Huulten täyttö, muotoilu ja syväkosteutus

Huulten täyttö, muotoilu ja syväkosteutus ovat Juvéderm-täyteaineilla tehtäviä pistoshoitoja. Täyteainehoidolla voidaan korostaa ja korjata huulten muotoa, muuttaa huulten kokoa ja häivyttää huulien ikämuutoksia.

huulten syväkosteutus, huulten koon, symmetrian tai muodon muuttaminen, huulten ikääntymismuutosten hoito
30–60 minuuttia
Juvéderm-täyteaineet
neula, kanyyli
voidepuudutus, paikallispuudutus, johtopuudutus
vähäinen tai kohtalainen
keskimäärin 2–7 vuorokautta
kahden viikon kuluessa
1–2 kertaa vuodessa
alkaen 319 euroa

Varaa aika

Huulten täyttö, muotoilu ja syväkosteutus

Huulten täyttö, muotoilu ja syväkosteutus ovat klinikkamme suosituimpia hoitoja. Esteettisiin hoitoihin erikoistuneet lääkärimme ja sairaanhoitajamme tekevät viikoittain kymmeniä huulten täyteainehoitoja. Olemme erikoistuneet maltillisen ja luonnollisen lopputuloksen saavuttamiseen. Hoito tehdään kuitenkin aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Oli kyse sitten pienestä täyteläisyyden lisäämisestä tai huulten koon merkittävästä kasvattamisesta, ei lopputulos näytä yliampuvalta tai epäluonnollisella, kun hoito tehdään turvallisesti, vaihe kerrallaan laadukkailla Juvéderm-täyteaineilla.

Hoidossa käytettävä täyteaine, täyteaineen määrä ja pistostekniikka valitaan jokaiseen hoitoon kuuluvan konsultaation yhteydessä.

Huulten täyttö ja muotoilu – monipuolinen hoito

Huulten muotoilulla ja täytöllä voidaan muokata huulten kokoa ja muotoa sekä tehdä huulista aiempaa symmetrisemmät. Jos et tahdo muuttaa huulien muotoa mutta kärsit huulten kuivuudesta ja ryppyisyydestä, voit hyötyä Juvéderm Volite -syväkosteutushoidosta. Toisaalta tarvittaessa myös suuret muodon- ja koonmuutokset onnistuvat.

Kaikenlaiset huulten täyteainehoidot ovat nopeita, ei-kirurgisia ja ammattilaisen tekeminä turvallisia toimenpiteitä. Hoidon tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen, ja toipuminen on nopeaa. Hoitotulokset eivät ole kuitenkaan pysyviä, ja kun Juvéderm-täyteaine on hajonnut, huulten oma luonnollinen muoto tulee jälleen esille.

Huulten täyteainehoidot sopivat kaikenikäisille

Tällä hetkellä suurin osa huulten täyteainehoidoista tehdään nuorille naisille, joiden tavoitteena on saada aiempaa suuremmat huulet. Vuosi vuodelta lisääntyvät kuitenkin myös ne huulten täyteainehoidot, jotka tehdään puhtaasti ikääntymismuutosten vuoksi.

Ikääntymisen myötä ylähuulen ja nenän välisen alueen painopiste muuttuu, kun alue menettää kimmoisuuttaan ja pitenee. Huulet kapenevat, niiden luonnollinen pulleus katoaa ja ne menettävät täyteläisyytensä ja kosteutensa ihon oman hyaluronihapon vähentyessä. Huulten ympärille muodostuu juonteita, huulten rajat muuttuvat epätarkemmiksi ja suupielet kääntyvät alaspäin, mikä saa yleisilmeen näyttämään surulliselta ja alakuloiselta. Huulten täyteainehoidolla voidaan häivyttää ikääntymisestä johtuvia muutoksia ja palauttaa huulten luonnollinen ja nuorekas ulkomuoto.

Hoidosta

Huulten täyteainehoito on toimenpiteenä turvallinen muttei täysin riskitön. Tämän vuoksi hoito on syytä teettää aina terveydenhuollon ammattilaisen vastaanotolla. Terveydenhuollon ammattihenkilö on varautunut mahdollisten komplikaatioiden hoitoon ja käyttää laadukkaita, tutkitusti turvallisia hyaluronihappovalmisteita Siksi hän on asiakkaan kannalta turvallisin valinta täyteainehoidon tekijäksi.

Ennen hoitoa tehtävän konsultaation yhteydessä kanssasi keskustellaan terveydentilastasi, hoidon käyttökohteesta, vasta-aiheista, mahdollisista reaktioista ja riskeistä sekä jälkihoito-ohjeista. Tämän jälkeen hoitoalue puhdistetaan ja halutessasi puudutetaan. Hoito tehdään injektoimalla täyteaine pienellä neulalla hoidettavalle alueelle.

Heti hoidon päätyttyä saat ammattilaiseltamme suulliset ja kirjalliset kotihoito-ohjeet. Niitä on syytä noudattaa huolellisesti.

Hinnasto

Huulten syväkosteutus

349 euroa
Toimenpide tehdään Juvéderm® Volite -hyaluronihappovalmisteella (1 ml).

Huulten täyttö ja muotoilu

319 euroa
Toimenpide tehdään Juvéderm® Volift tai Ultra Smile -hyaluronihappovalmisteella (0,55 ml).

Huulten täyttö ja muotoilu

419 euroa
Toimenpide tehdään Juvéderm®-sarjan Volbella-, Volift- tai Ultra3 -hyaluronihappovalmisteella (1 ml).

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon

Varaa aika maksuttomaan
konsultaatioon tai videokonsultaatioon.

Myös kuvakonsultaatio on veloitukseton.

Ostettavat palvelut

Kysy ammattilaiselta

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään sinua, jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.