Plasma Pen -hoito

Plasma Pen -hoito korjaa ihon ikääntymismuutoksia, vaalentaa pigmenttimuutoksia ja couperosaa, poistaa ihomuutoksia ja tasoittaa arpia. Hoitoon tullaan aina konsultaation kautta.

kasvojen, kaulan tai vartalon ihon kiristys, raskausarpien ja maksaläiskien poisto, ihon laadun parantaminen
0,5–3 tuntia hoitoalueen laajuudesta riippuen
Plasma Pen by Louise Walsh International
pisteytys, spreijaus tai näiden yhdistelmä
pintapuudutus
kohtalainen
noin viikko
noin kolmen kuukauden kuluttua
tulos voi kestää jopa kolme vuotta, hoito voidaan uusia aikaisintaan kolmen kuukauden kuluttua

Varaa aika

Hinnasto

Tämän palvelun voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla

  • Nordic Med Spa Terveystili -laskulla saat 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
  • Nordic Med Spa Terveystili -osamaksulla saat jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.
  • Teethän laskutus-/osamaksusopimuksen hyvissä ajoin ennen vastaanotolle saapumistasi.
  • Lue lisää.

 

Plasma Pen

Plasma Pen -hoitoajan voi varata vasta konsultaation jälkeen. Hoidon hinta sisältää jälkihoitovoiteen.

Luomen poisto

alk. 149 euroa

Kasvojen spreijaushoito

299 euroa

Kasvojen ja kaulan spreijaushoito

349 euroa

Kulmien kohotus

349 euroa

Yläluomien kiristys

349 euroa

Alaluomien kiristys

349 euroa

Ylä- ja alaluomien kiristys

549 euroa

Leukalinjan kiinteytys

449 euroa

Leuanalusen kiinteytys

449 euroa

Leukalinjan ja leuanalusen kiinteytys

749 euroa

Navan ympäryksen kiristäminen

349 euroa

Asiakaspalautteita

Selvästi pintakuivuus ja pienet juonteet ovat poistuneet. Olen jo tässä vaiheessa todella tyytyväinen tulokseen, ja odotan innolla, tuleeko seuraavien viikkojen aikana vielä muutosta! Kiitos Saara!
Erityisesti silmien alueen rypyt ovat poissa, mistä olen äärimmäisen tyytyväinen. Kasvot tuntuvat kiinteämmiltä, iho on kirkkaampi ja iho sileämpi.
Näin lyhyessä ajassa huomaa hoidon vaikutuksen, niin että ihohuokoset ovat hieman pienentyneet. Iho on hyvin pehmeä!

Kolme hyvin onnellista naista lähti tänään kotiin Anna-Sofian osaavista käsistä. Tehtiin biorevitalisaatio mulle ja kahdelle ystävälleni Plasma Pen -kohotus luomille sekä mesolankakohotusta kasvoille!

Monipuolinen Plasma Pen

Plasma Pen -hoito korjaa ihon ikääntymisvaurioita uudella tavalla. Tekniikan takana on vuosien kliininen tutkimus- ja tuotekehitystyö sekä plasman valjastaminen esteettisen lääketieteen käyttöön. Hoidolla voidaan kiristää kasvojen, kaulan ja vartalon ihoa sekä poistaa arpia ja hyvänlaatuisia ihomuutoksia.

Kuka voi tehdä hoitoja?

Plasma Pen -hoitoja voivat tehdä asianmukaisen koulutuksen saaneet kauneusalan ja terveydenhuollon ammattilaiset.

Kauneusalan ammattilaisten käyttämä plasmakynä eroaa terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön suunnatusta laitteesta.

Mihin hoidon teho perustuu?

Plasma Pen -laitteen tuottama plasmasalama syntyy, kun ihon kosteus reagoi plasmakynän tuottaman energian ja hapen kanssa. Kun plasmasalama osuu ihoon, ihon pintaan muodostuu lämpöpiste eli pieni mikrotrauma, jonka ympäriltä ihon pinnallinen kerros kutistuu. 

Hoito stimuloi myös fibroblasteja, jotka alkavat tuottaa kollageenia ja elastiinia. Fibroblastistimulaation vuoksi ihon kiinteytyminen jatkuu kuukausia hoidon jälkeen.

Onko hoito turvallinen?

Plasma Pen -hoito on turvallinen, kun hoidon tekee plasmakynän käyttöön kouluttautunut ammattihenkilö.

Plasma Pen häivyttää ikääntymismuutoksia

Ikääntymisen myötä iho ohenee. Ihon kollageeni- ja elastiinisäikeiden määrä vähenee ja hyaluronihappopitoisuus romahtaa. Ihon tukirakenteen heikentyessä iho alkaa veltostua ja piirteet laskeutuvat. Syntyy ryppyjä, uurteita, laajentuneita ihohuokosia ja muita ikääntymisen merkkejä. Näitä ikämuutoksia voidaan hoitaa tehokkaasti Plasma Pen by LWI -toimenpiteellä.

Plasma Pen -hoidon teho on välitön ja pitkävaikutteinen. Ensimmäiset tulokset näkee heti hoidon päätyttyä, kun ihon pinnallisin osa kiristyy. Lopulliset tulokset tulevat esiin hoitoa seuraavien viikkojen aikana, kun dermiksessä syntyvä kollageeni alkaa napakoittaa piirteitä sisältäpäin.

Plasma Pen on erinomainen väline myös varsiluomien ja hyvälaatuisten ihomuutosten poistoon, couperosan hoitoon, arpien vaalentamiseen ja vatsan ihon kiristämiseen. Spray-tekniikalla toteutettu Plasma Pen -hoito sopii myös väsyneiden kasvojen heleyttämiseen.

Mitä eroa on PRP-plasmahoidolla ja Plasma Pen -hoidolla?

Plasma Pen -hoito ja PRP-plasmahoito saattavat aiheuttaa sekaannusta. Molemmat hoidot sopivat ikääntymismuutosten häivyttämiseen, mutta muuta yhteistä niillä ei ole.

PRP-hoito tehdään runsasverihiutaleisella veriplasmalla, joka erotetaan ihmisen omasta verestä. PRP-hoidon yhteydessä plasmalla tarkoitetaan siis veren osaa

Plasma Pen -hoito tehdään sähköisesti varautuneilla hiukkasilla.

Miten Plasma Pen eroaa laserista?

Plasma Pen on laitteena aivan erinäköinen kuin laser. Myös hoidon kulku eroaa laserhoidon kulusta.

Plasma Pen -hoito toimii kuitenkin samalla periaatteella kuin ablatiivinen, fraktioitu laserhoito: hoidon aikana ihoon tehdään hallittu mikrovaurio, jonka ansiosta iho alkaa uudistua ja kiinteytyä sisältäpäin.

Miksi hoitoa kutsutaan myös fibroblastihoidoksi?

Plasma Pen -hoito tunnetaan maailmalla myös fibroblastihoitona, koska se kohdistuu viime kädessä fibroblastisoluihin. Fibroblastit ovat dermiksessä (verinahassa) sijaitsevia soluja, jotka tuottavat säiemäisiä valkuaisaineita, esim. kollageenia ja elastiinia.

Fibroblastien määrä ja toimintakyky vähenevät ihmisen ikääntyessä. Niiden toimintaa voidaan kuitenkin stimuloida tekemällä hallittuja mikrovaurioita kudokseen esimerkiksi plasmaenergian avulla.

Hoidon seurauksena fibroblastisolut alkavat tuottaa uutta kollageenia ja elastiinia. Syntyvä kollageeni tekee ihosta kiinteän, elastiini puolestaan lisää ihon kimmoisuutta.

Ihonsävy ratkaisee

Plasma Pen -hoito sopii perusterveille ihmisille, joiden ihonsävy on toimenpiteen kannalta oikeanlainen. Fitzpatrickin ihotyyppiluokitus auttaa asiantuntijaa näkemään, kenelle erilaiset esteettiset laitehoidot – esim. Plasma Pen – sopivat.

Ihotyypeille I, II ja III on turvallista tehdä Plasma Pen -toimenpide. Ihotyypit IV, V ja VI ovat vasta-aihe, koska tummassa ihossa plasmakynähoito voi aiheuttaa pigmenttihäiriöitä.

Asiakkaan ei tarvitse itse tunnistaa ihotyyppiään. Mittaus ja arviointi tehdään konsultaation aikana.

Mikä on Fitzpatrick-asteikko?

  • Tyyppi I: erittäin vaalea iho, joka palaa auringossa aina, ei koskaan rusketu, pisamia
  • Tyyppi II: vaalea iho, joka palaa yleensä auringossa, ruskettuu heikosti
  • Tyyppi III: vaalea/vaaleanruskea iho, joka palaa joskus auringossa, ruskettuu kohtalaisesti
  • Tyyppi IV: vaaleanruskea iho, joka palaa harvoin auringossa, ruskettuu helposti
  • Tyyppi V: tummanruskea iho, joka palaa todella harvoin ja ruskettuu aina
  • Tyyppi VI: erittäin tummasruskea iho, joka ei koskaan pala auringossa ja ruskettuu aina

Plasma Pen -hoito ei sovi kolmelle viimeiselle ihotyypille.

Plasma Pen -hoidon kulku

Ennen hoitoa tehtävän konsultaation yhteydessä kanssasi keskustellaan terveydentilastasi, hoidon käyttökohteesta, vasta-aiheista, mahdollisista reaktioista ja riskeistä sekä jälkihoito-ohjeista.

Iho puudutetaan pintapuudutteella ja puhdistetaan huolellisesti. Hoitoalue käsitellään plasmakynällä pisteytys- ja/tai spreijaustekniikoilla. Hoito voi aiheuttaa kipua, kihelmöintiä tai epämiellyttävää tunnetta. Erityisesti silmien alueen käsittely voi tuntua kivuliaalta, koska kyseessä on normaalia herkempi alue.

Kasvojen ja varsinkin silmien alueen hoito aiheuttaa yleensä lievää tai keskivaikeaa turvotusta hoitoa seuraavina päivinä. Hoidon jälkeen hoidettu alue tuntuu napakalta ja kuivalta. Hoitoalueelle muodostuu pieniä rupia. Ruvet voivat olla näkyvissä jopa viikon ja vartalon alueilla jopa yli kaksi viikkoa.

Miten valmistaudun hoitoon?

C-vitamiinivalmisteiden käyttäminen ennen hoitoa ja paranemisprosessin aikana auttaa ihoa paranemaan nopeammin. Saat tarkat valmistautumisohjeet ennen hoitoa Plasma Pen -ammattilaiseltasi.

Sattuuko hoito?

Hoito voi aiheuttaa kipua, kihelmöintiä tai epämiellyttävää tunnetta. Erityisesti silmien alueen käsittely voi tuntua kivuliaalta, koska kyseessä on normaalia herkempi alue.

Miten toimin hoidon jälkeen?

Plasma Pen -toimenpide ei ole lounastuntihoito. Toipumiseen on varattava aikaa hoitoalueesta riippuen 2–10 päivää.

Hoidon jälkeen hoitoalue saattaa tuntua aralta. Alueella voi tuntua polttelua ja pistelyä muutaman tunnin ajan.

Voit ennaltaehkäistä ja hoitaa mahdollista turvotusta ohjeenmukaisella kylmäpakkaushoidolla. Älä kuitenkaan palelluta ihoasi.

Kasvojen – varsinkin silmien – alueen hoito aiheuttaa yleensä lievää tai keskivaikeaa turvotusta hoitoa seuraavina päivinä. Hoidon jälkeen hoidettu alue tuntuu napakalta ja kuivalta ja siihen muodostuu pieniä rupia.

Ruvet voivat olla näkyvissä jopa noin viikon ja vartalon alueilla jopa yli kaksi viikkoa.

Lue lisää aiheesta

plasma pen spreijaus

Plasma Pen -spreijaus

Sairaanhoitaja Saara Räsäsen asiakkaat jakavat kokemuksia Plasma Pen -spreijaushoidosta. Miten hoito tehdään, miten siitä palaudutaan ja tuleeko tuloksia?
yläluomet plasma pen

Silmäluomien Plasma Pen -hoito

Plasma Pen – siitä puhuvat kaikki, mutta mitä se on ja voiko sillä lykätä yläluomileikkausta? Sairaanhoitaja Saara Räsänen vastaa näihin kysymyksiin blogissa.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon

Varaa aika maksuttomaan
konsultaatioon.

Myös kuvakonsultaatio on veloitukseton.

Kysy ammattilaiselta

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Copyright - Nordic Med Spa