Huulten täyttö, muotoilu ja syväkosteutus

Huulten täyttö, muotoilu ja syväkosteutus ovat hyaluronihappovalmisteilla tehtäviä pistoshoitoja.

huulten syväkosteutus, muotoilu tai täyttö
30–60 minuuttia
Restylane, Juvéderm, Teosyal
neula, kanyyli
voidepuudutus, paikallispuudutus, johtopuudutus
vähäinen tai kohtalainen
2–7 vuorokautta
kahden viikon kuluessa
1–2 kertaa vuodessa

Varaa aika

Hinnasto

Tämän palvelun voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla

 • Nordic Med Spa Terveystili -laskulla saat 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
 • Nordic Med Spa Terveystili -osamaksulla saat jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.
 • Teethän laskutus-/osamaksusopimuksen hyvissä ajoin ennen vastaanotolle saapumistasi.
 • Lue lisää.

 

Juvéderm (0,55 ml)

319 euroa

Huulten syväkosteutus

349 euroa

Restylane (1 ml)

419 euroa

Juvéderm (1 ml)

419 euroa

Juvéderm-ajat varataan aina puhelimitse.

Teosyal (1 ml)

349 euroa

Teosyal-ajat varataan aina puhelimitse.

Täyteaineen poisto

179 euroa

Asiakaspalautteita

Sain juuri sellaisen lopputuloksen, mitä olin ajatellutkin. Kiitos!
Kävin Anna-Sofialla huulten täyteainehoidossa ja en voi kuin kehua! Itselläni oli hieman haastavat huulet aikasempien (muualla tehtyjen) täyteainehoitojen takia, mutta Anna-Sofia osasi erittäin ammattitaitoisesti katsoa huulieni tilanteen ja arvioida sen pohjalta mitä kannattaa tehdä. Lopputuloksesta tuli täydellinen enkä voisi olla tyytyväisempi. Palvelu oli todella lämminhenkistä ja tunsin olevani hyvissä käsissä. Aion ehdottomasti jatkossakin käydä Anna-Sofialla! Suuret kiitokset vielä!
Saarasta ja työn jäljestä ei mitään muuta kuin positiivista sanottavaa. Kasvohoitoihin olen ollut todella tyytyväinen, samoin poskien täyteainehoitoon. Huulten muotoilun toimenpiteen jälkeinen turvotus ensin säikäytti, mutta nyt turvotuksen jo vähän laskettua näen, että huulista tulee oikein maltilliset ja tulen olemaan erittäin tyytyväinen.
Saarasta ja työn jäljestä ei mitään muuta kuin positiivista sanottavaa. Kasvohoitoihin olen ollut todella tyytyväinen, samoin poskien täyteainehoitoon. Huulten muotoilun toimenpiteen jälkeinen turvotus ensin säikäytti, mutta nyt turvotuksen jo vähän laskettua näen, että huulista tulee oikein maltilliset ja tulen olemaan erittäin tyytyväinen.
Kiitos sinulle eilen tehdyistä hoidoista. Hyvin meni kaikki.  Yksi mustelma on huulessa, ja turvotusta on vähän, kaikki tämä normaalia kuitenkin. Arvostan todella paljon hyvää ammattitaitoa. Huipputekijöitä alalla ei mielestäni ole yhtään liikaa.
Taas viisi tähteä. Olen jälleen kerran ERITTÄIN tyytyväinen!
Heippa, siis nää huulet on niin täydelliset, kiitos aivan supermahtavasta työstä! Nää on niin symmetriset, pehmeät ja juuri se mitä toivoin!! Toki turvotusta on edelleen jonkin verran, mutta se ei haittaa. Oon ihan supertyytyväinen! Joten kiitos tuhannesti ja ihanaa syksyn jatkoa!
Olen erittäin tyytyväinen loihtimaasi lopputulokseen!
Hei! Kävin sulla laittamassa huulet pari viikkoa sitten. Jäi tosi hyvä fiilis lähtiessä. Kerroit tarkkaan toimenpiteestä ja vaikka jännitin toimenpidettä ihan hirveesti niin meinasin nukahtaa tuoliin. Huuliin tuli pari huomaamatonta mustelmaa ja lopputulos on tässä kohtaa ihanan luonnollinen. Varmasti nähdään vielä uudestaan, kiitos!
Kiitos! Hoidon tulos on juuri halutunlainen. Kipu hyvin vähäinen laitettaessa, toipui nopeasti. Tulen uudestaan!!
Tekijä oli todella ystävällinen ja mukava pistäjä ja kertoi aina kun pistää että tulee pistos. Helpotti kun tiesi, että nyt pistää. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen! :)
Hyvä palvelu ja tulos oli luonnollinen.
Palvelu oli hyvä. Kiva kun kerrottiin milloin pistää ja välissä sai katsoa jälkeä.
Huulten muotoilun tekijä oli ihana ja tsemppaava. Kertoi koko ajan mitä teki ja työt teki rauhallisesti.
Huulien täyttö oli kivuton. (Jossain kohti tuntui enemmän, mutta kipuna ei paha. Toipuminen kävi nopeasti. Ensimmäisenä iltana vain huulet turposi, mutta pian turvotus laski.
Kävin eilen huulten muotoilussa. Kokemus oli äärimmäisen miellyttävä, ammattitaitoinen ja rento tekijä. Toimenpide oli täysin kivuton. Odotan innolla jo lopputulosta ja 100% varmasti tulen tänne vielä uudelleen.
Heips! Kävin tiistaina huulitäytössä. Ajattelin laittaa vielä viestiä, että alahuuli tasoittui turvotuksen jälkeen ja on nyt ihan symmetrinen. Kiitos vielä, oon tosi tyytyväinen lopputulokseen!
Saara teki minulle pistoshoitona huulten muotoilun ja täyteainehoidon kasvoihin. Lopputulos näyttää erinomaiselta ja Saara oli valmis venyttämään vastaanottoaikaa varatusta, jotta koko haluamani hoitokokonaisuus saatiin kerralla viimeisteltyä. Muutoinkin hän toimi asiantuntevasti, rauhallisesti ja ystävällisesti siten, että pelkäämäni hoito sujui paljon paremmin kuin osasin odottaa. Tulen Saaran pakeille myös jatkossa kun on aika uusia hoito sekä pidän osaltani huolen siitä, että vastaavia hoitoja pohtivat osaisivat hakeutua Saaran hoidettaviksi :).
Hei! Oli ihan pakko tulla vielä kiittämään! Mulla tuli pikkiriikkinen tumma piste, ei edes selkeä mustelma! Huulet ei ole yhtää kipeät, tuntuu heti omilta ja en tiiä miten tän teit, mutta kiitos! Olin varautunu siihen, että viikon ’hakattu’ ja nyt suorastaa harmittaa et nää pitää peittää maskil ihmisten ilmoil. Kiitos & nähdään varmasti näissä merkeissä uudestaan, kun taas aika lisäillä!
Huulet ovat juuri kivan pyöreät. Muutama pikku pahkura, mutta eivät näy. Juuri sellaiset kuin halusin.
Olen tulokseen oikein tyytyväinen ja luulen ylläpitäväni huulia täytteellä tulevaisuudessakin.
Haettiin luonnollisuutta korostavaa mallia. Tuli aivan ihanat!
Nordic Med Spalla tehdään loistavaa ja laadukasta työtä. Itse olen ottanut heiltä huulitäytteet ja olen erittäin tyytyväinen huuliin. Sain juuri sitä mitä hainkin. Kiitos erikseen vielä Saaralle, joka teki huuleni.
Hei Saara, kiitoksia viimeisestä! Teit siis cog-langat ja huulet. Olen supertyytyväinen: mustelmia ei tullut kasvoihin tai huuliin. Jo neljän päivän jälkeen kipu katosi totaalisesti, mutta missään vaiheessa kipu ei ollut paha. Käytin kylmäpussia ensimmäisen illan ja nukuin istuma-asennossa. Muutoin kevyt puhdistus kaksi kertaa/vrk. Suupielten marionettipoimut ovat miltei historiaa.
Kiitos niin paljon, huulet ei vois olla yhtään paremmat! Olisin pystyny vaikka nukahtaan siihen kun teit näitä. Ja kaiken lisäksi sun asiakaspalveluasenne on kyllä ihan huippu. Tuun varmasti uudestaan.
Moikka! Kiitos vielä eilisestä täytehoidosta! Turvotus jo melkein kokonaan laskenut ja huulet näyttää ihanilta.
Heippa. Kävin tiistaina ottamassa Russian Lips -hoidon. Pakko sanoa, että olen erittäin tyytyväinen. Teit todella tarkkaa työtä.
I am happy with my lips. Thank you Anna-Sofia!
Paraneminen sujui hyvin, ja olen ollut tyytyväinen lopputulokseen.
I was happy to visit Nordic Med Spa! Have perfect results and planning to come back.
Vähän erilainen Hyvinkää-reissu tällä kertaa. Ihana Ninia taikoi mulle uudet huulet mahtavalla työskentelyllä. Pienellä fixillä suupielet ylöspäin – sitä suurempi vaikutus itsetunnossa!
Kiitos kun kerroit koko ajan mitä tehdään. Susta tulis loistava kätilö, kun olet niin hyvä tsemppaamaan! Kiitos vielä oikein paljon!
Kiitos tämän päivän huulista! Haluan antaa palautetta, koska kokemus oli niin superhyvä. Oot tosi ammattitaitoinen ja toimintasi pistosten aikana oli rauhoittava ja kannustava, olo oli koko ajan luottavainen.
Kävin Saara Räsäsellä ottamassa huulitäytteet. Oli mahtavaa ja Saara hoiti tilanteen erittäin hyvin. Oli lämminhenkinen ja ystävällinen sekä kertoi tarkasti, miten homma etenee.
Ihanat huulet ja hyvä palvelu, kuten aina.
Laitettiin taas vähän täytettä huuliin. Niin tyytyväinen!
Kiitos ihanista huulista ja pelkäävän sekä kipuherkän ensikertalaisen loistavasta kohtaamisesta. Oot rautainen ammattilainen ja ihan huipputyyppi!
Ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua. Olen erittäin tyytyväinen huuliini ja suunnitelmissa on myös kokeilla muitakin palveluja!
Kävin viimeviikolla ottamassa huuliin täytettä! Lopputulos on aivan ihana ja luonnollinen, juuri niinkuin toivoin! Asiantuntevaa palvelua! Suosittelen lämpimästi!
Huulistani tuli upeat! Todella ammattitaitoinen, luotettava ja ystävällinen palvelu. Kiitos Anna-Sofia! Suosittelen lämpimästi.
Kiitos ihana Anna-Sofia upeasta lopputuloksesta ja todella huomioivasta sekä laadukkaasta palvelusta. Sain kauniit ja täyteläiset huulet.
Anna-Sofia taikoo parhaat huulet. Hänellä on hellä käsi ja ihana asiakaspalvelu.
Voin suositella lämpimästi. Ei tartte jatkossa miettiä, et minne menee...
Teit niin nätit huulet ja oli paras mahdollinen ensimmäinen kokemus. Oot just niin taitava ja ihana asiakaspalvelija kuin olin lukenut!
Heips, kiitos ihanista huulista! Nyt on muoto ja koko just sellanen mitä oon halunnu. Ihanan muhkea ylähuuli! Hyvin laski turvotus ja ei tullut edes mustelmia. Hyvin on täyteainekin asettunut huuliin, ei muhkuroita.
Nyt on viikko siitä, kun kävin täyttämässä huulet pitkän tauon jälkeen. Enkä vois tyytyväisempi olla! Epäsymmetriaa korjattiin ja nyt huulet on symmetriset ja tietty muutenkin paljon täyteläisemmät ja nätit taas. Kiitos vielä niiiiiin paljon!
Jos huulten täyttö voi olla ihanaa, niin Anna-Sofian käsissä se on. Puudute on aivan mahtava, pistokset tuskin tuntui. Ihmisläheinen palvelu, tuli tunne että siellä ollaan asiakasta varten.

Kävin ottamassa huuliin Juvéderm-täyteainetta, Saara Räsänen laittajana. En voisi olla tyytyväisempi ja onnellisempi.

Kävin laittamassa ensimmäiset huulitäytteeni. Asian hoiti Saara Räsänen. Olen erittäin tyytyväinen ja tulen varmasti uudestaan. Täältä vahvat suositukset.

Huulet näyttää tosi hyviltä jo nyt, vaikka vähän turvonneet. Teet mahtavaa jälkeä ja oot ihan mahtava asiakaspalvelija. Haluan jatkossa palata aina sun penkkiin!

Huulten täyttö, muotoilu ja syväkosteutus

Katso ennen ja jälkeen -kuvia.

Huulten täyttö, muotoilu ja syväkosteutus ovat klinikkamme suosituimpia hoitoja. Esteettisiin hoitoihin erikoistuneet lääkärimme ja sairaanhoitajamme tekevät viikoittain kymmeniä huulten täyteainehoitoja. Olemme erikoistuneet maltillisiin, luonnollisiin lopputuloksiin. Hoito tehdään kuitenkin aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Oli kyse sitten pienestä täyteläisyyden lisäämisestä tai huulten koon merkittävästä kasvattamisesta, ei lopputulos näytä yliampuvalta tai epäluonnolliselta, kun hoito tehdään turvallisesti, vaihe kerrallaan laadukkailla Restylane-täyteaineilla. Restylane-tuotteiden lisäksi tarjolla ovat Juvéderm- ja Teosyal-valmisteet. Huomaathan kuitenkin, että Juvéderm- ja Teosyal-ajanvaraukset tehdään aina puhelimitse. 

Hoidossa käytettävä täyteaine, täyteaineen määrä ja pistostekniikka valitaan jokaiseen hoitoon kuuluvan konsultaation yhteydessä.

Kuka voi tehdä hoitoja?

Suomen lainsäädäntö ei toistaiseksi määrittele, kuka saa tehdä esteettisiä pistoshoitoja (pl. botuliinihoidot). Hoitoja tehdään tyypillisesti kauneushoitoloissa, esteettisillä klinikoilla ja yksityisillä lääkäriasemilla.

Jos tekijä ei ole terveydenhuollon ammattilainen, mahdollisesta hoitovirheestä ei voi kannella terveydenhuoltoon vaan asia kuuluu kuluttajaviranomaiselle. Valvira tai Aluehallintovirasto voivat puuttua vain terveydenhuollon ammattilaisen tekemiin toimenpiteisiin.

Esteettisistä pistoshoidoista tehtäviä kanteluita ei tilastoida erilliseen rekisteriin, joten niiden määrä ei ole tiedossa. Tarkista aina hoitoja antavan henkilön ammattioikeus sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteristä.

Nordic Med Spa -klinikoilla täyteainehoitoja tekevät vain asianmukaisen koulutuksen saaneet ja jatkuvasti lisäkouluttautuvat sairaanhoitajat, lääkärit ja hammaslääkärit. 

Onko huulten täyttö turvallinen hoito?

Huulten täyteainehoito on toimenpiteenä turvallinen muttei täysin riskitön. Hoito on syytä teettää aina terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolla. Terveydenhuollon ammattihenkilö, joka käyttää laadukkaita, tutkitusti turvallisia hyaluronihappovalmisteita, on asiakkaan kannalta turvallisin valinta. Lue lisää hyaluronihaposta.

Terveydenhuollon ammattilainen tuntee kasvojen anatomian, täyteainehoitojen vasta-aiheet sekä pistoshoitoihin liittyvät aseptiikkanäkökohdat. Lääkärin, hammaslääkärin tai sairaanhoitajan tekemänä huulten täyttö on turvallinen toimenpide, jota ei tarvitse pelätä.

Lue lisää hoidon riskeistä.

Mitä eroa on eri merkkisillä täyteaineilla on?

Huulten täyttö, muotoilu ja kosteutus tehdään aina hyaluronihappovalmisteella. Hyaluronihappogeelejä markkinoilla on kymmenittäin. Eri täyteainemerkit eroavat toisistaan mm. hyaluronihappopitoisuuden, ristisidosten määrän, molekyylikoon, geelin kovuuden ja koheesion osalta.

Nordic Med Spa -klinikoilla huulten täyteainehoidot tehdään FDA- ja CE-hyväksytyillä Restylane-täyteaineilla. Restylane-tuotteiden lisäksi tarjolla ovat Juvéderm- ja Teosyal-valmisteet. Huomaathan kuitenkin, että Juvéderm- ja Teosyal-ajanvaraukset tehdään aina puhelimitse. 

Lue sairaanhoitaja Anna-Sofia Waltarin mietteitä huulten muotoilusta.

Lisätietoja eri aineiden ominaisuuksista saat hoitoon kuuluvan konsultaation yhteydessä.

Huulten täyttö ja muotoilu – monipuolinen hoito

Huulten muotoilulla ja täytöllä voidaan muokata huulten kokoa ja muotoa sekä tehdä huulista aiempaa symmetrisemmät. Jos et tahdo muuttaa huulien muotoa mutta kärsit huulten kuivuudesta ja ryppyisyydestä, voit hyötyä syväkosteutushoidosta. Toisaalta myös suuret muodon- ja koonmuutokset onnistuvat, jos sellaisiin on tarvetta.

Kaikenlaiset huulten täyteainehoidot ovat nopeita, ei-kirurgisia ja ammattilaisen tekeminä turvallisia toimenpiteitä. Hoidon tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen, ja toipuminen on nopeaa. Hoitotulokset eivät ole kuitenkaan pysyviä, ja kun täyteaine on hajonnut, huulten oma luonnollinen muoto tulee jälleen esille.

Mitä eroa eri tekniikoilla on?

Huulten muotoilu ja täyttö voidaan tehdä lukemattomilla eri tekniikoilla. Asiakkaan näkökulmasta selkein ero eri tekniikoiden välillä liittyy neulatyyppiin.

Neulatäyttö

Neulatäytössä täyteaine viedään huuleen erittäin ohuella neulalla. Tekniikasta ja halutusta lopputuloksesta riippuen neulanpistoja tehdään vertikaalisesti pystysuoraan tai lateraalisesti vaakatasossa. Neulatäytöllä huuliin saadaan näyttävä lopputulos. Neula on tarkka ja sen avulla voidaan korjata vaikeaakin epäsymmetrisyyttä.

Kanyylitäyttö

Kanyylitäytössä täyteaine viedään huuleen erittäin ohuella tylppäpäisellä ja taipuisalla kanyylilla. Kanyyli ei ole terävä. Se ei riko neulan tavoin ihon verisuonia ja kudoksia. Kanyylia käytettäessä ihoon muodostuu vähemmän mustelmia ja turvotusta kuin neulaa käytettäessä.

Kanyylitekniikassa halutulle pistosalueelle tehdään neulalla pieni reikä, jonka kautta täyteaine ruiskutetaan kanyylilla halutuille alueille. Kanyylia käytettäessä huulten muotoilu onnistuu usein vain kahden neulanpiston kautta. Toisaalta neulatekniikka mahdollistaa hieman tarkemman työskentelyn kuin kanyylitekniikka.

Russian Lips on tyyli, ei tekniikka

Russian Lips ei ole tekniikka vaan tyyli, johon päästään hyvin monin erilaisin tekniikoin. Russian Lips -tyyliset huulet ovat näyttävät, erittäin täyteläiset mutta silti luonnolliset.

Lue blogipostaus, jossa esittelemme kevyt Russian -tyylin.

Kuinka paljon täyteainetta tarvitaan?

Huulten täytössä täyteainetta käytetään yleensä korkeintaan yksi millilitra yhden hoitokerran aikana. Mikäli yksi millilitra ei riitä halutun lopputuloksen saavuttamiseen, hoitoja tehdään aluksi sarjana, esim. 2–3 kertaa 1–2 kuukauden välein. Tällöin puhutaan huulten rakentamisesta.

Yhdellä kerralla huuliin ei kannata injektoida yli yhtä millilitraa hyaluronihappoa. Muuten kudosvaurioiden ja epäluonnollisen lopputuloksen riski kasvaa.

Lue lisää blogista.

Huulten täyttö ja muotoilu kaikenikäisille

Tällä hetkellä suurin osa huulten täyteainehoidoista tehdään nuorille naisille, joiden tavoitteena on saada aiempaa suuremmat huulet. Vuosi vuodelta lisääntyvät kuitenkin myös ne huulten täyteainehoidot, jotka tehdään puhtaasti ikääntymismuutosten vuoksi.

Ikääntymisen myötä ylähuulen ja nenän välisen alueen painopiste muuttuu, kun alue menettää kimmoisuuttaan ja pitenee. Huulet kapenevat, niiden luonnollinen pulleus katoaa ja ne menettävät täyteläisyytensä ja kosteutensa ihon oman hyaluronihapon vähentyessä. Huulten ympärille muodostuu juonteita, huulten rajat muuttuvat epätarkemmiksi ja suupielet kääntyvät alaspäin, mikä saa yleisilmeen näyttämään surulliselta ja alakuloiselta. Huulten täyteainehoidolla voidaan häivyttää ikääntymisestä johtuvia muutoksia ja palauttaa huulten luonnollinen ja nuorekas ulkomuoto.

Millaisia trendejä huulten täytössä on?

Huulten muotoilun trendit muuttuvat hitaasti mutta varmasti. Menneinä vuosikymmeninä on nähty monenlaisia huulia.

Tällä hetkellä vallitsevia trendejä on kaksi:

 1. Suurin osa huulten muotoiluun tulevista tavoittelee nykyisin luonnollisia lopputuloksia ja maltillisen kokoisia huulia.
 2. Myös erittäin täyteläiset huulet ovat edelleen muodikkaat, mutta nyttemmin täyteläisyyttä ei tavoitella luonnollisuuden kustannuksella.

 

Sopiiko huulten täyttö minulle?

Huulten täyttö sopii lähes jokaiselle. Ennen toimenpidettä on hyvä varata aika maksuttomaan  konsultaatioon, jotta ammattilainen voi varmistaa toimenpiteen sopivuuden. Osa sairauksista tai lääkityksistä voi muodostua esteeksi huulten täyteainehoidolle. Jos sinulla on paljon allergioita, huulten täyttöä ei välttämättä kannata tehdä siitepölykauden aikana.

Huulten täytön vasta-aiheita:

 • Tietyt autoimmuunisairaudet
 • Verenvuototaipumus
 • Veren hyytymiseen vaikuttava pysyvä lääkitys (esim. Marevan)
 • Vakava perussairaus, joka ei ole hoitotasapainossa
 • Käsiteltävällä alueella jokin ihosairaus tai tulehdus
 • Aiemmin saadut anafylaktiset reaktiot
 • Raskaus/imetys
 • Alle 18 vuoden ikä
 • Isotretinoiinikuuri (Täyteainehoito voidaan tehdä aikaisintaan kuusi kuukautta isotretinoiinikuurin päättymisestä.)

Huulten täyttö toimenpiteenä

Huulten täyteainehoito on toimenpiteenä turvallinen muttei täysin riskitön. Tämän vuoksi hoito on syytä teettää aina terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolla. Terveydenhuollon ammattihenkilö on varautunut mahdollisten komplikaatioiden hoitoon ja käyttää laadukkaita, tutkitusti turvallisia hyaluronihappovalmisteita Siksi hän on asiakkaan kannalta turvallisin valinta täyteainehoidon tekijäksi.

Ennen hoitoa tehtävän konsultaation yhteydessä kanssasi keskustellaan terveydentilastasi, hoidon käyttökohteesta, vasta-aiheista, mahdollisista reaktioista ja riskeistä sekä jälkihoito-ohjeista. Tämän jälkeen hoitoalue puhdistetaan ja halutessasi puudutetaan. Hoito tehdään injektoimalla täyteaine pienellä neulalla hoidettavalle alueelle.

Heti hoidon päätyttyä saat ammattilaiseltamme suulliset ja kirjalliset kotihoito-ohjeet. Niitä on syytä noudattaa huolellisesti.

Huulten täyttö, ennen hoitoa?

Huulten täyttöön kannattaa valmistautua huolellisesti mutta stressittömästi. Maksuttoman konsultaation aikana saat kaikki tarvitsemasi valmistautumisohjeet.

Ennen hoitoa kannattaa pitää ainakin viikon tauko kaikkien verta ohentavien aineiden (Aspirin, Burana, omega- ja kalaöljyvalmisteet, E-vitamiini, alkoholi) kanssa, mikäli tauottaminen vain on mahdollista.

Tupakointia on syytä välttää ainakin hoitopäivänä, mieluiten jo aiemminkin.

Lue lisää täältä.

Huulten täyttö, jälkihoito-ohjeet?

Jälkihoito-ohjeet saat suullisesti ja kirjallisesti joko konsultaatiossa tai hoitovastaanotolla, joskus molemmissa.

Jälkihoito-ohjeiden noudattaminen on tärkeää kahdesta syystä:

 1. Ohjeita noudattamalla saat pidetyksi sivuoireet kurissa.
 2. Ohjeiden noudattaminen vaikuttaa hoidon esteettiseen lopputulokseen.

Tärkeimpiä jälkihoito-ohjeita:

 • Täyteainehoidon jälkeen huulet ovat turvonneet. Punoitus ja mustelmat ovat myös tavanomaisia sivuoireita. Yleensä sivuoireet ovat melko pieniä, joten lähes kaikkiin arkirutiineihin palaaminen onnistuu välittömästi huulten täytön jälkeen.
 • Turvotusta voi pitää kurissa ohjeenmukaisella kylmäpakkaushoidolla.
 • Hikiliikuntaa vältetään 24–48 tuntia huulten täytön jälkeen. Rauhalliset kävelylenkit sen sijaan ovat suositeltavia.
 • Arnizen-voide ehkäisee mustelmia ja nopeuttaa syntyneiden mustelmien vaalenemista.
 • Huulten täytön jälkeen on hyvä juoda tavallista enemmän vettä.
 • Myös kasviksia kannattaa syödä tavallista enemmän. Liiallista suolaa on sen sijaan hyvä välttää ensimmäisinä päivinä.
 • Ei saunaa tai muita kuumia paikkoja ensimmäisten päivien aikana.
 • Asetyylisalisyylihappoa ja ibuprofeenia sisältävät lääkkeet sekä omega- ja E-vitamiinivalmisteet edistävät mustelmien syntymistä. Siksi näitä on syytä välttää ainakin vielä viikko hoidon jälkeenkin.
 • Ensimmäisinä öinä kannattaa nukkua selällään, pää kohoasennossa.
 • Sekä tupakoinnin että alkoholin nauttimisen kanssa pidetään muutaman vuorokauden tauko huulten täytön molemmin puolin.
 • Huulipunaa ja muuta meikkiä kannattaa välttää ensimmäisen vuorokauden ajan.

Lue lisää.

Milloin lopputulokset näkyvät?

Toipumisprosessi vie kokonaisuudessaan aikaa jopa pari viikkoa. Huulten täyttö onkin hyvä tehdä hyvissä ajoin ennen tärkeää tapahtumaa.

Varsinkin ensimmäisinä päivinä turvotus saattaa olla melko näkyvää. Huulten muoto saattaa ensimmäisten viikkojen aikana muuttua päivittäin. Turvotus voi olla toispuoleista, jolloin huulet näyttävät epäsymmetrisilta.

Hoitotulosta voidaan arvioida kahden viikon kuluttua hoidosta. Siksi mahdollinen kontrollikäyntiaika kannattaa varata vähintään kahden viikon päähän toimenpidepäivästä.

Restylane-hoitojen tulokset ovat keskimäärin hyvin pitkäkestoisia. Useimmiten hoito uusitaan kerran vuodessa, mikäli hoidon tulosta tahdotaan ylläpitää.

Yksilöllisiä eroja tulosten pysyvyydessä on aina, ja tulosten kestosta puhuttaessa mainitaan aina keskimääräinen kesto.

Lue lisää aiheesta

Huulten täyttö

Kauniit huulet – FAQ

Sattuuko huulten muotoilu? Eivätkö ankkahuulet ole so last season? Vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin löydät tästä blogiartikkelista.
Restylane

Huulten muotoilu

Sairaanhoitaja Anna-Sofia Waltari on tehnyt tuhansia huulten täyteainehoitoja. Miksi hän käyttää vain FDA-hyväksyttyjä valmisteita?
Huulten täyttö

Huulten muotoilu – ennen ja jälkeen

Huulten muotoilu voidaan tehdä monella tekniikalla. Nordic Med Spa on erikoistunut maltillisiin ja luonnollisiin lopputuloksiin. Katso ennen ja jälkeen -kuvia.
hyaluronihappo

Hyaluronihappo

Miksi huulten muotoilu on syytä tehdä pitkään tutkitulla hyaluronihappovalmisteella? Mitä hyaluronihappo on, ja eroavatko täyteainemerkit toisistaan?
Huulten täyttö, Restylane, huulet Kysse

Huulten täytön trendit vuonna 2020

Unohda epäluonnollisuus! Ammattilainen osaa rakentaa muodokkaatkin huulet elegantisti.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon

Varaa aika maksuttomaan
konsultaatioon.

Myös kuvakonsultaatio on veloitukseton.

Kysy ammattilaiselta

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Copyright - Nordic Med Spa