Videokonsultaatio

Maksuton videokonsultaatio on näppärä tapa aloittaa esteettisten hoitojen suunnittelu tai harkinta. Videokonsultaatio ei sido asiakasta mihinkään. 

esteettisten muutostoiveiden ja hoitovaihtoehtojen kartoitus
30 minuuttia
videoyhteys
maksuton

Varaa aika

Videokonsultaatio

Videokonsultaatio muistuttaa perinteistä, vastaanotolla tapahtuvaa konsultaatiokäyntiä. Se toteutetaan kuitenkin tietokoneen tai älylaitteen avulla.

Maksuttoman videokonsultaation lähtökohtana ovat aina sinun toiveesi ja tavoitteesi. Videokonsultaatio ei sido sinua mihinkään.

Videokonsultaation avulla löytyy sopivin hoito

Videokonsultaatio on tarkoitettu esteettisten hoitojen tarpeiden ja tavoitteiden arviointiin. Ajanvarauksen jälkeen asiakaspalvelijamme on sinuun yhteydessä joko sähköpostitse tai puhelimitse. Tämän yhteydenoton jälkeen varsinainen videokonsultaatio on helppo toteuttaa.

Videokonsultaation aikana käyt ammattilaisemme kanssa läpi muutostoiveitasi ja niihin sopivia hoitovaihtoehtoja. Yhdessä ammattilaisen kanssa  on mahdollista löytää erilaisista hoitovaihtoehdoista sopivin ja kustannustehokkain.

Videokonsultaatio vaatii hieman teknistä osaamista

Maksuton videokonsultaatio on mainio paikka aloittaa esteettisen hoidon tai hoitopolun suunnittelu. Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta esteettisistä hoidoista tai mietit, mikä hoito olisi juuri sinun tarpeisiisi sopiva, keskustelu ammattilaisen kanssa auttaa varmasti.

Videokonsultaatio sopii kaikille Nordic Med Span uusille asiakkaille. Tuttuunkin toimenpiteeseen on turvallista tulla, kun on jo ennen hoitoa päässyt tutustumaan hoidon tekijään ja keskustelemaan hoidon kulusta, valmistautumisesta ja jälkihoidosta.

Tämä konsultaatiomuoto vaatii asiakkaalta hieman teknistä osaamista sekä videokeskusteluun sopivat välineet. Konsultaatiota varten tarvitaan internetyhteys sekä älypuhelin tai muu älylaite. Tietokone, jossa on toimiva kamera, on myös hyvä vaihtoehto.

Videokonsultaation kulku

Konsultaation kulku on aina samanlainen riippumatta siitä, toteutetaanko konsultaatio valokuvien, videoyhteyden vai perinteisen vastaanottokäynnin avulla.

Konsultaation aluksi Nordic Med Span ammattilainen kartoittaa kanssasi lähtötilanteen. Kun lähtötilanne on selvä, mietitään yhdessä, millaiseen lopputulokseen ollaan pyrkimässä. Kun lähtötilanne ja tavoitteet on kartoitettu, voidaan yhdessä keskustellen löytää sopivin hoito tai hoitokokonaisuus.

Videokonsultaatio

Jos valitset videoyhteyden avulla toteutettavan etäkonsultaation, toimi näin:

  1. Varaa videokonsultaatioaika joko puhelimitse tai verkkoajanvarausjärjestelmässämme.
  2. Ennen videokonsultaatiota saat meiltä täytettäväksi sähköisen esitietolomakkeen. Täytä ja palauta lomake ohjeen mukaan.
  3. Valmistaudu videokonsultaatioon antamiemme ohjeiden mukaisesti.

Tarvittava tekniikka:

  • internet-yhteys
  • tietokone, puhelin tai muu mobiililaite

Videokonsultaatio toteutetaan ensisijaisesti Google Meetin avulla.

Saat meiltä ohjeet Google Meetin käyttöön hyvissä ajoin ennen konsultaatioaikaasi.

Hinnasto

Videokonsultaatio

Maksuton
Ajan videokonsultaatioon voit varata joko puhelimitse tai verkossa.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon

Varaa aika maksuttomaan
konsultaatioon tai videokonsultaatioon.

Myös kuvakonsultaatio on veloitukseton.

Kysy ammattilaiselta

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään sinua, jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Copyright - Nordic Med Spa