Lääkäri Soslan Kusrati

Lääkäri Soslan Kusrati

Pidän erityisen paljon huulten muotoilusta, koska se voidaan toteuttaa lukemattomin eri tekniikoin. Kun hallitsee laajan kirjon tekniikoita, voi tehdä lähes mitä vain.

Olen 36-vuotias lääketieteen lisensiaatti Tampereelta. Lääkärin urallani olen viihtynyt muun muassa anestesiologian, sisätautien ja tehohoidon parissa. Nykyisin työskentelen lähinnä ensiavussa. Perinteisen lääkärintyön lisäksi teen paljon esteettisen lääkärin työtä Nordic Med Spalla. Vapaa-ajallani kalastan ja valmennan 6–9-vuotiaita painijoita.

Esteettisiin toimenpiteisiin lähdin ensi kertaa tutustumaan jo useita vuosia sitten. Osallistun jatkuvasti koulutuksiin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Uutta tekniikkaosaamista kerrytän jatkuvasti, koska uusia, tehokkaita tekniikoita syntyy nykyisin koko ajan ja paljon.

Klinikoillamme teen kasvojen täyteainehoitojen lisäksi vartalon täyteainehoitoja sekä esteettisiä ja lääketieteellisiä botuliinihoitoja. Lisäksi olen perehtynyt hyaluronidaasihoitoihin eli täyteaineen poistoihin.

 

 

 

© Copyright - Nordic Med Spa