Konsultaatio klinikalla

Konsultaatio on hyvä paikka aloittaa esteettisen hoidon suunnittelu. Ajan konsultaatioon voit varata Helsingin, Hyvinkään, Tampereen tai Turun klinikalle.

esteettisten muutostoiveiden ja hoitovaihtoehtojen kartoitus
30 minuuttia
vastaanottokäynti
maksuton

Varaa aika

Konsultaatio

Nordic Med Spa tarjoaa maksuttomia konsultaatioita kaikissa toimipaikoissa: Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Hyvinkäällä. Maksuttoman konsultaation lähtökohtana ovat aina sinun toiveesi ja tavoitteesi. Konsultaatio ei sido sinua mihinkään.

Perinteisten klinikkakonsultaatioiden lisäksi myös kuvakonsultaatiot ja videokonsultaatiot ovat mahdollisia.

Maksuttomassa konsultaatiossa löytyy sopivin hoito

Konsultaatio on tarkoitettu esteettisten hoitojen tarpeiden ja tavoitteiden arviointiin. Konsultaation aikana käyt ammattilaisemme kanssa läpi muutostoiveitasi ja niihin sopivia hoitovaihtoehtoja. Yhdessä ammattilaisen kanssa  on mahdollista löytää erilaisista hoitovaihtoehdoista sopivin ja kustannustehokkain.

Konsultaatio sopii kaikille

Maksuton konsultaatio on paras paikka aloittaa esteettisen hoidon tai hoitopolun suunnittelu. Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta esteettisistä hoidoista tai mietit, mikä hoito olisi juuri sinun tarpeisiisi sopiva, on hyvä lähteä liikkeelle varaamalla konsultaatioaika.

Konsultaatiokäyntiä suositellaan kaikille Nordic Med Span uusille asiakkaille. Tuttuunkin toimenpiteeseen on turvallista tulla, kun on jo ennen hoitoa päässyt tutustumaan hoidon tekijään ja keskustelemaan hoidon kulusta, valmistautumisesta ja jälkihoidosta.

Konsultaation kulku

Konsultaation aluksi Nordic Med Span ammattilainen kartoittaa kanssasi lähtötilanteen. Kun lähtötilanne on selvä, mietitään yhdessä, millaiseen lopputulokseen ollaan pyrkimässä. Kun lähtötilanne ja tavoitteet on kartoitettu, voidaan yhdessä keskustellen löytää sopivin hoito tai hoitokokonaisuus.

Konsultaatiossa ammattilainen kertoo sinulle myös vaihtoehtoisten hoitojen kulusta, mahdollisista esivalmisteluista, jälkihoidosta ja riskeistä.

Hinnasto

Konsultaatio klinikalla

Maksuton
Konsultaatiovastaanotto Helsingin, Hyvinkään, Tampereen tai Turun klinikalla

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon

Varaa aika maksuttomaan
konsultaatioon tai videokonsultaatioon.

Myös kuvakonsultaatio on veloitukseton.

Kysy ammattilaiselta

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään sinua, jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Copyright - Nordic Med Spa