Mikroneulaus ja mesoterapia

Mikroneulaus ja mesoterapia kiinteyttävät ihoa ja mahdollistavat tehoaineiden imeytymisen. Hoitosarjan tuloksena iho tasoittuu, heleytyy ja napakoituu sisältäpäin.

ihon kiinteytys, tasoitus ja ihon sävyn parantaminen
noin 45 minuuttia
hyaluronihappo, vitamiinit, aminohapot, peptidit
mikroneulauskynä ja/tai injektiot
voidepuudutus
vähäinen
muutama päivä
muutaman viikon kuluttua
hoidon aloitus sarjahoitona 3–6 kertaa 1–4 viikon välein, ylläpito noin 4–6 kuukauden välein
alkaen 179 euroa, sarjahoidon kolmas kerta -15 %

Varaa aika

Asiakaspalautteita

RRS-hoidon aikana oli vain vähän kipua toisen silmän alla. Toipuminen oli tosi nopea. Viisi tähteä!
Ennen RRS HA Eyesia en kehdannut lähteä kotoa ilman silmänalusmeikkiä ja nyt en ole edes ajatellut peitevoidetta. 10+ ja viisi tähteä!
Täytyy antaa positiivista palautetta jo nyt. Kävin eilen siinä RRS HA Eyes -hoidossa. Nyt ei enää mitään turvotusta (vähemmän kuin normiaamuina), ei mustelmia ja ilme on jo nyt ihan uskomattoman paljon kirkkaampi kuin ennen. Eli jos tulosten pitäis tästä vaan parantua, niin oli kyllä täysin oikea hoito mun silmien alusille.
Kävin 4 viikkoa sitten mesoterapiassa, jonka tulokset alkavat nyt näkyä. Oman ihon hyväkuntoisuuden vuoksi keskityimme lähinnä pahimpiin ongelmakohtiin, silmäkulmien juonteisiin ja silmänalusten kuivuuteen, ja olen todellakin tyytyväinen. Kuivuudesta johtuneet juonteet silmien alla ovat häipyneet, ja hymyrypyt silmäkulmissa tasoittuneet huomattavasti. Ihon yleinen kosteustasapaino parani myös!
Erittäin hyvä kokemus mikroneulauksesta. Kiireetön ja asiakasta huomioiva hoito, laadukkaat tuotteet, upeat puitteet. Kokonaisuus loistava.

Mikroneulaus ja mesoterapia

Mikroneulaus ja mesoterapia sekoitetaan usein toisiinsa, eikä ihme, sillä hoidot tehdään usein samalla kerralla yhdistämällä mikroneulaus mesoterapiaan.

Mikroneulauksella voidaan hoitaa esimerkiksi ryppyjä, juonteita ja veltostunutta ihoa, kun taas mesoterapia on tehokas keino ravita ja hoitaa ihoa sekä parantaa ihon laatua.

Mesoterapialla ihoon imeytetään aktiiviaineita, kuten hyaluronihappoa, vitamiineja ja aminohappoja. Aineet viedään ihoon joko mikroneulauksella tai pistoksina. Näin  riittävä määrä tehoaineita saadaan täsmällisesti juuri sinne, missä iho niitä tarvitsee: epidermiksessä ja dermiksessä.

Mikroneulaus- ja/tai mesoterapiahoidon neulanpistot aiheuttavat ihossa hallitun vaurion, minkä seurauksena ihon kollageeni- ja elastiinituotanto lisääntyy. Lisääntyneet kollageeni ja elastiini tekevät ihosta aiempaa kiinteämmän ja kimmoisamman.

Miten kosmetologin tai sairaanhoitajan tekemät hoidot eroavat toisistaan?

Kosmetologi tekee mikroneulaushoidon mikroneulauslaitteella, jonka neulat ovat alle 0,5 millimetrin pituisia. Neulauskäsittely on sairaanhoitajan tekemää hoitoa kevyempi. Siksi myös toipumisaika on lyhyempi. Kosmetologin tekemään hoitoon sisältyy mikroneulaushoidon lisäksi kevyt hieronta.

Sairaanhoitaja käsittelee ihoa syvemmin kuin kosmetologi. Toimenpidekokonaisuudessa hän hyödyntää sekä mikroneulausta että neula–ruiskutekniikkaa. Siksi sairaanhoitajan tekemä hoito on tehokkaampi kuin kosmetologin tekemä hoito. Toisaalta myös toipumisaika on pidempi.

RRS® HA Eyes -hoitoja silmänalusiholle tekevät ainoastaan sairaanhoitajat.

Miten mikroneulaus/mesoterapia eroaa Aquagold Fine Touch -hoidosta?

Perinteisessä mikroneulauksessa ihoon tehdään vain reikä. Aquagold Fine Touch -hoidossa käytetään erikoisneuloja, jotka on päällystetty 24 karaatin kullalla. Näillä erikoisneuloilla ihoon tehdään mikrokanavia.

Aquagold Fine Touch -laitteen kirurginen, ruostumaton teräs takaa neulojen äärimmäisen terävyyden. Kullan biologinen yhteensopivuus ihmisen ihon kanssa minimoi puolestaan ihoärsytyksen, punoituksen ja turvotuksen sekä allergiset reaktiot hoidon jälkeen. 

Miten hoito eroaa ihon syväkosteutuksesta?

Ihon syväkosteutuksessa ihoon viedään kevyesti ristisidottua Juvéderm Volite -hyaluronihappoa.

Mesoterapialiuokset sisältävät ristisitomattoman hyaluronihapon lisäksi ihon uudistumista tukevia vitamiineja, peptidejä ja aminohappoja. 

Mikroneulaus ja mesoterapia – hyödyt ihollesi

Ikääntymisen myötä ihon kollageeni- ja elastiinituotanto vähenee. Tämän vuoksi  iho menettää kiinteyttään ja kimmoisuuttaan. Iho kuivuu, veltostuu ja siihen ilmestyy pinnallisia juonteita.

Mesoterapia- ja mikroneulaushoidoissa käytettävät liuokset vaikuttavat ihon laatuun ja ulkonäköön. Tehoainekoktailien avulla voidaan mm. tasoittaa ihon sävyä, korjata väsymyksen merkkejä ja lisätä ihon kosteutta.

Neulaushoito myös kiinteyttää ihoa. Tämän vuoksi hoito sopii erinomaisesti paitsi ikääntymismuutosten hoitamiseen myös niiden ennaltaehkäisyyn. Mikroneulauksesta hyötyvät myös nuoret asiakkaat, sillä neulauksen avulla voidaan hoitaa esimerkiksi aknearvista johtuvaa ihon epätasaisuutta. 

Mikroneulauksen ja/tai mesoterapiahoidon hoitosuunnitelma tehdään aina yksilöllisesti kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan.  

Mitä alueita voidaan hoitaa?

Useimmiten mikroneulauksella ja mesoterapialla hoidetaan kasvojen, kaulan ja dekolteen ihoa. Hoito sopii myös esimerkiksi kämmenselkien ja jalkaterien hoitoon sekä hiustenlähtöön ja kuivan hiuspohjan elvyttämiseen.

RRS® HA Eyes -hoito tehdään silmänympärysiholle.

Mitä tehoaineita hoidossa käytetään?

Käytössämme on useita ihon ja hiuspohjan laatuun vaikuttavia mesoterapialiuoksia. 

Mesoestetic Mesohyal -liuokset

 • HYALURONIC sisältää ristisitomatonta hyaluronihappoa.
 • VITAMIN C sisältää ristisitomatonta hyaluronihappoa ja C-vitamiinia.
 • DMAE sisältää ristisitomatonta hyaluronihappoa ja dimetyyliaminoetanolia.
 • NCTC 109 sisältää ristisitomatonta hyaluronihappoa, vitamiineja, aminohappoja, mineraalisuoloja ja koentsyymejä.
 • ORGANIC SILICON sisältää ristisitomatonta hyaluronihappoa ja piitä.
 • BIOTIN sisältää ristisitomatonta hyaluronihappoa ja biotiinia.

RRS® HA Eyes

RRS® HA Eyes on silmänalusihon tehohoitoon kehitetty mesoliuos. Tuotteen aktiiviaineita:

 • hyaluronihappo
 • antioksidantit: C-vitamiini ja resveratroli
 • flavonoidit: hesperidiini, trokserutiini, rutiini ja naringiini
 • saponiinit: ruskogeniini, neoruskogeniini, eskiini
 • polyfenolit:  resveratroli, kumariini
 • peptidit

Räätälöity hoito sopii kaikille

Mikroneulaus ja mesoterapia sopivat erinomaisesti henkilöille jotka toivovat ihon laadun parantumista sekä luonnollista, pehmeää ja nuorekasta ulkonäköä. Hoidon jälkeen iho on aiempaa pehmeämpi ja tasaisempi. Ihon pintarypyt ovat madaltuneet tai jopa hävinneet.

Hoito voidaan tehdä kaikille ihotyypeille.

Käytössämme on useita ihon laatuun vaikuttavia tehoaineita, kuten hyaluronihappoa, c-vitamiinia ja biotiinia. Näitä tehoaineita voidaan käyttää yksinään tai yhdistellen. Silmänympärysihon mesoterapiahoidossa käytämme RRS® HA Eyes -liuosta, jonka aktiiviaineyhdistelmä vaalentaa, tasoittaa ja kiinteyttää ihoa huomattavasti.

Konsultaation perusteella valmistamme jokaiselle asiakkaalle oman yksilöllisen mesococktailin. Hoito on räätälöitävissä kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille asiakkaille.

Mikä mesoterapialiuos sopii minulle?

Mesoterapialiuos valitaan yhdessä ihonhoidon ammattilaisen kanssa huolellisen keskustelun jälkeen. Asiakkaan ei tarvitse tietää erilaisten liuosten aktiiviaineyhdistelmiä tai hoidonaiheita.

Pääperiaatteet: 

 • Silmänalusihon tummuutta ja ikämuutoksia korjataan RRS® HA Eyes -liuoksella.
 • Hiuspohjan ongelmia ja hiustenlähtöä hoidetaan Mesoestetic Mesohyal BIOTIN- ja NCTC 109 -liuoksilla.
 • Kuivan ja pintakuivan ihon hoitoon sopii esimerkiksi HYALURONIC.
 • Pigmenttimuutosten hoitoon sopii mm. VITAMIN C.
 • Ihon kiinteyttämiseen sopivat mm. NCTC 109, DMAE ja ORGANIC SILICON

Onko hoidolla vasta-aiheita?

Mesoterapian ja mikroneulauksen vasta-aiheiksi voivat muodostua muun muassa jotkin vakavat perussairaudet, hoitoalueen ihotulehdukset, tulehduksellinen akne tai ruusufinni.

Hoitoa ei tehdä Roaccuttan-kuurin aikana eikä välittömästi kuurin päätyttyä. Hoito ei sovi sinulle, jos olet raskaana tai imetät.

Hoidon kulku

Ennen hoitoa tehtävän konsultaation yhteydessä kanssasi keskustellaan terveydentilastasi, hoidon käyttökohteesta, vasta-aiheista, mahdollisista reaktioista ja riskeistä sekä jälkihoito-ohjeista. Samalla arvioidaan myös ihosi kunto, ihonhoidon haasteet, tarpeet ja tavoitteet.

Ennen käsittelyn aloittamista ihosi puhdistetaan ja tarvittaessa puudutetaan. 

Mesoterapialiuos viedään ihoon imeyttämällä mikroneulauskynää apuna käyttäen (kosmetologin tekemä hoito). Sairaanhoitajan tekemässä hoidossa suurin osa mesoterapialiuoksesta injektoidaan neulalla hoidettavalle alueelle, minkä jälkeen alue käsitellään vielä mikroneulauskynällä.

Kokonaisuudessaan hoito kestää noin tunnin.

Miten valmistaudun hoitoon?

Vältä alkoholia 24 tuntia ennen hoitoa. Alkoholi saattaa ohentaa verta ja lisätä mustelmaherkkyyttä.

Mikäli mahdollista, pidä 1–2 viikon tauko verta ohentavien lääkkeiden ja lisäravinteiden nauttimisessa.

Ennen hoitoa on syytä pitää kahden päivän tauko kuorivien ihonhoitotuotteiden (esim. retinoidit, AHA- ja BHA-tuotteet) käytössä.

Injektiohoidot saattavat aktivoida huuliherpeksen. Jos olet aiemmin kärsinyt huuliherpeksestä, suosittelemme estolääkkeen ottamista ennen toimenpidettä.

Syö ja juo hyvin ennen hoitoa.

Mitä teen hoidon jälkeen?

Vältä kahden päivän ajan ihoa kuorivia ihonhoitotuotteita, esim. retinoideja sekä AHA- ja BHA-tuotteita.

Iho saattaa tuntua kuivalta ja kireältä, ja tämä on normaalia. Tuntemuksia voi hoitaa kosteuttavilla ihonhoitotuotteilla. Älä käytä luomutuotteita.

Vältä saunaa, uimista, solariumia ja auringonottoa 24 tunnin ajan.

Suojaa iho hyvin auringolta.

Älä poista ihokarvoja hoitoalueelta ainakaan viiteen päivään.

Hoitopäivänä ei saa harrastaa hikiliikuntaa tai muuta fyysisesti rankkaa aktiviteettia.

Mustelmia, turvotusta, punoitusta ja muita sivuoireita voit ehkäistä ja hoitaa Arnizen-voiteella.

Lue lisää aiheesta

tummat silmänaluset

RRS HA Eyes vaalentaa silmänalusihon

"Ilme on ihan uskomattoman paljon kirkkaampi kuin ennen. Jos tulokset tästä parantuu, niin oli kyllä täysin oikea hoito mun silmienalusille."
mikroneulaus

Mikroneulaus

"Mikroneulaus kirkastaa ihon pinnan ja parantaa ihon tekstuuria. Mesoestetic-koktaileista löytyy sopiva seos jokaiselle ihotyypille", kertoo kosmetologi–sairaanhoitaja Ninia Nyman.
miesten hiustenlähtö

Miesten hiustenlähtö

Miesten hiustenlähtöä voidaan hoitaa tehokkaasti, kun oikeansuuntainen toiminta aloitetaan heti oireiden alettua.
ihonhoito miehet

Miesten ihonhoito

Medikaalinen ihonhoito tarjoaa tehoa ja tuloksia. Nordic Med Spa tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja myös miehille.

Hinnasto

Tämän palvelun voi maksaa myös Terveystili-laskulla tai -osamaksulla.

 • Laskulla saat 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
 • Osamaksulla saat jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.
 • Teethän laskutus-/osamaksusopimuksen hyvissä ajoin ennen vastaanotolle saapumistasi.
 • Lue lisää.

 

RRS® HA Eyes

159 euroa
Sairaanhoitajan tekemä injektiohoito silmänympärysihon tummuuden ja ikämuutosten korjaamiseen

Mikroneulaus

229 euroa
Sairaanhoitajan tekemä mikroneulauskäsittely ja tehoaineiden imeyttäminen ihoon

Mesoterapia neula-ruiskutekniikalla

229 euroa
Sairaanhoitajan tekemä monipistoshoito, jossa ihoon viedään tehoaineita räätälöidysti

Hiuspohjan mesoterapia

229
Sairaanhoitajan tekemä monipistoshoito hiustenlähdön ja kuivan hiuspohjan hoitoon

Mikroneulaus ja mesoterapia, sairaanhoitaja

299 euroa
Neulaus- ja imeytyshoito, jossa sairaanhoitaja käyttää 0,5–2,5 millimetrin pituisia neuloja

Arnizen-voide

24,90
Arnizen-voide ehkäisee mustelmia ja nopeuttaa niiden vaalenemista.

Sarjahoito


Sarjahoidossa kolmannen neulaushoidon hinta -15 % (ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä maksaa tarjoushintaisella lahjakortilla)

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon

Varaa aika maksuttomaan
konsultaatioon tai videokonsultaatioon.

Myös kuvakonsultaatio on veloitukseton.

Ostettavat palvelut

 • Aquagold Fine Touch

  Aquagold Fine Touch

  399,00 699,00 

  Aquagold Fine Touch on mikrokanavaneulaushoito, jonka aikana ihoon viedään räätälöidysti monenlaisia aktiiviaineita, esim. hyaluronihappoa, vitamiineja ja botuliinia.

 • mikroneulaus ja mesoterapia

  Mikroneulaus ja mesoterapia

  159,00 299,00 

  Mikroneulaus ja mesoterapia kiinteyttävät ja tasoittavat ihoa ja parantavat ihon värisävyä. Toimenpiteessä käytetään Mesoestetic-koktaileja. Silmänympärysihoa hoidettaessa käytetään RRS® HA Eyes -liuosta.

 • Skinboosters, biorevitalisaatio, syväkosteutus

  Ihon syväkosteutus eli biorevitalisaatio

  349,00 1.096,00 

  Syväkosteutushoidossa Restylane Skinboosters- tai Juvéderm Volite -hyaluronihappogeeliä injisoidaan laajoille ihoalueille. Tuote (Restylane/Juvéderm) valitaan vastaanotolla yhdessä ammattilaisen kanssa.

Kysy ammattilaiselta

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Copyright - Nordic Med Spa