Täyteainehoidot

Maksuton konsultaatio

Konsultaatio on veloitukseton, eikä se sido sinua mihinkään. Myös kuvakonsultaatio onnistuu!

Saarasta ja työn jäljestä ei mitään muuta kuin positiivista sanottavaa. Kasvohoitoihin olen ollut todella tyytyväinen, samoin poskien täyteainehoitoon. Huulten muotoilun toimenpiteen jälkeinen turvotus ensin säikäytti, mutta nyt turvotuksen jo vähän laskettua näen, että huulista tulee oikein maltilliset ja tulen olemaan erittäin tyytyväinen.
Saarasta ja työn jäljestä ei mitään muuta kuin positiivista sanottavaa. Kasvohoitoihin olen ollut todella tyytyväinen, samoin poskien täyteainehoitoon. Huulten muotoilun toimenpiteen jälkeinen turvotus ensin säikäytti, mutta nyt turvotuksen jo vähän laskettua näen, että huulista tulee oikein maltilliset ja tulen olemaan erittäin tyytyväinen.
”Oon niin tyytyväinen lopputulokseen ja mieskin kehui, että ilme on freesaantunut ilman, että näyttää laitetulta!”
Sain huolellista ja asiakaslähtöistä palvelua ollessani leuan muotoilussa Emilia Sundqvistilla. Luonnollisen kaunis muutos näkyi heti, ja toimenpiteestä aiheutuneet pistojäljetkin olivat niin olemattomat, että sain heti esittelykelpoisen leuan. Kiitos!
Olin reilu viikko sitten teillä leuan muotoilumallina ja se on ollut ehdottomasti yksi parhaita ja onnistuneita ”kasvohoitokokemuksistani”! Iso kiitos  koko teidän tiimille. Lääkärin ammattitaito ja kyky nähdä kullekin asiakkaalle parhaiten sopivat ratkaisut teki jälleen vaikutuksen. Poissa on väsynyt ilme ja veltto iho. Koko operaation lopputulos yllätti positiivisesti ja saan päivittäin kehuja ihoni ja ilmeeni freesiydestä. Rakastan tätä muutosta ja ehdottomasti jatkan teidän kanta-asiakkaana.
Ninia kertoi asiakkaalle koko ajan mitä tekee ja missä järjestyksessä ja näytti tuotteet mitä käytämme. Sain aina välillä katsoa peilistä miltä kasvot näyttävät  Erittäin ammattitaitoinen.
Leukalinjan muotoilu oli kivuton hoito ja toipumisprosessi oli lyhyt. Muutama mustelma tuli. Ninia Nyman oli rauhallinen ja työnsä osaava sekä toimintatavat olivat kunnossa. Hoidon tulokseen olen erittäin tyytyväinen ja tulos oli heti nähtävissä. Leukalinja on kiinteä ja lopputulos hyvin luonnollinen.
Saara teki minulle pistoshoitona huulten muotoilun ja täyteainehoidon kasvoihin. Lopputulos näyttää erinomaiselta ja Saara oli valmis venyttämään vastaanottoaikaa varatusta, jotta koko haluamani hoitokokonaisuus saatiin kerralla viimeisteltyä. Muutoinkin hän toimi asiantuntevasti, rauhallisesti ja ystävällisesti siten, että pelkäämäni hoito sujui paljon paremmin kuin osasin odottaa. Tulen Saaran pakeille myös jatkossa kun on aika uusia hoito sekä pidän osaltani huolen siitä, että vastaavia hoitoja pohtivat osaisivat hakeutua Saaran hoidettaviksi :).
Nykyisin olen lähes koko ajan ilman meikkiä, mutta oloni on itsevarmempi kuin koskaan.
Toivoin luonnollista lopputulosta, ja sellaisen myös sain.
Upea leukalinja ja suora nenä. Olen niin iloinen!
Kasvoistani saatiin pienenpienillä fiksailuilla tasapainoiset. Nenästä tuli suora, symmetrinen ja aiempaa sirompi. Leuka puolestaan näyttää ryhdikkäältä, enkä voi olla ihailematta uutta leukalinjaani klinikan peilistä. Leuan muotoilu tuntuu myös korostaneen poskiani ja hoikentaneen kasvojani.
Ihan supertekijä Anna-Sofia pistoshoidoissa. Viihtyisä ja turvallinen tunnelma koko hoidon ajan. Suosittelen lämpimästi!
Syksyllä kävin Laura Kauhasella ottamassa täyteainetta alakasvoihini ja se oli erittäin onnistunut laitto.
Taas on poskipäät ylhäällä ja iho kuorittu dermaplaning-menetelmällä. Hyvin vähän punoittaa kasvot, ja turvotusta ei näy laisinkaan!

Eivätkö kasvojen ikääntymismuutokset täsmää siihen kuvaan, joka sinulla sisimmässäsi on omasta itsestäsi? Jos näin on, on aika antaa ihollesi hiukan ylimääräistä huolenpitoa.

Täyteainehoidot tekevät sen, mitä moni kosmetiikkatuote lupaa tehdä. Juonteet siliävät, iho kiinteytyy ja kasvonpiirteet kohoavat kevyesti. Toisin kuin Botox, täyteaine ei vaikuta lihasten toimintaan. Oikein tehdyn täyteainehoidon lopputulokset ovat hyvin luonnollisia. Väsynyt ilme katoaa, mutta ulkopuolinen ei pysty sanomaan, mitä iholle on tapahtunut.

Restylane

Tämän blogipostauksen asiantuntijakommentit saatiin sh/th Anna-Sofia Waltarilta. Intensiivisen uransa aikana hän on tehnyt tuhansia täyteainehoitoja. Asiakastyön ohella hän vastaa myös kaikesta koulutustoiminnastamme.

”Restylane on Ruotsissa kehitetty ja valmistettu täyteaine, joka on ollut markkinoilla 25 vuotta. Näillä aineilla on tehty yli 50 miljoonaa täyteainehoitoa. Tuotteista löytyy paljon tutkimuksia; tutkimukseen ja tuotekehitykseen panostetaan paljon. Sarjasta löytyy useita eri täyteaineita erilaisiin tarkoituksiin. Ne sulautuvat kudokseen upeasti ja ovat kaiken lisäksi pitkäkestoisia”, Anna-Sofia hehkuttaa.

Restylane-täyteainehoidot

Restylane® on Juvédermin ohella maailman johtava hyaluronihappoa sisältävien täyteaineiden tuotemerkki. Restylane-täyteainehoidot auttavat sinua vahvistamaan ja muotoilemaan omia persoonallisia kasvonpiirteitäsi sekä häivyttämään ikääntymisen merkkejä.

Mitä kaikkea täyteainehoidot sitten tekevät?

 • Ne lisäävät hienoisesti kudoksen tilavuutta, jolloin posket kohoavat ja muut kasvonpiirteet selkeytyvät.
 • Ne pehmentävät silmänympärysalueen ikääntymismuutoksia.
 • Ne muotoilevat leukaa ja leukalinjaa.
 • Ne tekevät huulista täyteläisemmät.
 • Ne tekevät kaiken tämän säilyttäen luonnollisen vaikutelman ja tunteen.

Tulokset säilyvät jopa 9–24 kuukautta riippuen hoitoalueesta ja käytettävästä valmisteesta.

Omien kasvonpiirteiden korostaminen

Olemme yksilöitä, ja jokaisella meistä on omat ajatuksemme siitä, mitä sisäinen ja ulkoinen kauneus on. Omien piirteiden korostaminen ja oman persoonan näyttäminen ulospäin tuovat usein hyvän olon. Sen vuoksi moni meistä käyttää aikaa kehon ja kauneuden vaalimiseen.

täyteainehoidot helsinki

Nuoruuden kolmio. Täyteläiset ja leveät keskikasvot edustavat monelle kauneutta ja nuoruutta.

helsinki täyteainehoidot

Korkeat, soikeat poskipäät antavat kasvoille muotoa ja linjakkuutta.

täyteainehoidot tampere

Nuorekkaita ja naisellisia huulia luonnehditaan usein täyteläisiksi.

Täyteainehoidot

Mistä on kysymys?

Kasvojen täyteainehoidot ovat pistoshoitoja, joilla voidaan muotoilla ja korostaa tiettyjä kasvonpiirteitä. Hoidon lopputulos näkyy heti hoidon jälkeen. Tulos ei ole pysyvä, mutta tulokset voivat kestää jopa 9–24 kuukautta valitusta hoidosta riippuen.

Täyteainehoidot lisäävät tilavuutta alueilla, joista volyymia puuttuu. Hoidon avulla voidaan kohottaa poskia, tasoittaa juonteita ja täyteläistää huulia.

Useimmat Restylane-täyteaineet sisältävät lidokaiinia. Lidokaiini on puuduteaine, joka vähentää epämiellyttäviä tuntemuksia pistoshoidon aikana.

Kaikilla täyteaineilla voi olla haittavaikutuksia. Siksi on tärkeää ensin keskustella hoidon antajan kanssa siitä, sopiiko täyteainehoito juuri sinulle.

Restylane-täyteaineet sulautuvat ihonalaiseen kudokseen. Siksi vaikutelma on luonnollinen riippumatta siitä, hymyiletkö, nauratko vai onko ilmeesi tuima.

Konsultaation aikana hoitaja tutkii kasvojasi sekä ilmeettöminä että liikkeiden yhteydessä. Tämän hän tekee, jotta tulos olisi luonnollinen kasvonilmeistä riippumatta.

Ihon syväkosteutus

Restylane Skinboosters

Hyvinvoiva iho tuo pirteän ja tyytyväisen olon. Mutta miltä hyvinvoiva iho oikeastaan näyttää? Esteettisiä hoitoja tekevien terveydenhuollon ammattilaisilla tehdyn tutkimuksen mukaan ihon hyvinvointiin vaikuttavat eniten nämä kolme asiaa:

 • RAKENNE – ihon kosteus ja ohuiden juonteiden puuttuminen
 • ELASTISUUS – ihon kiinteys ja kimmoisuus
 • VÄRI – pigmenttiläiskien ja punoituksen puuttuminen

Restylane Skinboosters on sarjahoitona tehtävä monipistoskäsittely, joka parantaa ihon kuntoa asteittain. Hoito lisää ihon kimmoisuuttaa sekä tekee ihosta tasaisen ja hehkuvan. 2–3 Skinboosters-hoidon jälkeen ihon kimmoisuus paranee merkittävästi jopa 12 kuukaudeksi.

Restylane Skinboosters

 • parantaa ihon kimmoisuutta
 • vähentää ohuita juonteita
 • kosteuttaa ihoa
 • lisää ihon sileyttä

”Hoidon jälkeisiä tuntemuksiani on mahdotonta kuvata yhdellä sanalla: tunnen oloni varmemmaksi, ja tuote on mielestäni todella mahtava – se saa ihmeitä aikaan.”
(Julie, 50 vuotta)

Kasvonpiirteiden muotoilu

Kauniita kasvoja kuvaillaan usein symmetrisiksi, tasapainoisiksi ja sopusuhtaisiksi. Vaikka haluaisit parannella vain yhtä kasvojesi aluetta, ammattilainen saattaa ehdottaa myös muiden alueiden käsittelemistä, jotta saavuttaisit haluamasi lopputuloksen.

Nordic Med Span ammattilainen laatii hoitosuunnitelman yksilöllisten toiveidesi perusteella. Hän kertoo myös, millä hoidoilla tulokset voidaan saavuttaa. Lisäksi hän määrittää sen, kuinka paljon täyteainetta tarvitaan halutun lopputuloksen saavuttamiseksi.

Mitä valitset?

Restylane- ja Juvéderm-täyteaineiden valikoimassa on runsaasti erilaisia hoitoja kasvojen eri alueille. Konsultaatiokeskustelun aikana sinä ja ammattilainen päätätte yhdessä, mitkä täyteaineet sopivat juuri sinulle.

Restylane-täyteainehoidot

Neljä kysymystä

Sinä kysyt, Me vastaamme. Jos sinulla on kysyttävää täyteainehoidoista tai konsultaatiosta, olemme täällä sinua varten. Nordic Med Span ammattilainen antaa myös lisäneuvoja ja jälkihoitoa koskevia ohjeita sekä lisätietoja myös alla olevista kysymyksistä.

Hoidon jälkeen voi esiintyä turvotusta tai punoitusta. Suurin osa asiakkaistamme palaa kuitenkin normaaliin arkeensa jo hoitopäivänä.

Tämä riippuu myös annetusta hoidosta. Useimmiten huulet turpoavat hoidon jälkeen. Siksi moni käy huulten muotoilussa ennen viikonloppua tai vapaapäiviä.

Ammattilaisemme saattaa kehottaa sinua välttämään esimerkiksi näitä:

 • meikin käyttäminen hoidetulla alueella
 • pitkä auringossa oleskelu
 • saunominen
 • UV-säteilylle altistuminen
 • hyvin kylmille lämpötiloille altistuminen

Nordic Med Span ammattilainen neuvoo, kuinka hoitotulosta ylläpidetään. Hän saattaa myös suositella seurantakäyntiä.

Kun Restylane-täyteainehoidon tekee kokenut terveydenhuollon ammattilainen, jolla on vankka esteettisen lääketieteen osaaminen, hoidot ovat turvallisia. Kaikkiin esteettisiin hoitoihin liittyy kuitenkin aina riskejä. Lue lisää sivuvaikutuksista ja riskeistä.

Miksi FDA-hyväksytty täyteaine?

 • Restylane ja Juvéderm ovat johtavia täyteaineiden tuotemerkkejä. Restylane on ollut markkinoilla 25 vuotta ja Juvéderm hieman yli 20 vuotta.
 • Nordic Med Spa tekee kiinteää yhteistyötä Galderman kanssa (Restylane-valmistaja).
 • FDA-hyväksytyt täyteaineet tuntuvat ja näyttävät ihossa luonnollisilta.
 • Tulokset säilyvät jopa 9–24 kuukautta riippuen valitusta hoidosta.

Täyteainehoidot

Kaikki blogipostaukset täyteainehoidoista

leukalinjan muotoilu
Poskipäiden täyttö Nordic Med Spa
Leuan täyteainehoito
Kyynelurien täyttö
brotox ikääntymismuutokset
koronarokote täyteaineet

Maksuton kuvakonsultaatio

Kuvat voit lähettää myös sähköpostitse

(konsultaatio@nordicmedspa.fi).

Konsultaatio on maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

  Tämän lomakkeen kautta ei voi perua vastaanottoaikoja.

  Yhteystiedot


  Viesti

  Liitetiedostot

  Laita viestin liitteeksi valokuvia niistä kehonosista, jotka sinua mietityttävät. Huom! Ladattava valokuva voi olla maksimissaan 5 megan kokoinen. Tätä suuremmat kuvat voi lähettää sähköpostitse.  © Copyright - Nordic Med Spa