Mesolangat ja lankakohotus väkälangoilla

Mesolangat elvyttävät ja kiinteyttävät ihoa sekä kohottavat piirteitä maltillisesti. Hoidossa voidaan käyttää joko perinteisiä mesolankoja tai väkälankoja (cog-langat).

ikääntymismuutosten ennaltaehkäisy ja hoito kasvoilla ja vartalolla
30–60 minuuttia
Bijou-mesolangat
injektio
voidepuudutus, pintapuudutus
vähäinen tai kohtalainen
Muutamasta päivästä muutamaan viikkoon
heti; lopullinen tulos näkyy vasta noin 2–3 kuukautta hoidoista
tulos kestää noin 6–12 kuukautta, ylläpitohoitoa suositellaan 1–2 kertaa vuodessa

Varaa aika

Hinnasto

Tämän palvelun voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla

 • Nordic Med Spa Terveystili -laskulla saat 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
 • Nordic Med Spa Terveystili -osamaksulla saat jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.
 • Teethän laskutus-/osamaksusopimuksen hyvissä ajoin ennen vastaanotolle saapumistasi.
 • Lue lisää.

 

Lankojen lukumäärä vaikuttaa hoidon hintaan.

Lukumäärä arvioidaan maksuttomassa konsultaatiossa.

Yläkasvojen kiinteytys mesolangoilla

alk. 229 euroa

Kyynelurien kevyt kohotus

alk. 229 euroa

Silmänalusihon kiinteytys

alk. 229 euroa

Poskipäiden kohotus mesolangoilla

alk. 229 euroa

Nasolabiaalijuonteiden mesolankahoito

alk. 229 euroa

Alakasvojen ja leukalinjan kiinteytys mesolangoilla

alk. 589 euroa

Leuanalusen kiinteytys mesolangoilla

alk. 349 euroa

Kaulan kiinteytys

alk. 589 euroa

Väkälankakohotus: 4 lankaa

319 euroa

Väkälankakohotus: 6 lankaa

419 euroa

Väkälankakohotus: 8 lankaa

519 euroa

Väkälankakohotus: 10 lankaa

619 euroa

Väkälankakohotus: 12 lankaa

719 euroa

Arnizen-voide

24,90 euroa

Asiakaspalautteita

Ihana ammattitaitoinen palvelu. Minun neulapelko otettiin hienosti huomioon ja ensimmäistä kertaa selvisin ilman paniikkia operaatiosta jossa käytetään neulaa. Minulle kerrottiin hoidosta sekä hoidon kulusta kaikki mahdollinen. Toiveeni hoidon suhteen otettiin huomioon, ja kerrottiin realistisesti hoidon vaikutuksista sekä suositeltiin myös muita hoitoja jotka tukevat tavoitettani.
Kasvoni ovat todella hyvät ja parantuneet. Kiitos tosi paljon hyvästä työstä!
Voihan Amanda minkä teit! Kävin 5.10. Tampereen toimipisteessä, ja minulle laitettiin mesolankoja mm. poskipäihin, leukalinjaan, leuan alle muistaakseni noin 30–40 kpl ja muutama juonteita silottava pistos otsaan ja silmäkulmiin. Mustelmia tuli pariin kohtaan ja turvotusta, mutta ne hävisivät viikossa eivätkä muutenkaan aiheuttaneet itselle päänvaivaa, koska tiedän, että tällaisista toimenpiteistä näitä tulee väkisinkin. Olen niin tyytyväinen lopputulokseen ja kasvoistani näkee selkeän "faceliftauksen". Tällaista juuri toivoin! Upea lopputulos! Kiitos Amandalle ammattitaitoisesti tehdyistä toimenpiteistä ja superhyvästä asiakaspalvelusta! : ) Suosittelen kaikille Amandaa ja Nordic Med Spata!
Moi Saara! Ja kiitos vielä eilisestä. Oon tosi tyytyväinen väkälankojen tulokseen joka näkyy jo nyt! Ei ole ollut mitään kipua tai turvotusta ja itse toimenpide oli melkeinpä täysin kivuton.
Hei Saara! Kiitos paljon erinomaisesta hoidosta. Olen erittäin tyytyväinen erityisesti kaulan velttouden paranemiseen. Uskomatonta, miten tuollaiset pienet langat leuan alla ovat saaneet kaulan kiinteytymään näin selvästi jo kahdessa viikossa. Harmi, kun asun näin kaukana, olisit muuten voinut ottaa uudet kuvat. Moni muukin ikäiseni nainen hyötyisi varmasti tästä hoidosta.
Eilen Saara laittoi väkälangat alakasvoihin ja voi hitsi kyllä olen tyytyväinen! Hoitotoimenpide ei ollut kivulias, tuntemuksia tietenkin oli, mutta ei sattunut. Heti toimenpiteen jälkeen nähtävissä selkeä muutos ja leukalinja selkeämpi ja poskipäihin tuli ryhtiä. Juuri sitä mitä toivoin ja halusin! Tänään aamulla ei juurikaan turvotusta, mustelmia ei ollenkaan. Kiitos vielä Nordic Med Spa ja erittäin ammattitaitoiselle Saaralle! Suosittelen!
Hei kiitos vielä! Kaikki mennyt loistavasti. Ei kipua, ei juurikaan turvotusta. En edes kylmähoitoa ole tarvinnut. Otin seuraavana aamuna ihoteipit pois ja hyvä jos silmällä erotti "reikiä". Huomaan itse eron ja oon niin tyytyväinen jo nyt. Palataan asiaan! Se leuka voisi olla seuraavaksi to do -listalla. Aurinkoista viikonloppua!
Kävin 15.5. ottamassa mesolankoja kaulaani ja vissiin myös leukaperiin. Nyt on kulunut kolme viikkoa ja huomaan pientä muutosta parempaan. Odotukseni on ollutkin realistisia mutta sen verran tykästyin, että meinaan ottaa uudestaan kun aika sopiva.
Kiitos, oot kyllä taitava laittamaan mesolankoja, oon aivan rakastunut näihin!
Olen tyytyväinen hoidon tulokseen. Jossain kohti mesoja voisi lisätä.
Kiitos kivuttomasta mesolankahoitotilanteesta. Oli mukavat päiväunet. Tulokset näkyvät jo, ja varailinkin jo uutta aikaa.
Anna-Sofialle kiitos, oot vaan kyllä niin hyvä! Kasvoista lähti taitavissa käsissä muutamalla langalla tehdyllä freesauksella mielestäni useampi vuosi! Yleisilme on raikkaampi ilman meikkiäkin!
Hei Saara, kiitoksia viimeisestä! Teit siis cog-langat ja huulet. Olen supertyytyväinen: mustelmia ei tullut kasvoihin tai huuliin. Jo neljän päivän jälkeen kipu katosi totaalisesti, mutta missään vaiheessa kipu ei ollut paha. Käytin kylmäpussia ensimmäisen illan ja nukuin istuma-asennossa. Muutoin kevyt puhdistus kaksi kertaa/vrk. Suupielten marionettipoimut ovat miltei historiaa.
Minun on pakko sanoa, että mesolangat on paras hoito, mitä olen ikinä kokenut. Tämä on vasta päivä 2, mutta kaksoisleuka on melkein hävinnyt, ja minun iho on reagoinut tosi hyvin!
Erittäin tyytyväinen mesolangoista saatuun lopputulokseen.

Haha...kyllä selkeesti kannatti käydä mesolankahoidossa kun heti Alkossa kysyttiin henkkareita.

Kolme hyvin onnellista naista lähti tänään kotiin Anna-Sofian osaavista käsistä. Tehtiin biorevitalisaatio mulle ja kahdelle ystävälleni Plasma Pen -kohotus luomille sekä mesolankakohotusta kasvoille!

Tulokset paranevat koko ajan ja olen todella tyytyväinen.
Mesolangoista oli apua. Olen tyytyväinen. Niillä jatketaan myös.

Mesolangat oli tosi positiivinen & miellyttävä kokemus. :) Jännitin aivan turhaan.

Kiitos vielä sikana mesolangoista lokakuulta! Mun leuan alue on ihan sairaan hyvä nyt. Oot ihan supertaitava!

Mesolangat ja väkälangat

Ennen ja jälkeen -kuvia

Ikääntyvä iho ohenee, sen kimmoisuus heikkenee ja se menettää kosteutensa luonnollisen hyaluronihapon määrän vähentyessä. Myös ihonalaisen rasvan määrä vähenee ja iho veltostuu. Veltostuminen näkyy erityisesti poskissa, suupielissä, silmäluomissa ja leuan alla. 

Kasvojen mesolankahoidolla voidaan häivyttää ikääntymisestä johtuvia muutoksia ja palauttaa kasvoille luonnollinen ja nuorekas ovaali muoto.

Mesolangat ovat sulavia, ihon alle asetettavia lankoja, joiden avulla ihoa voidaan elvyttää ja kiinteyttää. Mesolankahoito on tehokas ja turvallinen esteettinen hoito, jonka avulla voidaan kohottaa piirteitä ja palauttaa kasvoille nuorekasta kiinteyttä ja napakkuutta. Vartalon mesolankahoidoilla voidaan kiinteyttää veltostunutta ihoa.

Hoidossa käytettävät langat valmistetaan polydioksanonista, jota on käytetty pitkään lääketieteessä haavojen ompelussa (ns. sulavat tikit). Hoidoilla voidaan tehokkaasti ennaltaehkäistä ikääntymismuutoksia sekä häivyttää jo syntyneitä ikääntymismuutoksia, mm. kohottaa laskeutuneita piirteitä.

Tavallista mesolankahoitoa tehokkaampi vaihtoehto on lankakohotus väkälangoilla.

Kuka voi tehdä hoitoja?

Suomen lainsäädäntö ei toistaiseksi määrittele, kuka ja millä koulutuksella esteettisiä pistoshoitoja tai mesolankahoitoja saa tehdä  (pl. botuliinihoidot).

Hoitoja tehdään tyypillisesti kauneushoitoloissa, esteettisillä klinikoilla ja yksityisillä lääkäriasemilla. Jos tekijä ei ole terveydenhuollon ammattilainen, mahdollisesta hoitovirheestä ei voi kannella terveydenhuoltoon. Asia kuuluu kuluttajaviranomaiselle.

Valvira tai Aluehallintovirasto voivat puuttua vain terveydenhuollon ammattilaisen tekemiin toimenpiteisiin. Esteettisistä hoidoista tehtäviä kanteluita ei tilastoida erilliseen rekisteriin, joten niiden määrä ei ole tiedossa. Tarkista aina hoitoja antavan henkilön ammattioikeus sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteristä.

Nordic Med Spassa mesolankahoitoja ja lankakohotuksia väkälangoilla tekevät vain asianmukaisen koulutuksen saaneet ja jatkuvasti lisäkouluttautuvat sairaanhoitajat, lääkärit ja hammaslääkärit. 

Onko hoito turvallinen?

Mesolankahoito on turvallinen toimenpide, kun hoidon tekee terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, joka käyttää hyvälaatuisia, steriilejä ja sulavia lankoja.

Lue lisää.

Ikääntyvän ihon täsmähoito

Ikääntyvä iho ohenee, sen kimmoisuus heikkenee ja se menettää kosteutensa luonnollisen hyaluronihapon määrän vähentyessä. Myös ihonalaisen rasvan määrä vähenee ja iho veltostuu. Veltostuminen näkyy erityisesti poskissa, suupielissä, silmäluomissa ja leuan alla. Näiden ikääntymismuutosten myötä kasvojen painopiste muuttuu neliömäiseksi.

Kasvojen meso- ja väkälankahoidoilla voidaan häivyttää ikääntymisestä johtuvia muutoksia ja palauttaa kasvoille luonnollinen ja nuorekas ovaali muoto.

Sopiiko hoito minulle?

Meso- ja väkälangat sopivat ihmisille, jotka kaipaavat luonnollista kiinteytystä ja kohotusta kasvoilleen ilman kirurgiaa.

Tyypillisiä hoitokohteita:

Suorat ja kierteiset mesolangat

Suorat ja kierteiset mesolangat on tarkoitettu lähinnä ihon elvyttämiseen eli biorevitalisointiin. Ne kiihdyttävät hoitoalueen verenkiertoa. Ihon hapensaanti paranee, jolloin iho kirkastuu ja heleytyy. Hoidossa käytetään tavallisesti noin 20 lankaa. Hoidon jälkeen turvotuksen laskettua iho näyttää aiempaa terveemmältä ja väsyneiden kasvojen ilme pirteämmältä.

Mesolangoilla tehty toimenpide vaikuttaa hoitoalueella myös dermiksen fibroblastisoluihin. Fibroblastisolujen toiminta kiihtyy mesolankahoidon vaikutuksesta. Aktivoituneet fibroblastit alkavat tuottaa uutta kollageenia ja elastiinia. Näin syntyvä kollageeni- ja elastiiniverkosto parantaa ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta sisältäpäin.

Mesolangoilla on hyvin kevyt kohottava vaikutus, mutta laskeutuneiden piirteiden nostamiseen suorat langat eivät ole paras valinta.

Mitä eroja langoilla on?

Langat voidaan jakaa kahteen päätyyppiin: peruslankoihin ja väkälankoihin. Kaikki langat on tehty polydioksanonista (PDO).

Lankatyyppejä:

 • suorat langat, ei väkäsiä: 1–2 suoraa lankaa yhdessä neulassa
 • kierrelangat, ei väkäsiä: 1–2 kierrelankaa yhdessä neulassa
 • mono-eye-langat silmänympärysihon mesolankahoitoihin, ei väkäsiä
 • väkälangat eli cog-langat, joiden väkäset kiinnittyvät ihokudokseen

Kuinka monta lankaa tarvitaan?

Lankojen lukumäärä arvioidaan tapauskohtaisesti. Arvion käytettävien lankojen määrästä ja hoidon hinnasta saa maksuttoman konsultaation aikana.

Suoria ja kierrelankoja syötetään yleensä ainakin 10 kasvojen molemmille puolille.

Lankakohotus väkälangoilla

Cog-langat eli väkälangat ovat eräänlaisia kiristyslankoja, joissa on pieniä väkäsiä. Näillä langoilla voidaan kohottaa veltostuneita piirteitä melko näkyvästi. Langoissa olevat väkäset kiinnittyvät kudokseen. Kun langat kiristetään, kudokset nousevat yhdessä lankojen kanssa.

Väkälankakohotuksessa yhdellä alueella käytetään 4–12 lankaa. Neljän langan hoidolla saadaan aikaan kevyttä kohotusta ja useimmiten vaativampaan kohotukseen käytetään 8-12 lankaa.

Kuinka monta lankaa tarvitaan?

Lankojen lukumäärä arvioidaan tapauskohtaisesti. Arvion käytettävien lankojen määrästä ja hoidon hinnasta saa maksuttoman konsultaation aikana.

Väkälankoja syötetään yleensä 3–4 kasvojen molemmille puolille.

Hoidon kulku

Ennen hoitoa tehtävän konsultaation yhteydessä kanssasi keskustellaan terveydentilastasi, hoidon käyttökohteesta, vasta-aiheista, mahdollisista reaktioista ja riskeistä sekä jälkihoito-ohjeista.

Iho puudutetaan pintapuudutteella ja puhdistetaan huolellisesti. Mesolangat ja väkälangat viedään ihoon käytettävästä lankatyypistä riippuen joko neulan tai kanyylin avulla. Käytämme hoidoissa useita eri lankatyyppejä ja käytettävien lankojen valintaan vaikuttaa lähtötilanne sekä haluttu lopputulos. Hoidon tulokset ja kesto riippuvat käytettyjen lankojen vahvuudesta ja määrästä.

Miten valmistaudun hoitoon?

 • Vältä alkoholin käyttöä 24 tuntia ennen hoitoa.
 • Vältä tulehduskipulääkkeitä (Aspirin, Disperin, Burana), E-vitamiinia, kalaa, kalaöljyvalmisteita sekä omegatuotteita noin viikko ennen hoitoa.
 • Älä tupakoi toimenpidepäivänä.

Miten toimin hoidon jälkeen?

 • Juo hoidon jälkeen paljon vettä ja muita nesteitä
 • Vältä meikkaamista ja ihon koskettelua 12 tunnin ajan
 • Nuku selälläsi, pääpuoli koholla
 • Hoida toimenpidealuetta kylmällä
 • Käytä Arnizen-voidetta 3–5 kertaa päivässä 5–7 päivän ajan
 • Vältä hikiliikuntaa viikon ajan
 • Älä ilmeile, älä syö kovia ruokia tai purukumia ensimmäisen viikon aikana

Kaikki kotihoito-ohjeet saat vastaanotolta sekä suullisesti että kirjallisesti.

Milloin tulokset näkyvät?

Mesolankahoidon tulokset ovat yhtäältä välittömiä ja toisaalta pitkäkestoisia. Välitön tulos syntyy mesolankojen kohottaessa piirteitä heti toimenpiteen jälkeen. Tämän tuloksen asiakas huomaa välittömästi hoidon päätyttyä.

Pitkäkestoista tulosta joutuu odottamaan muutaman kuukauden ajan. Pitkäkestoinen tulos perustuu mesolankojen kykyyn stimuloida dermiksen fibroblasteja. Kun fibroblastien toiminta kiihtyy, ihoon alkaa syntyä uutta kollageenia ja elastiinia. Syntyvä kollageeni kiinteyttää ihoa sisältäpäin. Elastiini lisää puolestaan ihon kimmoisuutta ja palautumiskykyä.

Lue lisää aiheesta

Ennen ja jälkeen

Väkälangat kasvoihin – eräs kokemus mesolankahoidosta

Miten väkälankahoito tehoaa hamsteripusseihin ja poimuihin? Lue Sannan kokemus!
Mesolangat | Helsinki, Hyvinkää, Tampere, Turku

Mesolangat – usein kysyttyä

Sairaanhoitaja Saara Räsänen vastaa usein esitettyihin kysymyksiin. Katso myös ennen ja jälkeen -kuvat!
Väkälangat eli cog-langat | Helsinki, Hyvinkää, Tampere, Turku

Väkälangat kohottavat piirteitä

Väkälangat eli cog-langat kohottavat piirteitä. Hoitoprosessi alkaa maksuttomasta konsultaatiosta. Lue lisää!

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon

Varaa aika maksuttomaan
konsultaatioon.

Myös kuvakonsultaatio on veloitukseton.

Kysy ammattilaiselta

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Copyright - Nordic Med Spa