Mikroneulaus ja mesoterapia

Mikroneulaus ja mesoterapia kiinteyttävät ihoa ja mahdollistavat tehoaineiden imeytymisen. Hoitosarjan tuloksena iho tasoittuu, heleytyy ja napakoituu sisältäpäin.

ihon kiinteytys, tasoitus ja ihon sävyn parantaminen
noin 45 minuuttia
hyaluronihappo, vitamiinit, aminohapot
mikroneulauskynä ja/tai injektiot
voidepuudutus
vähäinen
muutama päivä
muutaman viikon kuluttua
hoidon aloitus sarjahoitona 3–6 kertaa viikon välein tai yksilöllisen suunnitelman mukaisesti, ylläpito noin 4–6 kuukauden välein
alkaen 199 euroa, sarjahoidon kolmas kerta -15 %

Varaa aika

Mikroneulaus ja mesoterapia

Mikroneulaus ja mesoterapia sekoitetaan usein toisiinsa, eikä ihme, sillä hoidot tehdään usein samalla kerralla yhdistämällä mikroneulaus mesoterapiaan.

Mikroneulauksella voidaan hoitaa esimerkiksi ryppyjä, juonteita ja veltostunutta ihoa, kun taas mesoterapia on tehokas keino ravita ja hoitaa ihoa sekä parantaa ihon laatua.

Mesoterapialla ihoon imeytetään aktiiviaineita, kuten hyaluronihappoa, vitamiineja ja aminohappoja. Aineet viedään ihoon joko mikroneulauksella tai pistoksina. Näin  riittävä määrä tehoaineita saadaan täsmällisesti juuri sinne, missä iho niitä tarvitsee: epidermiksessä ja dermiksessä.

Mikroneulaus- ja/tai mesoterapiahoidon neulanpistot aiheuttavat ihossa hallitun vaurion, minkä seurauksena ihon kollageeni- ja elastiinituotanto lisääntyy. Lisääntyneet kollageeni ja elastiini tekevät ihosta aiempaa kiinteämmän ja kimmoisamman.

Mikroneulaus ja mesoterapia – hyödyt ihollesi

Ikääntymisen myötä ihon kollageeni- ja elastiinituotanto vähenee. Tämän vuoksi  iho menettää kiinteyttään ja kimmoisuuttaan. Iho kuivuu, veltostuu ja siihen ilmestyy pinnallisia juonteita.

Mesoterapia- ja mikroneulaushoidoissa käytettävät liuokset vaikuttavat ihon laatuun ja ulkonäköön. Tehoainekoktailien avulla voidaan mm. tasoittaa ihon sävyä ja lisätä ihon kosteutta.

Neulaushoito myös kiinteyttää ihoa. Tämän vuoksi hoito sopii erinomaisesti paitsi ikääntymismuutosten hoitamiseen myös niiden ennaltaehkäisyyn. Mikroneulauksesta hyötyvät myös nuoret asiakkaat, sillä neulauksen avulla voidaan hoitaa esimerkiksi aknearvista johtuvaa ihon epätasaisuutta. 

Mikroneulauksen ja/tai mesoterapiahoidon hoitosuunnitelma tehdään aina yksilöllisesti kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan.  

Räätälöity hoito sopii kaikille

Mikroneulaus ja mesoterapia sopivat erinomaisesti henkilöille jotka toivovat ihon laadun parantumista sekä luonnollista, pehmeää ja nuorekasta ulkonäköä. Hoidon jälkeen iho on aiempaa pehmeämpi ja tasaisempi. Ihon pintarypyt ovat madaltuneet tai jopa hävinneet.

Hoito voidaan tehdä kaikille ihotyypeille.

Käytössämme on useita ihon laatuun vaikuttavia tehoaineita, kuten hyaluronihappoa, c-vitamiinia ja biotiinia. Näitä tehoaineita voidaan käyttää yksinään tai yhdistellen. Konsultaation perusteella valmistamme jokaiselle asiakkaalle oman yksilöllisen mesococktailin. Hoito on räätälöitävissä kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille asiakkaille.

Hoidon kulku

Ennen hoitoa tehtävän konsultaation yhteydessä kanssasi keskustellaan terveydentilastasi, hoidon käyttökohteesta, vasta-aiheista, mahdollisista reaktioista ja riskeistä sekä jälkihoito-ohjeista. Samalla arvioidaan myös ihosi kunto, ihonhoidon haasteet, tarpeet ja tavoitteet.

Ennen käsittelyn aloittamista ihosi puhdistetaan ja tarvittaessa puudutetaan. 

Mesoterapialiuos viedään ihoon imeyttämällä mikroneulauskynää apuna käyttäen (kosmetologin tekemä hoito). Sairaanhoitajan tekemässä hoidossa suurin osa mesoterapialiuoksesta injektoidaan neulalla hoidettavalle alueelle, minkä jälkeen alue käsitellään vielä mikroneulauskynällä.

Kokonaisuudessaan hoito kestää noin tunnin.

Hinnasto

Mikroneulaus ja mesoterapia, kosmetologi

199 euroa
Neulaus- ja imeytyshoito, jossa kosmetologi käyttää alle 0,5 millimetrin pituisia neuloja

Mikroneulaus ja mesoterapia, sairaanhoitaja

299 euroa
Neulaus- ja imeytyshoito, jossa sairaanhoitaja käyttää 0,5–2,5 millimetrin pituisia neuloja

Sarjahoito


Sarjahoidossa kolmannen neulaushoidon hinta -15 %

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon

Varaa aika maksuttomaan
konsultaatioon tai videokonsultaatioon.

Myös kuvakonsultaatio on veloitukseton.

Ostettavat palvelut

Kysy ammattilaiselta

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään sinua, jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.