Juuri täytetty kyynelurat, leuan kärki, leukalinja ja nenä.
Eräs tuttu nainen saarnasi, että minun pitää lopettaa huulten täyttö, ennen kuin ne räjähtävät – kunnes kerroin, etten ole koskaan täyttänyt huulia. Loistava esimerkki ennakkoluuloista.

Tässä kasvoni noin kuukausi toimenpiteiden jälkeen. Arvaisitko, että minulle on tehty esteettisiä pistoshoitoja?
Toivoin luonnollista lopputulosta, ja sellaisen myös sain.

Täyteainehoidon jälkeen

Leuan muoto kaventaa poskia ja tasapainottaa koko kasvoja. Myös nenä on suora ensimmäistä kertaa elämässäni.

Esteettiset hoidot

Parhaaksi versioksi omasta itsestään

Olen myös kiitollinen Nordic Med Span ammattitaitoiselle henkilökunnalle, jolla on esteettistä silmää. He arvostavat luonnollista, tasapainoista lopputulosta ja ajattelevat ainoastaan asiakkaan parasta sekä peräänkuuluttavat ikääntymismuutosten ennaltaehkäisyä.

Tarkoituksena ei ole muuttaa ihmistä, vaan pikemminkin korostaa hänen parhaita puoliaan ja häivyttää stressin, unettomuuden tai ikääntymisen aiheuttamia epätoivottuja muutoksia.

Miksi minulla sitten oli ennakkoluuloja esteettisiä hoitoja kohtaan? Koska aikoinaan sileänaamaisena, nuorena ihmisenä yhdistin pistoshoidot turhamaisuuteen: pulleisiin huuliin, luonnottoman jähmeään otsaan. Vasta kun omat kasvoni menivät pilalle, ymmärsin, että esteettiset toimenpiteet auttavat ihmisiä, korjaavat virheitä ja parantavat asiakkaiden elämänlaatua. Tarkoituksena ei ole muuttaa ihmistä, vaan pikemminkin korostaa hänen parhaita puoliaan ja häivyttää stressin, unettomuuden tai ikääntymisen aiheuttamia epätoivottuja muutoksia.

Olen lähes koko ajan ilman meikkiä, mutta oloni on itsevarmempi kuin koskaan. 

Kukaan ei koskaan arvaisi, että minulle on tehty pistoshoitoja – ellen olisi julistanut sitä kaikille, sillä mielestäni on aika murtaa stigma ja lopettaa piilottelu. Tällä hetkellä kasvoni ovat symmetriset, silmänaluset sileät ja iho heleämpi kuin koskaan. Kun katson peilin, en enää värähdä inhosta. Otan mielelläni valokuvia, luon muistoja ystävieni kanssa ilman ahdistusta. Olen lähes koko ajan ilman meikkiä, mutta oloni on itsevarmempi kuin koskaan. 

Kun otsaani alkaa tulla ryppyjä, en säikähdä. Tiedän, mistä hakea apua.

Täyteainehoidot

Kaikki blogipostaukset täyteainehoidoista

leukalinjan muotoilu
Poskipäiden täyttö Nordic Med Spa
Leuan täyteainehoito
Kyynelurien täyttö
brotox ikääntymismuutokset
koronarokote täyteaineet

Maksuton kuvakonsultaatio

Kuvat voit lähettää myös sähköpostitse

(konsultaatio@nordicmedspa.fi).

Konsultaatio on maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

  Tämän lomakkeen kautta ei voi perua vastaanottoaikoja.

  Yhteystiedot


  Viesti

  Liitetiedostot

  Laita viestin liitteeksi valokuvia niistä kehonosista, jotka sinua mietityttävät. Huom! Ladattava valokuva voi olla maksimissaan 5 megan kokoinen. Tätä suuremmat kuvat voi lähettää sähköpostitse.  © Copyright - Nordic Med Spa