Plasma Pen -spreijaus

Kokemuksia hoidosta

Plasma Pen -spreijaus on medikaalinen kasvohoito sinulle, joka kärsit ihon epätasaisuuksista, epäpuhtauksista, laajentuneista huokosista ja pintarypyistä. Toimenpide tekee ihosta ilahduttavan kuulaan ja tasaisen ja sopii monelle ihotyypille. Tulosten näkeminen vaatii kuitenkin kärsivällisyyttä ja asennetta: toipuminen kestää noin viikon, ja toipumisaikana iho punoittaa ja kuoriutuu voimakkaasti.

Ihon heleyttämiseen ja tasoittamiseen riittää yksi Plasma Pen -spreijaus. Jos tavoitteena on myös kiinteyttää veltostuneita piirteitä, hoito tehdään kolme kertaa kuukauden välein. Olipa kyseessä sitten kertakäsittely tai sarjahoito, tulokset paranevat vielä kolmisen kuukautta hoidon päättymisen jälkeen. Jos siis käyt hoidossa lokakuun aikana, pääset ihastelemaan lopullista tulosta vuodenvaihteessa.

Tässä blogipostauksessa pääset tutustumaan aitoihin Plasma Pen -hoitokokemuksiin.

Maksuton konsultaatio

Konsultaatio on veloitukseton, eikä se sido sinua mihinkään. Myös kuvakonsultaatio onnistuu!

Selvästi pintakuivuus ja pienet juonteet ovat poistuneet. Olen jo tässä vaiheessa todella tyytyväinen tulokseen, ja odotan innolla, tuleeko seuraavien viikkojen aikana vielä muutosta! Kiitos Saara!
Erityisesti silmien alueen rypyt ovat poissa, mistä olen äärimmäisen tyytyväinen. Kasvot tuntuvat kiinteämmiltä, iho on kirkkaampi ja iho sileämpi.
Näin lyhyessä ajassa huomaa hoidon vaikutuksen, niin että ihohuokoset ovat hieman pienentyneet. Iho on hyvin pehmeä!

Kolme hyvin onnellista naista lähti tänään kotiin Anna-Sofian osaavista käsistä. Tehtiin biorevitalisaatio mulle ja kahdelle ystävälleni Plasma Pen -kohotus luomille sekä mesolankakohotusta kasvoille!

Kokemuksia plasma pen

Blogitekstissä kokemuksia jakavat sairaanhoitaja Saara Räsäsen asiakkaat. Saara työskentelee Helsingin ja Turun klinikoilla ja tekee Plasma Pen -hoitoja myös Tuusulan yhteistyöhoitolassa.

Plasma Pen -toimenpiteiden lisäksi hän tarjoaa asiakkailleen laajasti sekä medikaalisia kasvohoitoja että esteettisiä pientoimenpiteitä.

”Kaikki kasvot ovat uniikkeja, joten teen hoidot aina yksilöllisesti, asiakkaalle kunnolla aikaa varaten, kuitenkin ’less is more’ -periaatteella”, Saara kertaa omaa hoitofilosofiaansa.

Plasma Pen -spreijaus

Mistä on kysymys?

Plasma Pen -spreijaushoidossa iho käsitellään suihkemaisella plasmalla, joka on ionisoitunutta kaasua. Plasma aiheuttaa ihossa mikrovaurioita. Kun nämä hallitusti synnytetyt mikrovauriot paranevat, iho uusiutuu, tasoittuu ja napakoituu.

 • Hoitoa seuraavan viikon kuluessa uusiutuu ihon pinta eli epidermis.
 • Hoitoa seuraavien kuukausien aikana positiivisia muutoksia tapahtuu syvemmällä, dermiksessä.
 • Dermiksessä plasman aiheuttamat mikrovauriot stimuloivat soluja kollageenin ja elastiinin uusmuodostukseen. Nämä proteiinit (kollageeni ja elastiini) tekevät ihosta aiempaa kiinteämmän ja kimmoisamman.

Kertahoito sopii erinomaisesti rasvaisen ja epäpuhtaan ihon kuntouttamiseen sekä ihon heleyttämiseen ja laajentuneiden ihohuokosten käsittelyyn. Sarjahoito sopii kasvojen antiage-hoitoon silloin, kun ihossa on pintaryppyjen ja laajentuneiden huokosten lisäksi myös kudosvelttoutta.

Kokemuksia – osa 1

Plasma Pen -spreijaus

Saaran asiakas kävi spreijaushoidossa talvella, jolloin auringolta suojautuminen on vaivatonta. Hoidon jälkeisenä päivänä ihoon tuli pieniä rupia. Iho oli kosketusherkkä ja kireän tuntuinen. Hoidon jälkeen oli kuitenkin hyvät fiilikset.
– Iho ei ollut niin pahannäköinen kuin luulin, asiakas kertoo.

Parin päivän päästä rupea alkoi olla enemmän ja selkeämmin, mutta nyt kosketusarkuus oli jo väistymässä. Kolmantena päivänä ruvet alkoivat irrota. Samalla väheni kireyden tunne.

”Päivä 4:
Iho hilseilee enemmän ja useampaan kertaan. T-alueella selkeästi ruven irtoamisvaihe etenee nopeammin kuin poskissa. Iho myös selkeästi puhdistaa itseään ja talia on alkanut nousta enemmän pintaan.”

Viidentenä ja kuudentena päivänä rupia oli vielä. Rupien irtoaminen alkoi hidastua. Koska iho uudistui ja puhdistui voimakkaasti, päivittäin syntyi uusia pieniä valkopäitä.

Tasan viikon päästä rupia oli vielä hiukan jäljellä, mutta ne pystyi jo peittämään.

Näin lyhyessä ajassa huomaa hoidon vaikutuksen, niin että ihohuokoset ovat hieman pienentyneet.

Iho on hyvin pehmeä!”

Kokemuksia – osa 2

Plasma Pen -spreijaus

HOITOPÄIVÄNÄ: KUUMOTUSTA JA PANADOLIA

– Ennen hoitoon menoa olin lukenut Plasma Pen -hoidosta. Minua hieman yllätti, että hoito tuntui enemmän kuin olin kuvitellut. Tuntemukset vaihtelivat kasvojen eri kohdissa. Hoidetulla alueella alkoi tuntua kuumotusta hoidon aikana. Kasvojen puudutuksen ansioista hoito muuten tuntui pieneltä pistelyltä, ja sen kesti hyvin. Herkät kohdat nipistelivät jonkin verran enemmän. Saara toteutti hoidon ripeästi ja kertoi mitä hoidon aikana tapahtuu sekä varmisti, että minulla oli kaikki hyvin.

– Hoidon jälkeen naaman kuumotus jatkui koko loppuillan. Heti hoidon jälkeen kuumotus oli voimakkaimmillaan. Olo tuntui vähän tuskaiselta sen vuoksi. Minun oli otettava Panadol. Kuumotus oli niin voimakasta, että halusin saada siihen helpotusta.

PÄIVÄT 2–4: EI IHMISTEN ILMOILLE!

– Hoidon jälkeisenä päivänä kipua tai kuumotusta ei enää tuntunut. En ollut osannut kuvitella, että jäljet olisivat niin vahvat kuin ne minulla olivat. Tämä yllätti ehkä hoidossa eniten. Lähetin myös Saaralle kuvaviestin. Hän rauhoitteli, että jäljet näyttävät normaalilta ja kuuluvat asiaan. Seuraavien päivien aikana punoitus alkoi poistua, ja jäljet muuttuivat hieman tummemmiksi. Kasvot oli aika hurjan näköiset!

PÄIVÄT 5–9: RUPIEN IRTOAMINEN

”Tänään ruvet alkoivat irtoilla ja naama alkoi kuoriutua.”
(Viides päivä)

– Minulla kesti 8–9 päivää että kaikki jäljet olivat pois. Viimeisinä päivinä jälkiä oli jäljellä ihan vain muutamia, eivätkä ne enää juuri näkyneet. Viimeisinä päivinä naama hieman punoitti tavallista enemmän. Kymmenentenä päivänä naamassa ei ole enää mitään jälkiä.

”Jälkeenpäin ajatuksena jäi vain, että parantuminen kesti pidempään kuin olin kuvitellut. Ensimmäiset päivät naama näytti aika hurjalta. :D”

 

PÄIVÄ 10: TYYTYVÄINEN TULOKSIIN!

”Huomaan selvästi muutoksia kasvoissani. Erityisesti silmien alueen rypyt ovat poissa, mistä olen äärimmäisen tyytyväinen. Kasvot tuntuvat kiinteämmiltä, iho on kirkkaampi ja iho sileämpi. Selvästi pintakuivuus ja pienet juonteet ovat poistuneet. Olen jo tässä vaiheessa todella tyytyväinen tulokseen, ja odotan innolla, tuleeko seuraavien viikkojen aikana vielä muutosta!

Kiitos Saara!

”Ohjeiden mukaisesti ensimmäiset yöt nukuin pystyasennossa ja selälläni. Olen tottunut nukkumaan kyljelläni, joten tämän johdosta unet jäivät vähän huonoiksi”, asiakas kertoi ensimmäisten öiden jälkeen.

Kiinnostuitko?

Saatavuus, hinnat, maksaminen

Plasma Pen -spreijaus kuuluu kaikkien toimipaikkojemme palveluvalikoimaan.

 • Kasvojen spreijaus maksaa tällä hetkellä 299 euroa. Hinta sisältää Laserat-jälkihoitotuotteen (30 ml).
 • Kasvojen ja kaulan spreijaus maksaa tällä hetkellä 349 euroa. Hinta sisältää Laserat-jälkihoitotuotteen (30 ml).
 • Plasma Pen -hoidot eivät sovi kaikille ihotyypeille. Siksi hoitoon tullaan aina konsultaation kautta. Maksuttoman konsultaatioajan voi varata joko puhelimitse tai verkossa.

Klinikoilla voi maksaa maksukortilla, Nordic Med Spa Terveystili -laskulla tai -osamaksulla. Huomaathan, että laskutus-/osamaksusopimus on tehtävä jo ennen vastaanotolle saapumista. Lue lisää.

Lue lisää medikaalisesta ihonhoidosta

Skinboosters, biorevitalisaatio, syväkosteutus
kemiallinen kuorinta nordic med spa
plasma pen spreijaus
tummat silmänaluset
mikroneulaus
ihonhoito miehet
ihonhoito talvella (1)

Maksuton kuvakonsultaatio

Kuvat voit lähettää myös sähköpostitse

(konsultaatio@nordicmedspa.fi).

Konsultaatio on maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

  Tämän lomakkeen kautta ei voi perua vastaanottoaikoja.

  Yhteystiedot


  Viesti

  Liitetiedostot

  Laita viestin liitteeksi valokuvia niistä kehonosista, jotka sinua mietityttävät. Huom! Ladattava valokuva voi olla maksimissaan 5 megan kokoinen. Tätä suuremmat kuvat voi lähettää sähköpostitse.  © Copyright - Nordic Med Spa