Kosmetologi Annika Willman

Kosmetologi Annika Willman

Haluan tehdä hoitoja, joiden avulla asiakkaani näkevät todellisia tuloksia.

Olen 35-vuotias kosmetologi ja yhden lapsen äiti Hyvinkäältä. 

Valmistuin kosmetologiksi ja perustin ensimmäisen yritykseni vuonna 2007. Ammatillinen urani alkoi yritystoiminnan myötä rakentua kiinnostuksieni ja tarmokkuuteni pohjalta itseni näköiseksi. Välillä opiskelin lisää ja työskentelin hetken Hyvinkään sairaalassa välinehuoltajana. Intohimo kauneusalaa kohtaan veti minut kuitenkin taas aika nopeasti takaisin kosmetologiyrittäjäksi. Käännekohta urallani oli se hetki, kun tutustuin Ahtiaisen Tiinaan ja pääsin tekemään töitä hänen yritykseensä, Lumo Estheticsiin (nyk. Nordic Med Spa Hyvinkää).

Vuosien varrella olen tehnyt monipuolisesti kaikkea kosmetologityöhön liittyvää, esim. kasvohoitoja, jalkahoitoja, kestovärjäyksiä, karvanpoistoja, meikkauksia, suihkurusketuksia ja geelilakkauksia. Ripsiteknikoksi kouluttauduttuani otin palveluvalikoimaani myös mm. volyymiripset ja microblading-käsittelyt. Tällä hetkellä olen kiinnostunut uusista medikaalisista kasvohoidoista, joita saan lääkärikeskuksen kosmetologina tehdä.

Dermaplaning, kemiallinen kuorinta ja timanttihionta tuovat aivan uudenlaista tehoa kauneushoitoihin. Sen vuoksi olen erittäin innostunut niistä juuri nyt.

© Copyright - Nordic Med Spa