Huulten täyttö näyttävästi – ja luonnollisesti

Kevyt Russian Lips

Mietityttääkö huulten täyttö? Ihailetko supermallien täyteläisiä mutta silti luonnollisen näköisiä huulia? Omat huulesi ovat ehkä luonnostaan hyvin kapeat. Tai kenties ylähuulesi katoaa kokonaan, kun hymyilet tai puhut.

Olet saattanut jo käydäkin huulten täytössä ja saanut huuliisi lisää kokoa – mutta sivuvaikutuksena on tullut myös ei-toivottua ankkaefektiä.  Tai ehkä tulos on jokaisen täytön jälkeen ollut minimaalinen. Voi olla, ettet edes itse näe eroa ennen ja jälkeen -kuvaparissasi.

Älä luovuta. Kevyt Russian Lips -tyyli ratkaisee näitä ongelmia.

Tässä blogipostauksessa kerrotaan, mikä on Russian Lips -tyyli, miten se tehdään turvallisesti ja kenelle tämä huultentäyttötyyli sopii.

Maksuton konsultaatio

Konsultaatio on veloitukseton, eikä se sido sinua mihinkään. Myös kuvakonsultaatio onnistuu!

Asiantuntija

huulet

Blogiteksti päivitettiin marraskuussa 2021 terveydenhoitaja Anna-Sofia Waltarin haastattelun pohjalta. Anna-Sofia Waltari on uransa aikana tehnyt tuhansia huulten täyteainehoitoja. Asiakastyön ohella hän tekee uraauurtavaa työtä Nordic Med Academy -koulutuskeskuksen johdossa.

Huulista voidaan rakentaa täyteläiset ilman ankkahuuli- tai kuonoefektia. Näyttävät huulet rakennetaan kuitenkin aina pikkuhiljaa, turvallisuudesta ja tyylikkyydestä tinkimättä. Oikoteitäkin on olemassa, mutta oikoreitin valitseva ottaa aina riskejä. Riskit liittyvät sekä estetiikkaan että asiakkaan yleisterveyteen.

Huulten muotoilussa lähtökohtana ja tavoitteena on kasvonpiirteiden harmonia. Mitä suurempaan muodonmuutokseen ollaan matkalla, sitä rauhallisemmin on edettävä. Pienin askelin saavutetut tulokset ovat kestäviä ja kauniita.

huulet

Huulten täyttö

Uudenlaista näyttävyyttä ja luonnollisuutta

Huulten muotoilu on kiinnostanut kauneusalan kuluttajia vuosien ajan. Jopa iltapäivälehdet esittelevät mielellään erilaisia huulitrendejä. Suomalaiset puhuvat silti melko varovasti omista huulten täytöistään. Meille on iltapäivälehdistön ja tosi-tv:n myötä syntynyt mielikuva: Täytetyt huulet ovat epäluonnolliset. Huulten täytössä käyneen ankkamainen sivuprofiili paljastaa, etteivät huulet ole luonnontilassa.

Sosiaalisen median kuvavyöryn myötä Suomen ulkopuolinen kauneusmaailma on näyttänyt meille huulten täytöstä myös toisen puolen: Huulet voivat olla täyteainehoidon jälkeen ihanan täyteläiset ja pulleat mutta silti luonnollisen näköiset. Sivuprofiilin ei tarvitse muuttua, vaikka huulten punaosa kasvaisikin.

Miksi meidän suomalaisten huuliasiakkaiden pitää edelleen valita joko minimaalisen muutoksen tai epäluonnollisen lopputuloksen välillä? Vai pitääkö?

Ei. Näyttävät huulet voivat olla luonnolliset. Oikoteitä ei kuitenkaan ole olemassa, ainakaan jos tavoitteena on luoda näyttävyyttä tyylikkäästi ja turvallisesti.

Huulten täyttö Russian-tyylillä

Mistä on kysymys?

”Russian Lips on jo kymmenen vuotta vanha tyyli, mutta meille tänne Suomeen se rantautui vasta pari vuotta sitten”,  kertovat Nordic Med Span lääkärit. ”Terminä Russian Lips on vähän hassu. Samasta tyylistä puhutaan French Lips -sanaparilla, ja vielä hetki sitten näistä samantyyppisistä huulista puhuttiin meillä Suomessa Hollywood Lipseinä. Vuonna 2022 tyylin uudeksi nimeksi on muotoutumassa Kiss Lips”, toteaa eräs ammattilaisistamme.

Russian Lips:

 • huulten punaosa on täyteläinen ja pullea
 • ylähuulen amorinkaari on selkeä ja klassisen kaunis
 • sivusuunnassa huulet eivät työnny lainkaan ulospäin
 • täyteaine pysyy tiukasti huulten punaosassa eikä se siirry missään vaiheessa huulirajan ulkopuolelle

Russian Lips – It is a natural supermodel fullness!

Russian Lips -huulet eivät muuta sivuprofiilia ankkamaiseksi.
Vaikka huulten punaosa kääntyy esille, huulet eivät silti työnny eteenpäin.
Suurenna kuvia klikkaamalla.

Russian Lips

HUULTEN TÄYTTÖ TYYLILLÄ

Russian Lips ei ole huulten täytön tekniikka. Kyseessä on lopputulos, johon pyritään. On selvää, ettei yhdellä tai kahdellakaan tekniikalla voida kaikenlaisista alkutilanteista päätyä Russian-huuliin, ainakaan turvallisesti ja kudoksia rikkomatta.

Lähtökohdat ovat jokaisella erilaiset. Jollakin asiakkaalla huulet ovat jo luonnostaan täyteläiset, toisen asiakkaan huulet ovat ohuet ja kapoiset. Siksi täyteainehoidon tekijän täytyy osata erilaisia tekniikoita pystyäkseen saamaan yhtä hienoja tuloksia jokaisen asiakkaan kohdalla.

Valitettavasti moni markkinoi itseään Russian Lips -tekijänä opiskeltuaan yhden ”Russian Lips -tekniikan”. Mitään yhtä ja ainoaa tekniikkaa ei ole olemassakaan. Nämä huulet voi tehdä vain se, joka hallitsee kymmeniä tekniikoita.

Yhteistä kaikille tekniikoille, joilla Russian-tyyliset huulet voidaan saavuttaa on se, että täyteaine viedään huuliin erittäin pieninä annoksina, usein kohtisuoraan ylähuulen yläreunasta ja alahuulen alareunasta.

Russian Lips -tyyli

 • Punaosa laajenee
 • Ylähuuli nousee ja avautuu
 • Välimatka nenän alareunan ja ylähuulen yläreunan välillä lyhenee

Itse en pidä perinteisestä tekniikasta, jossa huuliin injisoidaan täyteainetta joka pistoksella isohkoina määrinä, boluksina. Isot bolukset venyttävät mielestäni liikaa huulia ja aiheuttavat arpikudosta. Jopa muhkuroita ja komplikaatioita käsittääkseni syntyy perinteisellä bolustäytöllä helpommin kuin näillä uudemmilla tekniikoilla, joita käytän Russian-tyyliä luodessani. Toki nämä ovat vain omia huomioitani, jotka eivät pohjaudu tieteelliseen näyttöön, eräs lääkäreistämme pohtii.

Huulten täyttö

TURVALLISUUS EDELLÄ

Russian Lips -tyyli voi olla ongelmallinen, mikäli Russian-huulet rakennetaan aggressiivisesti kudoksia runtelemalla. Osa nykyisistä Russian-tekniikoista aiheuttaa suurehkoja muutoksia huuliin.

 • Liian aggressiivisiin, kudoksia voimakkaasti rikkoviin Russian-tekniikoihin liittyy komplikaatioriskejä.
 • Rajuilla tekniikoilla toteutetuista Russian-huulista täyteaine saattaa myös lähteä liikkumaan huulirajojen ulkopuolelle.

”On hyvä muistaa, että jos kudosta rikotaan hoidon aikana, voidaan aiheuttaa pysyviä vaurioita, jotka saattavat näkyä ja tuntua huulissa loppuelämän ajan.” (Anna-Sofia Waltari)

Eettisesti toimiva ammattilainen ei käytä tekniikoita, jotka aiheuttavat pysyviä esteettisiä – tai jopa terveydellisiä – haittoja.

Nordic Med Span ammattilaiset eivät edes pyydettäessä käytä kaikkein radikaaleimpia Russian-tekniikoita.

Heti toimenpiteen jälkeen odotettavissa on punoitusta ja turvotusta.
Mustelmatkin ovat mahdollisia. Näitä sivuireita voi hoitaa kylmäpakkauksilla ja Arnizen-voiteella. Ensimmäiset yöt kannattaa nukkua pääpuoli kohotettuna.

Kenelle huulten täyttö sopii?

Russian Lips sopii erinomaisesti ensimmäisen huulikäsittelyn teemaksi, koska nämä huulet on helpointa tehdä silloin, kun huulissa ei ole pisaraakaan vanhaa täyteainetta tai aiempien hoitojen synnyttämää arpikudosta.

Jos huulet on täytetty aiemmin, voidaan silloinkin päästä Russian-huuliin. Reitti on vain monesti hieman pidempi ja vaatii hoidon tekijältä paljon.

 • Jos aiemmat huulitäytöt on tehty hyvällä täyteaineella ja ihanteellisella tekniikalla, hyvää tulosta voidaan hyvinkin fiksata ja saavuttaa  Russian Lips -tyyliset huulet.
 • Jos aiemmat täyteainehoidot on tehty bolustekniikalla (suurehkoja täyteainepisaroita huuliin injektoiden), tarvitaan laaja skaala erilaisia tekniikoita, toisin sanoen tottunut Russian Lips -ammattilainen.
 • Jos täyteainetta on kulkeutunut vähän joka puolelle ja huulirajojen ylikin, on prosessi parasta aloittaa poistamalla vanhat täyteaineet ja lähteä liikkeelle nollatilanteesta. Hyaluronidaasihoidolla voidaan poistaa vain hyaluronihappotäyteaineita.

Kun pohjalla on aiemmin tehtyjä täyttöjä, toimivien tekniikoiden valinta on äärimmäisen tärkeää. Siksi Russian Lips vaatii tekijältä paljon. Aika usein ensimmäisenä näissä tilanteissa on poistettava vanhat aineet hyaluronidaasilla. Poisto voidaan tehdä vain lääkärin vastaanotolla.

Huulten täyttö

Toimenpide ja tulokset

Kun tavoitteena on Russian-tyylinen tulos, toimenpiteeseen on syytä varata aikaa puolesta tunnista tuntiin. Tekniikka on vaativa. Hyvä lopputulos syntyy rauhallisesti, useita pieniä pistoja tehden.

Vaikka pistoja tehdään paljon, hoidon ei tarvitse olla kivulias. Hoidossa käytetään useimmiten lidokaiinia (puudutusaine) sisältävää täyteainetta. Lidokaiinia sisältävää täyteainetta käytettäessä ensimmäinen pistos tuntuu mutta seuraavat eivät enää. Osa Nordic Med Span Russian-ammattilaisista tekee huulten täyttöjä myös johtopuudutuksessa. Johtopuudutus tekee toimenpiteestä täysin kivuttoman.

Kun täyteaine viedään huuliin mikroannoksina – kuten Russian-huulia rakennettaessa usein viedään – traumoja huuliin syntyy vähemmän kuin perinteisissä täytöissä. Alkuun mustelmia ja turvotusta voi ilmaantua kuitenkin varsin runsaasti. Puuduteaineetkin saattavat lisätä turvotuksen määrää.

Lopputulosten pysyvyyteen vaikuttaa eniten käytetty täyteaine. Restylane- ja Juvéderm-sarjan täyteaineet pysyvät yleensä huulissa mainiosti, keskimäärin 9–12 kuukautta. Toki lopputuloksen kestossa on aina eroja. Olemme yksilöitä.

Kokemuksia Nordic Med Spasta

Sain juuri sellaisen lopputuloksen, mitä olin ajatellutkin. Kiitos!
Kävin Anna-Sofialla huulten täyteainehoidossa ja en voi kuin kehua! Itselläni oli hieman haastavat huulet aikasempien (muualla tehtyjen) täyteainehoitojen takia, mutta Anna-Sofia osasi erittäin ammattitaitoisesti katsoa huulieni tilanteen ja arvioida sen pohjalta mitä kannattaa tehdä. Lopputuloksesta tuli täydellinen enkä voisi olla tyytyväisempi. Palvelu oli todella lämminhenkistä ja tunsin olevani hyvissä käsissä. Aion ehdottomasti jatkossakin käydä Anna-Sofialla! Suuret kiitokset vielä!
Saarasta ja työn jäljestä ei mitään muuta kuin positiivista sanottavaa. Kasvohoitoihin olen ollut todella tyytyväinen, samoin poskien täyteainehoitoon. Huulten muotoilun toimenpiteen jälkeinen turvotus ensin säikäytti, mutta nyt turvotuksen jo vähän laskettua näen, että huulista tulee oikein maltilliset ja tulen olemaan erittäin tyytyväinen.
Saarasta ja työn jäljestä ei mitään muuta kuin positiivista sanottavaa. Kasvohoitoihin olen ollut todella tyytyväinen, samoin poskien täyteainehoitoon. Huulten muotoilun toimenpiteen jälkeinen turvotus ensin säikäytti, mutta nyt turvotuksen jo vähän laskettua näen, että huulista tulee oikein maltilliset ja tulen olemaan erittäin tyytyväinen.
Kiitos sinulle eilen tehdyistä hoidoista. Hyvin meni kaikki.  Yksi mustelma on huulessa, ja turvotusta on vähän, kaikki tämä normaalia kuitenkin. Arvostan todella paljon hyvää ammattitaitoa. Huipputekijöitä alalla ei mielestäni ole yhtään liikaa.
Taas viisi tähteä. Olen jälleen kerran ERITTÄIN tyytyväinen!
Heippa, siis nää huulet on niin täydelliset, kiitos aivan supermahtavasta työstä! Nää on niin symmetriset, pehmeät ja juuri se mitä toivoin!! Toki turvotusta on edelleen jonkin verran, mutta se ei haittaa. Oon ihan supertyytyväinen! Joten kiitos tuhannesti ja ihanaa syksyn jatkoa!
Olen erittäin tyytyväinen loihtimaasi lopputulokseen!
Hei! Kävin sulla laittamassa huulet pari viikkoa sitten. Jäi tosi hyvä fiilis lähtiessä. Kerroit tarkkaan toimenpiteestä ja vaikka jännitin toimenpidettä ihan hirveesti niin meinasin nukahtaa tuoliin. Huuliin tuli pari huomaamatonta mustelmaa ja lopputulos on tässä kohtaa ihanan luonnollinen. Varmasti nähdään vielä uudestaan, kiitos!
Kiitos! Hoidon tulos on juuri halutunlainen. Kipu hyvin vähäinen laitettaessa, toipui nopeasti. Tulen uudestaan!!
Tekijä oli todella ystävällinen ja mukava pistäjä ja kertoi aina kun pistää että tulee pistos. Helpotti kun tiesi, että nyt pistää. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen! :)
Hyvä palvelu ja tulos oli luonnollinen.
Palvelu oli hyvä. Kiva kun kerrottiin milloin pistää ja välissä sai katsoa jälkeä.
Huulten muotoilun tekijä oli ihana ja tsemppaava. Kertoi koko ajan mitä teki ja työt teki rauhallisesti.
Huulien täyttö oli kivuton. (Jossain kohti tuntui enemmän, mutta kipuna ei paha. Toipuminen kävi nopeasti. Ensimmäisenä iltana vain huulet turposi, mutta pian turvotus laski.
Kävin eilen huulten muotoilussa. Kokemus oli äärimmäisen miellyttävä, ammattitaitoinen ja rento tekijä. Toimenpide oli täysin kivuton. Odotan innolla jo lopputulosta ja 100% varmasti tulen tänne vielä uudelleen.
Heips! Kävin tiistaina huulitäytössä. Ajattelin laittaa vielä viestiä, että alahuuli tasoittui turvotuksen jälkeen ja on nyt ihan symmetrinen. Kiitos vielä, oon tosi tyytyväinen lopputulokseen!
Saara teki minulle pistoshoitona huulten muotoilun ja täyteainehoidon kasvoihin. Lopputulos näyttää erinomaiselta ja Saara oli valmis venyttämään vastaanottoaikaa varatusta, jotta koko haluamani hoitokokonaisuus saatiin kerralla viimeisteltyä. Muutoinkin hän toimi asiantuntevasti, rauhallisesti ja ystävällisesti siten, että pelkäämäni hoito sujui paljon paremmin kuin osasin odottaa. Tulen Saaran pakeille myös jatkossa kun on aika uusia hoito sekä pidän osaltani huolen siitä, että vastaavia hoitoja pohtivat osaisivat hakeutua Saaran hoidettaviksi :).
Hei! Oli ihan pakko tulla vielä kiittämään! Mulla tuli pikkiriikkinen tumma piste, ei edes selkeä mustelma! Huulet ei ole yhtää kipeät, tuntuu heti omilta ja en tiiä miten tän teit, mutta kiitos! Olin varautunu siihen, että viikon ’hakattu’ ja nyt suorastaa harmittaa et nää pitää peittää maskil ihmisten ilmoil. Kiitos & nähdään varmasti näissä merkeissä uudestaan, kun taas aika lisäillä!
Huulet ovat juuri kivan pyöreät. Muutama pikku pahkura, mutta eivät näy. Juuri sellaiset kuin halusin.
Olen tulokseen oikein tyytyväinen ja luulen ylläpitäväni huulia täytteellä tulevaisuudessakin.
Haettiin luonnollisuutta korostavaa mallia. Tuli aivan ihanat!
Nordic Med Spalla tehdään loistavaa ja laadukasta työtä. Itse olen ottanut heiltä huulitäytteet ja olen erittäin tyytyväinen huuliin. Sain juuri sitä mitä hainkin. Kiitos erikseen vielä Saaralle, joka teki huuleni.
Hei Saara, kiitoksia viimeisestä! Teit siis cog-langat ja huulet. Olen supertyytyväinen: mustelmia ei tullut kasvoihin tai huuliin. Jo neljän päivän jälkeen kipu katosi totaalisesti, mutta missään vaiheessa kipu ei ollut paha. Käytin kylmäpussia ensimmäisen illan ja nukuin istuma-asennossa. Muutoin kevyt puhdistus kaksi kertaa/vrk. Suupielten marionettipoimut ovat miltei historiaa.
Kiitos niin paljon, huulet ei vois olla yhtään paremmat! Olisin pystyny vaikka nukahtaan siihen kun teit näitä. Ja kaiken lisäksi sun asiakaspalveluasenne on kyllä ihan huippu. Tuun varmasti uudestaan.
Moikka! Kiitos vielä eilisestä täytehoidosta! Turvotus jo melkein kokonaan laskenut ja huulet näyttää ihanilta.
Heippa. Kävin tiistaina ottamassa Russian Lips -hoidon. Pakko sanoa, että olen erittäin tyytyväinen. Teit todella tarkkaa työtä.
I am happy with my lips. Thank you Anna-Sofia!
Paraneminen sujui hyvin, ja olen ollut tyytyväinen lopputulokseen.
I was happy to visit Nordic Med Spa! Have perfect results and planning to come back.
Vähän erilainen Hyvinkää-reissu tällä kertaa. Ihana Ninia taikoi mulle uudet huulet mahtavalla työskentelyllä. Pienellä fixillä suupielet ylöspäin – sitä suurempi vaikutus itsetunnossa!
Kiitos kun kerroit koko ajan mitä tehdään. Susta tulis loistava kätilö, kun olet niin hyvä tsemppaamaan! Kiitos vielä oikein paljon!
Kiitos tämän päivän huulista! Haluan antaa palautetta, koska kokemus oli niin superhyvä. Oot tosi ammattitaitoinen ja toimintasi pistosten aikana oli rauhoittava ja kannustava, olo oli koko ajan luottavainen.
Kävin Saara Räsäsellä ottamassa huulitäytteet. Oli mahtavaa ja Saara hoiti tilanteen erittäin hyvin. Oli lämminhenkinen ja ystävällinen sekä kertoi tarkasti, miten homma etenee.
Ihanat huulet ja hyvä palvelu, kuten aina.
Laitettiin taas vähän täytettä huuliin. Niin tyytyväinen!
Kiitos ihanista huulista ja pelkäävän sekä kipuherkän ensikertalaisen loistavasta kohtaamisesta. Oot rautainen ammattilainen ja ihan huipputyyppi!
Ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua. Olen erittäin tyytyväinen huuliini ja suunnitelmissa on myös kokeilla muitakin palveluja!
Kävin viimeviikolla ottamassa huuliin täytettä! Lopputulos on aivan ihana ja luonnollinen, juuri niinkuin toivoin! Asiantuntevaa palvelua! Suosittelen lämpimästi!
Huulistani tuli upeat! Todella ammattitaitoinen, luotettava ja ystävällinen palvelu. Kiitos Anna-Sofia! Suosittelen lämpimästi.
Kiitos ihana Anna-Sofia upeasta lopputuloksesta ja todella huomioivasta sekä laadukkaasta palvelusta. Sain kauniit ja täyteläiset huulet.
Anna-Sofia taikoo parhaat huulet. Hänellä on hellä käsi ja ihana asiakaspalvelu.
Voin suositella lämpimästi. Ei tartte jatkossa miettiä, et minne menee...
Teit niin nätit huulet ja oli paras mahdollinen ensimmäinen kokemus. Oot just niin taitava ja ihana asiakaspalvelija kuin olin lukenut!
Heips, kiitos ihanista huulista! Nyt on muoto ja koko just sellanen mitä oon halunnu. Ihanan muhkea ylähuuli! Hyvin laski turvotus ja ei tullut edes mustelmia. Hyvin on täyteainekin asettunut huuliin, ei muhkuroita.
Nyt on viikko siitä, kun kävin täyttämässä huulet pitkän tauon jälkeen. Enkä vois tyytyväisempi olla! Epäsymmetriaa korjattiin ja nyt huulet on symmetriset ja tietty muutenkin paljon täyteläisemmät ja nätit taas. Kiitos vielä niiiiiin paljon!
Jos huulten täyttö voi olla ihanaa, niin Anna-Sofian käsissä se on. Puudute on aivan mahtava, pistokset tuskin tuntui. Ihmisläheinen palvelu, tuli tunne että siellä ollaan asiakasta varten.

Kävin ottamassa huuliin Juvéderm-täyteainetta, Saara Räsänen laittajana. En voisi olla tyytyväisempi ja onnellisempi.

Kävin laittamassa ensimmäiset huulitäytteeni. Asian hoiti Saara Räsänen. Olen erittäin tyytyväinen ja tulen varmasti uudestaan. Täältä vahvat suositukset.

Huulet näyttää tosi hyviltä jo nyt, vaikka vähän turvonneet. Teet mahtavaa jälkeä ja oot ihan mahtava asiakaspalvelija. Haluan jatkossa palata aina sun penkkiin!

Kiinnostuitko?

Saatavuus, hinnat, maksaminen

SAATAVUUS:

Terveydenhuollon ammattilaisemme tekevät huulten täyteainehoitoja kaikilla klinikoillamme: Helsingissä, Hyvinkäällä, Tampereella ja Turussa.

HINNAT:

 • Juvéderm (0,55 ml) – 319 euroa
 • Teosyal (1 ml) – 349 euroa (ajanvaraukset vain puhelimitse)
 • Restylane Skinboosters -syväkosteutus (1 ml) – 349 euroa
 • Restylane (1 ml) – 419 euroa
 • Juvéderm (1 ml) – 419 euroa (ajanvaraukset vain puhelimitse)

MAKSUTAVAT:

 • Maksukortti
 • Nordic Med Spa Terveystili -lasku
 • Nordic Med Spa Terveystili -osamaksu
 • Huomaathan, että laskutus-/osamaksuhakemus tehdään ennen vastaanotolle saapumista. Lue lisää.

ILMAINEN KONSULTAATIO:

Mikäli olet uusi asiakas tai et ole aivan varma, onko huulten täyttö sinulle sopiva toimenpide, on hyvä lähteä liikkeelle maksuttomasta konsultaatiosta tai maksuttomasta kuvakonsultaatiosta. Vaikka konsultaatiot ovat veloituksettomia, ne eivät sido asiakasta mihinkään.

Huulten muotoilu

Kaikki blogitekstit huulista

Huulten täyttö
Restylane
Botox Lip Flip
Huulten täyttö Tampere, huulten täyttö Helsinki
hyaluronihappo
Huulten täyttö, Restylane, huulet Kysse

Maksuton kuvakonsultaatio

Kuvat voit lähettää myös sähköpostitse

(konsultaatio@nordicmedspa.fi).

Konsultaatio on maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

  Tämän lomakkeen kautta ei voi perua vastaanottoaikoja.

  Yhteystiedot


  Viesti

  Liitetiedostot

  Laita viestin liitteeksi valokuvia niistä kehonosista, jotka sinua mietityttävät. Huom! Ladattava valokuva voi olla maksimissaan 5 megan kokoinen. Tätä suuremmat kuvat voi lähettää sähköpostitse.  © Copyright - Nordic Med Spa