Plasma Pen

kiinteyttää ylä- ja alaluomet ilman kirurgiaa

Silmäluomien iho on ohuempaa kuin iho muilla kasvojen alueilla. Siksi ensimmäiset ikääntymisen merkit syntyvät usein juuri silmien ympärille. Silmänympärysihon veltostuminen on tavanomainen ja normaali ilmiö, josta voi muodostua esteettinen riesa varsin varhain. Jo kolmekymppinen voi havahtua siihen, että silmien meikkaamisesta on tullut vuosien myötä hankalaa: Yläluomella – varsinkaan liikkuvalla luomella – meikki ei näy lainkaan. Alaluomella meikki puolestaan kerääntyy ryppyihin, mutta toisaalta iho ei näytä hyvältä meikittömänäkään.

Jos ylä- ja alaluomien veltostumiseen ei liity suurta kudosylimäärää eikä kyseessä ole lippaluomi tai muu terveydellinen haitta, ongelmaa voidaan korjata tehokkaasti ilman kirurgiaa, esimerkiksi plasmatekniikalla. Plasma Pen -hoito  kiristää veltostuneet yläluomet, tasoittaa silmäkulmien harakanvarpaita, kiinteyttää alaluomien pussitusta ja vaalentaa hiukan silmänalusten tummuutta.

Tässä blogitekstissä sairaanhoitaja Saara Räsänen kertoo, mitä Plasma Pen -hoidossa tapahtuu, kenelle toimenpide sopii ja millaisia tuloksia hoidon jälkeen on odotettavissa.

Maksuton konsultaatio

Konsultaatio on veloitukseton, eikä se sido sinua mihinkään. Myös kuvakonsultaatio onnistuu!

Selvästi pintakuivuus ja pienet juonteet ovat poistuneet. Olen jo tässä vaiheessa todella tyytyväinen tulokseen, ja odotan innolla, tuleeko seuraavien viikkojen aikana vielä muutosta! Kiitos Saara!
Erityisesti silmien alueen rypyt ovat poissa, mistä olen äärimmäisen tyytyväinen. Kasvot tuntuvat kiinteämmiltä, iho on kirkkaampi ja iho sileämpi.
Näin lyhyessä ajassa huomaa hoidon vaikutuksen, niin että ihohuokoset ovat hieman pienentyneet. Iho on hyvin pehmeä!

Kolme hyvin onnellista naista lähti tänään kotiin Anna-Sofian osaavista käsistä. Tehtiin biorevitalisaatio mulle ja kahdelle ystävälleni Plasma Pen -kohotus luomille sekä mesolankakohotusta kasvoille!

Sairaanhoitaja Saara Räsänen työskentelee medikaalisen ihonhoidon ja esteettisten toimenpiteiden parissa pääasiassa Helsingin klinikalla. Kaiken muun työnsä lisäksi hän tekee antaumuksella erilaisia silmänympärysihon toimenpiteitä.

Blogin lukijoille Saara voi olla tuttu meso- ja väkälankapostauksistaan, joilla on ollut jo tuhansia lukijoita. Plasmatoimenpiteistä Saara on blogissa esitellyt spreijaushoidon.

”Plasma Pen soveltuu silmänympärysiholle, joka on iän myötä menettänyt kiinteyttä ja kimmoisuutta. Raskaiden yläluomien kiinteyttämiseen tämä toimenpide sopii erinomaisesti. Hoito voidaan tehdä myös alaluomille.”
(Saara Räsänen)

Kemiallinen kuorinta

Veitsetön vaihtoehto

Plasmahoito tehdään saksalaisvalmisteisella Plasma Pen by Louise Walsh -laitteella. Laitteen tuottamat plasmasalamat tekevät ihoon pieniä, kontrolloituja mikrovaurioita. Jo hoidon aikana ihon ylimmässä osassa tapahtuu ensimmäisiä muutoksia: ihon pinta kutistuu ja kiristyy.

Hoidon päätyttyä silmänympärysihon kiinteytyminen jatkuu, kun elimistö ryhtyy korjaamaan mikrovaurioita. Korjausprosessin aikana ihon fibroblastisolut aktivoituvat tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia. Uudet kollageenisäikeet kiinteyttävät ja kiristävät hoitoaluetta. Elastiini puolestaan tekee ihosta aikaisempaa kimmoisamman.

Kemiallinen kuorinta plasma pen

Hygieniaosaaminen ja hyvät työtilat

Plasma Pen -hoidon aikana silmänympärysihoa vaurioitetaan hallitusti. Hoidon tekijän tulee hallita laitteen käytön lisäksi hygienian ja aseptiikan periaatteet. Hoito on turvallinen, kun sen tekee terveydenhuollon toimija ja kun hoitotilat ovat asianmukaiset.

Plasma Pen on pienikokoinen laite, jolla on mahdollista tehdä millimetrin tarkkaa työtä ilman ympäröiville alueille syntyviä lämpövaurioita. Tarkan työtavan mahdollistava laite sopii ylä- ja alaluomien ihonhoitoon joiltakin osin paremmin kuin vaikkapa laser- ja radiotaajuuslaitteet.

Pienikokoinen laite ei vaadi suurta työtilaa. Hoitoa ei silti kannata teettää missä tahansa työtilassa. Hygieniaosaamisella ja tilojen puhtaudella on väliä aina, kun ihon pinta rikotaan – vaikkakin hallitusti.

Kemiallinen kuorinta

Karta aurinkoa!

Hoidon ajoittaminen vaatii suunnitelmallisuutta lähinnä kolmesta syystä:

 • Hoitoalue on usein karun näköinen hoitoa seuraavien päivien aikana.
 • Toimenpiteen jälkeen hoitoalueen iho palaa tavallista herkemmin auringossa.
 • Kotihoito-ohjeiden tunnollinen noudattaminen on tämän hoidon yhteydessä tavanomaistakin tärkeämpää.

Työelämässä olevat plasma-asiakkaat käyvät toimenpiteessä yleensä vuosilomiensa yhteydessä, jolloin he ehtivät palautua hoidosta ennen videopalavereja ja muita sosiaalisia kontakteja. Hoidon jälkeen ihon suojaaminen on erittäin tärkeää, koska käsitelty iho vaurioituu hyvin herkästi auringossa.

Kysymyksessä ei ole lounastuntihoito, mutta toisaalta tulokset ovat hyviä – ja kertahoito riittää.

”Yleensä yksi hoitokerta riittää silmänympärysiholla”,
muistuttaa Saara.

Kemiallinen kuorinta plasma pen

Hyvät tulokset ilman kirurgiaa

Silmäluomien Plasma Pen -hoito on hyvä vaihtoehto silloin, kun silmänympärysihon veltostuminen häiritsee mutta silmäluomileikkaus tuntuu vielä liian järeältä toimenpiteeltä.

 • Hoito ei vaadi nukutusta.
 • Hoito on veitsetön ja veretön.
 • Ihminen on ”esiintymiskunnossa” keskimäärin viikon päästä hoidosta.
 • Ihoon ei muodostu leikkausarpia tai muita jälkiä toimenpiteestä.
 • Plasma Pen -hoidossa ihoon ei viedä vierasaineita, joten hoito sopii myös synteettisiä täyteaineita kaihtavalle.
 • Hoito on varsin edullinen.
Kemiallinen kuorinta

Huolellisesta konsultaatiosta tunnolliseen kotihoitoon

Plasma Pen -hoito alkaa aina konsultaatiosta. Koska hoito ei sovi kaikille ihotyypeille,  huolellinen ja tarkka konsultaatiovastaanotto on tavallistakin tärkeämpi osa kokonaisuutta.

Hoitopäivänä

 • silmänympärysiho puudutetaan ja puhdistetaan huolellisesti
 • hoitoalueet käsitellään useimmiten pisteytystekniikalla
 • kotihoito-ohjeiden kertaaminen; asiakas saa kirjalliset ohjeet mukaan kotiin

”Koska hoito on todella tehokas, se saattaa myös tehdä kipeää. Hoitoon varataan reilusti aikaa, jolloin ihoa voidaan tarvittaessa puuduttaa kahteen otteeseen”, Saara kertoo.

Hoidon jälkeen silmänympärykset turpoavat ja punoittavat. Turvotus ja punoitus kestää muutaman päivän. Alueelle muodostuu rupia, jotka putoavat itsekseen pois noin viikon kuluttua hoidosta.

Plasma Pen Helsinki, ennen ja jälkeen
Plasma Pen -hoito, ennen ja jälkeen

Kysy Saaralta!

Puhut plasmasalamasta? Eikö se ole vaarallista silmille?

Ei ole. Plasma Pen on kliinisesti tutkittu, CE-hyväksytty laite. Hoito on turvallinen.

Voiko hoidolla korvata yläluomileikkauksen?

Plasma Pen -hoito antaa lisäaikaa luomileikkaukselle. Pisteytystekniikan ansiosta iho kiinteytyy huomattavasti. Tämä onkin ainoita hoitoja, joka voi aidosti toimia vaihtoehtona yläluomileikkaukselle.

Saara, millaisia tuloksia olet saavuttanut tällä hoidolla?

Silmäluomien plasmahoidolla olen saavuttanut hyviä tuloksia, jotka ovat säilyneet jopa kahden vuoden ajan.

Plasma Pen ennen ja jälkeen

Kiinnostuitko?

Saatavuus, hinnat ja maksaminen

Silmäluomien Plasma Pen -hoitoja tehdään Helsingissä, Hyvinkäällä, Tampereella ja Turussa.

 • Yläluomien käsittely maksaa tätä postausta kirjoitettaessa 349 euroa.
 • Alaluomien käsittely maksaa tätä postausta kirjoitettaessa 349 euroa.
 • Ylä- JA alaluomien hoito maksaa tätä postausta kirjoitettaessa 549 euroa.

Maksutavat:

 • maksukortti
 • Nordic Med Spa Terveystili –lasku
 • Nordic Med Spa Terveystili –osamaksu

  Huom! Laskutus-/osamaksusopimus on tehtävä jo ennen vastaanotolle saapumista täällä.

Lue lisää silmänympärys­ihon hoidoista

Kyynelurien täyttö
yläluomet plasma pen
tummat silmänaluset
Silmänympärykset Silmänaluset ZO

Maksuton kuvakonsultaatio

Kuvat voit lähettää myös sähköpostitse

(konsultaatio@nordicmedspa.fi).

Konsultaatio on maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

  Tämän lomakkeen kautta ei voi perua vastaanottoaikoja.

  Yhteystiedot


  Viesti

  Liitetiedostot

  Laita viestin liitteeksi valokuvia niistä kehonosista, jotka sinua mietityttävät. Huom! Ladattava valokuva voi olla maksimissaan 5 megan kokoinen. Tätä suuremmat kuvat voi lähettää sähköpostitse.  © Copyright - Nordic Med Spa