Sairaanhoitaja Anna-Sofia Waltari

Sairaanhoitaja Anna-Sofia Waltari

Jatkuva kouluttautuminen on tällä alalla elintärkeää. Koulutus ja kokemus tekevät esteettisistä hoidoista turvallisia ja tehokkaita.

Olen Anna-Sofia Waltari, 28-vuotias esteettisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja. Minulla on yli neljän vuoden kokemus esteettisistä hoidoista. Toimin myös kouluttajana Nordic Med Academy -koulutuskeskuksissa.

Jatkuva kouluttautuminen esteettisen lääketieteen alalla on erittäin tärkeää, jotta asiakkaille voidaan tarjota turvallisia ja tehokkaita hoitoja. Käyn säännöllisesti koulutuksissa sekä kotimaassa että ulkomailla, ja tavoitteenani on kehittyä alan huippuosaajaksi Suomessa.

Olen erikoistunut medikaalitason ihonhoitoon, huulten muotoiluun sekä mesolanka- ja väkälankahoitoihin. Haluan panostaa pitkiin asiakassuhteisiin ja hoitosuunnitelman tekoon yhdessä asiakkaan kanssa. Minulle on tärkeää, että hoitojen tulokset ovat luonnollisia ja asiakas kokee olonsa turvalliseksi vastaanotollani.

Asiakaspalautteita

Ihosta tuli sileä ja kimmoisa, niin heleä, että sain kehuja lähipiiristä.
I am happy with my lips. Thank you Anna-Sofia!
Ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua. Olen erittäin tyytyväinen huuliini ja suunnitelmissa on myös kokeilla muitakin palveluja!
Anna-Sofia on erittäin asiantunteva ja tekee taitavasti hoidot. Suosittelen.
Kiitokset Anna-Sofialle. Taitavaa käsittelyä loistotuotteilla.
Kävin viimeviikolla ottamassa huuliin täytettä! Lopputulos on aivan ihana ja luonnollinen, juuri niinkuin toivoin! Asiantuntevaa palvelua! Suosittelen lämpimästi!
Huulistani tuli upeat! Todella ammattitaitoinen, luotettava ja ystävällinen palvelu. Kiitos Anna-Sofia! Suosittelen lämpimästi.
Käytän jatkossakin Anna-Sofian palveluita ja suosittelen häntä. Hänen lämmintä työskentelyä asiakkaiden hyväksi on ihanan rauhoittavaa.
Anna-Sofia on todella taitava ja ammattimainen, suosittelen.
Anna-Sofia on alansa rautainen ammattilainen. Hän todella kuuntelee asiakastaan ja tekee työnsä ammattitaitoisesti ja suurella sydämellä.
Ihan supertekijä Anna-Sofia pistoshoidoissa. Viihtyisä ja turvallinen tunnelma koko hoidon ajan. Suosittelen lämpimästi!
Anna-Sofia on erittäin ammattitaitoinen ja työn jälki loistavaa. Suosittelen lämpimästi.
Anna-Sofia on todella ammattilainen ja työn jälki sen mukaista. Hyvä palvelu ja kauniit tilat.
Työnjälki moitteetonta ja suosittelen erittäin lämpimästi kaikille! Anna-Sofia on erittäin ammattitaitoinen.
Voin lämpimästi suositella Anna-Sofiaa!
Kiitos ihana Anna-Sofia upeasta lopputuloksesta ja todella huomioivasta sekä laadukkaasta palvelusta. Sain kauniit ja täyteläiset huulet.
Anna-Sofia taikoo parhaat huulet. Hänellä on hellä käsi ja ihana asiakaspalvelu.

Kolme hyvin onnellista naista lähti tänään kotiin Anna-Sofian osaavista käsistä. Tehtiin biorevitalisaatio mulle ja kahdelle ystävälleni Plasma Pen -kohotus luomille sekä mesolankakohotusta kasvoille!

Tulokset paranevat koko ajan ja olen todella tyytyväinen.
Heipsan! Haluaisin vielä kiittää Anna-Sofiaa. Hyvin asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua. Oon supertyytyväinen lopputulokseen.
Ihan mahtava sairaanhoitaja Anna-Sofia. Asiansa osaava ja muutenkin erittäin ystävällinen.
Jos huulten täyttö voi olla ihanaa, niin Anna-Sofian käsissä se on. Puudute on aivan mahtava, pistokset tuskin tuntui. Ihmisläheinen palvelu, tuli tunne että siellä ollaan asiakasta varten.

Vaikka kaikki hoidot eivät olekaan täysin kivuttomia, Anna-Sofian rauhallisuus rentouttaa minut aina. Olen ollut joka kerta erittäin tyytyväinen lopputulokseeen.

Olen käynyt Anna-Sofian vastaanotolla yli vuoden erilaisten hoitojen parissa ja kutsun itseäni ilolla hänen vakioasiakkaakseen. Odotan aina seuraavaa käyntiäni innolla, koska tiedän saavani huippulaadukasta palvelua rautaiselta ammattilaiselta, joka arvostaa juuri minua asiakkaana.
Suosittelen, olen omalla tavallani pelkopotilas ja otan hyvin tarkasti ennakkoon selvää, mihin paikkaan menen. Täällä sai asiantuntevaa palvelua ja Anna-Sofia kertoi koko ajan, mitä tehdään. Tämä rauhoitti omaa mieltä. Täällä uskallan varmasti tehdä haaveilemani toimenpiteet. 
Olen ollut koulutusmallina. Aina tulee tunne, että olen turvallisissa käsissä. Anna-Sofia on upea ihminen.
Asiakkaana olen kokenut oloni alusta loppuun asti turvalliseksi ja huomioiduksi. Kiitos vielä eilisestä!
Mahtava seurata, kuinka Anna-Sofia kouluttaa tulevia ammattilaisia!
© Copyright - Nordic Med Spa