Hammaslääkäri Ville Männistö

Hammaslääkäri Ville Männistö

Varaa aika

Kaikki esteettiset injektiohoidot on mahdollista tehdä kivuttomasti.

Olen hammaslääketieteen lisensiaatti ja erikoistuva suu- ja leukakirurgi. Terveyskeskushammaslääkärin ja yksityishammaslääkärin työt ovat olleet osa elämääni vuodesta 2008 lähtien.

Hammaslääkärin työssä katsotaan esteettisellä silmällä hampaita, ja mielestäni on luonnollista kiinnittää huomiota muihinkin kasvonosiin. Kiinnostus hampaiden ja koko kasvojen estetiikkaan vei minut aikoinaan esteettisen lääketieteen koulutuksiin.

Nordic Med Spa -klinikoilla teen kaikkia kasvojen täyteainehoitoja sekä näiden lisäksi esteettisiä ja lääketieteellisiä Botox-hoitoja. Hammaslääkärinä olen perehtynyt puuduttamisen saloihin. Esteettiset toimenpiteet voidaan tehdä ilman kipua.

Tervetuloa asiakkaakseni! 

 

Asiakaspalautteita

Olin tänään koulutusmallina. Kokemus oli erinomainen. Vastaanottotilat ovat siistit ja kauniisti sisustettu. Wc siisti, eritysmainintana käsirasva :) Hoitotilanteesta jäi turvallinen ja luottavainen olo. Hoito tapahtui tehokkaasti ja silti asiakasta kuunnellen. Kiitokset teille <3
Koulutusmallina olemisesta jäi hyvä fiilis.
Olen todella tyytyväinen. Aina miellyttävä tulla käynnille kun tietää että lääkäri on ystävällinen ja ammattitaitoinen! Toimeenpiteen lopputulos aina erittäin hyvä!
Nykyisin olen lähes koko ajan ilman meikkiä, mutta oloni on itsevarmempi kuin koskaan.
Toivoin luonnollista lopputulosta, ja sellaisen myös sain.
Upea leukalinja ja suora nenä. Olen niin iloinen!
Kasvoistani saatiin pienenpienillä fiksailuilla tasapainoiset. Nenästä tuli suora, symmetrinen ja aiempaa sirompi. Leuka puolestaan näyttää ryhdikkäältä, enkä voi olla ihailematta uutta leukalinjaani klinikan peilistä. Leuan muotoilu tuntuu myös korostaneen poskiani ja hoikentaneen kasvojani.
Nenä on suora ensimmäistä kertaa elämässäni.
Mahtavaa asiakaspalvelua. Iso kiitos ammattitaitoiselle Ville Männistölle.
Upea leukalinja ja suora nenä!
© Copyright - Nordic Med Spa