ZO Skin Health -kotihoito-ohjelman suunnittelu

ZO Skin Health -kotihoito-ohjelma voidaan suunnitella millä tahansa klinikallamme. Konsultaatio on maksuton eikä sido ostoksiin.

henkilökohtaisen kotihoito-ohjelman suunnittelu
30 minuuttia
ZO Skin Health -tuotteet

Varaa aika

Hinnasto

ZO Skin Health -kotihoito-ohjelma

Maksuton

Varaa aika puhelimitse tai verkossa.

ZO Skin Health -vastaanotto

ZO Skin Health -kotihoito-ohjelman suunnittelu on palvelu jonka aikana arvioidaan ihon kunto, ihonhoidon haasteet, tarpeet ja tavoitteet. 

Konsultaation aikana sinulle tehdään ihoanalyysi ja valitaan oikeat kotihoitotuotteet. Kotihoitotuotteista voit lukea lisää täällä.

Konsultaatiossa medikaaliseen ihonhoitoon erikoistuneet ammattilaisemme opastavat sinua tuotteiden käytössä ja ihon kotihoidossa. Voit halutessasi täydentää kotihoito-ohjelmaasi sarjan medikaalisilla kasvohoidoilla, joita tehdään kaikilla klinikoillamme.

Miten varaan konsultaatioajan?

Voit varata ajan klinikalle ajanvarauksestamme joko puhelimitse (010 3389 555) tai verkkoajanvarauksen kautta. 

Kuinka voin ostaa tuotteet?

Vastaanoton jälkeen voit ostaa ZO-tuotteita miltä tahansa klinikaltamme.

Tavoitteena terve iho

ZO-tuotteissa käytetään tutkitusti tehokkaita ainesosia, kuten retinolia, alfahydroksihappoja, C-vitamiinia ja kasvutekijöitä. Tehokkaat aktiiviaineet ja aineiden annostusjärjestelmät muodostavat yhdessä kokonaisvaltaisen lähestymistavan. Tuotteiden säännöllinen, ohjelmanmukainen käyttö korjaa ihovaurioita ja uudistaa ihoa tehokkaasti. Tuloksena on terve iho, joka näyttää hyvältä.

ZO Skin Health on edistyksellinen ja laadukas medikaalinen ihonhoitosarja, jonka teho perustuu kliinisiin tutkimuksiin ja kokeisiin. Sarja on yksi maailman ostetuimmista lääkinnällisistä ihonhoitosarjoista. Tuotteita käyttämällä voidaan saavuttaa yhtä hyviä tuloksia kuin esteettisillä laitehoidoilla – pelkällä kotihoidolla.

Miksi en voi ostaa tuotteita ennen konsultaatiota?

ZO Skin Health -sarja poikkeaa monin tavoin muista ihonhoitosarjoista. Hoito-ohjelmat laaditaan jokaiselle asiakkaalle erikseen eivätkä sinulle suositellut tuotteet välttämättä sovi ystävällesi.

Emme suosittele, että käytät tuotteita ilman ammattilaisen tekemää konsultaatiota. Esimerkiksi retinolia sisältävät ZO-tuotteet ovat varsin vahvoja, minkä vuoksi on tärkeää, että saat hyvän perehdytyksen tuotteiden käyttöön.

Tuloksia ja tehoa kaipaavalle

Tämä konsultaatiopalvelu sopii erinomaisesti sinulle, jos olet kiinnostunut tehokkaasta ihonhoidosta ja toivot ihonhoidon ammattilaisen ohjeita ihonhoitorutiineihisi. 

ZO Skin Health -järjestelmän tavoitteena on terve iho. Sarja tarjoaa jokaiselle sopivan, kokonaisvaltaisen ihonhoitoratkaisun, jossa medikaalitason ihonhoitotuotteita käyttämällä korjataan ja vahvistetaan ihoa sekä ehkäistään uusien ihovaurioiden syntymistä. Järjestelmässä ihonhoitoa lähestytään yksinkertaisesti: terve iho saavutetaan ja sitä ylläpidetään noudattamalla kokonaisvaltaista mutta silti helppoa ihonhoitorutiinia.

Ajan ZO-konsultaatioon voit varata joko puhelimitse tai verkossa.

Kuka on tohtori Obagi?

Tohtori Zein Obagi on ihotautilääkäri, joka on kehittänyt ZO Skin Health -ihonhoitosarjan. Häntä pidetään auktoriteettina muun muassa kemiallisten kuorintojen alalla, ja hän on erikoistunut myös tummien ihotyyppien käsittelyyn.

Lue lisää.

Obagi-tuotteita myydään muuallakin – ovatko ne samoja tuotteita?

  • ZO Skin Healthilla ja tri Obagilla ei ole mitään yhteyttä Obagi Medical Productsiin.
  • Obagi Medical Products ei myy eikä markkinoi mitään ZO®-tuotteita.
  • ”ZO” on ZO Skin Healthille kuuluva rekisteröity tavaramarkki.
  • ”Obagi” ja ”Obagi Nu-Derm” ovat Obagi Medical Productsille kuuluvia rekisteröityjä tavaramerkkejä.

ZO Skin Health -tuotteita myydään ainoastaan valtuutetuilla esteettisillä klinikoilla, ja niitä voi ostaa vasta konsultaation jälkeen.

Konsultaation aikana

Konsultaatio on noin puolen tunnin mittainen palvelu. Vastaanoton aikana ihonhoidon ammattilainen suunnittelee sinulle tuloksellisen, tehokkaan, räätälöidyn ihonhoito-ohjelman. Ohjelmaa noudattamalla voit kotonasi saavuttaa samanlaisia tuloksia, joita on ennen pystytty saavuttamaan vain esteettisillä laitehoidoilla.

Vastaanoton jälkeen voit ostaa kotihoito-ohjelmaasi kuuluvia tuotteita miltä tahansa klinikaltamme.

Lue lisää aiheesta

ihonhoito miehet

Miesten ihonhoito

Medikaalinen ihonhoito tarjoaa tehoa ja tuloksia. Nordic Med Spa tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja myös miehille.
ihonhoito talvella (1)

Ihonhoito talvella – 10 kysymystä

10 kysymystä talvi-ihon hoitamisesta. Kysymyksiin vastaa kosmetologi, sairaanhoitaja Ninia Nyman. Hän palvelee asiakkaita Helsingin ja Hyvinkään klinikoilla.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon

Varaa aika maksuttomaan
konsultaatioon.

Myös kuvakonsultaatio on veloitukseton.

Kysy ammattilaiselta

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Copyright - Nordic Med Spa