Sairaanhoitaja Anna-Sofia Waltari

Sairaanhoitaja Anna-Sofia Waltari

Varaa aika

Jatkuva kouluttautuminen on tällä alalla erittäin tärkeää. Koulutus ja kokemus tekevät esteettisistä hoidoista turvallisia ja tehokkaita.

Olen Anna-Sofia Waltari, 30-vuotias esteettisiin hoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja. Minulla on vuosien kokemus esteettisistä hoidoista. Vuonna 2021 liityin Suomen Restylane-kouluttajien joukkoon ja kuulun myös kansainväliseen GAIN-verkostoon (GAIN: Galderma Aesthetic Injector Network). Suurin osa koulutuksistani järjestetään Nordic Med Academy -koulutuskeskuksissa.

Jatkuva kouluttautuminen esteettisen lääketieteen alalla on erittäin tärkeää, jotta asiakkaille voidaan tarjota turvallisia ja tehokkaita hoitoja. Käyn säännöllisesti koulutuksissa sekä kotimaassa että ulkomailla, ja tavoitteenani on kehittyä alan huippuosaajaksi Suomessa.

Olen erikoistunut medikaalitason ihonhoitoon, huulten muotoiluun sekä mesolanka- ja väkälankahoitoihin. Haluan panostaa pitkiin asiakassuhteisiin ja hoitosuunnitelman tekoon yhdessä asiakkaan kanssa. Minulle on tärkeää, että hoitojen tulokset ovat luonnollisia ja asiakas kokee olonsa turvalliseksi vastaanotollani.

Asiakaspalautteita

Anna-Sofia on ehdottomasti ammattilainen ja minulla oli koko ajan luottavainen olo toimenpiteen suhteen. Anna-Sofia kertoi koko ajan mitä hän oli tekemässä ja katsoimme yhdessä lopputulosta tietyin väliajoin, jotta pääsin itse vaikuttamaan lopputulokseen. Olen lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen ja tulisin erittäin mielelläni Anna-Sofialle uudestaan!
Kävin Anna-Sofialla huulten täyteainehoidossa ja en voi kuin kehua! Itselläni oli hieman haastavat huulet aikasempien (muualla tehtyjen) täyteainehoitojen takia, mutta Anna-Sofia osasi erittäin ammattitaitoisesti katsoa huulieni tilanteen ja arvioida sen pohjalta mitä kannattaa tehdä. Lopputuloksesta tuli täydellinen enkä voisi olla tyytyväisempi. Palvelu oli todella lämminhenkistä ja tunsin olevani hyvissä käsissä. Aion ehdottomasti jatkossakin käydä Anna-Sofialla! Suuret kiitokset vielä!
Anna-Sofia on ehdottomasti ammattilainen ja minulla oli koko ajan luottavainen olo toimenpiteen suhteen. Anna-Sofia kertoi koko ajan mitä hän oli tekemässä ja katsoimme yhdessä lopputulosta tietyin väliajoin, jotta pääsin itse vaikuttamaan lopputulokseen. Olen lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen ja tulisin erittäin mielelläni Anna-Sofialle uudestaan!
Loistavaa työtä.
Heippa, siis nää huulet on niin täydelliset, kiitos aivan supermahtavasta työstä! Nää on niin symmetriset, pehmeät ja juuri se mitä toivoin!! Toki turvotusta on edelleen jonkin verran, mutta se ei haittaa. Oon ihan supertyytyväinen! Joten kiitos tuhannesti ja ihanaa syksyn jatkoa!
Unohdin ihan laittaa sulle viestiä sen botuliinihoidon jälkeen, mutta oon ollu ihan SUPERtyytyväinen!
Anna-Sofialle kiitos, oot vaan kyllä niin hyvä! Kasvoista lähti taitavissa käsissä muutamalla langalla tehdyllä freesauksella mielestäni useampi vuosi! Yleisilme on raikkaampi ilman meikkiäkin!
Ihosta tuli sileä ja kimmoisa, niin heleä, että sain kehuja lähipiiristä.
I am happy with my lips. Thank you Anna-Sofia!
Ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua. Olen erittäin tyytyväinen huuliini ja suunnitelmissa on myös kokeilla muitakin palveluja!
Anna-Sofia on erittäin asiantunteva ja tekee taitavasti hoidot. Suosittelen.
Kiitokset Anna-Sofialle. Taitavaa käsittelyä loistotuotteilla.
Kävin viimeviikolla ottamassa huuliin täytettä! Lopputulos on aivan ihana ja luonnollinen, juuri niinkuin toivoin! Asiantuntevaa palvelua! Suosittelen lämpimästi!
Huulistani tuli upeat! Todella ammattitaitoinen, luotettava ja ystävällinen palvelu. Kiitos Anna-Sofia! Suosittelen lämpimästi.
Käytän jatkossakin Anna-Sofian palveluita ja suosittelen häntä. Hänen lämmintä työskentelyä asiakkaiden hyväksi on ihanan rauhoittavaa.
Anna-Sofia on todella taitava ja ammattimainen, suosittelen.
Anna-Sofia on alansa rautainen ammattilainen. Hän todella kuuntelee asiakastaan ja tekee työnsä ammattitaitoisesti ja suurella sydämellä.
Ihan supertekijä Anna-Sofia pistoshoidoissa. Viihtyisä ja turvallinen tunnelma koko hoidon ajan. Suosittelen lämpimästi!
Anna-Sofia on erittäin ammattitaitoinen ja työn jälki loistavaa. Suosittelen lämpimästi.
Anna-Sofia on todella ammattilainen ja työn jälki sen mukaista. Hyvä palvelu ja kauniit tilat.
Työnjälki moitteetonta ja suosittelen erittäin lämpimästi kaikille! Anna-Sofia on erittäin ammattitaitoinen.
Voin lämpimästi suositella Anna-Sofiaa!
Kiitos ihana Anna-Sofia upeasta lopputuloksesta ja todella huomioivasta sekä laadukkaasta palvelusta. Sain kauniit ja täyteläiset huulet.
Anna-Sofia taikoo parhaat huulet. Hänellä on hellä käsi ja ihana asiakaspalvelu.

Kolme hyvin onnellista naista lähti tänään kotiin Anna-Sofian osaavista käsistä. Tehtiin biorevitalisaatio mulle ja kahdelle ystävälleni Plasma Pen -kohotus luomille sekä mesolankakohotusta kasvoille!

Tulokset paranevat koko ajan ja olen todella tyytyväinen.
Heipsan! Haluaisin vielä kiittää Anna-Sofiaa. Hyvin asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua. Oon supertyytyväinen lopputulokseen.
Ihan mahtava sairaanhoitaja Anna-Sofia. Asiansa osaava ja muutenkin erittäin ystävällinen.
Jos huulten täyttö voi olla ihanaa, niin Anna-Sofian käsissä se on. Puudute on aivan mahtava, pistokset tuskin tuntui. Ihmisläheinen palvelu, tuli tunne että siellä ollaan asiakasta varten.

Vaikka kaikki hoidot eivät olekaan täysin kivuttomia, Anna-Sofian rauhallisuus rentouttaa minut aina. Olen ollut joka kerta erittäin tyytyväinen lopputulokseeen.

Olen käynyt Anna-Sofian vastaanotolla yli vuoden erilaisten hoitojen parissa ja kutsun itseäni ilolla hänen vakioasiakkaakseen. Odotan aina seuraavaa käyntiäni innolla, koska tiedän saavani huippulaadukasta palvelua rautaiselta ammattilaiselta, joka arvostaa juuri minua asiakkaana.
Suosittelen, olen omalla tavallani pelkopotilas ja otan hyvin tarkasti ennakkoon selvää, mihin paikkaan menen. Täällä sai asiantuntevaa palvelua ja Anna-Sofia kertoi koko ajan, mitä tehdään. Tämä rauhoitti omaa mieltä. Täällä uskallan varmasti tehdä haaveilemani toimenpiteet. 
Olen ollut koulutusmallina. Aina tulee tunne, että olen turvallisissa käsissä. Anna-Sofia on upea ihminen.
Asiakkaana olen kokenut oloni alusta loppuun asti turvalliseksi ja huomioiduksi. Kiitos vielä eilisestä!
Mahtava seurata, kuinka Anna-Sofia kouluttaa tulevia ammattilaisia!
© Copyright - Nordic Med Spa