Sairaanhoitaja, kosmetologi Ninia Nyman

Sairaanhoitaja, kosmetologi Ninia Nyman

Varaa aika

Kehitän jatkuvasti osaamistani tuloksellisen ihonhoidon parissa. Hyvinvoiva iho on kauneuden perusta.

Heippa, olen Ninia. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja ja olen tehnyt pitkän uran kivunhoidon parissa. Kaksi vuotta sitten toteutin pitkäaikaisen unelmani ja kouluttauduin myös kosmetologiksi. Kosmetologitutkinnon myötä laajensin osaamistani edelleen esteettisiin hoitoihin.

Tällä hetkellä palvelutarjontaani kuuluvat huulten muotoilu, mesolangat, ihon syväkosteutus, prp-plasmahoito, Aquagold Fine Touch -hoito, mikroneulaus, mesoterapia, kemialliset kuorinnat sekä tehokkaat, medikaaliset ZO Skin Health -kasvohoidot.  Erityisesti minua kiinnostavat mesolangat ja huulten muotoilu. Minulla on hyvä esteettinen silmä, joten kyseiset hoidot ovat intohimoni.

Kouluttaudun aktiivisesti, jotta voin tarjota asiakkailleni laadukasta, kokonaisvaltaista ja turvallista ihonhoitoa. Minulle on tärkeää tyytyväinen asiakas ja luonnollisen kaunis, raikas lopputulos.

 

Asiakaspalautteita

Ystävällinen palvelu.
Ihana ammattitaitoinen palvelu. Minun neulapelko otettiin hienosti huomioon ja ensimmäistä kertaa selvisin ilman paniikkia operaatiosta jossa käytetään neulaa. Minulle kerrottiin hoidosta sekä hoidon kulusta kaikki mahdollinen. Toiveeni hoidon suhteen otettiin huomioon, ja kerrottiin realistisesti hoidon vaikutuksista sekä suositeltiin myös muita hoitoja jotka tukevat tavoitettani.
Ninia kertoi asiakkaalle koko ajan mitä tekee ja missä järjestyksessä ja näytti tuotteet mitä käytämme. Sain aina välillä katsoa peilistä miltä kasvot näyttävät  Erittäin ammattitaitoinen.
Leukalinjan muotoilu oli kivuton hoito ja toipumisprosessi oli lyhyt. Muutama mustelma tuli. Ninia Nyman oli rauhallinen ja työnsä osaava sekä toimintatavat olivat kunnossa. Hoidon tulokseen olen erittäin tyytyväinen ja tulos oli heti nähtävissä. Leukalinja on kiinteä ja lopputulos hyvin luonnollinen.
Olen erittäin tyytyväinen loihtimaasi lopputulokseen!
Kiitos jälleen. Kerta toisensa jälkeen loistavaa ja ammattitaitoista palvelua.
Kiitos, oot kyllä taitava laittamaan mesolankoja, oon aivan rakastunut näihin!
Kiitos niin paljon, huulet ei vois olla yhtään paremmat! Olisin pystyny vaikka nukahtaan siihen kun teit näitä. Ja kaiken lisäksi sun asiakaspalveluasenne on kyllä ihan huippu. Tuun varmasti uudestaan.
Kiitokset Ninialle ja suosittelen häntä lämpimästi!
Ninia kertoi koko ajan mitä tekee ja teki hoitotilanteesta todella rauhallisen ja miellyttävän. Tuli tunne, että on osaavissa käsissä sekä sellaisen henkilön hoidossa, jota todella kiinnostaa asiakkaan hyvinvointi sekä lopputulos.
Kävin Ninia Nymanilla hoidossa ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen, asiakaspalveluun ja koko hoitoon!
Minun on pakko sanoa, että mesolangat on paras hoito, mitä olen ikinä kokenut. Tämä on vasta päivä 2, mutta kaksoisleuka on melkein hävinnyt, ja minun iho on reagoinut tosi hyvin!
Vähän erilainen Hyvinkää-reissu tällä kertaa. Ihana Ninia taikoi mulle uudet huulet mahtavalla työskentelyllä. Pienellä fixillä suupielet ylöspäin – sitä suurempi vaikutus itsetunnossa!
Kiitos kun kerroit koko ajan mitä tehdään. Susta tulis loistava kätilö, kun olet niin hyvä tsemppaamaan! Kiitos vielä oikein paljon!
Kiitos tämän päivän huulista! Haluan antaa palautetta, koska kokemus oli niin superhyvä. Oot tosi ammattitaitoinen ja toimintasi pistosten aikana oli rauhoittava ja kannustava, olo oli koko ajan luottavainen.
Kiitos ihanista huulista ja pelkäävän sekä kipuherkän ensikertalaisen loistavasta kohtaamisesta. Oot rautainen ammattilainen ja ihan huipputyyppi!
Moi Ninia, halusin vielä kiittää sua upeasta kasvohoidosta ja empaattisesta ja kiireettömästä kohtaamisesta. Sun kokonaisvaltainen ote ihonhoitoon välittyi ja koin että olin todella ammattitaitoisissa käsissä.
Erityisesti tykkäsin siitä, että sait jopa hoitoa etukäteen jännittäneen ihmisen rentoutumaan sun rauhallisella ja varmalla lähestymisellä.
Teit niin nätit huulet ja oli paras mahdollinen ensimmäinen kokemus. Oot just niin taitava ja ihana asiakaspalvelija kuin olin lukenut!

Pakko vielä laittaa palautetta, oli ihan superhyvä se eilinen hoito! Mun kasvojen iho ei oo koskaa näyttäny näin hyvältä, niin kirkas ja sileä. Kiitos! Tuun ehdottomasti uudestaan.

Kyllä tuo Juvéderm on hintansa väärti! Vaikka huulista tuli nyt reilusti isommat, niin silti näyttävät minusta luonnollisilta.
Heips, kiitos ihanista huulista! Nyt on muoto ja koko just sellanen mitä oon halunnu. Ihanan muhkea ylähuuli! Hyvin laski turvotus ja ei tullut edes mustelmia. Hyvin on täyteainekin asettunut huuliin, ei muhkuroita.
Nyt on viikko siitä, kun kävin täyttämässä huulet pitkän tauon jälkeen. Enkä vois tyytyväisempi olla! Epäsymmetriaa korjattiin ja nyt huulet on symmetriset ja tietty muutenkin paljon täyteläisemmät ja nätit taas. Kiitos vielä niiiiiin paljon!
Kiitos vielä sikana mesolangoista lokakuulta! Mun leuan alue on ihan sairaan hyvä nyt. Oot ihan supertaitava!
Huulet näyttää tosi hyviltä jo nyt, vaikka vähän turvonneet. Teet mahtavaa jälkeä ja oot ihan mahtava asiakaspalvelija. Haluan jatkossa palata aina sun penkkiin!
© Copyright - Nordic Med Spa