Sh-opiskelija Vera De La Cruz

Sh-opiskelija Vera De La Cruz

Asiakkailta olen saanut valtavasti kiitosta rauhallisesta olemuksestani ja vakaista otteistani. Lisäksi asiakkaan kuunteleminen ja todellinen läsnäolo tilanteissa ovat vahvuuksiani.

 

Olen Vera de la Cruz, Tampereen vastaanotolla työskentelevä sairaanhoitajaopiskelija. Olen työskennellyt yli seitsemän vuotta kauneudenhoidon parissa. Pari vuotta sitten pääsin tutustumaan lähemmin esteettisiin hoitoihin.  Kiinnostukseni alaan heräsi heti. Syttyi palava halua oppia aina vain lisää!

Nordic Med Spalla palveluihini kuuluvat huulten täyteainehoidot, AquaGold, ZO Skin Health -kasvohoidot, mesolangat, PRP-hoito, ihon ja huulten syväkosteutus sekä Plasma Pen -hoidot.

Itse pidän luonnollisista lopputuloksista ja niitä pääasiallisesti työssäni toteutankin, asiakkaan toiveet toki huomioiden.

Asiakaspalautteita

Miellyttävä kokemus kokonaisuudessaan. Klinikalle mennessä olo oli erittäin tervetullut. Lääkäri erittäin asiantunteva, ja tapaaminen oli kaikin puolin kiireetön ja positiivinen ja mukava. Asiakaspalvelusta ja asiakkaan kohtaamisesta suuri kiitos!
Kiitos jälleen. Kerta toisensa jälkeen loistavaa ja ammattitaitoista palvelua.
Varmasti nähdään vielä uudestaan! Kiitos!
Volite-hoidosta on nyt puolitoista kuukautta ja kyllä mun kasvot ovat kimmoisammat ja iho tasaisempi.
Kiitos! Hoidon tulos on juuri halutunlainen. Kipu hyvin vähäinen laitettaessa, toipui nopeasti. Tulen uudestaan!!
Veralla on rauhallinen ja ammattimainen työtapa. Selkeä ja ystävällinen laittaja, tiesin koko ajan mitä tapahtuu.
Vera on todella ystävällinen ja mukava pistäjä ja kertoi aina kun pistää että tulee pistos. Helpotti kun tiesi, että nyt pistää. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen! :)
Hyvä palvelu ja tulos oli luonnollinen.
Olen tyytyväinen hoidon tulokseen. Jossain kohti mesoja voisi lisätä.
Palvelu oli hyvä. Kiva kun kerrottiin milloin pistää ja välissä sai katsoa jälkeä.
RRS-hoidon aikana oli vähän kipua toisen silmän alla. Toipuminen oli tosi nopea. Viisi tähteä!
Ystävällinen, ammattimainen toiminta niin kuin aina :) Täällä on ilo käydä ja lähden aina hymyillen.
Ennen RRS HA Eyesia en kehdannut lähteä kotoa ilman silmänalusmeikkiä ja nyt en ole edes ajatellut peitevoidetta. 10+ ja viisi tähteä!
Vera oli ihana ja tsemppaava. Kertoi koko ajan mitä teki ja työt teki rauhallisesti.
Huulien täyttö oli kivuton. (Jossain kohti tuntui enemmän, mutta kipuna ei paha. Toipuminen kävi nopeasti. Ensimmäisenä iltana vain huulet turposi, mutta pian turvotus laski.
Hei! Oli ihan pakko tulla vielä kiittämään! Mulla tuli pikkiriikkine tumma piste, ei edes selkeä mustelma! Huulet ei ole yhtää kipeät, tuntuu heti omilta ja en tiiä miten tän teit, mutta kiitos! Olin varautunu siihen, että viikon ’hakattu’ ja nyt suorastaa harmittaa et nää pitää peittää maskil ihmisten ilmoil. Kiitos & nähdään varmasti näissä merkeissä uudestaan, kun taas aika lisäillä!
Kiitos Vera kivuttomasta mesolankahoitotilanteesta. Oli mukavat päiväunet. Tulokset näkyvät jo, ja varailinkin jo uutta aikaa.
Olen tulokseen oikein tyytyväinen ja luulen ylläpitäväni huulia täytteellä tulevaisuudessakin.
Vera oli tosi mukava ja asiakkaasta huolehtiva. Kertoi koko ajan mitä tekee, mitä tehdään seuraavaksi ja huolehti todella hyvin asiakkaan tuntemuksista. Minulla oli koko ajan turvallinen olo, en epäillyt minkään menevän vikaan. Hän otti hyvin huomioon toiveeni ja selitti jos en jotain etukäteen tiennyt ja mielestäni otti juuri minut huomioon suunnitellessaan lopputulosta. Taustalla soi rauhoittava musiikki, Vera puhui rauhoittavasti ja työskenteli vakaasti eli oli erittäin miellyttävä kokemus ja suosittelisin häntä muillekin.
Todella siistit tilat, mukava henkilökunta ja laadukas palvelu. Suosittelen. Hinnat myös kohdillaan.
Hyvän lopputuloksen lisäksi Veran asiakaspalvelu oli ystävällistä ja kiireetöntä. Sain hoidon aikana sopivasti tietoa tuotteista sekä hoidon kulusta. <3
Kävin ZO Skin Health -kasvohoidossa Veralla. Hieman jännitin, että kuinkahan karrella herkkä ihoni hoidon jälkeen on. Lopputulos oli loistava! Ei punoitusta tai kiristystä. Ihoni oli kosteutettu ja heleä, myös seuraavana aamuna. Jatkoin "tehohoitoa" kotona, vastaanotolta ostamillani tuotteilla. Kiitos Vera!
Erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu. Hoidon lopputulokseen olen 100% tyytyväinen.
I was happy to visit Nordic Med Spa! Have perfect results and planning to come back.
Kiitos hyvästä palvelusta!
Kiitos huolellisesta työstä!
Erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua! Olen erittäin tyytyväinen tulokseen! Kannatti Vantaalta asti ajella. Tulen varmasti uudelleen! Kiitos
Suosittelen ehdottomasti! Superammattitaitoista ja rauhallista työskentelyä! Oon tosi tyytyväiväinen!
Palvelu sekä työnlaatu huipputasoa. Tilat erittäin siistit ja henkilökunta ihastuttavaa!
Aivan ihanaa ja loistavaa palvelua!
Mahtavaa henkilökuntaa!
Olen ollut siis todella tyytyväinen teidän palveluihin ja asiakasystävällisyyteen.
Kyllä tuo Juvéderm on hintansa väärti! Vaikka huulista tuli nyt reilusti isommat, niin silti näyttävät minusta luonnollisilta.
Niin tyytyväinen!

Ammattitaitoinen paikka. Ystävällinen palvelu ja täydellinen lopputulos.

Arvostin jo etukäteen sitä, että henkilökunta on koulutettua. Sen takia paikan valitsin.
Asiakkaana olen kokenut oloni alusta loppuun asti turvalliseksi ja huomioiduksi. Kiitos vielä eilisestä!
Täytyy sanoa, että missään muualla en ole saanut näin loistavaa asiakaspalvelua.
© Copyright - Nordic Med Spa