ZO Skin Health -kotihoito-ohjelman suunnittelu

Zo Skin Health -kotihoito-ohjelmalla saavutat tuloksia, joita on ennen saavutettu vain esteettisillä laitehoidoilla.

henkilökohtaisen kotihoito-ohjelman suunnittelu
30 minuuttia
ZO Skin Health -tuotteet
29 euroa, maksuton vähintään 200 euron arvoisen tuoteoston yhteydessä

Varaa aika

ZO Skin Health -etävastaanotto

ZO Skin Health -kotihoito-ohjelman suunnittelu on virtuaalipalvelu jonka aikana arvioidaan ihon kunto, ihonhoidon haasteet, tarpeet ja tavoitteet.

Konsultaation aikana sinulle tehdään ihoanalyysi ja valitaan oikeat kotihoitotuotteet. Medikaaliseen ihonhoitoon erikoistuneet ammattilaisemme opastavat sinua tuotteiden käytössä ja ihon kotihoidossa. Voit halutessasi täydentää kotihoito-ohjelmaasi sarjan medikaalisilla kasvohoidoilla, joita tehdään kaikilla klinikoillamme.

Tavoitteena terve iho

ZO-tuotteissa käytetään tutkitusti tehokkaita ainesoia, kuten retinolia, alfahydroksihappoja, C-vitamiinia ja kasvutekijöitä. Tehokkaat aktiiviaineet ja aineiden annostusjärjestelmät muodostavat yhdessä kokonaisvaltaisen lähestymistavan. Tuotteiden säännöllinen, ohjelmanmukainen käyttö korjaa ihovaurioita ja uudistaa ihoa tehokkaasti. Tuloksena on terve iho, joka näyttää hyvältä.

ZO Skin Health on edistyksellinen ja laadukas medikaalinen ihonhoitosarja, jonka teho perustuu kliinisiin tutkimuksiin ja kokeisiin. Sarja on yksi maailman ostetuimmista lääkinnällisistä ihonhoitosarjoista. Tuotteita käyttämällä voidaan saavuttaa yhtä hyviä tuloksia kuin esteettisillä laitehoidoilla – pelkällä kotihoidolla.

Tuloksia ja tehoa kaipaavalle

Tämä konsultaatiopalvelu sopii erinomaisesti sinulle, jos olet kiinnostut tehokkaasta ihonhoidosta ja toivot ihonhoidon ammattilaisen ohjeita ihonhoitorutiineihisi. 

ZO Skin Health -järjestelmän tavoitteena on terve iho. Sarja tarjoaa jokaiselle sopivan, kokonaisvaltaisen ihonhoitoratkaisun, jossa medikaalitason ihonhoitotuotteita käyttämällä korjataan ja vahvistetaan ihoa sekä ehkäistään uusien ihovaurioiden syntymistä. Järjestelmässä ihonhoitoa lähestytään yksinkertaisesti: terve iho saavutetaan ja sitä ylläpidetään noudattamalla kokonaisvaltaista mutta silti helppoa ihonhoitorutiinia.

Voit ostaa etävastaanoton verkkokaupastamme

Konsultaation aikana

Konsultaatio on noin puolen tunnin mittainen palvelu, jossa käytetään videoyhteyttä (puhelin tai tietokone). Vastaanoton aikana ihonhoidon ammattilainen suunnittelee sinulle tuloksellisen, tehokkaan, räätälöidyn ihonhoito-ohjelman. Ohjelmaa noudattamalla voit kotonasi saavuttaa samanlaisia tuloksia, joita on ennen pystytty saavuttamaan vain esteettisillä laitehoidoilla.

Etävastaanoton päätteeksi voit tilata ihonhoito-ohjelmaasi kuuluvat tuotteet. 29 euron vastaanottomaksu hyvitetään vähintään 200 euron tuoteostoista.

Hinnasto

Zo Skin Health -kotihoito-ohjelma by Nordic Med Spa

29 euroa
Noin puolen tunnin mittainen etävastaanotto, jonka aikana saat omalle ihollesi räätälöidyn kotihoito-ohjelman

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon

Varaa aika maksuttomaan
konsultaatioon tai videokonsultaatioon.

Myös kuvakonsultaatio on veloitukseton.

Ostettavat palvelut

Kysy ammattilaiselta

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään sinua, jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.