Kosmetologi Justiina Juhola

Kosmetologi Justiina Juhola

Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu monesta osa-alueesta, ja kosmetologiset hoidot ovat loistava tapa edistää hyvinvointia. 

Olen Justiina, 21-vuotias iloinen, positiivinen ja urheilullinen nainen. Valmistuin kosmetologiksi Porin WinNovasta vuonna 2018. Alan opiskelu oli motivoivaa, ja halusin päästä sisälle alan töihin mahdollisimman nopeasti. Tämä unelmani toteutui, kun pääsin aloittamaan työt kotipaikkakuntani salongissa jo opintojeni aikana. 

Kosmetologin ammatti on mielenkiintoinen ja kiehtova. Jokainen päivä on mukavalla tavalla erilainen. Nautin haasteista ja tykkään kehittää itseäni jatkuvasti.

Nordic Med Spalla palveluvalikoimaani kuuluvat ZO Skin Health -kasvohoidot, Plasma Pen -hoidot, mikroneulaus, kemialliset kuorinnat ja timanttihionta. Kasvojen alueelle tehtävät laitehoidot ja rentouttavat kasvohieronnat ovat minulle erityisen mieluisia.

 

Asiakaspalautteita

Ihana, rentouttava, asiantunteva, miellyttävä ja kiireetön kasvohoito. Kiitos!
Suosittelen ehdottomasti! Superammattitaitoista ja rauhallista työskentelyä! Oon tosi tyytyväiväinen!
Erittäin hyvä kokemus kosmetologi Justiinan tekemästä mikroneulauksesta. Kiireetön ja asiakasta huomioiva hoito, laadukkaat tuotteet, upeat puitteet. Kokonaisuus loistava.
© Copyright - Nordic Med Spa