Täyteaine­hoidot

Saarasta ja työn jäljestä ei mitään muuta kuin positiivista sanottavaa. Kasvohoitoihin olen ollut todella tyytyväinen, samoin poskien täyteainehoitoon. Huulten muotoilun toimenpiteen jälkeinen turvotus ensin säikäytti, mutta nyt turvotuksen jo vähän laskettua näen, että huulista tulee oikein maltilliset ja tulen olemaan erittäin tyytyväinen.
Saarasta ja työn jäljestä ei mitään muuta kuin positiivista sanottavaa. Kasvohoitoihin olen ollut todella tyytyväinen, samoin poskien täyteainehoitoon. Huulten muotoilun toimenpiteen jälkeinen turvotus ensin säikäytti, mutta nyt turvotuksen jo vähän laskettua näen, että huulista tulee oikein maltilliset ja tulen olemaan erittäin tyytyväinen.
”Oon niin tyytyväinen lopputulokseen ja mieskin kehui, että ilme on freesaantunut ilman, että näyttää laitetulta!”
Sain huolellista ja asiakaslähtöistä palvelua ollessani leuan muotoilussa Emilia Sundqvistilla. Luonnollisen kaunis muutos näkyi heti, ja toimenpiteestä aiheutuneet pistojäljetkin olivat niin olemattomat, että sain heti esittelykelpoisen leuan. Kiitos!
Olin reilu viikko sitten teillä leuan muotoilumallina ja se on ollut ehdottomasti yksi parhaita ja onnistuneita ”kasvohoitokokemuksistani”! Iso kiitos  koko teidän tiimille. Lääkärin ammattitaito ja kyky nähdä kullekin asiakkaalle parhaiten sopivat ratkaisut teki jälleen vaikutuksen. Poissa on väsynyt ilme ja veltto iho. Koko operaation lopputulos yllätti positiivisesti ja saan päivittäin kehuja ihoni ja ilmeeni freesiydestä. Rakastan tätä muutosta ja ehdottomasti jatkan teidän kanta-asiakkaana.
Ninia kertoi asiakkaalle koko ajan mitä tekee ja missä järjestyksessä ja näytti tuotteet mitä käytämme. Sain aina välillä katsoa peilistä miltä kasvot näyttävät  Erittäin ammattitaitoinen.
Leukalinjan muotoilu oli kivuton hoito ja toipumisprosessi oli lyhyt. Muutama mustelma tuli. Ninia Nyman oli rauhallinen ja työnsä osaava sekä toimintatavat olivat kunnossa. Hoidon tulokseen olen erittäin tyytyväinen ja tulos oli heti nähtävissä. Leukalinja on kiinteä ja lopputulos hyvin luonnollinen.
Saara teki minulle pistoshoitona huulten muotoilun ja täyteainehoidon kasvoihin. Lopputulos näyttää erinomaiselta ja Saara oli valmis venyttämään vastaanottoaikaa varatusta, jotta koko haluamani hoitokokonaisuus saatiin kerralla viimeisteltyä. Muutoinkin hän toimi asiantuntevasti, rauhallisesti ja ystävällisesti siten, että pelkäämäni hoito sujui paljon paremmin kuin osasin odottaa. Tulen Saaran pakeille myös jatkossa kun on aika uusia hoito sekä pidän osaltani huolen siitä, että vastaavia hoitoja pohtivat osaisivat hakeutua Saaran hoidettaviksi :).
Nykyisin olen lähes koko ajan ilman meikkiä, mutta oloni on itsevarmempi kuin koskaan.
Toivoin luonnollista lopputulosta, ja sellaisen myös sain.
Upea leukalinja ja suora nenä. Olen niin iloinen!
Kasvoistani saatiin pienenpienillä fiksailuilla tasapainoiset. Nenästä tuli suora, symmetrinen ja aiempaa sirompi. Leuka puolestaan näyttää ryhdikkäältä, enkä voi olla ihailematta uutta leukalinjaani klinikan peilistä. Leuan muotoilu tuntuu myös korostaneen poskiani ja hoikentaneen kasvojani.
Ihan supertekijä Anna-Sofia pistoshoidoissa. Viihtyisä ja turvallinen tunnelma koko hoidon ajan. Suosittelen lämpimästi!
Syksyllä kävin Laura Kauhasella ottamassa täyteainetta alakasvoihini ja se oli erittäin onnistunut laitto.
Taas on poskipäät ylhäällä ja iho kuorittu dermaplaning-menetelmällä. Hyvin vähän punoittaa kasvot, ja turvotusta ei näy laisinkaan!

Maksuton konsultaatio

Konsultaatio on veloitukseton, eikä se sido sinua mihinkään. Myös kuvakonsultaatio onnistuu!

Täyteainehoidot ovat erinomainen ratkaisu ikääntymismuutosten korjaamiseen, piirteiden muotoiluun ja yksittäisten kasvonosien korostamiseen.

Täyteainehoito tehdään miltei aina hyaluronihappovalmisteella. Hyaluronihappoa on täyteainehoidoissa käytetty yli 20 vuoden ajan. Kemialliselta koostumukseltaan synteettinen hyaluronihappo muistuttaa lähes täysin elimistön omaa hyaluronihappoa.  Allergiset reaktiot ja komplikaatiot ovat harvinaisia, kun valitaan tutkittu ja turvallinen tuote ja kun tuotetta käyttää koulutettu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Täyteainehoidot ovat ammattilaisen tekeminä turvallisia toimenpiteitä. Hoidon tulokset näkyvät välittömästi toimenpiteen jälkeen. Toipuminen on nopeaa. Hoitotulokset eivät ole kuitenkaan pysyviä: kun Restylane- tai Juvéderm-täyteaine on hajonnut, piirteet palautuvat alkuperäiseen muotoonsa.

Ennen ja jälkeen

Klikkaa kuvat suuremmiksi.

Monipuolinen toimenpide

Täyteainehoidot ovat nopeita, ei-kirurgisia ja ammattilaisen tekeminä turvallisia toimenpiteitä. Hoidon tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen, ja toipuminen on nopeaa.

Ylä- ja keskikasvot

Täyteainehoidot sopivat erinomaisesti muun muassa keskikasvojen muotoiluun ja maltilliseen kohotukseen. Myös nenän ei-kirurginen muotoilu – lähinnä nenänkaaren oikaisu – sekä kyynelurahoito voidaan tehdä täyteaineilla.

Alakasvot ja huulet

Kudosten laskeutuminen näkyy leuan alueella alakasvojen neliömäisyytenä ja ns. hamsteripusseina. Tätä aluetta on mahdollista muotoilla ja kohottaa tarkalla, suunnitellulla täyteainehoidolla. Täyteainehoidot sopivat myös leuankärjen muotoiluun.

Huulten muotoilu on suosittu toimenpide maailmalla ja myös Suomessa. Huulten täyteainehoitoja tehdään kaikenikäisille. Hyaluronihappopohjainen täyteaine  tekee huulista täyteläiset, mutta sillä on mahdollista häivyttää myös huulten ja suunympärysihon ikääntymismuutoksia. Lue lisää.

Hoito sopii useimmille

Täyteainehoidoilla voidaan korjata tyylikkäästi kasvojen ikääntymismuutoksia. Siksi hoidot sopivat erityisen hyvin ihmisille, jotka tahtovat häivyttää ikämuutoksia. Hoitotulokset ovat selviä mutta hyvin luonnollisia.

Erinomaisesti täyteaineet sopivat keskikasvojen muotoiluun ja maltilliseen kohotukseen. Usein keskikasvojen aluetta muotoillaan ja kohotetaan kaksivaiheisesti: Aluksi ryhdistetään ja kohotetaan kevyesti poskia. Poskien kohotessa myös nenän ja suun väliset nasolabiaalipoimut tasoittuvat jonkin verran. Jos nasolabiaalijuonteet ovat syvät, niihin voidaan myös tarvittaessa laittaa täyteainetta joko samalla vastaanottokäynnillä tai esimerkiksi kuukauden kuluttua poskipäiden täytöstä.

Myös nuorehkot asiakkaat käyvät paljon täyteainehoidoissa – myös muissa kuin huulten muotoiluissa. Kasvojen täyteainehoito tulee kyseeseen esimerkiksi silloin, jos asiakas tahtoo korostaa tai muotoilla yhtä tai useampaa kasvonpiirrettään. Nenän suoristus ja poskipäiden korostus ovat toimenpiteitä, joista nuoret ovat varsin kiinnostuneita. Nuorille kasvoille voidaan täyteainehoidoilla luoda myös eräänlaista contour-efektiä ilman meikkiä.

Vastaanotolla

Täyteainehoidot ovat toimenpiteinä nopeita ja yksinkertaisia injektiotoimenpiteitä. Hoito kestää hoitoalueen laajuudesta riippuen 15–60 minuuttia.

Ennen varsinaista toimenpidettä hoidettava alue puhdistetaan huolellisesti. FDA-hyväksytyissä valmisteissa oleva lidokaiini vähentää kipua huomattavasti, mutta tarvittaessa hoitoalue voidaan myös puuduttaa erikseen. Tällöin voidaan käyttää esimerkiksi pintapuudutevoidetta. Myös paikallispuudutus ja johtopuudutus ovat mahdollisia.

Itse injektiohoito on varsin nopea toimenpide, jonka aikana hyaluronihappogeeli pistetään hoidettavalle alueelle tarkasti neulan tai kanyylin avulla.

Toimenpiteen jälkeen asiakas saa ammattilaiselta suulliset ja kirjalliset kotihoito-ohjeet. Niiden tunnollinen noudattaminen on tärkeää.

Täyteainehoidon tulos on väliaikainen. Ihoon ruiskutettu hyaluronihappogeeli hajoaa hoitoa seuraavien kuukausien aikana hitaasti elimistön entsyymitoiminnan seurauksena. Restylane- ja Juvéderm-täyteaineiden maksimikesto on 12–18 kuukautta.

Hinnat

Juvéderm® – 0,55 ml

319 euroa

Restylane® – 1 ml

419 euroa

Lisäruiskut

249 euroa

Jos samalla käyntikerralla täyteainetta käytetään enemmän kuin yksi ruisku, kunkin lisäruiskun (à 1 ml) hinta on 249 euroa.

Kaikki hinnat löytyvät hinnastosivultamme.

Saatavuus

Kasvojen täyteainehoitoja tehdään kaikilla Nordic Med Spa -klinikoilla:

 • Helsinki
 • Hyvinkää
 • Tampere
 • Turku

Voit maksaa maksukortilla, laskulla tai osamaksulla.
(Huomaa, että laskutus-/osamaksusopimus tehdään jo ennen vastaanotolle saapumista täällä.)

Miksi Nordic Med Spa

 • Suomen parhaat täyteainehoitajat

  Nordic Med Spassa työskentelevät Suomen kokeneimmat ja koulutetuimmat täyteainehoitajat, jotka suhtautuvat alaansa intohimoisesti.

  Täyteaineasiakkaan kiireetön kohtaaminen ja potilasturvallisuus ovat meille kunnia-asioita. Meillä injektiohoitoja tekevät vain terveydenhuollon ammattilaiset.

 • FDA-hyväksyt täyteaineet

  Restylane ja Juvéderm on maailman tutkituimpia, käytetyimpiä ja vanhimpia täyteainemerkkejä.

  Molemmat sarjat on FDA- ja CE-hyväksytty. FDA-hyväksyttyjen täyteaineiden taustalla on vuosikymmenien kliininen tutkimus- ja kehitystyö. Hoidot ovat turvallisia ja tehokkaita.

 • Lopputuloksen määräät sinä

  Nordic Med Spa on erikoistunut maltillisiin ja luonnollisiin lopputuloksiin.

  Asiakkaana sinä kuitenkin päätät lopputuloksesta. Näyttävätkin muutokset ovat mahdollisia – turvallisesti.

Täyteainehoidot

Kaikki blogipostaukset täyteainehoidoista

leukalinjan muotoilu
Poskipäiden täyttö Nordic Med Spa
Leuan täyteainehoito
Kyynelurien täyttö
brotox ikääntymismuutokset
koronarokote täyteaineet

Maksuton kuvakonsultaatio

Kuvat voit lähettää myös sähköpostitse

(konsultaatio@nordicmedspa.fi).

Konsultaatio on maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

  Tämän lomakkeen kautta ei voi perua vastaanottoaikoja.

  Yhteystiedot


  Viesti

  Liitetiedostot

  Laita viestin liitteeksi valokuvia niistä kehonosista, jotka sinua mietityttävät. Huom! Ladattava valokuva voi olla maksimissaan 5 megan kokoinen. Tätä suuremmat kuvat voi lähettää sähköpostitse.  © Copyright - Nordic Med Spa