Lääkäri Soslan Kusrati

Lääkäri Soslan Kusrati

Pidän erityisen paljon huulten muotoilusta, koska se voidaan toteuttaa lukemattomin eri tekniikoin. Kun hallitsee laajan kirjon tekniikoita, voi tehdä lähes mitä vain.

Olen 36-vuotias lääketieteen lisensiaatti Tampereelta. Lääkärin urallani olen viihtynyt muun muassa anestesiologian, sisätautien ja tehohoidon parissa. Nykyisin työskentelen lähinnä ensiavussa. Perinteisen lääkärintyön lisäksi teen paljon esteettisen lääkärin työtä Nordic Med Spalla. Vapaa-ajallani kalastan ja valmennan 6–9-vuotiaita painijoita.

Esteettisiin toimenpiteisiin lähdin ensi kertaa tutustumaan jo useita vuosia sitten. Osallistun jatkuvasti koulutuksiin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Uutta tekniikkaosaamista kerrytän jatkuvasti, koska uusia, tehokkaita tekniikoita syntyy nykyisin koko ajan ja paljon.

Klinikoillamme teen kasvojen täyteainehoitojen lisäksi vartalon täyteainehoitoja sekä esteettisiä ja lääketieteellisiä botuliinihoitoja. Lisäksi olen perehtynyt hyaluronidaasihoitoihin eli täyteaineen poistoihin.

 

 

 

Asiakaspalautteita

Alusta asti minulla oli olo, että olen osaavissa käsissä. Enkä muista, toinko edes toiveitani missään vaiheessa suuremmin ilmi, mutta silti lopputulos oli niin huojentava ja minua miellyttävä. Oli ihana oppia taas tykkäämään peiliinkatsomisesta.
Muodonmuutoksen toteutti Nordic Med Spa ja Soslan Kusrati. Enkä vaan siis voisi koskaan ammattitaidolta ja asiakaspalvelulta enempää edes toivoa.
Täyteaineiden poisto ei tuntunut oikeestaan missään. Soslan oli mukava, rauhallinen ja ammattitaitoinen!
Mun on pakko tulla laittamaan vielä palaute, koska oon niin tyytyväinen tänään saamaani palveluun.
On todella luottavainen mieli klinikkaan, kiitos Soslan.
Voin suositella lämpimästi Soslania. Ei tartte jatkossa miettiä, et minne menee...

Mulle on joka kerta nämä operaatiot tehnyt todella ammattitaitoinen Soslan Kusrati. Erittäin lämmin suositus!

© Copyright - Nordic Med Spa