Ihon syväkosteutus eli biorevitalisaatio

Ihon syväkostetutus tasoittaa ja kiinteyttää ihon pintaa lisäämällä ihon hyaluronihappopitoisuutta. Tulokset säilyvät hyvinä jopa kokonaisen vuoden.

ihon syväkosteutus, biorevitalisaatio
45–60 minuuttia
Restylane Skinboosters, Juvéderm Volite
mikroinjektiot
voidepuudutus; valmiste sisältää lidokaiinia
vähäinen
muutama päivä
kahden viikon kuluessa
1–2 kertaa vuodessa

Varaa aika

Hinnasto

Ruiskujen lukumäärä

Yksi ruisku riittää yhden alueen käsittelyyn. Alueet: kasvot, kaula, dekoltee, kämmenselät.

Restylane Skinboosters (1 ml)

349 euroa

Juvéderm Volite -ajat varattavissa vain puhelimitse, 010 3389 555.

Lisäruiskut samalla käynnillä (à 1 ml)

249 euroa/lisäruisku

Arnizen-voide

24,90 euroa

Asiakaspalautteita

Volite-hoidosta on nyt puolitoista kuukautta ja kyllä mun kasvot ovat kimmoisammat ja iho tasaisempi.
Syväkosteutus toimi liftaavana hoitona. Täydellinen. Suosittelen lämpimästi kaikille, erityisesti meille +40 ❤️
Ihon syväkosteutushoito on varmasti paras hoito, mitä minulle on tehty. Kolme päivää pistämisestä ja jo nyt iho on napakoitunut sekä kiinteytynyt.
Ihosta tuli sileä ja kimmoisa, niin heleä, että sain kehuja lähipiiristä.

Kolme hyvin onnellista naista lähti tänään kotiin Anna-Sofian osaavista käsistä. Tehtiin biorevitalisaatio mulle ja kahdelle ystävälleni Plasma Pen -kohotus luomille sekä mesolankakohotusta kasvoille!

Arvostin jo etukäteen sitä, että henkilökunta on koulutettua. Sen takia paikan valitsin.

Ihon syväkosteutus – nauti tuloksesta jopa yhdeksän kuukautta!

Ihon syväkostetutus on pistoshoito, joka tunnetaan myös biorevitalisaatio- ja skinbooster-hoidon nimillä. Hoito korjaa ihon kosteustasapainoa lisäämällä ihossa esiintyvän luonnollisen hyaluronihapon määrää.

Syväkosteutushoidossa ihoon ruiskutetaan kevyttä, ristisidottua hyaluronihappogeeliä kymmenien pienten mikropistosten avulla. Hyaluronihappo kerää ympärilleen runsaasti kosteutta. Kun pinnalliset ja kevyet juonteet kosteutuvat, ihon pinta tasoittuu. Kosteutettu iho on kiinteä ja heleä, ja sen tekstuuri on aiempaa tasaisempi. 

Juvéderm Volite® -syväkosteutus tehdään yhden kerran, ja tulokset kestävät parhaimmillaan jopa yhdeksän kuukautta. 

Restylane Skinboosters -hoito tehdään 2–3 kertaa 2–4 viikon välein, ja tulokset kestävät jopa 12 kuukautta.

Kuka saa tehdä hoitoja?

Suomen lainsäädäntö ei toistaiseksi määrittele, kuka esteettisiä pistoshoitoja saa tehdä ja millä koulutuksella (pl. botuliinihoidot). Hoitoja tehdään tyypillisesti kauneushoitoloissa, esteettisillä klinikoilla ja yksityisillä lääkäriasemilla.

Jos tekijä ei ole terveydenhuollon ammattilainen, mahdollisesta hoitovirheestä ei voi kannella terveydenhuoltoon vaan asia kuuluu kuluttajaviranomaiselle. Valvira tai Aluehallintovirasto voivat puuttua vain terveydenhuollon ammattilaisten tekemiin toimenpiteisiin. Esteettisistä pistoshoidoista tehtäviä kanteluita ei tilastoida erilliseen rekisteriin, joten niiden määrä ei ole tiedossa. Tarkista aina hoitoja antavan henkilön ammattioikeus sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteristä.

Nordic Med Spassa ihon syväkosteutushoitoja tekevät vain asianmukaisen koulutuksen saaneet ja jatkuvasti lisäkouluttautuvat sairaanhoitajat, lääkärit ja hammaslääkärit. 

Onko hoito turvallinen?

Hoito on erittäin turvallinen, kun tekijänä on koulutettu terveydenhuollon ammattilainen ja hoidossa käytetään tutkittuja ja turvallisia aineita, kuten Restylane- tai Juvéderm-valmisteita.

Ihon syväkosteutus parantaa ihon laatua

Restylane Skinboosters- ja Juvéderm Volite -hoito syväkosteuttavat ihoa, parantavat ihon rakennetta ja laatua sekä häivyttävät ikääntymismuutoksia.

Hoidon kymmenet pienet neulanpistot aktivoivat ihon fibroblastisoluja tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia. Tämän vuoksi ihon kiinteytyminen ja tasoittuminen jatkuvat vielä varsinaisen hoidon päätyttyä. 

Miten syväkosteutus eroaa täyteainehoidosta?

Restylane Skinboosters ja Juvéderm Volite ovat kevyesti ristisidottuja hyaluronihappogeelejä. Niillä tehtävät pistoshoidot eivät kuitenkaan ole täyteainehoitoja.

Toisin kuin täyteainehoito, ihon syväkosteutus ei vaikuta kasvojen muotoon. Kudosten tilavuus ei lisäänny, joten piirteetkään eivät muutu.

Syväkosteutushoito  palauttaa iholle kosteutta, parantaa ihon rakennetta ja stimuloi ihoa kiinteytymään sisältäkäsin.

Mitä eroa eri biorevitalisaatioaineilla on?

Ihon syväkosteutus (biorevitalisaatio, skinbooster-hoito) tehdään pinnallisesti. Siksi hoidossa käytettävä hyaluronihappo on rakenteeltaan huomattavasti kevyempää kuin kasvojen muotoiluun käytettävissä täyteaineissa.

Ihon syväkosteutukseen käytettävät valmisteet eroavat toisistaan mm. hyaluronihappopitoisuuden ja ristisidosten määrän osalta. Käytettävän aineen ominaisuudet vaikuttavat hoitotuloksen pysyvyyteen. 

Juvéderm Volite -hoito

 • tehdään yleensä vain yhden kerran
 • syväkosteuttaa ihon jopa yhdeksäksi kuukaudeksi
 • Juvéderm-ajat varataan aina puhelimitse, 010 3389 555

Restylane Skinboosters -hoito

 • tehdään 2–3 kerran sarjana
 • lisää näkyvästi ihon kimmoisuutta jopa 12 kuukaudeksi
 • Restylane-ajan voi varata verkossa tai puhelimitse

Luonnollisia tuloksia

Biorevitalisaatio eli syväkosteutushoito sopii sinulle, joka toivot luonnollista, pehmeää ja nuorekasta ulkonäköä mutta et kaipaa suurta muutosta ulkonäköösi. Hoito on erinomainen ratkaisu esimerkiksi talven kuivattamalle iholle.

Edut:

 • Voidaan tehdä kaikille ihotyypeille, väreille ja etnisille ryhmille.
 • Voidaan tehdä milloin tahansa vuoden aikana.
 • On ihanteellinen niille, jotka haluavat syväkosteuttaa ihoaan sekä parantaa ihon rakennetta ja laatua pitkäkestoisesti. Hoidon jälkeen iho on pehmeämpi ja tasaisempi ja pintarypyt ovat madaltuneet tai jopa hävinneet.
 • On ihanteellinen niille, jotka haluavat virkistää ulkonäköään, korjata kasvojen väsynyttä ilmettä ja säilyttää kuitenkin luonnolliset piirteensä.
 • Parantaa ulkonäköä muttei vaikuta kasvojen liikkeisiin.
 • On ihanteellinen niille, jotka haluavat näyttää parhaalta tiettynä ajankohtana, esimerkiksi ennen häitä tai muuta tärkeää tilaisuutta (red carpet -hoito).

Mitä alueita voidaan hoitaa?

Syväkosteutus tehdään yleensä laajalle ihoalueelle. Toimenpiteenä hoito muistuttaa mesoterapiahoitoa.

Tyypillisiä hoitoalueita:

 • otsa
 • silmänympärysiho
 • keski- ja alakasvot
 • huulet
 • kaula ja dekoltee
 • kämmenselkien iho

Hoidon kulku

Ennen hoitoa tehtävän konsultaation yhteydessä kanssasi keskustellaan terveydentilastasi, hoidon käyttökohteesta, vasta-aiheista, mahdollisista reaktioista ja riskeistä sekä jälkihoito-ohjeista.

Hoidon alkaessa ihosi puhdistetaan ja tarvittaessa puudutetaan. Hoito on monipistoshoito, ja se tehdään injektoimalla Restylane Skinboosters- tai Juvéderm Volite -valmistetta pienellä neulalla, pieninä annoksina hoidettavalle alueelle.

Injektoiminen kestää noin 30 minuuttia.

Sattuuko hoito?

Hoito on monipistoshoito, joten se ei ole täysin kivuton.

Tavallisesti hoidettava alue puudutetaan pintapuudutteella ennen hoitoa. Hoidossa käytettävä tuote sisältää pienen määrän puudutetta (lidokaiini), joka vähentää kipua.

Mitä minun tulee huomioida hoidon jälkeen?

Heti hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa hieman. Ihossa on usein myös pieniä kohoumia, jotka häviävät hoitoa seuraavien tuntien kuluessa. Useista neulanpistoista johtuen hoidetulle alueella saattaa tulla pieniä mustelmia ja turvotusta. 

Milloin näen hoidon tuloksen ja kuinka usein hoito tulisi uusia?

Hoidon tulokset ovat nähtävissä noin kahden viikon kuluessa. Hoitotulos kestää tavallisesti 6–9 kuukautta (Juvéderm Volite) tai 9–12 kuukautta (Restylane Skinboosters).

Juvéderm Volite -hoito voidaan uusia neljän kuukauden välein. 2–3 hoitokertaa vuodessa parantaa ihon ulkonäköä ja laatua huomattavasti.

Restylane Skinboosters -hoito uusitaan yleensä puolen vuoden välein. Tällöin kertakäsittely riittää.

Lue lisää aiheesta

Skinboosters, biorevitalisaatio, syväkosteutus

Ihon syväkosteutus

Syväkosteutushoito heleyttää ja tasoittaa jopa vuodeksi. Sairaanhoitaja Rina Weckström paljastaa, miksi hoito on niin suosittu.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon

Varaa aika maksuttomaan
konsultaatioon.

Myös kuvakonsultaatio on veloitukseton.

Kysy ammattilaiselta

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Copyright - Nordic Med Spa