RRS HA Eyes

Silmänalusihoa vaalentava ja tasoittava mesoterapiahoito

Silmät ovat sielun peili, mutta myös silmänaluset kertovat paljon siitä, kuinka voit. Tummat silmänaluset saattavat kieliä liian lyhyiksi jääneistä yöunista ja stressistä. Tällöin esteettinen ongelma ratkeaa, kun pidennät yöuniasi ja teet pari muuta reipasta elämäntapamuutosta.

Entäpä jos silmänalusten tummuus onkin sukuvika? Jospa ihon oheneminen ja rypistyminen liittyvätkin enemmän vuosien kulumiseen ja ikääntymiseen kuin elämäntyyliin? Onko peli pelattu?

Ei ole. Silmänalusihon tummuutta ja epätasaisuutta voidaan hoitaa. Parhaat tulokset saat yhdistämällä terveet elämäntavat ja yksinkertaiset ihonhoitorutiinit hyviin esteettisiin hoitoihin, esimerkiksi RRS HA Eyes -mesoterapiaan.

Tässä blogitekstissä RRS HA Eyes -mesoterapiahoidosta kertoo Nordic Med Span sairaanhoitaja Saara Räsänen.

Maksuton konsultaatio

Konsultaatio on veloitukseton, eikä se sido sinua mihinkään. Myös kuvakonsultaatio onnistuu!

RRS HA Eyes, hyvä kokemus :)
RRS-hoidon aikana oli vain vähän kipua toisen silmän alla. Toipuminen oli tosi nopea. Viisi tähteä!
Ennen RRS HA Eyesia en kehdannut lähteä kotoa ilman silmänalusmeikkiä ja nyt en ole edes ajatellut peitevoidetta. 10+ ja viisi tähteä!
Täytyy antaa positiivista palautetta jo nyt. Kävin eilen siinä RRS HA Eyes -hoidossa. Nyt ei enää mitään turvotusta (vähemmän kuin normiaamuina), ei mustelmia ja ilme on jo nyt ihan uskomattoman paljon kirkkaampi kuin ennen. Eli jos tulosten pitäis tästä vaan parantua, niin oli kyllä täysin oikea hoito mun silmien alusille.
Kävin 4 viikkoa sitten mesoterapiassa, jonka tulokset alkavat nyt näkyä. Oman ihon hyväkuntoisuuden vuoksi keskityimme lähinnä pahimpiin ongelmakohtiin, silmäkulmien juonteisiin ja silmänalusten kuivuuteen, ja olen todellakin tyytyväinen. Kuivuudesta johtuneet juonteet silmien alla ovat häipyneet, ja hymyrypyt silmäkulmissa tasoittuneet huomattavasti. Ihon yleinen kosteustasapaino parani myös!
Erittäin hyvä kokemus mikroneulauksesta. Kiireetön ja asiakasta huomioiva hoito, laadukkaat tuotteet, upeat puitteet. Kokonaisuus loistava.

Blogipostauksen asiantuntijana on tänään esteettinen sairaanhoitaja Saara Räsänen. Saara työskentelee Helsingin klinikalla, välillä myös Turussa. Hän tekee RRS HA Eyes -hoidon lisäksi lähes kaikkia klinikalla tarjottavia toimenpiteitä.

”Kaikki kasvot ovat uniikkeja, joten teen hoidot aina yksilöllisesti, asiakkaalle kunnolla aikaa varaten, kuitenkin ’less is more’ -periaatteella”, kertaa Saara omaa hoitofilosofiaansa.

RRS HA Eyes on mesoterapiahoito

RRS® HA Eyes on mesoterapiahoito, jonka avulla hoidetaan silmänalusihon tummuutta, turvotusta ja ikämuutoksia. Hoito tehdään lääkinnälliseksi laitteeksi (CE-luokka III) luokitellulla valmisteella alaluomien alueelle, joskus myös yläluomille.

Kliiniset tutkimukset osoittavat toimenpiteen olevan turvallinen ja tehokas. Tulokset ovat sangen pitkäkestoisia ja sivuvaikutukset lieviä.

Kuten muutkin mesoterapiahoidot, myös RRS®  HA Eyes -hoidon teho perustuu kahteen tekijään:

 • Liuoksen aktiiviainekoostumus parantaa ihon kuntoa ja ulkonäköä.
 • Neulanpistot stimuloivat ihoa kollageenintuotantoon. Syntyvä kollageeni kiinteyttää ihoa.
mikroneulaus kyynelurat RRS HA Eyes

RRS HA Eyes

Turvallinen hoito CE-hyväksytyllä liuoksella

Mesoterapiatuotteiden ja -hoitojen välillä on laatu- ja turvallisuuseroja. Hoitopaikan, tuotteen ja tekijän valinta voi olla kuluttajalle hankala tehtävä. RRS® HA Eyes -mesoterapiahoito on tehokas ja turvallinen.

Hoidon turvallisuus lepää kolmen faktan varassa:

1. RRS® HA Eyes -hoidon tekee terveydenhuollon ammattilainen, jonka koulutus ja kokemus riittävät silmänympärysihon mesoterapiahoidon toteuttamiseen.

2. Hoito tehdään hygieenisesti, puhtailla, kertakäyttöisillä välineillä ja puhtaissa tiloissa.

3. Hoidossa käytettävä liuos on luokiteltu lääkinnälliseksi laitteeksi, jota saa injektoida ihoon.

RRS® HA Eyes -tuotetta saa käyttää vain terveelle iholle, vain valtuutetuilla klinikoilla ja vain, jos aseptiikkaolosuhteet ovat kunnossa.
(Tuotteen valmistaja)

mikroneulaus kyynelurien täyttö

Hoitojen ajoittaminen

RRS HA Eyes on toimenpiteenä monipistoshoito, joka tehdään useimmiten sarjana.

Sarjahoitoon kuuluvien toimenpiteiden lukumäärä räätälöidään jokaiselle erikseen. Joskus hyviä tuloksia saadaan jo yhdellä RRS-hoidolla.

”Keskimäärin 3 hoitokertaa 7–14 päivän välein on tehokkain sarjahoito. Sarjahoidon jälkeen tulosta ylläpidetään esimerkiksi medikaalisilla kotihoitotuotteilla. Jos ihon kotihoitotuotteet eivät ole kovin tehokkaita,  RRS-tuloksia voi ylläpitää käymällä kertaluontoisissa hoidoissa esimerkiksi puolen vuoden välein.”
(Sairaanhoitaja Saara Räsänen)

Tunnustettuja tuloksia palkitulla tuotteella

RRS HA Eyes eroaa monista silmänympärysihon toimenpiteistä. Tuotteen taustalta löytyy aitoa tieteellistä tutkimusta, ei pelkkiä viittauksia aiemmin tehtyihin tutkimuksiin.

Englanninkielisiin tutkimustuloksiin sekä ennen ja jälkeen -kuviin pääset tutustumaan täällä.

Toimenpiteen tunnettuus ja suosio kasvoivat eritoten vuoden 2014 jälkeen, kun tuote palkittiin alan parhaana silmänympärysihon injektiohoitotuotteena (best injectable product for eye area Winner in category “Aesthetic Dermatology” Polish Society Aesthetic Dermatology).

mikroneulaus kyynelurien täyttö rrs ha eyes

Näitä tehoaineita silmänympärysiho kaipaa

RRS-koktail rakentuu hyaluronihapon ympärille. Hyaluronihappo on suurikokoinen molekyyli, joka toimii ihon pinnalle siveltynä kosteuttavana ainesosana. Ihoon injektoituna se paitsi kosteuttaa myös tasoittaa ryppyjä, lisää ohuen ihon täyteläisyyttä ja vaikuttaa jopa kollageenisynteesiin.

Hyaluronihapon lisäksi liuos sisältää myös

 • flavonoideja ja muita antioksidantteja, jotka neutraloivat vapaiden radikaalien tuhovoimia ihossa
 • saponiineja, jotka vähentävät turvotusta ja rauhoittavat ihoa
 • resveratrolia ja muita polyfenoleja, jotka tekevät ihosta aiempaa kiinteämmän, kirkkaamman ja vaaleamman
 • peptidejä, joita iho tarvitsee kollageenia rakentaessaan
mikroneulaus kyynelurat

RRS HA Eyes -hoidon kulku

Ennen hoitoa ammattilainen kartoittaa hoidontarpeet ja mahdolliset vasta-aiheet. Vasta-aiheeksi voi muodostua esimerkiksi jokin perussairaus, joka ei ole hoitotasapainossa.

”Hoidontarpeita ovat esimerkiksi tummat silmänaluset, ihon sameus, rypyt tai turvottelu silmien ympärillä”, Saara avaa hoidonaiheita.

Konsultointikeskustelun jälkeen silmänympärysiho puhdistetaan ja puudutetaan. Liuos annostellaan ruiskuun. Kun hoitoalue on puutunut, RRS HA Eyes -liuos injektoidaan ruiskun ja pienen neulan avulla ihoon. Lopuksi levitellään loppuvoide.

”Hoidossa menee aikaa 30–45 minuuttia.”
(Saara Räsänen)

mikroneulaus kyynelurien täyttö

Kysy Saaralta!

Miksi liuos pitää pistää ihoon? Eikö riitä, että tuotetta sivelee ihon pinnalle?

Injektiohoito on tehokkaampi ja ennen kaikkea tuloksellisempi verrattuna siihen, että tuotetta siveltäisiin vain ihon pintaan. Neulan avulla pääsemme ihon pinnan alle dermikseen, jossa tehoaineita todella tarvitaan. Ja täytyy muistaa sekin, että jo yksin neulanpistot aktivoivat ihon omia kasvutekijöitä.

Sattuuko hoito? 

Hoito ei puudutteen ansiosta yleensä satu ollenkaan.

Tuleeko mustelmia?

Jokaisen yksittäisen toimenpiteen jälkeen alueelle voi ilmestyä mustelmia. Jos mustelmia tulee, ne ovat yleensä pieniä ja helposti meikillä peitettävissä.

Miten hoidosta palaudutaan? 

Hoidosta palautuminen on nopeaa. Samana päivänä on turvottelua, mutta jo seuraavana päivänä turvotus on yleensä laskenut. Jos tulee pientä mustelmaa, toipuminen vie hieman enemmän aikaa. Käytännössä normaalielämään voi palata jo hoitoa seuraavana päivänä.

Millaisia tuloksia olet saavuttanut tällä hoidolla? 

Erittäin hyviä. Hoito on tuonut tuloksia etenkin tummiin silmänalusiin. Useasti asiakkaat ovat kertoneet, että myös silmänympärysturvotus on helpottanut hoidon ansiosta.

KIINNOSTAAKO RRS HA Eyes?

Saatavuus, hinnat ja maksaminen

SAATAVUUS:

 • Helsinki
 • Hyvinkää
 • Tampere
 • Turku

HINTA:

 • 159 euroa/kerta

MAKSUTAVAT:

 • maksukortti
 • Nordic Med Spa Terveystili –lasku
 • Nordic Med Spa Terveystili –osamaksu
 • HUOM! Laskutus- ja osamaksusopimukset tehdään jo ennen vastaanotolle saapumista täällä.

Lue lisää silmänympärys­ihon hoidoista

Kyynelurien täyttö
yläluomet plasma pen
tummat silmänaluset
Silmänympärykset Silmänaluset ZO

Maksuton kuvakonsultaatio

Kuvat voit lähettää myös sähköpostitse

(konsultaatio@nordicmedspa.fi).

Konsultaatio on maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

  Tämän lomakkeen kautta ei voi perua vastaanottoaikoja.

  Yhteystiedot


  Viesti

  Liitetiedostot

  Laita viestin liitteeksi valokuvia niistä kehonosista, jotka sinua mietityttävät. Huom! Ladattava valokuva voi olla maksimissaan 5 megan kokoinen. Tätä suuremmat kuvat voi lähettää sähköpostitse.  © Copyright - Nordic Med Spa