Sairaanhoitaja Saara Räsänen

Sairaanhoitaja Saara Räsänen

Kaikki kasvot ovat uniikkeja, joten teen hoidot aina yksilöllisesti, asiakkaalle kunnolla aikaa varaten, kuitenkin ”less is more” -periaatteella.

Olen sairaanhoitaja yli 10 vuoden kokemuksella. Työtä olen tehnyt lastenpäivystyksessä, teho-osastolla ja plastiikkakirurgialla. Esteettisiä hoitoja olen tehnyt vuodesta 2016.

Tällä hetkellä tarjoan klinikan muiden palveluiden lisäksi laajasti kasvojen ja huulten täyteainehoitoja, mesolankoja, sekä mesoterapiaa.

Esteettisissä hoidoissa pyrin luonnollisiin lopputuloksiin, ja esimerkiksi mesolangoilla tämä onnistuu. Langat ovat minun juttuni; mesolangoilla olen saanut paljon hyviä tuloksia mm. leukalinjan hoidossa.

Esteettisenä sairaanhoitajana olen tarkka ja vastuullinen. Minulla on hyvä kasvomuisti ja tarkka esteettinen silmä. Tahdon kehittyä ja oppia uutta koko ajan. Suunnitelmissani on tulevina vuosina perehtyä myös laser- ja Botox-hoitoihin.

Asiakaspalautteita

Kiitos, Saara, miellyttävästä asiakaspalvelusta ja hoitokokemuksesta ja hyvää kevään alkua Sinulle!
Moikka! Kiitos vielä eilisestä täytehoidosta! Turvotus jo melkein kokonaan laskenut ja huulet näyttää ihanilta.
Heippa. Kävin tiistaina ottamassa Russian Lips -hoidon. Pakko sanoa, että olen erittäin tyytyväinen. Teit todella tarkkaa työtä.
Selvästi pintakuivuus ja pienet juonteet ovat poistuneet. Olen jo tässä vaiheessa todella tyytyväinen tulokseen, ja odotan innolla, tuleeko seuraavien viikkojen aikana vielä muutosta! Kiitos Saara!
Erityisesti silmien alueen rypyt ovat poissa, mistä olen äärimmäisen tyytyväinen. Kasvot tuntuvat kiinteämmiltä, iho on kirkkaampi ja iho sileämpi.
Näin lyhyessä ajassa huomaa hoidon vaikutuksen, niin että ihohuokoset ovat hieman pienentyneet. Iho on hyvin pehmeä!
Kiitos hyvästä palvelusta!
Kiitos huolellisesta työstä!
Täytyy antaa positiivista palautetta jo nyt. Kävin eilen siinä RRS HA Eyes -hoidossa. Nyt ei enää mitään turvotusta (vähemmän kuin normiaamuina), ei mustelmia ja ilme on jo nyt ihan uskomattoman paljon kirkkaampi kuin ennen. Eli jos tulosten pitäis tästä vaan parantua, niin oli kyllä täysin oikea hoito mun silmien alusille.
Saaran työnjälki oli laadukasta, juuri sellaista, jota olin ajatellutkin. Ja meillä alusta asti osui hyvin ajatukset yhteeen. Tulen mielelläni uudestaankin, koska oli muitakin juttuja, joita haluaisin tehdä ja kokeilla.
Kävin Saara Räsäsellä ottamassa huulitäytteet. Oli mahtavaa ja Saara hoiti tilanteen erittäin hyvin. Oli lämminhenkinen ja ystävällinen sekä kertoi tarkasti, miten homma eetenee.
Kiitos Saara! Olen todella tyytyväinen. Olet aivan paras!
Ihanat huulet ja hyvä palvelu, kuten aina.
Erittäin tyytyväinen mesolangoista saatuun lopputulokseen.

Haha...kyllä selkeesti kannatti käydä mesolankahoidossa kun heti Alkossa kysyttiin henkkareita.

Kiitos ystävälliselle ja taitavalle ammattilaiselle! Upeaa ja tarkkaa osaamista!
Kiitos täydellisestä lopputuloksesta!
Mesolangoista oli apua. Olen tyytyväinen. Niillä jatketaan myös.

Mesolangat oli tosi positiivinen & miellyttävä kokemus. :) Jännitin aivan turhaan.

Kävin ottamassa huuliin Juvéderm-täyteainetta, Saara Räsänen laittajana. En voisi olla tyytyväisempi ja onnellisempi.

Kävin laittamassa ensimmäiset huulitäytteeni. Asian hoiti Saara Räsänen. Olen erittäin tyytyväinen ja tulen varmasti uudestaan. Täältä vahvat suositukset.

Taas on poskipäät ylhäällä ja iho kuorittu dermaplaning-menetelmällä. Hyvin vähän punoittaa kasvot, ja turvotusta ei näy laisinkaan!
© Copyright - Nordic Med Spa