Ihon kiinteyttäminen

Ihoa voidaan kiinteyttää ja elvyttää ResurFX-fraktionaalilaserhoidolla. Parhaat tulokset saadaan kolmen kerran sarjahoidolla.

ihon kiinteyttäminen ja elvyttäminen
15–45 minuuttia
Stellar M22 -laite
fraktioitu laser (joskus myös IPL- ja laserhoidon yhdistelmä)
viilentyvä hoitopää
vähäinen tai kohtalainen
1–4 vuorokautta
sarjahoidon kuluessa
tehdään sarjahoitona (yleensä 3 krt)

Varaa aika

Hinnasto

Tämän palvelun voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla

 • Nordic Med Spa Terveystili -laskulla saat 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
 • Nordic Med Spa Terveystili -osamaksulla saat jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.
 • Teethän laskutus-/osamaksusopimuksen hyvissä ajoin ennen vastaanotolle saapumistasi.
 • Lue lisää.

 

Vain Tampereella

Hinnastossa ilmoitetut hinnat koskevat sairaanhoitajan tekemiä toimenpiteitä. Jos toimenpiteen tekee lääkäri, hintaan lisätään 50 euroa.

ResurFX, ala- ja keskikasvot – sh

alk. 349 euroa

ResurFX, kasvot – sh

alk. 399 euroa

ResurFX, kaula tai dekoltee – sh

alk. 279 euroa

ResurFX, ala- ja keskikasvot sekä kaula – sh

alk. 399 euroa

ResurFX, kasvot ja kaula – sh

alk. 499 euroa

ResurFX, kasvot, kaula ja dekoltee – sh

alk. 649 euroa

Asiakaspalautteita

Ystävällinen ja asiantunteva palvelu, tulen toistekin.
Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Sain vastaukset kaikkiin kysymyksiini. Viihtyisät tilat.
Ystävällinen ja asiantunteva kohtaaminen, tulen mielelläni keskusteltuun sarjahoitoon!
Sain hyvät ohjeet ja neuvot, millä jatkaa seuraavaan tapamiseen asti. Hyvää ja asiantuntevaa palvelua. :)
Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Kiitos!
Ystävällinen palvelu, tulen mielelläni uudestaan!
Sain juuri sellaisen lopputuloksen, mitä olin ajatellutkin. Kiitos!
Luotettavaa ihonhoidon tuntemusta ja osaamista. Asiakkaan huolia ja toiveita kuullaan. Ei "liukuhihnatyötä " niin kuin jossain muualla on saanut. Suosittelen.
Ihana ammattitaitoinen palvelu. Minun neulapelko otettiin hienosti huomioon ja ensimmäistä kertaa selvisin ilman paniikkia operaatiosta jossa käytetään neulaa. Minulle kerrottiin hoidosta sekä hoidon kulusta kaikki mahdollinen. Toiveeni hoidon suhteen otettiin huomioon, ja kerrottiin realistisesti hoidon vaikutuksista sekä suositeltiin myös muita hoitoja jotka tukevat tavoitettani.
Kiitos! Ammattitaitoista hoitoa. Mukava asioida.
Oikein lämminhenkistä, ammattimaista ja hyvää asiakaspalvelua.
En voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen.
Koko henkilökunta todella ystävällistä. Toimenpiteessä huomioitiin asiakasta hyvin vaikka olikin koulutustilaisuus. Ihanan iloisia ihmisiä vain näkyi joka puolella. Jatkakaa samalla innolla! Ehdottomasti vain suosittelen!
Konsultaatio ja sitä seurannut toimenpide sujuivat joustavasti toiveideni ja aikatauluni mukaan. Sain runsaasti tietoa ja toimenpiteestä ja toipumisesta, ja kokonaisuutena asiakaskokemus oli sujuva ja miellyttävä. Kiitos!
Ystävällinen palvelu!
Palvelu oli ystävällistä.
Olen erittäin tyytyväinen saamaani hoitoon, joka oli sujuvaa ja ammattitaitoista. Tulen mielelläni uudestaan kun tarve vaatii!
Miellyttävä kokemus kokonaisuudessaan. Minua palveli asiantunteva ja mukava lääkäri, joka antoi koko ajan tietoa toimenpiteestä ja jälkihoidosta. Asiani otettiin kokonaisvaltaisesti huomioon ja minulle jäi tunne että voin ottaa koska vain yhteyttä ja asioita ei jätetä kesken. Kiitos!
Miellyttävä kokemus kokonaisuudessaan. Klinikalle mennessä olo oli erittäin tervetullut. Lääkäri erittäin asiantunteva, ja tapaaminen oli kaikin puolin kiireetön ja positiivinen ja mukava. Asiakaspalvelusta ja asiakkaan kohtaamisesta suuri kiitos!
Kiitos jälleen. Kerta toisensa jälkeen loistavaa ja ammattitaitoista palvelua.
Varmasti nähdään vielä uudestaan! Kiitos!
Ystävällinen, ammattimainen toiminta niin kuin aina :) Täällä on ilo käydä ja lähden aina hymyillen.
Todella siistit tilat, mukava henkilökunta ja laadukas palvelu. Suosittelen. Hinnat myös kohdillaan.
Hyvän lopputuloksen lisäksi asiakaspalvelu oli ystävällistä ja kiireetöntä. Sain hoidon aikana sopivasti tietoa tuotteista sekä hoidon kulusta. <3
Erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu. Hoidon lopputulokseen olen 100% tyytyväinen.
I was happy to visit Nordic Med Spa! Have perfect results and planning to come back.
Kiitos hyvästä palvelusta!
Kiitos huolellisesta työstä!
On todella luottavainen mieli klinikkaan, kiitos!
Erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua! Olen erittäin tyytyväinen tulokseen! Kannatti Vantaalta asti ajella. Tulen varmasti uudelleen! Kiitos
Suosittelen ehdottomasti! Superammattitaitoista ja rauhallista työskentelyä! Oon tosi tyytyväiväinen!
Palvelu sekä työnlaatu huipputasoa. Tilat erittäin siistit ja henkilökunta ihastuttavaa!
Aivan ihanaa ja loistavaa palvelua!
Mahtavaa henkilökuntaa!
Olen ollut siis todella tyytyväinen teidän palveluihin ja asiakasystävällisyyteen.
Kyllä tuo Juvéderm on hintansa väärti! Vaikka huulista tuli nyt reilusti isommat, niin silti näyttävät minusta luonnollisilta.
Niin tyytyväinen!

Ammattitaitoinen paikka. Ystävällinen palvelu ja täydellinen lopputulos.

Arvostin jo etukäteen sitä, että henkilökunta on koulutettua. Sen takia paikan valitsin.
Asiakkaana olen kokenut oloni alusta loppuun asti turvalliseksi ja huomioiduksi. Kiitos vielä eilisestä!
Täytyy sanoa, että missään muualla en ole saanut näin loistavaa asiakaspalvelua.
Hei, ihan tosi upeeta työtä teit mun nassulle. Tuli semmoinen olo, että on luotettavissa käsissä, eikä sattunut yhtään. Nassu näyttää hyvältä! (Vaikka nyt itse sanonkin...)
Siistit tilat, rento, asian osaava meininki. Varmasti haen kaiken tarvittavan täältä.

Ihon kiinteyttäminen

TAMPERE

Ihon kiinteyttäminen onnistuu turvallisesti ja tehokkaasti Stellar M22 -laitehoidoilla. Alkavien ikääntymismerkkien hoitamiseen riittää usein IPL-sarjahoito, pidemmälle edennyttä kudosvelttoutta hoidetaan ResurFX-fraktionaalilaserilla. Tehokkain toimenpidekokonaisuus syntyy, kun IPL- ja ResurFX-hoidot yhdistetään.

Valittiinpa mikä tekniikka tahansa, hoito tehdään lähes aina 2–6 toimenpidekerran sarjana yksittäisen hoidon kestäessä 15–30 minuuttia. Mikäli kevyt punoitus ja turvotus eivät häiritse, hoidon jälkeen voi palata suoraan arkirutiinien pariin.

Ihon veltostuminen johtuu suurelta osin kollageenin ja elastiinin vähenemisestä. Kollageeni ja elastiini ovat soluväliaineessa sijaitsevia proteiineja, jotka muodostavat ihon oman tukirangan. Näiden proteiinien väheneminen alkaa jo 25 ikävuoden tietämissä ja kiihtyy, mitä pidemmälle aika kuluu. Kollageenintuotannon vähentyessä ihoon muodostuu ryppyjä ja kudoslöysyyttä, elastiinin vähentyessä katoaa ihon palautumiskyky.

Ihoa kiinteyttävissä toimenpiteissä pyritään yhtäältä kiristämään olemassa olevia kollageeni- ja elastiinisäikeitä ja toisaalta stimuloimaan tukikudossoluja tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia. Tukikudossoluja stimuloidaan tekemällä ihoon kontrolloituja mikrovaurioita. Kun iho herää korjaamaan näitä vaurioita, syntyy runsaasti uutta kollageenia ja elastiinia. Syntyvä kollageeni napakoittaa ja tasoittaa ihoa. Uudet elastiinisäikeet puolestaan tekevät ihosta kimmoisan.

Koska laitehoitojen teho perustuu ihon omien uusiutumismekanismien stimulointiin, tulokset tulevat näkyviin vähitellen, muutaman viikon kuluttua ensimmäisestä toimenpidekerrasta. Sarjahoidon päätyttyä ihon rakenne ja ulkonäkö ovat muuttuneet huomattavasti. Tulokset ovat hyvin luonnollisia.

Miten IPL nuorentaa ihoa?

IPL on lyhenne sanoista intense pulsed light, voimakas pulssivalo. Kysymys on siis valoenergiaan perustuvasta tekniikasta.

IPL-hoidossa valoenergiaa syötetään dermikseen. Dermiksessä valoenergia muuttuu lämpöenergiaksi. Lämpö kiristää ihoa kevyesti (koagulaatio) sekä stimuloi tukikudossoluja – lähinnä fibroblasteja – aloittamaan kollageenin ja elastiinin uusiotuotannon.

Yksittäisten IPL-käsittelyjen väliin jätetään 2–4 viikon tauko. Tauon aikana iho elpyy ja tasoittuu. Sarjahoidon päätyttyä ihon kunnossa ja ulkonäössä on tapahtunut merkittävä muutos. Iho on silminnähden heleämpi, tasaisempi ja kiinteämpi kuin ennen sarjahoidon käynnistymistä.

Pelkkä IPL-hoito ei riitä, jos tarkoituksena on liftata veltostuneita piirteitä.

Miten ResurFX kiinteyttää ihoa?

ResurFX on fraktioitu laserhoito. Fraktioiminen tarkoittaa pilkkomista. Fraktioidussa laserhoidossa iho käsitellään pilkotulla, pistemäisellä lasersäteellä.

ResurFX-laserin vaikutus on kahtalainen:

 • Laser kiristää ihoa koaguloimalla.
 • Lasersäteillä on myös fibroblastisoluja stimuloiva vaikutus. Laserin ärsyttämät fibroblastisolut alkavat hoidon jälkeen synnyttää runsaasti uutta kollageenia ja elastiinia.

NOPEA TOIPUMINEN – SARJAHOITO

Koska iho käsitellään fraktioidusti eli pistemäisesti, toipuminen on nopeaa ja normaaliin arkeen siirtyminen jouhevaa. Toisaalta fraktioidulla laserilla voidaan käsitellä yhden hoitokerran aikana vain noin viidesosa kudoksesta. Tämän vuoksi erinomaisista tuloksista haaveilevan tulee sitoutua 3–5 kerran sarjahoitoon.

Kumpi hoito sopii minulle?

Alkavia, pinnallisia ikämerkkejä voidaan hoitaa IPL-sarjalla. Veltostuneiden piirteiden napakoittamiseen tarvitaan ResurFX-laserhoitoa tai IPL- ja laserhoitojen yhdistelmää.

Asiakkaan ei kuitenkaan tarvitse itse valita sopivaa hoitomuotoa tai tuntea eri tekniikoita. Hoitopolku suunnitellaan maksuttoman, ei-sitovan konsultaation aikana.

Milloin näen tuloksia?

Selviä tuloksia alkaa näkyä keskimäärin kolmannen hoitokerran jälkeen. Usein kuitenkin jo ensimmäisen toimenpiteen jälkeen iho näyttää aiempaa kirkkaammalta ja tasaisemmalta. Varsinkin ResurFX-hoitopäätä käytettäessä myös ihohuokoset pienenevät jo ensimmäisen hoitokerran myötä.

Tulosten näkeminen vie aikaa, koska hoito perustuu ihon oman uusiutumisen ja kiinteytymisen stimulointiin. Ihon tukikudossolut heräävät kyllä heti ensimmäisen hoidon aikana, mutta heräämisen ja stimuloitumisen tulokset alkavat näkyä viipeellä, vasta viikkojen kuluttua.

Parhaat anti-age-tulokset saavutetaan yhdistämällä IPL- ja fraktionaalilaserhoito.

Mikä on laserhoidon hinta?

Listahinnat koskevat sairaanhoitajan tekemiä laserkäsittelyjä. Jos hoidon tekee lääkäri, listahintaan lisätään 50 euroa. Jos hoidon tekee ihotautilääkäri, listahintaan lisätään 100 euroa.

 

 

Ihon kiinteyttäminen turvallisesti

Ihon kiinteyttäminen IPL- ja fraktionaalilaserhoidoilla on pitkähkö prosessi, joka vaatii kärsivällisyyttä. Samoihin lopputuloksiin voidaan päästä myös yhdellä kuorivalla laserhoidolla (ns. full beam -laserkäsittely). Toisaalta voimakkaiden, kuorivien laserhoitojen jälkeen asiakas voi palata arkirutiineihinsa vasta 1–2 viikon sairausloman jälkeen. Kuoriviin laserhoitoihin liittyy voimakasta punoitusta ja ihon rupeutumista. Myös komplikaatioiden riski kasvaa, kun ihon pinta kuoritaan laserilla täysin.

IPL- ja ResurFX-hoidot ovat lempeämpiä verrattuina kuoriviin full beam -laserkäsittelyihin. Yksittäinen hoito on kevyt, mikä tekee hoidosta turvallisen. Tulokset kumuloituvat sarjahoidon kuluessa, ja muutamalla hoitokerralla saavutettava tulos on täysin verrattavissa yksittäisen, voimakkaan laserkuorinnan lopputuloksiin.

 

Kuinka monta hoitokertaa tarvitsen?

Ikääntyvän ihon uudistuminen on aina yksilöllinen prosessi. Ennen IPL- ja/tai ResurFX-sarjahoidon käynnistymistä onkin lähes mahdotonta sanoa, kuinka monta hoitokertaa juuri sinä tarvitset.

Lähtökohtaisesti ihon kiinteyttäminen vaatii pidempää hoitosarjaa kuin yksittäisten kauneusvirheiden korjaaminen. Ainakin kolmen kerran sarjahoitoon on hyvä varautua, mikäli mielii nähdä selkeitä tuloksia.

 

Kuinka usein hoidot tehdään?

IPL-hoidot tehdään yleensä 2–4 viikon välein, ResurFX-hoidot 4–5 viikon välein. Jos jokaisen vastaanottokäynnin aikana ihoon tehdään sekä IPL- että ResurFX-hoito, hoitojen väliin jätetään nelisen viikkoa.

Sekä sarjahoidon pituus että hoitovälit räätälöidään jokaiselle yksilöllisesti. Jokaisen ihmisen iho reagoi hoitoihin eri tavoin, ja ihon ”persoona” paljastuu tarkasti vasta ensimmäisen hoidon kuluessa.

Laitehoidot sopivat lähes jokaiselle

IPL- ja ResurFX-hoidoista on moneksi. IPL-toimenpide elvyttää ihoa kokonaisvaltaisesti. Se kiinteyttää kevyesti vaalentaen samalla pigmenttiläiskiä ja katkenneita pintaverisuonia. ResurFX tasoittaa pinnallisia juonteita sekä kiinteyttää ja napakoittaa tehostetummin kuin IPL. Ikääntyvän ihon elpyminen onkin usein ihon laajaa uudistumista: kiinteytymistä, tasoittumista ja kirkastumista.

Laitehoidon esteeksi voivat muodostua esimerkiksi ihotulehdukset ja viruksen, bakteerin tai sienen aiheuttamat ihosairaudet. Ihosyöpä on kaikkien IPL- ja laserhoitojen ehdoton vasta-aihe.

Kuten kaikkiin esteettisiin hoitoihin, myös Stellar M22 -laitehoitoihin liittyy riskejä. Hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa ja turvota vähäksi aikaa. Hyvin harvoin hoitoalueen ihon värisävy muuttuu hieman. Arpien ja mustelmien muodostuminen on harvinaista, silti mahdollista.

Hoitoihin kannattaa hakeutua maksuttoman, ei-sitovan konsultaation kautta.

Kenelle hoidot eivät sovi?

Ihoa kiinteyttävä laitehoito ei sovi sinulle, jos olet raskaana tai jos ihosi on herkistynyt valolle. On hyvä muistaa, että osa lääkkeistäkin saattaa herkistää ihon valolle. Jos syöt tällaisia lääkkeitä, IPL- tai lasertekniikalla tehtävä toimenpide ei sovi sinulle.

IPL- ja laserhoitoja ei tehdä ihoalueille, joissa on tatuointeja. Ruskettunutta ihoa ei myöskään ole syytä altistaa IPL- tai laservalolle. Jopa itseruskettavien tuotteiden käytön jälkeen on odotettava muutama viikko ennen kuin hoito voidaan tehdä laadukkaasti.

ResurFX-laserhoitoa ei tehdä sellaisille ihoalueille, joissa on pysyviä implantteja.

Ennen toimenpidettä kaikista terveydentilaan ja lääkkeisiin liittyvistä aiheista on syytä kertoa hoidon tekijälle.

Onko hoito vaarallinen?

IPL- ja laserhoidot eivät ole vaarallisia, kun toimenpiteen tekee esteettisiin hoitoihin erikoistunut terveydenhuollon ammattilainen, joka on saanut perinpohjaisen koulutuksen Stellar M22 -toimenpiteisiin.

Hoitoja tehdään ainoastaan terveydenhuollon toimintayksiköissä, toisin sanoen lääkärikeskuksissa.

Ennen hoitoa silmät suojataan hyvin. Hoitopäästä lähtevään valoon ei saa katsoa.

Hoidon kulku

Ennen laitehoitoa ihoon sivellään usein puudutusvoidetta, jonka annetaan vaikuttaa 15–30 minuutin ajan. Kun käsiteltävän alueen iho on puutunut, hoito aloitetaan.

Toimenpide tehdään Stellar M22 -laitteen IPL- tai ResurFX-hoitopäällä tai molemmilla. 15–30 minuutin pituinen hoito tuntuu iholla nipistelynä ja kuumotuksena. Epämukavuus on kevyttä ja siedettävää. Ihoa viilentävä hoitopää vähentää kaikenlaisia tuntemuksia.

 

 

Mitä teen ennen hoitoa?

 • Aloita auringon ottamisen ja solariumin välttäminen jo neljä viikkoa ennen ensimmäistä laserhoitoa.
 • Älä käytä myöskään itseruskettavia tuotteita.
 • Peseydy hyvin ennen toimenpidettä, äläkä levitä iholle voiteita tai muita kosmetiikkatuotteita.
 • Hoidettavan ihoalueen vahaaminen ja kuoriminen on lopetettava kaksi viikkoa ennen ensimmäistä laitekäsittelyä.
 • Botox- tai täyteainehoidon jälkeen on odotettava kolme kuukautta ennen kuin sama ihoalue voidaan käsitellä ResurFX-tekniikalla.
 • Hoidettavan ihoalueen vahaaminen ja kuoriminen on lopetettava kaksi viikkoa ennen ensimmäistä ResurFX-hoitoa.
 • ResurFX-hoitoalueelle ei saa levittää retinoideja sisältäviä voiteita. Näiden käyttö on lopetettava jo kaksi viikkoa ennen ensimmäistä laserhoitoa.
 • Antibioottikuurin tai muun valolle herkistävän lääkehoidon jälkeen on odotettava kuukausi ennen kuin ResurFX-hoito voidaan tehdä.
 • Isotretinoiinihoidon (Roaccutan) ja ResurFX-laserhoidon väliin jätetään vähintään kuusi kuukautta.

Mitä teen hoidon jälkeen?

 • Punoitus ja turvotus ovat normaaleja sivuoireita, jotka menevät ohi ensimmäisen vuorokauden aikana.
 • Vältä meikkien ja ihonhoitotuotteiden käyttöä 1–2 vuorokautta.
 • Vältä kuumia suihkuja ja kylpyjä sekä saunomista ensimmäisten päivien aikana.
 • Vältä auringon ottamista ja solariumia koko sarjahoidon ajan.
 • Noudata tunnollisesti saamiasi kotihoito-ohjeita.

Lue lisää aiheesta

laserhoidot Tampere

IPL- ja laserhoidot

Stellar M22 -laite tarjoaa tehokasta ihonhoitoa. Maailmalta tutut IPL- ja laserhoidot ovat nyt Tampereella.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon

Varaa aika maksuttomaan
konsultaatioon.

Myös kuvakonsultaatio on veloitukseton.

Kysy ammattilaiselta

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Copyright - Nordic Med Spa