ZO Skin Health -kasvohoidot

Medikaaliset ZO-kasvohoidot täydentävät ihon kotihoito-ohjelman.

hoidon tarkoituksena on parantaa ihon laatua
hoidosta riippuen 30–75 minuuttia
ZO Skin Health
välittömästi
sarjahoito kerran viikossa kuukauden ajan, ylläpitohoito joka 4.–6. viikko

Varaa aika

Hinnasto

Tämän palvelun voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla

 • Nordic Med Spa Terveystili -laskulla saat 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
 • Nordic Med Spa Terveystili -osamaksulla saat jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.
 • Teethän laskutus-/osamaksusopimuksen hyvissä ajoin ennen vastaanotolle saapumistasi.
 • Lue lisää.

 

ZO Skin Health -kotihoito-ohjelman suunnittelu

Maksuton

ZO Skin Health -kasvohoito

149 euroa

Asiakaspalautteita

Saarasta ja työn jäljestä ei mitään muuta kuin positiivista sanottavaa. Kasvohoitoihin olen ollut todella tyytyväinen, samoin poskien täyteainehoitoon. Huulten muotoilun toimenpiteen jälkeinen turvotus ensin säikäytti, mutta nyt turvotuksen jo vähän laskettua näen, että huulista tulee oikein maltilliset ja tulen olemaan erittäin tyytyväinen.
Saarasta ja työn jäljestä ei mitään muuta kuin positiivista sanottavaa. Kasvohoitoihin olen ollut todella tyytyväinen, samoin poskien täyteainehoitoon. Huulten muotoilun toimenpiteen jälkeinen turvotus ensin säikäytti, mutta nyt turvotuksen jo vähän laskettua näen, että huulista tulee oikein maltilliset ja tulen olemaan erittäin tyytyväinen.
Hyvän lopputuloksen lisäksi asiakaspalvelu oli ystävällistä ja kiireetöntä. Sain hoidon aikana sopivasti tietoa tuotteista sekä hoidon kulusta. <3
Kävin ZO Skin Health -kasvohoidossa. Hieman jännitin, että kuinkahan karrella herkkä ihoni hoidon jälkeen on. Lopputulos oli loistava! Ei punoitusta tai kiristystä. Ihoni oli kosteutettu ja heleä, myös seuraavana aamuna. Jatkoin "tehohoitoa" kotona, vastaanotolta ostamillani tuotteilla. Kiitos!
Ihana, rentouttava, asiantunteva, miellyttävä ja kiireetön kasvohoito. Kiitos!
Moi Ninia, halusin vielä kiittää sua upeasta kasvohoidosta ja empaattisesta ja kiireettömästä kohtaamisesta. Sun kokonaisvaltainen ote ihonhoitoon välittyi ja koin että olin todella ammattitaitoisissa käsissä.

Pakko vielä laittaa palautetta, oli ihan superhyvä se eilinen hoito! Mun kasvojen iho ei oo koskaa näyttäny näin hyvältä, niin kirkas ja sileä. Kiitos! Tuun ehdottomasti uudestaan.

ZO Skin Health -kasvohoidot

ZO Skin Health on edistyksellinen ja laadukas medikaalinen ihonhoitosarja, jota täydentävät klinikoilla tehtävät medikaaliset kasvohoidot. Sarjan kotihoitotuotteiden ja medikaalisten kasvohoitojen teho perustuu kliinisiin tutkimuksiin ja kokeisiin. Sarja on yksi maailman ostetuimmista lääkinnällisistä ihonhoitosarjoista.

ZO-kasvohoidot on suunniteltu hoitamaan kohdennetusti erilaisia iho-ongelmia: ikääntyvää ihoa, kuivaa ihoa, rasvoittuvaa, epäpuhdasta ja näppyläistä ihoa, herkkää ihoa ja pigmentaatio-ongelmia. Edistykselliset hoidot antavat välittömiä ja pitkäkestoisia tuloksia.

Lue lisää ihotyypeistä ja eri ihotyypeille sopivasta ihonhoidosta.

Kuka voi tehdä hoitoja?

ZO-tuotteita ja -hoitoja saat vain valtuutetuista hoitoloista, joissa hoitoja tekevät koulutetut kosmetologit sekä terveydenhoitoalan ammattilaiset.

Kuka tohtori Obagi?

ZO Professional Treatment -hoitoprotokollat ja tulokset perustuvat edistykselliseen tieteeseen, innovatiiviseen teknologiaan, laadukkaisiin tuotteisiin ja jatkuvaan kouluttautumiseen. Sarjan luoja, dermatologi, tohtori Zein Obagi on jo yli 35 vuoden ajan kehittänyt uraauurtavia ihonhoidon ratkaisuja, joiden tavoitteena on terve iho, ei vain sairauden tai ihovaurioiden hoito. Tohtori Obagi on yksi ihon terveyden ja ihoa nuorentavien hoitojen johtavista asiantuntijoista. 

Obagin luomaa terveen ihon periaatetta pidetään nykyään ihonhoidon “kultaisena standardina”. Obagi on erikoistunut kemiallisiin kuorintoihin, ja hän onkin yksi maailman arvostetuimmista kemiallisen kuorinnan asiantuntijoista. Hän on perehtynyt myös tummien ihonsävyjen hoitoon ja konsultoi haastavissa ongelmatilanteissa ympäri maailman.

Obagi on toiminut kouluttajana koko uransa ajan. Tuhannet plastiikkakirurgit ja dermatologit kaikkialla maailmassa ovat hyödyntäneet hänen tietämystään vuosien aikana. Hän on myös tuottelias kirjailija, ja  uransa aikana hän on pitänyt ihon terveyttä ja nuorentavia hoitoja käsitteleviä esitelmiä yli 500 seminaarissa.

Obagin nimi liitetään erityisesti tuloskeskeiseen ihonhoitoon, mutta hänen panostuksensa on ollut myös monin muin tavoin merkittävä. Hän on uudelleen määritellyt ja kehittänyt valtavin harppauksin tiedettä, johon käsityksemme ihon terveydestä perustuu. Kotikäyttöön tarkoitettujen tuotteiden lisäksi ZO tarjoaa laajan valikoiman ammattilaistuotteita klinikkakäyttöön. Kokonaisvaltainen lähestymistapa ihonhoitoon varmistaa parhaat mahdollisesti tulokset.

Yksilöllisesti räätälöity hoito juuri sinulle

Yksilöllisesti räätälöitävän ZO Skin Health -ihonhoito-ohjelman ansiosta terveen ihon saavuttaminen on mahdollista kaikille. Ennaltaehkäisevät ihonhoito-ohjelmat ylläpitävät ihon terveyttä ja ehkäisevät ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä sekä uusia ihovaurioita.

Hoito sopii erinomaisesti ihmisille, jotka toivovat nopeita tuloksia ilman toipumisaikaa. ZO-kasvohoito voidaan tehdä kaikille ihotyypeille iästä, sukupuolesta, ihonväristä, ihotyypistä ja ihon kunnosta riippumatta.

Onko vasta-aiheita olemassa?

Hoito ei sovi sinulle, jos

 • käytät isotretinoiinivalmistetta (esim. Roaccutan) tai jos valmisteen käytöstä on kulunut vähemmän kuin 6 kk
 • olet raskaana tai imetät
 • sinulla on aktiivinen herpes
 • ihollasi on haavoja tai ihotulehdus

ZO Skin Health -kasvohoidot

ZO-kasvohoito koostuu eri vaiheista. Aluksi iho puhdistetaan huolellisesti. Tämän jälkeen iho kuoritaan. Kuorinnan jälkeen iholle levitetään naamio. Naamion vaikutusajan päätyttyä hoito viimeistellään uudistavilla ja/tai korjaavilla sekä kosteuttavilla ja/tai rauhoittavilla tuotteilla.

Viimeiseksi lisätään aurinkosuoja. 

 • Stimulator Treatment sopii erityisen hyvin karhealle, samealle ja väsyneelle iholle. Stimulator Treatment sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kuorivia ainesosia, jotka uudistavat ja elvyttävät ihoa. Hoito ei vaadi toipumisaikaa, joten se antaa asiakkaiden kaipaamia näkyviä tuloksia nopeasti. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. 
 • Ultra Hydration Treatment on kehitetty erityisesti kuivalle ja kosteutta menettäneelle (dehydroituneelle) iholle. Hoito kosteuttaa ja vaikuttaa ärsytystä lieventävästi, viilentävästi ja rauhoittavasti. 
 • Skin Brightening Treatment hoitaa pigmentaatioon liittyviä ongelmia. Hoito vaalentaa tummia läiskiä ja tasoittaa epätasaista ihon sävyä. Sopii erityisen hyvin hyperpigmentaatiosta kärsiville.
 • Acne + Oil Control Treatment hoitaa epäpuhdasta ihoa ja ehkäisee näppylöitä. Hoito sopii rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, akneiholle ja rosacea-iholle.
 • Invisapeel + Resurfacing on ihoa uudistava hoito, joka sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle, couperoottiselle ja heikentyneelle iholle. Hoito ei vaadi toipumisaikaa. Hoito on kevyesti kuoriva, heleyttää välittömästi sameaa ihoa, palauttaa kosteustasapainon ja tasoittaa ihon sävyä. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti heikentyneelle ja herkälle iholle. 

Mitä hoidon aikana tapahtuu?

Hoito-ohjelma koostuu eri vaiheista. Aluksi iho puhdistetaan huolellisesti, minkä jälkeen iho kuoritaan. Kuorinnan jälkeen iholle levitetään naamio. Seuraavaksi iholle levitetään uudistavat ja/tai korjaavat tuotteet sekä kosteuttavat ja/tai rauhoittavat tuotteet. Viimeiseksi lisätään aurinkosuoja.

Mitä minun tulee huomioida hoidon jälkeen ja miten ylläpidän hoitotulosta?

Asiakkaalle suositellaan iholle sopivia kotihoitotuotteita, jotka tukevat ja pidentävät hoidon tuloksia. Ensimmäisellä kerralla ammattilainen tekee sinulle hoitosuunnitelman ihosi kunnon mukaisesti.

Hoidon tulokset näkyvät välittömästi hoidon jälkeen, ja vaikutukset kestävät muutamia viikkoja. Hoito toteutetaan sarjahoitona kerran viikossa neljän viikon ajan. Ylläpitohoidot tehdään joka 4.-6. viikko

Lue lisää aiheesta

ihonhoito miehet

Miesten ihonhoito

Medikaalinen ihonhoito tarjoaa tehoa ja tuloksia. Nordic Med Spa tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja myös miehille.
ihonhoito talvella (1)

Ihonhoito talvella – 10 kysymystä

10 kysymystä talvi-ihon hoitamisesta. Kysymyksiin vastaa kosmetologi, sairaanhoitaja Ninia Nyman. Hän palvelee asiakkaita Helsingin ja Hyvinkään klinikoilla.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon

Varaa aika maksuttomaan
konsultaatioon.

Myös kuvakonsultaatio on veloitukseton.

Kysy ammattilaiselta

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Copyright - Nordic Med Spa