Dermaplaning

Dermaplaning on Hollywood-tähtien kuulaan ihon salaisuus. Kivuton hemmotteluhoito tasoittaa ja heleyttää kasvot.

silottaa kasvojen ihon ja tekee siitä kirkkaamman
30 minuuttia
terävä veitsi, ihotyypille sopiva tehoseerumi
kasvot kuoritaan terävää veistä apuna käyttäen
hoito on kivuton
ei toipumisaikaa
heti hoidon jälkeen
hoito voidaan uusia kerran kuukaudessa
alkaen 99 euroa, muun hoidon yhteydessä 49 euroa; sarjahoidon kolmas kerta -15 %

Varaa aika

Asiakaspalautteita

Arvostin jo etukäteen sitä, että henkilökunta on koulutettua. Sen takia paikan valitsin.
Taas on poskipäät ylhäällä ja iho kuorittu dermaplaning-menetelmällä. Hyvin vähän punoittaa kasvot, ja turvotusta ei näy laisinkaan!
Täytyy sanoa, että missään muualla en ole saanut näin loistavaa asiakaspalvelua.

Dermaplaning

Dermaplaning on Hollywood-tähtien kuulaan ihon salaisuus! Kyseessä on kasvojen mekaaninen kuorintahoito, jossa kasvojen ihon pinta kuoritaan terävää veistä apuna käyttäen. Hoito poistaa kuolleet ihosolut sekä ihokarvat ja kasvojen untuvakarvoituksen.

Hoidon jälkeen iho tuntuu silkkisen pehmeältä ja näyttää kirkkaalta. Hoidon jälkeen kosmetiikkatuotteet tai lääkevoiteet imeytyvät aiempaa paremmin ja myös meikki levittyy tasaisemmin.

Dermaplaning on saavuttanut suuren suosion mm. valokuvamallien keskuudessa, sillä kuvankäsittelyn tarve vähenee kun ihon pinta on tasaisempi.

Onko hoito turvallinen?

Hoito on turvallinen ja kivuton, kun tekijänä on koulutettu ihonhoidon ammattilainen.

Mitä eroa on kasvojen sheivauksella ja dermaplaningilla?

Dermaplaning-hoito on kokonaisvaltaisempi, tarkempi ja ihoystävällisempi hoito kuin kasvojen sheivaaminen partakoneenterällä. Dermaplaning-hoidossa epidermiksen uloin kerros kuoritaan hallitusti äärimmäisen terävän veitsen avulla. Lisäksi poistetaan kasvojen untuvakarvoitus eli velluskarva. Sheivaaminen ei poista kuolleita ihosoluja tai untuvakarvoitusta eikä se sovi herkälle iholle.

Kasvavatko karvat vahvempana tai tummempana takaisin?

Dermaplaning-käsittely ei vaikuta karvankasvuun. Karva ei muutu aiempaa vahvemmaksi tai tummemmaksi, kuten monet pelkäävät. Kasvojen untuvakarvoituksen tarkoituksena on suojata ihoa ja toimia lämmöneristeenä, ja hoidossa poistettu karva kasvaa normaalisti takaisin noin neljässä viikossa.

Hellävarainen mutta tehokas

Ammattilaisen tekemänä dermaplaning-hoito on turvallinen ja sopii kaikille ihotyypeille. Hoidossa ei käytetä voimakkaita kemikaaleja, joten se sopii myös herkälle iholle. Hoito sopii erityisesti auringon vaurioittamalle, kuivalle ja samealle iholle. Hoito sopii hyvin myös miehille, ja se auttaa esimerkiksi parranajon aiheuttamiin karvatupentulehduksiin sekä muihin iholla oleviin epätasaisuuksiin. Hoito ei sovellu äärimmäisen herkälle iholle tai jos sinulla on aktiivinen akne, ruusufinni tai kerotosis pilaris.

Voiko dermaplaningin yhdistää muihin hoitoihin?

Kyllä, hoidon voi yhdistää esimerkiksi

Hoidon kulku

Hoitoprosessi alkaa yleensä konsultaatiosta. Konsultaatiossa ihosi kunto, ihonhoidon haasteet, tarpeet ja tavoitteet arvioidaan.

Ihosi puhdistetaan, ja hoito tehdään kirurgiseen käyttöön soveltuvalla kertakäyttöisellä, steriilillä veitsellä. Veistä liutetaan ihon pinnan myötäisesti kevyesti, jolloin terä kuorii hallitusti iholta vaalean velluskarvan (untuvakarvan) sekä epidermiksen uloimman kuolleen pintasolukon.

Hoidon jälkeen iho rauhoitetaan ja viimeistellään kasvonaamiolla.

Dermaplaning-hoidon voi yhdistää esimerkiksi mietoon kemialliseen kuorintaan, mikroneulaukseen, mesoterapiaan tai ihon syväkosteutukseen.

Miten valmistaudun hoitoon?

Hoito ei edellytä erillistä valmistautumista, mutta ennen toimenpidettä ihoa ärsyttäviä tehohoitoja tulee välttää. Hoito tehdään vain ehjälle ja terveelle iholle. Tulethan hoitoon puhtaalla iholla. Jos olet mies, aja partasi ennen hoitoon saapumista.

Sattuuko dermaplaning?

Hoito on turvallinen ja kivuton, kun tekijänä on koulutettu ihonhoidon ammattilainen. 

Mitä minun tulee huomioida hoidon jälkeen?

Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa tai muita erityisiä toimenpiteitä. Iho tulee suojata korkealla suojakertoimella (SPF 50). 

Hoidon jälkeen meikki levittyy aiempaa tasaisemmin. Käytetyt hoitotuotteet (lääkeaineet ja kosmetiikka) pääsevät imeytymään aiempaa paremmin ihoon, kun ihon pinnalla ei ole fyysisenä esteenä tiivistä kuolleen solukon muuria.

Milloin näen hoidon tuloksen?

Hoidon tulos näkyy heti hoidon jälkeen, ja hoidon voi uusia noin kuukauden välein. Hoito voidaan tehdä myös kertaluonteisesti, ja se on ihanteellinen niille, jotka haluavat näyttää hyvältä tiettynä ajankohtana.

Dermaplaning on erinomainen red carpet -hoito esimerkiksi juuri ennen häitä tai muuta tärkeää tilaisuutta.

Hinnasto

Tämän palvelun voi maksaa myös Terveystili-laskulla tai -osamaksulla

 • Laskulla saat 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
 • Osamaksulla saat jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.
 • Lue lisää.

 

Dermaplaning

99 euroa
Ihoa kuoriva medikaalinen kasvohoito, joka tasoittaa ja heleyttää

Dermaplaning ja kemiallinen kuorinta

149 euroa
Dermaplaning-hoito ja ihotyypille räätälöity kemiallinen kuorinta

Dermaplaning-sarjahoito


Sarjahoidossa kolmannen käsittelyn hinta -15 % (ei voi yhdistää muihin tarjouksiin eikä maksaa tarjoushintaisella lahjakortilla)

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon

Varaa aika maksuttomaan
konsultaatioon tai videokonsultaatioon.

Myös kuvakonsultaatio on veloitukseton.

Ostettavat palvelut

 • Dermaplaning Helsinki Tampere Hyvinkää Turku

  Dermaplaning

  99,00 149,00 

  Dermaplaning-hoidossa iho kuoritaan mekaanisesti terävää veistä apuna käyttäen. Hoito tekee ihosta kirkkaan, heleän ja tasaisen.

 • ZO Skin Health kasvohoidot

  ZO Skin Health -kasvohoidot

  119,00 149,00 

  ZO Skin Health -kasvohoidot ovat räätälöityjä, medikaalisia kasvohoitoja, joiden avulla ihon laatua voidaan parantaa merkittävästi. Hoitotulokset näkyvät välittömästi hoidon jälkeen.

Kysy ammattilaiselta

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään sinua, jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Copyright - Nordic Med Spa