Muut esteettiset hoidot

 • Botox Helsinki Botox Tampere Botox Turku Botox Hyvinkää

  Botox

  179,00 549,00 

  Esteettinen Botox-hoito tasoittaa tehokkaasti kasvojen ja kaulan ryppyjä ja juonteita. Botuliinilla voidaan myös muotoilla ja kohottaa maltillisesti kasvonpiirteitä. Ennen ja jälkeen -kuvia

 • Mesolangat Helsinki Mesolangat Tampere Mesolangat Turku Mesolangat Hyvinkää

  Mesolangat

  199,00 589,00 

  Mesolangat elvyttävät ja kiinteyttävät kasvojen ja vartalon ihoa. Hoito sopii erinomaisesti myös ikämuutosten ennaltaehkäisyyn. Ennen ja jälkeen -kuvia

  Tammikuussa tämä hoito sisältää myös ZO Skin Health Skin Brightening Sheet Maskin.
   

 • väkälangat tampere helsinki turku hyvinkää

  Väkälangat

  319,00 799,00 

  Väkälangat eli cog-langat kiinteyttävät ja kohottavat piirteitä. Tulokset näkyvät heti hoidon jälkeen ja paranevat hoitoa seuraavien viikkojen kuluessa. Tammikuussa tämä hoito sisältää myös ZO Skin Health Skin Brightening Sheet Maskin.

 • prp hoito vampyyrihoito helsinki turku tampere hyvinkää

  PRP-hoito

  299,00 599,00 

  PRP- eli vampyyrihoito elvyttää ja kiinteyttää ihoa. Sopii myös silmänalusihon vaalentamiseen ja tasoittamiseen sekä hiustenlähdön pysäyttämiseen. Toimenpide suositellaan tehtäväksi sarjahoitona, 3–6 kertaa kuukauden välein.

 • prp hplasma pen hoito helsinki turku tampere hyvinkää

  Plasma Pen -hoito

  149,00 749,00 

  Plasma Pen by Louise Walsh International on markkinoiden tehokkain plasmakynä. Hoidon avulla voidaan kiristää ihoa, häivyttää juonteita ja muita ikämuutoksia sekä poistaa couperosaa, luomia ja ihon värivaurioita. Hoitoajan voi varata vasta konsultaation jälkeen.