Arpien hoito

Arpia tasoitetaan sarjahoitona fraktionaalilaserilla. Laserhoito tehoaa aknearpien lisäksi myös tapaturma- ja leikkausarpiin sekä raskausarpiin.

arpien hoito
15–45 minuuttia
Stellar M22 -laite
fraktionaalilaser
kylmäpuhallus
vähäinen tai kohtalainen
1–4 vuorokautta
sarjahoidon kuluessa
tehdään sarjahoitona

Varaa aika

Hinnasto

Tämän palvelun voit maksaa myös laskulla tai osamaksulla

 • Nordic Med Spa Terveystili -laskulla saat 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
 • Nordic Med Spa Terveystili -osamaksulla saat jopa 12 kk korotonta maksuaikaa.
 • Teethän laskutus-/osamaksusopimuksen hyvissä ajoin ennen vastaanotolle saapumistasi.
 • Lue lisää.

 

Vain Tampereella

Hinnastossa ilmoitetut hinnat koskevat sairaanhoitajan tekemiä toimenpiteitä. Jos toimenpiteen tekee lääkäri, hintaan lisätään 50 euroa.

Esteettiset arvet, S (enint. 5 cm x 5 cm) – sh

alk. 149 euroa

Esteettiset arvet, M (enint. 10 cm x 10 cm) – sh

alk. 199 euroa

Esteettiset arvet, L (enint. 10 cm x 15 cm) – sh

alk. 249 euroa

Esteettiset arvet, XL (yli 10 cm x 15 cm)

alk. 349 euroa

Aknearvet, ala- ja keskikasvot – sh

alk. 229 euroa

Aknearvet, koko kasvot – sh

alk. 349 euroa

Aknearvet, ala- ja keskikasvot sekä kaula – sh

alk. 349 euroa

Aknearvet, kasvot ja kaula – sh

alk. 449 euroa

Aknearvet, kaula tai dekoltee – sh

alk. 229 euroa

Aknearvet, selkä tai rintakehä – sh

alk. 599 euroa

Asiakaspalautteita

Ystävällinen ja asiantunteva palvelu, tulen toistekin.
Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Sain vastaukset kaikkiin kysymyksiini. Viihtyisät tilat.
Ystävällinen ja asiantunteva kohtaaminen, tulen mielelläni keskusteltuun sarjahoitoon!
Sain hyvät ohjeet ja neuvot, millä jatkaa seuraavaan tapamiseen asti. Hyvää ja asiantuntevaa palvelua. :)
Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Kiitos!
Ystävällinen palvelu, tulen mielelläni uudestaan!
Sain juuri sellaisen lopputuloksen, mitä olin ajatellutkin. Kiitos!
Luotettavaa ihonhoidon tuntemusta ja osaamista. Asiakkaan huolia ja toiveita kuullaan. Ei "liukuhihnatyötä " niin kuin jossain muualla on saanut. Suosittelen.
Ihana ammattitaitoinen palvelu. Minun neulapelko otettiin hienosti huomioon ja ensimmäistä kertaa selvisin ilman paniikkia operaatiosta jossa käytetään neulaa. Minulle kerrottiin hoidosta sekä hoidon kulusta kaikki mahdollinen. Toiveeni hoidon suhteen otettiin huomioon, ja kerrottiin realistisesti hoidon vaikutuksista sekä suositeltiin myös muita hoitoja jotka tukevat tavoitettani.
Kiitos! Ammattitaitoista hoitoa. Mukava asioida.
Oikein lämminhenkistä, ammattimaista ja hyvää asiakaspalvelua.
En voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen.
Koko henkilökunta todella ystävällistä. Toimenpiteessä huomioitiin asiakasta hyvin vaikka olikin koulutustilaisuus. Ihanan iloisia ihmisiä vain näkyi joka puolella. Jatkakaa samalla innolla! Ehdottomasti vain suosittelen!
Konsultaatio ja sitä seurannut toimenpide sujuivat joustavasti toiveideni ja aikatauluni mukaan. Sain runsaasti tietoa ja toimenpiteestä ja toipumisesta, ja kokonaisuutena asiakaskokemus oli sujuva ja miellyttävä. Kiitos!
Ystävällinen palvelu!
Palvelu oli ystävällistä.
Olen erittäin tyytyväinen saamaani hoitoon, joka oli sujuvaa ja ammattitaitoista. Tulen mielelläni uudestaan kun tarve vaatii!
Miellyttävä kokemus kokonaisuudessaan. Minua palveli asiantunteva ja mukava lääkäri, joka antoi koko ajan tietoa toimenpiteestä ja jälkihoidosta. Asiani otettiin kokonaisvaltaisesti huomioon ja minulle jäi tunne että voin ottaa koska vain yhteyttä ja asioita ei jätetä kesken. Kiitos!
Miellyttävä kokemus kokonaisuudessaan. Klinikalle mennessä olo oli erittäin tervetullut. Lääkäri erittäin asiantunteva, ja tapaaminen oli kaikin puolin kiireetön ja positiivinen ja mukava. Asiakaspalvelusta ja asiakkaan kohtaamisesta suuri kiitos!
Kiitos jälleen. Kerta toisensa jälkeen loistavaa ja ammattitaitoista palvelua.
Varmasti nähdään vielä uudestaan! Kiitos!
Ystävällinen, ammattimainen toiminta niin kuin aina :) Täällä on ilo käydä ja lähden aina hymyillen.
Todella siistit tilat, mukava henkilökunta ja laadukas palvelu. Suosittelen. Hinnat myös kohdillaan.
Hyvän lopputuloksen lisäksi asiakaspalvelu oli ystävällistä ja kiireetöntä. Sain hoidon aikana sopivasti tietoa tuotteista sekä hoidon kulusta. <3
Erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu. Hoidon lopputulokseen olen 100% tyytyväinen.
I was happy to visit Nordic Med Spa! Have perfect results and planning to come back.
Kiitos hyvästä palvelusta!
Kiitos huolellisesta työstä!
On todella luottavainen mieli klinikkaan, kiitos!
Erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua! Olen erittäin tyytyväinen tulokseen! Kannatti Vantaalta asti ajella. Tulen varmasti uudelleen! Kiitos
Suosittelen ehdottomasti! Superammattitaitoista ja rauhallista työskentelyä! Oon tosi tyytyväiväinen!
Palvelu sekä työnlaatu huipputasoa. Tilat erittäin siistit ja henkilökunta ihastuttavaa!
Aivan ihanaa ja loistavaa palvelua!
Mahtavaa henkilökuntaa!
Olen ollut siis todella tyytyväinen teidän palveluihin ja asiakasystävällisyyteen.
Kyllä tuo Juvéderm on hintansa väärti! Vaikka huulista tuli nyt reilusti isommat, niin silti näyttävät minusta luonnollisilta.
Niin tyytyväinen!

Ammattitaitoinen paikka. Ystävällinen palvelu ja täydellinen lopputulos.

Arvostin jo etukäteen sitä, että henkilökunta on koulutettua. Sen takia paikan valitsin.
Asiakkaana olen kokenut oloni alusta loppuun asti turvalliseksi ja huomioiduksi. Kiitos vielä eilisestä!
Täytyy sanoa, että missään muualla en ole saanut näin loistavaa asiakaspalvelua.
Hei, ihan tosi upeeta työtä teit mun nassulle. Tuli semmoinen olo, että on luotettavissa käsissä, eikä sattunut yhtään. Nassu näyttää hyvältä! (Vaikka nyt itse sanonkin...)
Siistit tilat, rento, asian osaava meininki. Varmasti haen kaiken tarvittavan täältä.

Arpien hoito laserilla

Arpi syntyy, kun ihon verinahka eli dermis vaurioituu esimerkiksi tulehduksen, tapaturman tai leikkauksen vuoksi. Lasertekniikka tarjoaa hyvän avun arpien häivyttämiseen. Laserkäsittelyt voidaan aloittaa siinä vaiheessa, kun arven kypsymisprosessi on päättynyt, keskimäärin noin vuoden kuluttua arven syntymisestä. Kypsymisprosessi on ohi, kun arpi on vaalentunut ja madaltunut. Uusia, punoittavia, ihosta selvästi erottuvia arpia ei vielä voida hoitaa laserilla, ja aknearpia hoidetaan vasta, kun tulehduksellinen akne on saatu kuriin esimerkiksi IPL-hoitosarjalla.

Laservalolla voidaan tasoittaa niin akne- kuin leikkaus- ja tapaturma-arpiakin. Hoito on erinomainen vaihtoehto silloin, kun näkyvien arpien peittäminen esimerkiksi meikillä on hankalaa tai peittämistoimet vievät liikaa aikaa.

Stellar M22 -laitteella tehtävä ResurFX-hoito perustuu fraktioidun laservalon käyttöön. Fraktioitu laserhoito tehdään sarjana. Toimenpiteenä fraktioitu laserhoito on tehokas mutta silti turvallinen. Yksittäinen hoito kestää 15–30 minuuttia, ja hoidosta toipuminenkin on nopeaa. Jos pieni punoitus ei sosiaalista arkea häiritse, toimenpiteessä voi käydä vaikkapa lounastunnin aikana.

Laserhoitosarjan myötä arvet häviävät osittain tai täysin. Tulokset riippuvat muun muassa arven koosta. Vaikkeivat arvet tasoittuisikaan täydellisesti, niiden ulkonäkö paranee huomattavasti hoidon seurauksena. Laservalohoito parantaa hoidettavan ihoalueen tekstuuria monitahoisesti. Hoito lievittää myös arpialueen mahdollista kiristystä ja vähentää arpien punoitusta.

ResurFX-laserhoito tehoaa sarjana: hoito tehdään ainakin kolme kertaa, ja hoitojen väliin jätetään noin kuukausi. Palautumiskuukauden aikana iho uudistuu verinahkaa myöten. Ihon tasoittuminen ja sen laadun paraneminen jatkuvat vielä useiden kuukausien ajan hoitosarjan päätyttyä.

Mihin laserin teho perustuu?

Laser hioo ja tasoittaa ihoa. Hoidossa ihoon tehdään säädellysti mikrovaurioita. Laservalo hajottaa ihoon syntyneen kollageenikasauman eli arven. Myöhemmin kollageenikasauma korvautuu uudella, tasaisemmalla iholla.

Laservalon vaikutus on kahtalainen:

 • Laser tasoittaa ja kiristää ihoa koaguloimalla.
 • Lasersäteet vaikuttavat myös kollageenin uudelleenjärjestymiseen. Arvessa ihon normaali kollageenirakenne on vaurioitunut, ja siksi hoidossa pyritään vaikuttamaan nimenomaan kollageeniin.

Mikä on fraktionaalinen laser?

ResurFX on fraktioitu laserhoito. Fraktioiminen tarkoittaa pilkkomista. Fraktioidussa laserhoidossa iho käsitellään pilkotulla, pistemäisellä lasersäteellä. Ihoa ei siis kuorita täysin, kuten ablatiivisissa laserhoidoissa, jotka tehdään kokonaisella lasersäteellä (ns. full beam -laser).

Koska iho käsitellään fraktioidusti eli pistemäisesti, toipuminen on nopeaa ja normaaliin arkeen siirtyminen jouhevaa. Toisaalta fraktioidulla laserilla voidaan käsitellä yhden hoitokerran aikana vain noin viidesosa kudoksesta. Tämän vuoksi erinomaisista tuloksista haaveilevan tulee sitoutua 3–5 kerran sarjahoitoon.

Milloin näen tuloksia?

Selviä tuloksia alkaa näkyä keskimäärin kolmannen hoitokerran jälkeen. Usein kuitenkin jo ensimmäisen toimenpiteen jälkeen iho näyttää aiempaa tasaisemmalta. Tulosten näkeminen vie aikaa, koska hoito perustuu ihon oman uusiutumisen stimulointiin. Ihon tukikudossolut heräävät kyllä heti ensimmäisen hoidon aikana, mutta heräämisen ja stimuloitumisen tulokset alkavat näkyä viipeellä, vasta viikkojen kuluttua.

Mikä on laserhoidon hinta?

Käsittelyn hinta vaihtelee hoitoalueen koon mukaan. Myös arpityyppi vaikuttaa hintaan:

 • Aknearpien hoito on sairaudenhoitoa, minkä vuoksi hintoihin ei lisätä arvonlisäveroa.
 • Muiden arpien hoito luokitellaan esteettiseksi hoidoksi, joten hinnat ovat arvonlisäverollisia.

 

Onko ResurFX-hoito turvallinen?

ResurFX-hoidot ovat lempeämpiä verrattuina kuoriviin full beam -laserkäsittelyihin. Yksittäinen hoito on kevyt, mikä tekee hoidosta turvallisen. Tulokset kumuloituvat sarjahoidon kuluessa, ja muutamalla hoitokerralla saavutettava tulos on verrattavissa yksittäisen, voimakkaan laserkuorinnan lopputuloksiin.

Laser sopii erityyppisille arville

Fraktioitu ResurFX-laserhoito sopii erityyppisten arpien tasoittamiseen. Kuopalla tai koholla olevat arvet reagoivat laserhoitoon hyvin. Keloidiarvet vaativat sen sijaan muita hoitomuotoja, toisinaan leikkaustakin.

ResurFX tulee kyseeseen muun muassa seuraavia arpia hoidettaessa:

 • aknearvet
 • viiltoarvet
 • tapaturma- ja onnettomuusarvet
 • leikkausarvet
 • raskausarvet

Aknearpien hoito laserilla

Fraktionaalinen laserhoitosarja sopii erinomaisesti keskivaikeiden ja vaikeiden aknearpien tasoittamiseen. Laser hioo arpeutuneen ihon pintaa ja pääsee vaikuttamaan ihon uusiutumisprosesseihin, lähinnä kollageenin uudelleenjärjestymiseen. Iho tasoittuu ja napakoituu huomattavasti. Jos aknearvet ovat syviä ja niitä on runsaasti, täydellistä ihon siliämistä ei kuitenkaan saavuteta. Joissakin tapauksissa parhaat tulokset saavutetaan yhdistelmähoitosarjalla, jonka kuluessa ihoon tehdään sekä kemiallisia kuorintoja että lasertoimenpiteitä.

Aknearpien tasoittaminen on lääketieteellistä hoitoa, minkä vuoksi toimenpiteen hintaan ei lisätä arvonlisäveroa.

Esteettisten arpien hoito laserilla

Leikkaus-, raskaus- ja tapaturma-arpia kutsutaan usein esteettisiksi arviksi. Näiden häivyttäminen luokitellaan esteettiseksi, ei-sairaudenhoidolliseksi toimenpiteeksi. ResurFX-laserhionnan myötä arpeutuneen ihon ulkonäkö ja tekstuuri paranevat huomattavasti. Joskus sarjahoitoon on syytä yhdistää myös kemiallisia kuorintoja.

ResurFX-laserhoidon tulokset riippuvat lähtötilanteesta ja hoitojen lukumäärästä. Koska kyseessä on fraktionaalinen laserhoito, jossa ihoa käsitellään pistemäisesti, yksittäisellä hoidolla saavutetaan noin viidesosa ihosta. Osa ihosta jää yksittäisessa hoidossa käsittelemättä, joten toimenpide tehdään sarjana, yleensä vähintään kolme kertaa kuukauden välein. Hoitosarja on tehokas mutta silti hellävarainen ja turvallinen, ja jos ihon pieni punoitus ei häiritse, arkeen voi palata heti laserkäsittelyn päätyttyä.

Erityyppiset arvet

Arpikudos muodostuu kollageenista, mutta arven kollageeni on erilaista kuin ihon muu kollageeni. Tämän vuoksi arpi näyttää erilaiselta kuin arpea ympäröivä iho.

Kaikki arvet eivät ole samanlaisia. Niiden syntysyyt voivat olla erilaisia, ja niiden paraneminenkin on aina yksilöllistä. Vaikka arven syntysyy olisi sama – esimerkiksi tulehduksellinen akne – ihoon jäävät arvet saattavat olla erilaisia. Tämän vuoksi muun muassa aknearvet voivat olla joko koholla tai kuopalla.

Mikä on hypertrofinen arpi?

Hypertrofiset arvet syntyvät haavan tai tulehduksen paranemisen jälkeen. Hypertrofiset arvet ovat paksuja, koholla olevia ja punertavia, joskus kihelmöiviä tai kipeitäkin. Koholla olevaa arpea hoidettaessa hajotetaan arpeen liittyvä kollageenikasauma ja stimuloidaan ihoa korvaamaan hajotettu kasauma tasaisella, terveellä iholla.

Mikä on atrofinen arpi?

Myös atrofiset arvet syntyvät tulehduksen tai haavan parannuttua. Atrofiset arvet ovat kuopalla olevia arpia. Näissä arpi muodostuu, kun ihovaurion jälkeen syntynyt kollageeni vetää ihoa alaspäin. Hoidon tarkoituksena on hajottaa tämä alaspäin vetävä kollageeni ja stimuloida ihoa uudistumaan niin, että uusi iho on tasainen ja kimmoisa.

Mikä on venymäarpi?

Venymäarvet syntyvät ihon venyessä nopeasti esimerkiksi painonnousun tai raskauden yhteydessä. Venymäarpia kutsutaan usein raskausarviksi.

Mitä raskausarvet ovat?

Raskausarvet ovat venymäarpia, joiden syynä ovat ihon venyminen ja hormonaaliset tekijät. Raskausarvet on helppo tunnistaa. Ne ovat yleensä pitkittäisiä ja sijaitsevat rinnakkain iholla. Syntyessään raskausarvet ovat usein sinipunaisia, myöhemmin ne vaalenevat mutteivat katoa kokonaan.

Mikä on keloidiarpi?

Keloidiarvet ovat samantyyppisiä kuin hypertrofiset arvet, mutta niihin liittyy arpikudoksen liiallista kasvua. Keloidi saattaa siis kasvaa alkuperäisen haavan tai muun ihovaurion ulkopuolelle. Keloidiarpien hoitamiseen käytetään usein kortisonivoiteita ja -injektioita, jäädytyshoitoa (kryo) tai jopa leikkausta.

Tepsiikö laserhoito kaikenlaisiin arpiin?

Laserkäsittelyt sopivat erinomaisesti hypertrofisten, atrofisten ja venymäarpien hoitoon. Esimerkiksi koholla tai kuopalla olevat aknearvet reagoivat laserkäsittelyyn hyvin, samoin ihon venymisestä johtuvat raskausarvet.

Keloidiarpiin laser ei lähtökohtaisesti sovellu.

 

Miten tunnistan oman arpityyppini?

Asiakkaan ei tarvitse perehtyä erilaisiin arpiin tai arpien hoitomuotoihin. Arpien tunnistaminen ja tehokkaimman hoitomuodon löytäminen on ammattilaisen tehtävä. Ensimmäinen askel onkin varata aika joko sairaanhoitajan maksuttomaan konsultaatioon tai lääkärin vastaanotolle. Lääkärin vastaanotto on maksullinen.

Arpien hoito – vaihtoehtoja

Laserhoidolla voidaan häivyttää ja tasoittaa tehokkaasti kaikenlaisia arpia sekä kasvojen että vartalon iholta. Jos arvet ovat vaikeahoitoisia, laserkäsittelyyn voidaan yhdistää kemiallisia kuorintoja. Sekä kemiallisen kuorinnan että laserhoidon teho perustuu samaan toimintamekanismiin. Laserhoidossa arpea hiotaan kontrolloidusti laservalon avulla, kemiallisessa kuorinnassa happoliuoksella.

Muitakin hoitomuotoja on olemassa.

Asiakkaan ei tarvitse olla ihonhoidon asiantuntija tai etsiä itselleen sopivinta hoitoa. Oikea toimenpide tai hoitojen kokonaisuus etsitään aina ilman kiirettä, yhdessä ammattilaisen kanssa – hyvissä ajoin ennen hoidon tai hoitosarjan käynnistymistä.

Kuinka mikroneulaus auttaa arpien hoidossa?

Mikroneulaus aktivoi ihon omaa kollageenisynteesiä. Hoidossa ihoon synnytetään kontrolloitu mikrovaurio. Kun iho alkaa korjata tätä vauriota, se tasoittuu ja tervehtyy.

Voiko arpia tasoittaa ihonhoitotuotteilla?

Mikroneulaussarjahoidon käynnistyessä ihoa kannattaa alkaa hoitaa myös räätälöidyllä ZO-ihonhoito-ohjelmalla.

Pelkästään ihonhoitotuotteilla hyviä tuloksia saadaan erittäin harvoin.

Kuinka kemiallinen kuorinta auttaa arpien hoidossa?

Kemiallinen kuorinta toimii joskus yksin, yleensä kuitenkin hoitoyhdistelmän osana. Arpia käsiteltäessä kuorintahoitoihin voidaan yhdistää esimerkiksi laserkäsittelyjä ja mikroneulausta.

Kuinka täyteaine auttaa arpien hoidossa?

Täyteainehoidot ja Restylane Skinboosters saattavat joissakin tilanteissa olla hyvä apu tai lisä arpia hoidettaessa. Myös Sculptra-kollageenistimulaattori saattaa tuoda hyviä tuloksia arpien hoidossa.

Arpien laserhoito alkaa konsultaatiosta

Arpia käsiteltäessä hoitopolku alkaa huolellisesta konsultaatiosta. Syviä ja vaikeita arpia hoidettaessa asiakas voidaan ohjata lääkärin vastaanotolle. Joissakin tapauksissa hoito-ohjelman voi laatia myös ihonhoitoon perehtynyt sairaanhoitaja.

Ennen laserhoitoa ihoon sivellään puudutusvoidetta, jonka annetaan vaikuttaa 15–30 minuutin ajan. Kun käsiteltävän alueen iho on puutunut, hoito aloitetaan.

Toimenpide tehdään Stellar M22 -laitteen ResurFX-hoitopäällä. 15–30 minuutin pituinen hoito tuntuu iholla nipistelynä ja kuumotuksena. Epämukavuus on siedettävää. Ihoa viilentävä hoitopää ja voidepuudutus vähentävät kaikenlaisia tuntemuksia. Täysin kivuton hoito ei kuitenkaan ole.

 

Kuinka monta hoitokertaa tarvitsen?

Arpien tasoittuminen on yksilöllinen prosessi. Ennen ResurFX-sarjahoidon käynnistymistä onkin lähes mahdotonta sanoa, kuinka monta hoitokertaa juuri sinä tarvitset.

Lähtökohtaisesti on järkevää varautua sarjahoitoon, mikäli mielii nähdä selkeitä tuloksia.

Kuinka usein hoidot tehdään?

ResurFX-laserhoidot tehdään 4–5 viikon välein.

Sekä sarjahoidon pituus että hoitovälit räätälöidään jokaiselle yksilöllisesti. Jokaisen ihmisen iho reagoi hoitoihin eri tavoin, ja ihon ”persoona” paljastuu tarkasti vasta laserhoitojen kuluessa.

Onko laserhoito vaarallinen?

Laserhoidot eivät ole vaarallisia, kun toimenpiteen tekee esteettisiin hoitoihin erikoistunut terveydenhuollon ammattilainen, joka on saanut perinpohjaisen koulutuksen Stellar M22 -toimenpiteisiin.

Hoitoja tehdään ainoastaan terveydenhuollon toimintayksiköissä, toisin sanoen lääkärikeskuksissa.

Ennen hoitoa silmät suojataan hyvin. Hoitopäästä lähtevään valoon ei saa katsoa.

Miten toimin ennen laserhoitoa?

 • Aloita auringon ottamisen ja solariumin välttäminen jo neljä viikkoa ennen ensimmäistä laserhoitoa.
 • Älä käytä myöskään itseruskettavia tuotteita.
 • Peseydy hyvin ennen toimenpidettä, äläkä levitä iholle voiteita tai muita kosmetiikkatuotteita.
 • Hoidettavan ihoalueen vahaaminen ja kuoriminen on lopetettava kaksi viikkoa ennen ensimmäistä laitekäsittelyä.
 • Botox- tai täyteainehoidon jälkeen on odotettava kolme kuukautta ennen kuin sama ihoalue voidaan käsitellä ResurFX-tekniikalla.
 • Hoidettavan ihoalueen vahaaminen ja kuoriminen on lopetettava kaksi viikkoa ennen ensimmäistä ResurFX-hoitoa.
 • ResurFX-hoitoalueelle ei saa levittää retinoideja sisältäviä voiteita. Näiden käyttö on lopetettava jo kaksi viikkoa ennen ensimmäistä laserhoitoa.
 • Antibioottikuurin tai muun valolle herkistävän lääkehoidon jälkeen on odotettava kuukausi ennen kuin ResurFX-hoito voidaan tehdä.
 • Isotretinoiinihoidon (Roaccutan) ja ResurFX-laserhoidon väliin jätetään vähintään kuusi kuukautta.

 

Entä laserhoidon jälkeen?

 • Punoitus ja turvotus ovat normaaleja sivuoireita, jotka menevät ohi ensimmäisen vuorokauden aikana.
 • Vältä meikkien ja ihonhoitotuotteiden käyttöä 1–2 vuorokautta.
 • Vältä kuumia suihkuja ja kylpyjä sekä saunomista ensimmäisten päivien aikana.
 • Vältä auringon ottamista ja solariumia koko sarjahoidon ajan.
 • Noudata tunnollisesti saamiasi kotihoito-ohjeita.

 

Kenelle hoidot eivät sovi?

Laserhoito ei sovi sinulle, jos olet raskaana tai jos ihosi on herkistynyt valolle. On hyvä muistaa, että osa lääkkeistäkin saattaa herkistää ihon valolle. Jos syöt tällaisia lääkkeitä, lasertekniikalla tehtävä toimenpide ei sovi sinulle.

Laserhoitoja ei tehdä ihoalueille, joissa on tatuointeja. Ruskettunutta ihoa ei myöskään ole syytä altistaa laservalolle. Jopa itseruskettavien tuotteiden käytön jälkeen on odotettava muutama viikko ennen kuin hoito voidaan tehdä laadukkaasti.

ResurFX-laserhoitoa ei tehdä sellaisille ihoalueille, joissa on pysyviä implantteja.

Ennen toimenpidettä kaikista terveydentilaan ja lääkkeisiin liittyvistä aiheista kerrotaan hoidon tekijälle.

Lue lisää aiheesta

laserhoidot Tampere

IPL- ja laserhoidot

Stellar M22 -laite tarjoaa tehokasta ihonhoitoa. Maailmalta tutut IPL- ja laserhoidot ovat nyt Tampereella.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon

Varaa aika maksuttomaan
konsultaatioon.

Myös kuvakonsultaatio on veloitukseton.

Kysy ammattilaiselta

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Copyright - Nordic Med Spa