ZO-kotihoito-ohjelman suunnittelu

Ihonhoito ihotyypeittäin

Löydä omalle ihotyypillesi sopivat ihonhoitorutiinit, niin saat ihosi voimaan hyvin ja näyttämään kauniilta. Lue myös medikaalisista kasvohoidoista.
Restylane Skinboosters huulet

Rypyt ja juonteet

Rypyt ja juonteet ovat merkkejä eletystä elämästä. Joskus ne aiheuttavat kuitenkin päänvaivaa. Ratkaisuja ryppyongelmiin on olemassa.
hamsteripussit ja leukalinjan muotoilu

Hamsteripussit kasvoissa

Ihon veltostuminen vanhentaa ilmettä enemmän kuin yksittäiset rypyt. Ihon kiinteytys on kuitenkin mahdollista.
tummat silmänaluset

Silmäpussit ja muut silmänympärysihon ongelmat

Silmäpussit, raskaat yläluomet, tummat silmänaluset, rypyt – näitä voidaan hoitaa. Lue, mitä voit tehdä kotona ja kuinka ammattilainen voi buustata kotihoitoa.
Huulet, ilmainen konsultaatio Nordic Med Spa

Huulet

Mitä tehdä, jos huulet ovat kuivat? Entäpä jos ongelmana on huulten epäsymmetrisyys, kapeus tai tupakkarypyt? Lue lisää.
herkän ihon hoito

Väsyneet kasvot

Väsynyt ilme ja väsyneet kasvot – nämä vaikuttavat ihmisen koko olemukseen. Hoida väsymyksen merkkejä ennen kuin ne muuttuvat ikämerkeiksi.
hiustenlähtö

Hiustenlähtö

Hiustenlähtö voi olla kiusallinen vaiva niin miehellä kuin naisellakin. Ongelma on hoidettavissa, kun hoitotoimet aloitetaan ajoissa.
couperosa

Couperosa

Couperosa on lähes aina puhtaasti kosmeettinen ongelma. Hoitamattomana couperosasta voi kuitenkin kehittyä ruusufinni eli rosacea.
maksaläiskät pigmenttimuutokset

Maksaläiskät ja muut pigmenttimuutokset

Maksaläiskät ja muut pigmenttimuutokset ovat yleisiä iho-ongelmia, varsinkin naisilla. Suojaa ihosi ja vaalenna syntyneet läiskät näillä ohjeilla.
laajentuneet ihohuokoset

Laajentuneet ihohuokoset

Mistä ihohuokosten laajeneminen johtuu ja kuinka ongelmaa tulisi hoitaa? Lue täsmävinkit, joiden avulla saat ihosi näyttämään hyvältä.
© Copyright - Nordic Med Spa