Ihon syväkosteutus eli biorevitalisaatio

Ihon syväkostetutus on pistoshoito, joka tasoittaa ja kiinteyttää ihon pintaa lisäämällä ihon hyaluronihappopitoisuutta. Toimenpiteen tulokset säilyvät jopa yhdeksän kuukauden ajan.

ihon syväkosteutus, biorevitalisaatio
45–60 minuuttia
Juvéderm Volite®
mikroinjektiot
voidepuudutus; valmiste sisältää lidokaiinia
vähäinen
muutama päivä
kahden viikon kuluessa
1–2 kertaa vuodessa
alkaen 349 euroa

Varaa aika

Asiakaspalautteita

Volite-hoidosta on nyt puolitoista kuukautta ja kyllä mun kasvot ovat kimmoisammat ja iho tasaisempi.
Syväkosteutus toimi liftaavana hoitona. Täydellinen. Suosittelen lämpimästi kaikille, erityisesti meille +40 ❤️
Ihon syväkosteutushoito on varmasti paras hoito, mitä minulle on tehty. Kolme päivää pistämisestä ja jo nyt iho on napakoitunut sekä kiinteytynyt.
Ihosta tuli sileä ja kimmoisa, niin heleä, että sain kehuja lähipiiristä.

Kolme hyvin onnellista naista lähti tänään kotiin Anna-Sofian osaavista käsistä. Tehtiin biorevitalisaatio mulle ja kahdelle ystävälleni Plasma Pen -kohotus luomille sekä mesolankakohotusta kasvoille!

Arvostin jo etukäteen sitä, että henkilökunta on koulutettua. Sen takia paikan valitsin.

Ihon syväkosteutus – nauti tuloksesta jopa yhdeksän kuukautta!

Ihon syväkostetutus on pistoshoito, joka tunnetaan myös biorevitalisaatio- ja skinbooster-hoidon nimillä. Hoito korjaa ihon kosteustasapainoa lisäämällä ihossa esiintyvän luonnollisen hyaluronihapon määrää.

Syväkosteutushoidossa ihoon ruiskutetaan kevyttä, ristisidottua hyaluronihappogeeliä kymmenien pienten mikropistosten avulla. Hyaluronihappo kerää ympärilleen runsaasti kosteutta. Kun pinnalliset ja kevyet juonteet kosteutuvat, ihon pinta tasoittuu. Kosteutettu iho on kiinteä ja heleä, ja sen tekstuuri on aiempaa tasaisempi. 

Juvéderm Volite® -syväkosteutus tehdään vain yhden kerran, ja lopputuloksista saat nauttia jopa yhdeksän kuukauden ajan.

Kuka saa tehdä hoitoja?

Suomen lainsäädäntö ei toistaiseksi määrittele, kuka esteettisiä pistoshoitoja saa tehdä ja millä koulutuksella (pl. botuliinihoidot). Hoitoja tehdään tyypillisesti kauneushoitoloissa, esteettisillä klinikoilla ja yksityisillä lääkäriasemilla.

Jos tekijä ei ole terveydenhuollon ammattilainen, mahdollisesta hoitovirheestä ei voi kannella terveydenhuoltoon vaan asia kuuluu kuluttajaviranomaiselle. Valvira tai Aluehallintovirasto voivat puuttua vain terveydenhuollon ammattilaisten tekemiin toimenpiteisiin. Esteettisistä pistoshoidoista tehtäviä kanteluita ei tilastoida erilliseen rekisteriin, joten niiden määrä ei ole tiedossa. Tarkista aina hoitoja antavan henkilön ammattioikeus sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteristä.

Nordic Med Spassa ihon syväkosteutushoitoja tekevät vain asianmukaisen koulutuksen saaneet ja jatkuvasti lisäkouluttautuvat sairaanhoitajat, lääkärit ja hammaslääkärit. 

Onko hoito turvallinen?

Hoito on erittäin turvallinen, kun tekijänä on koulutettu terveydenhuollon ammattilainen ja hoidossa käytetään tutkittuja ja turvallisia aineita, kuten Juvéderm Volitea.

Ihon syväkosteutus parantaa ihon laatua

Juvéderm Volite -hoito syväkosteuttaa ihoa, parantaa ihon rakennetta ja laatua sekä hoitaa ja ehkäisee ikääntymismuutoksia.

Hoidon kymmenet pienet neulanpistot aktivoivat ihon fibroblastisoluja tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia. Tämän vuoksi ihon kiinteytyminen ja tasoittuminen jatkuvat vielä varsinaisen hoidon päätyttyä. Kun muilla merkeillä ihon syväkosteutus vaatii tavallisesti sarjahoitoa, Juvéderm Volitella hoitotulos kestää jopa yhdeksän kuukautta vain yhdellä hoitokerralla.

Miten syväkosteutus eroaa täyteainehoidosta?

Juvéderm Volite on hyaluronihappogeeli. Volite-pistoshoito ei kuitenkaan ole varsinainen täyteainehoito.

Toisin kuin täyteainehoito, ihon syväkosteutus ei vaikuta kasvojen muotoon. Kudosten tilavuus ei lisäänny, joten piirteetkään eivät muutu.

Syväkosteutushoito  palauttaa iholle kosteutta, parantaa ihon rakennetta ja stimuloi ihoa uudistumaan tehokkaammin.

Mitä eroa eri biorevitalisaatioaineilla on?

Ihon syväkosteutus (biorevitalisaatio, skinbooster-hoito) tehdään pinnallisesti. Siksi hoidossa käytettävä hyaluronihappo on rakenteeltaan huomattavasti kevyempää kuin kasvojen muotoiluun käytettävissä täyteaineissa.

Ihon syväkosteutukseen käytettävät valmisteet eroavat toisistaan mm. hyaluronihappopitoisuuden ja ristisidosten määrän osalta. Käytettävän aineen ominaisuudet vaikuttavat hoitotuloksen pysyvyyteen. Kun muilla merkeillä ihon syväkosteutus vaatii tavallisesti sarjahoitoa, Juvéderm Volitella hoitotulos kestää jopa yhdeksän kuukautta vain yhden hoitokerran jälkeen.

Luonnollisia tuloksia

Hoito sopii sinulle, joka toivot luonnollista, pehmeää ja nuorekasta ulkonäköä mutta et kaipaa suurta muutosta ulkonäköösi. Hoito on erinomainen ratkaisu esimerkiksi talven kuivattamalle iholle.

Edut:

 • Voidaan tehdä kaikille ihotyypeille, väreille ja etnisille ryhmille.
 • Voidaan tehdä milloin tahansa vuoden aikana.
 • On ihanteellinen niille, jotka haluavat syväkosteuttaa ihoaan sekä parantaa ihon rakennetta ja laatua pitkäkestoisesti. Hoidon jälkeen iho on pehmeämpi ja tasaisempi ja pintarypyt ovat madaltuneet tai jopa hävinneet.
 • On ihanteellinen niille, jotka haluavat virkistää ulkonäköään, korjata kasvojen väsynyttä ilmettä ja säilyttää kuitenkin luonnolliset piirteensä.
 • Parantaa ulkonäköä muttei vaikuta kasvojen liikkeisiin.
 • On ihanteellinen niille, jotka haluavat näyttää parhaalta tiettynä ajankohtana, esimerkiksi ennen häitä tai muuta tärkeää tilaisuutta (red carpet -hoito).

Mitä alueita voidaan hoitaa?

Syväkosteutus tehdään yleensä laajalle ihoalueelle. Toimenpiteenä hoito muistuttaa mesoterapiahoitoa.

Tyypillisiä hoitoalueita:

 • otsa
 • silmänympärysiho
 • keski- ja alakasvot
 • huulet
 • kaula ja dekoltee
 • kämmenselkien iho

Hoidon kulku

Ennen hoitoa tehtävän konsultaation yhteydessä kanssasi keskustellaan terveydentilastasi, hoidon käyttökohteesta, vasta-aiheista, mahdollisista reaktioista ja riskeistä sekä jälkihoito-ohjeista.

Hoidon alkaessa ihosi puhdistetaan ja tarvittaessa puudutetaan. Hoito on monipistoshoito, ja se tehdään injektoimalla Juvéderm Volite -valmistetta pienellä neulalla, pieninä annoksina hoidettavalle alueelle.

Injektoiminen kestää noin 30 minuuttia.

Sattuuko hoito?

Hoito on monipistoshoito, joten se ei ole täysin kivuton.

Tavallisesti hoidettava alue puudutetaan pintapuudutteella ennen hoitoa. Hoidossa käytettävä tuote sisältää pienen määrän puudutetta (lidokaiini), joka vähentää kipua.

Mitä minun tulee huomioida hoidon jälkeen?

Heti hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa hieman. Ihossa on usein myös pieniä kohoumia, jotka häviävät hoitoa seuraavien tuntien kuluessa. Useista neulanpistoista johtuen hoidetulle alueella saattaa tulla pieniä mustelmia ja turvotusta. 

Milloin näen hoidon tuloksen ja kuinka usein hoito tulisi uusia?

Hoidon tulokset ovat nähtävissä noin kahden viikon kuluessa. Hoitotulos kestää tavallisesti 6–9 kuukautta. Hoito voidaan uusia neljän kuukauden välein. Kaksi hoitokertaa vuodessa parantaa ihon ulkonäköä ja laatua huomattavasti.

Lue lisää aiheesta

syväkosteutus

Ihon syväkosteutus

Juvéderm Volite -hoito on maailman suosituin biorevitalisaatio- eli skinbooster-hoito. Sairaanhoitaja Rina Weckström paljastaa suosion taustat.

Hinnasto

Hinnoittelu ruiskuittain


Yksi Juvéderm Volite -ruisku sisältää yhden millilitran kevyesti ristisidottua hyaluronihappoa.

Ensimmäinen ruisku (1 ml)

349 euroa
Yksi millilitra riittää yhden alueen hoitoon. Yksi alue voi olla esimerkiksi kasvot tai kaula.

Lisäruiskut (à 1 ml)

249 euroa/lisäruisku
Samalla käynnillä käytetyt lisäruiskut

Arnizen-voide

24,90
Arnizen ehkäisee mustelmia ja nopeuttaa niiden vaalenemista.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon

Varaa aika maksuttomaan
konsultaatioon tai videokonsultaatioon.

Myös kuvakonsultaatio on veloitukseton.

Ostettavat palvelut

 • biorevitalisaatio Juvéderm Volite skinbooster

  Ihon/huulten syväkosteutus eli biorevitalisaatio

  349,00 1.096,00 

  Syväkosteutushoidossa Juvéderm® Volite -hyaluronihappogeeliä injisoidaan laajoille ihoalueille tai huuliin. Yksi hoitokerta syväkosteuttaa ihon tai huulet jopa yhdeksän kuukauden ajaksi.

 • Aquagold Fine Touch

  Aquagold Fine Touch

  399,00 699,00 

  Aquagold Fine Touch on mikrokanavaneulaushoito, jonka aikana ihoon viedään räätälöidysti monenlaisia aktiiviaineita, esim. hyaluronihappoa, vitamiineja ja botuliinia.

Kysy ammattilaiselta

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään sinua, jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Copyright - Nordic Med Spa