Aquagold Fine Touch

Aquagold Fine Touch uudistuu. Uusi palvelukonsepti lanseerataan pian. Juuri nyt palvelu ei ole saatavissa.

Hoidon tarkoituksena on imeyttää ihoon yksilöllisesti valittuja tehoaineita - ravita, kosteuttaa, kirkastaa ja heleyttää ihoa
Noin 45 minuuttia
Aquagold Fine Touch -laite ja yksilöllisesti valitut tehoaineet
Mikrokanavahoito
Ei tarvita, voidepuudutus mahdollinen
Vähäinen
Noin 24 tuntia
Muutaman vuorokauden kuluttua
Kaksi kertaa vuodessa tai yksilöllisen suunnitelman mukaisesti

Varaa aika

Hinnasto

Aquagold

Hinta tulossa

Tämä palvelu uudistuu eikä ole juuri nyt saatavilla.

Asiakaspalautteita

Ystävällinen ja asiantunteva palvelu, tulen toistekin.
Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Sain vastaukset kaikkiin kysymyksiini. Viihtyisät tilat.
Ystävällinen ja asiantunteva kohtaaminen, tulen mielelläni keskusteltuun sarjahoitoon!
Sain hyvät ohjeet ja neuvot, millä jatkaa seuraavaan tapamiseen asti. Hyvää ja asiantuntevaa palvelua. :)
Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Kiitos!
Ystävällinen palvelu, tulen mielelläni uudestaan!
Aina asiantunteva palvelu.
Ystävällistä palvelua aina!
Sain juuri sellaisen lopputuloksen, mitä olin ajatellutkin. Kiitos!
Luotettavaa ihonhoidon tuntemusta ja osaamista. Asiakkaan huolia ja toiveita kuullaan. Ei "liukuhihnatyötä " niin kuin jossain muualla on saanut. Suosittelen.
Ihana ammattitaitoinen palvelu. Minun neulapelko otettiin hienosti huomioon ja ensimmäistä kertaa selvisin ilman paniikkia operaatiosta jossa käytetään neulaa. Minulle kerrottiin hoidosta sekä hoidon kulusta kaikki mahdollinen. Toiveeni hoidon suhteen otettiin huomioon, ja kerrottiin realistisesti hoidon vaikutuksista sekä suositeltiin myös muita hoitoja jotka tukevat tavoitettani.
Kiitos! Ammattitaitoista hoitoa. Mukava asioida.
Oikein lämminhenkistä, ammattimaista ja hyvää asiakaspalvelua.
En voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen.
Koko henkilökunta todella ystävällistä. Toimenpiteessä huomioitiin asiakasta hyvin vaikka olikin koulutustilaisuus. Ihanan iloisia ihmisiä vain näkyi joka puolella. Jatkakaa samalla innolla! Ehdottomasti vain suosittelen!
Konsultaatio ja sitä seurannut toimenpide sujuivat joustavasti toiveideni ja aikatauluni mukaan. Sain runsaasti tietoa ja toimenpiteestä ja toipumisesta, ja kokonaisuutena asiakaskokemus oli sujuva ja miellyttävä. Kiitos!
Ystävällinen palvelu!
Palvelu oli ystävällistä.
Olen erittäin tyytyväinen saamaani hoitoon, joka oli sujuvaa ja ammattitaitoista. Tulen mielelläni uudestaan kun tarve vaatii!
Miellyttävä kokemus kokonaisuudessaan. Minua palveli asiantunteva ja mukava lääkäri, joka antoi koko ajan tietoa toimenpiteestä ja jälkihoidosta. Asiani otettiin kokonaisvaltaisesti huomioon ja minulle jäi tunne että voin ottaa koska vain yhteyttä ja asioita ei jätetä kesken. Kiitos!
Miellyttävä kokemus kokonaisuudessaan. Klinikalle mennessä olo oli erittäin tervetullut. Lääkäri erittäin asiantunteva, ja tapaaminen oli kaikin puolin kiireetön ja positiivinen ja mukava. Asiakaspalvelusta ja asiakkaan kohtaamisesta suuri kiitos!
Kiitos jälleen. Kerta toisensa jälkeen loistavaa ja ammattitaitoista palvelua.
Varmasti nähdään vielä uudestaan! Kiitos!
Ystävällinen, ammattimainen toiminta niin kuin aina :) Täällä on ilo käydä ja lähden aina hymyillen.
Todella siistit tilat, mukava henkilökunta ja laadukas palvelu. Suosittelen. Hinnat myös kohdillaan.
Hyvän lopputuloksen lisäksi asiakaspalvelu oli ystävällistä ja kiireetöntä. Sain hoidon aikana sopivasti tietoa tuotteista sekä hoidon kulusta. <3
Erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu. Hoidon lopputulokseen olen 100% tyytyväinen.
I was happy to visit Nordic Med Spa! Have perfect results and planning to come back.
Kiitos hyvästä palvelusta!
Kiitos huolellisesta työstä!
On todella luottavainen mieli klinikkaan, kiitos!
Erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua! Olen erittäin tyytyväinen tulokseen! Kannatti Vantaalta asti ajella. Tulen varmasti uudelleen! Kiitos
Suosittelen ehdottomasti! Superammattitaitoista ja rauhallista työskentelyä! Oon tosi tyytyväiväinen!
Palvelu sekä työnlaatu huipputasoa. Tilat erittäin siistit ja henkilökunta ihastuttavaa!
Aivan ihanaa ja loistavaa palvelua!
Mahtavaa henkilökuntaa!
Olen ollut siis todella tyytyväinen teidän palveluihin ja asiakasystävällisyyteen.
Kyllä tuo Juvéderm on hintansa väärti! Vaikka huulista tuli nyt reilusti isommat, niin silti näyttävät minusta luonnollisilta.
Niin tyytyväinen!

Ammattitaitoinen paikka. Ystävällinen palvelu ja täydellinen lopputulos.

Arvostin jo etukäteen sitä, että henkilökunta on koulutettua. Sen takia paikan valitsin.
Asiakkaana olen kokenut oloni alusta loppuun asti turvalliseksi ja huomioiduksi. Kiitos vielä eilisestä!
Täytyy sanoa, että missään muualla en ole saanut näin loistavaa asiakaspalvelua.
Hei, ihan tosi upeeta työtä teit mun nassulle. Tuli semmoinen olo, että on luotettavissa käsissä, eikä sattunut yhtään. Nassu näyttää hyvältä! (Vaikka nyt itse sanonkin...)
Siistit tilat, rento, asian osaava meininki. Varmasti haen kaiken tarvittavan täältä.

Aquagold Fine Touch

PALVELU UUDISTUU PIAN.

 

AQUAGOLD® Fine Touch -hoidossa ihoon imeytetään yksilöllisesti valittuja tehoaineita. Hoito tehdään patentoidulla ja FDA-hyväksytyllä mikrokanavalaitteella. Laitteen neulat luovat ihoon mikrokanavan ja vievät tehoaineet suoraan ihon sisään.

Räätälöity tehoaineyhdistelmä valmistetaan yhdistelemällä esim. hyaluronihappoa, vitamiineja tai botuliinia asiakkaan ihotyypille sopivaksi koktailiksi. Kun hoidossa käytetään botuliinitoksiinia, hoitoa kutsutaan usein mikrobotox-hoidoksi.

Aquagold-hoito vaikuttaa ihon pintaan ja rakenteeseen. Hennot juonteet tasoittuvat ja iho kiinteytyy kollageenistimulaation vaikutuksesta. Hoidon lopputulos on luonnollinen.

Kuka voi tehdä hoitoja?

Aquagold Fine Touch -hoidossa käytetty mikrokanavalaite on luokiteltu terveydenhuollon laitteeksi, ja hoitoja voivat tehdä vain koulutetut terveydenhuollon ammattilaiset.

Jos hoidossa käytetään botuliinia (mikrobotox), hoidon saa tehdä vain lääkäri tai lääkärin välittömässä valvonnassa työskentelevä sairaanhoitaja.

Onko hoito turvallinen?

Hoito on turvallinen, kun tekijänä on koulutettu terveydenhuollon ammattilainen, ja hoidossa käytetään tutkittuja ja turvallisia aineita.

Miten Aquagold eroaa mikroneulauksesta?

Mikroneulauksessa ihoon tehdään vain reikä. Aquagold Fine Touch -hoidossa ihoon tehdään erikoisneuloilla mikrokanavia, joiden kautta ihon sisään viedään tehoaineita.

Patentoidussa Aquagold-mikrokanavalaitteessa on 20 kirurginteräksestä valmistettua neulaa, jotka on päällystetty 24 karaatin kullalla. Laite ohjaa 0,6 millimetriä pitkät, alle hiuksen paksuiset neulat kohtisuoraan ihon alle eli dermikseen.

Ruostumaton kirurginen teräs takaa neulojen terävyyden. Kullan biologinen yhteensopivuus ihmisen ihon kanssa tekee hoidosta hyvin siedetyn. Kokonaisuudella minimoidaan ihon ärsytys, punoitus ja turvotus sekä allergiset reaktiot hoidon jälkeen. 

Räätälöityä tehoa

Aquagold parantaa ihosi laatua sekä ennaltaehkäisee ja hoitaa ihon ikääntymismuutoksia. Hoito ravitsee ja kosteuttaa ihoasi ja tuo sille hehkua ja kiinteyttä. Hoidon jälkeen ihosi näyttää pehmeältä, tasaiselta ja kirkkaalta.

Vastaanotolla Aquagold Fine Touch -ammattilaisesi valitsee juuri sinun ihollesi sopivan tehoaineyhdistelmän. Tehoaineet voidaan valita tavoitellun tuloksen mukaisesti. Tulokset saavutetaan ilman pitkää toipumisaikaa. 

Aquagold Fine Touch

 • syväkosteuttaa ja rauhoittaa ihoa
 • täyteläistää ja liftaa piirteitä kevyesti
 • kirkastaa ihoa
 • pienentää ihohuokosia
 • tasoittaa pigmenttimuutoksia
 • luo iholle upeaa hehkua ja heleyttä
 • tasapainottaa rasvaisen ja akneihon toimintaa

Mitä alueita voidaan hoitaa?

Tavallisimpia hoitoalueita:

 • kasvot
 • kaula
 • dekoltee
 • kämmenselät

Mitä tehoaineita hoidossa käytetään?

 • Hyaluronihappo kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa ja lisää ihon joustavuutta. Pinnallisia aknearpia hoidettaessa Aquagold-käsittelyyn voidaan yhdistää Juvéderm-täyteainetta.
 • Vitamiineja kuten B-vitamiinia käytetään ihon laadun parantamiseen, ruusufinnin, aknen, ihottuman, hyperpigmentaation, auringon aiheuttamien vaurioiden, ikääntymismuutosten ja kuivuuden helpottamiseen. C-vitamiini estää vapaiden radikaalien aiheuttamia ihovaurioita. Se tasoittaa ihonsävyä ja rakennetta sekä kirkastaa ihoa.
 • Neuromodulaattorivalmiste (”BOTOX”) kutistaa ihohuokosia ja rauhoittaa talintuotantoa. BOTOX vähentää myös ihon punoitusta ja ruusufinniä heikentämällä yliaktiivisten kapillaarien toimintaa.

Miten Aquagold-mikrobotox eroaa tavallisesta botuliinihoidosta?

Perinteisessä esteettisessä Botox-hoidossa pyritään pehmentämään juonteita rajoittamalla lihasten liikettä. Aquagold Fine Touch -mikrobotoxissa botuliini on vain yksi osa useista yhteen sekoitettavista tehoaineista. Hoidossa käytettävä botuliini ei vaikuta lihasten neuromuskulaariseen toimintaan eikä näin ollen rajoita kasvojen liikkumista.

Aquagold Fine Touch -hoidossa botuliinin vaikutus kohdistuu ennen kaikkea ihon laatuun: kun hoito tehdään pinnallisesti, botuliini pienentää ihohuokosia, vähentää pinnallisia juonteita, tasoittaa ihon punaisuutta sekä vähentää hikoilua sekä ihon öljyisyyttä.

Yksilöllistä ihonhoitoa juuri sinulle

Yksilöllisesti valittavien tehoaineiden ansiosta hoito sopii erinomaisesti sinulle, jos toivot luonnollista, pehmeää ja nuorekasta ulkonäköä, mutta et kaipaa suurta ulkonäkömuutosta.

Aquagold:

 • voidaan tehdä kaikille ihotyypeille, väreille ja etnisille ryhmille.
 • voidaan tehdä ympäri vuoden, kaikkina vuodenaikoina.
 • on ihanteellinen niille, jotka haluavat virkistää ulkonäköään ja säilyttää samalla luonnollisuutensa.
 • on ihonhoitoa, joka ei vaikuta kasvojen liikkeisiin.
 • on ihanteellinen niille, jotka ovat pelkäävät neuloja mutta haluavat silti parantaa ihoaan.
 • on ihanteellinen niille, joilla ei ole aikaa pitkään toipumisaikaan.
 • on ihanteellinen niille, jotka haluavat näyttää parhaalta tiettynä ajankohtana esimerkiksi ennen häitä tai muuta tärkeää tilaisuutta (red carpet -hoito).
 • on ihanteellinen niille, jotka haluavat pienentää ihohuokosia mm. nenässä.
 • on ihanteellinen niille, jotka haluavat vähentää lievän ruusufinnin aiheuttamaa punoitusta.
 • on ihanteellinen niille, jotka haluavat vähentää kasvojen öljyisyyttä ja liiallista hikoilua.
 • täydentää erinomaisesti säännöllistä botuliinihoitoa ja hoitaa myös niitä alueita, joille perinteistä botuliinihoitoa ei tehdä.

Onko hoidolle vasta-aiheita?

Hoito ei sovi sinulle, jos

 • käytät isotretinoiinivalmistetta (esim. Roaccutan) tai jos valmisteen käytöstä on kulunut vähemmän kuin kuusi kuukautta
 • olet raskaana tai imetät
 • sinulla on aktiivinen herpes
 • ihollasi on haavoja tai ihotulehdus
 • olet allerginen kullalle

Mitä Bronze, Silver, Gold ja Platinum ovat?

 • Aquagold Bronze: tehoaineseos koostetaan hyaluronihaposta ja ihotyypille sopivasta vitamiiniyhdistelmästä
 • Aquagold Silver: tehoaineseos sisältää vitamiineja, hyaluronihappoa ja botuliinia (Botox)
 • Aquagold Gold: tehoaineseos sisältää vitamiineja ja täyteainetta (hyaluronihappo)
 • Aquagold Platinum: tehoaineseos sisältää vitamiineja, täyteainetta ja botuliinia

Aquagold Silver ja Aquagold Platinum ovat ns. mikrobotox-hoitoja.

Hoidon kulku

Ennen hoitoa tehtävän konsultaation yhteydessä kanssasi keskustellaan terveydentilastasi, hoidon käyttökohteesta, vasta-aiheista, mahdollisista reaktioista ja riskeistä sekä jälkihoito-ohjeista. Samalla arvioidaan myös ihosi kunto, ihonhoidon haasteet, tarpeet ja tavoitteet.

Hoidon alkaessa Aquagold Fine Touch -ammattilaisesi sekoittaa yksilöllisesti valitut tehoaineet mikrokanavalaitteessa.

Ihosi puhdistetaan ja tarvittaessa puudutetaan. Hoito tehdään painelemalla Aquagold Fine Touch -laitetta kevyesti hoidettavalla alueella.

Itse hoito kestää vain noin 15 minuuttia.

Miten valmistaudun Aquagold-hoitoon?

 • Hoitoaluetta ei saa käsitellä kemiallisella kuorinnalla kaksi viikkoa ennen hoitoa.
 • Ihon vahaamista ja kemiallisia karvanpoistoaineita tulee välttää viikko ennen hoitoa.
 • Ihokarvojen ajelu on sallittu ennen hoitoa ja 48–72 tuntia hoidon jälkeen, kunhan ihoa ei ärsytä.
 • Vältä hankaavia kuorintatuotteita kolme päivää ennen hoitoa.

Hoidettavan alueen tulee olla puhdas. Iho puhdistetaan ennen hoitoa. Ilmoita Aquagold  Fine Touch -ammattilaisellesi kaikista tatuoinneista, myös kosmeettisista tatuoinneista. Tatuoidun alueen käsittelyä on vältettävä. 

Sattuuko hoito?

Hoito on lähes kivuton, joten puudutusta ei tavallisesti tarvita. Jos olet kipuherkkä, hoidettava alue voidaan kuitenkin puuduttaa pintapuudutteella ennen hoitoa. Näin voidaan varmistaa hoidon miellyttävyys herkimmilläkin alueilla, kuten alaluomilla, nenässä ja huulten ympärillä.

Mitä hoidon jälkeen tapahtuu?

Heti hoidon jälkeen iholla saattaa esiintyä lievää punoitusta, mutta tavallisesti toipumisaikaa ei ole. Toisin kuin perinteisessä mikroneulauksessa, Aquagold Fine Touch -hoito ei aiheuta verenvuotoa, mustelmia tai turvotusta hoitoalueella. Sen sijaan jotkut huomaavat hoidon kirkastavan ja heleyttävän vaikutuksen välittömästi hoidon jälkeen.

 • Voit pestä hoidetun alueen 6–8 tuntia hoidon jälkeen.
 • Meikin käyttöä, uimista tai saunomista ei suositella saman päivän aikana.

Milloin näen hoidon tuloksen ja kuinka usein hoito tulisi uusia?

Hoidon tulokset ovat nähtävissä 3–7 päivän kuluessa. Hoitotulos kestää tavallisesti 3–4 kuukautta.

Hoito voidaan uusia 1–3 kuukauden välein, mutta jo kaksi hoitokertaa vuodessa parantaa ihon ulkonäköä ja laatua huomattavasti.

Lue lisää aiheesta

ihonhoito miehet

Miesten ihonhoito

Medikaalinen ihonhoito tarjoaa tehoa ja tuloksia. Nordic Med Spa tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja myös miehille.
Botox mikrobotox babybotox

Mikrobotox

Mikrobotox – siitä puhuvat kaikki. Mistä on kysymys? Blogin asiantuntijoina toimivat lääkäri Elena Suominen sekä suu- ja leukakirurgian evahl Ville Männistö.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon

Varaa aika maksuttomaan
konsultaatioon.

Myös kuvakonsultaatio on veloitukseton.

Kysy ammattilaiselta

Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
© Copyright - Nordic Med Spa