Sairaanhoitaja, kosmetologi Liisa Snäll

Sairaanhoitaja, kosmetologi Liisa Snäll

Tyytyväinen asiakas on työni paras palkinto.

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja, seksuaaliterapeutti ja kosmetologi. Tällä hetkellä opiskelen ylempää ammattikorkeakoulututkintoa – ns. Master’s-tutkintoa – Health Business Management -ohjelmassa. Esteettisten pistoshoitojen parissa olen työskennellyt tammikuusta 2017 lähtien.

Teen kaikkia esteettisiä pistoshoitoja lukuunottamatta nenän, kyynelurien ja ohimoiden täyteainehoitoja. Näiden lisäksi palveluvalikoimaani kuuluvat Aquagold-hoidot,  meso- ja väkälankahoidot, Plasma Pen -toimenpiteet, kemialliset kuorinnat ja Zo Skin Health -kasvohoidot.

Uusia tekniikoita opiskelen koko ajan. Esteettinen ala kehittyy, ja markkinoille tulee jatkuvasti uusia aineita ja hoitoja. Näihin on mukava tutustua –kuitenkaan hyväksi havaittuja perustekniikoita unohtamatta.

Nautin kaikkien esteettisten hoitojen tekemisestä. Esimerkiksi pistoshoidoilla saadaan tehdyksi luonnollisen kevyitä mutta tarvittaessa myös näkyviä muutoksia. Kasvot ovat kokonaisuus, ja pienilläkin muutoksilla voidaan piristää ilmettä.

Aina ei ole järkevää mennä ensimmäisenä plastiikkakirurgin operointipöydälle. Monissa tapauksissa kevyillä ja lompakkoystävällisillä vaihtoehdoilla saadaan erinomaisia tuloksia ilman toipumisaikaa.

© Copyright - Nordic Med Spa