Kuvakonsultaatio

Maksuton kuvakonsultaatio on helppo tapa aloittaa esteettisten hoitojen suunnittelu tai harkinta. Kuvakonsultaatio ei sido asiakasta mihinkään. 

esteettisten muutostoiveiden ja hoitovaihtoehtojen kartoitus
15 minuuttia
valokuvien lähettäminen

Varaa aika

Hinnasto

Kuvakonsultaatio

Maksuton

Lähetä kuvat: konsultaatio@nordicmedspa.fi

Kuvakonsultaatio

Kuvakonsultaatio on helppo tapa aloittaa hoitoprosessin harkinta ja suunnittelu. Kuvakonsultaatioasiakas ottaa itsestään kolme selkeää valokuvaa, jotka hän lähettää ammattilaisten arvioitavaksi joko sähköpostitse tai konsultaatiolomakkeen avulla.

Maksuttoman kuvakonsultaation lähtökohtana ovat aina sinun toiveesi ja tavoitteesi. Kuvakonsultaatio ei sido sinua mihinkään.

Kuvakonsultaation avulla löytyy sopivin hoito

Kuvakonsultaatio on tarkoitettu esteettisten hoitojen tarpeiden ja tavoitteiden arviointiin. Kuvien lähettämisen jälkeen ammattilaisemme on sinuun yhteydessä, yleensä sähköpostitse. Keskustelun aikana käyt ammattilaisemme kanssa läpi muutostoiveitasi ja niihin sopivia hoitovaihtoehtoja.

Yhdessä ammattilaisen kanssa  on mahdollista löytää erilaisista hoitovaihtoehdoista sopivin ja kustannustehokkain.

Kuvakonsultaatio sopii kaikille

Maksuton kuvakonsultaatio on mainio paikka aloittaa esteettisen hoidon tai hoitopolun suunnittelu. Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta esteettisistä hoidoista tai mietit, mikä hoito olisi juuri sinun tarpeisiisi sopiva, on hyvä lähteä liikkeelle valokuvista.

Kuvakonsultaatio sopii kaikille Nordic Med Span uusille asiakkaille. Tuttuunkin toimenpiteeseen on turvallista tulla, kun on jo ennen hoitoa päässyt tutustumaan hoidon tekijään ja keskustelemaan hoidon kulusta, valmistautumisesta ja jälkihoidosta.

Kuvakonsultaation kulku

Konsultaation kulku on aina samanlainen riippumatta siitä, toteutetaanko konsultaatio valokuvien vai perinteisen vastaanottokäynnin avulla.

Konsultaation aluksi Nordic Med Span ammattilainen kartoittaa kanssasi lähtötilanteen. Kun lähtötilanne on selvä, mietitään yhdessä, millaiseen lopputulokseen ollaan pyrkimässä. Kun lähtötilanne ja tavoitteet on kartoitettu, voidaan yhdessä keskustellen löytää sopivin hoito tai hoitokokonaisuus.

Kuvakonsultaatiolomake

Jos valokuvakonsultaatio sopii sinulle parhaiten, tarvitset valokuvia ns. ongelma-alueestasi. Ota valokuvat suoraan edestä, sivuilta sekä etuviistosta (oikealta ja vasemmalta).

Lähetä valokuvat kuvakonsultaatiolomakkeen avulla.

Jos kuvakonsultaatiolomakkeen käyttö aiheuttaa ongelmia, valokuvat voi lähettää myös sähköpostitse (konsultaatio@nordicmedspa.fi).

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon

Varaa aika maksuttomaan
konsultaatioon.

Myös kuvakonsultaatio on veloitukseton.

Kysy ammattilaiselta

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Copyright - Nordic Med Spa