Nordic Med Spa on medikaaliseen ihonhoitoon ja esteettisiin hoitoihin erikoistunut lääkärikeskus, joka toimii neljällä paikkakunnalla – Helsingissä, Hyvinkäällä, Tampereella ja Turussa. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme toimialan paras asiakaskokemus ja laadukkain kokonaispalvelu.

Esteettisillä hoidoilla voidaan parantaa ihonlaatua, korostaa kasvonpiirteitä tai häivyttää ikääntymiseen liittyviä muutoksia. Valtaosa hoidoissa käyvistä on tavallisia suomalaisia naisia, jotka haluavat maltillista korjausta ja luonnollisen näköistä lopputulosta. Hoidoilla voidaan korjata myös sellaisia esteettisiä tai lieviä toiminnallisia haittoja, joita ei luokitella sairauksiksi.

Viimeksi kuluneiden 10–15 vuoden aikana esteettisten pistoshoitojen kysyntä on kasvanut Suomessa runsaasti, ja viimeisen viiden vuoden aikana alalle on tullut paljon uusia yrityksiä ja toimijoita. Muihin Pohjoismaihin verrattuna Suomi on silti vielä lapsenkengissä, ja toimiala on noin 10 vuotta jäljessä mm. Ruotsiin verrattuna. Hiljalleen esteettiset noninvasiiviset toimenpiteet ovat kuitenkin vakiinnuttaneet asemaansa osana kauneus-, hyvinvointi- ja terveyspalveluita.

Maailmanlaajuisesti pelkästään täyteainehoitojen määrän arvioidaan lähes kaksinkertaistuvan vuoteen 2026 mennessä. Muutosta vauhdittavat väestön ikääntyminen, lisääntynyt tutkimus- ja kehittämistoiminta, väestön lisääntynyt tietoisuus esteettisistä hoidoista sekä ikääntymismuutoksiin vaikuttavien ympäristötekijöiden lisääntyminen. Uusia hoitomuotoja kehitetään jatkuvasti. Globaalin kasvun tärkein yksittäinen syy on toimenpiteiden helppous – toimenpiteet ovat nopeita, suhteellisen turvallisia ja niissä on lyhyt toipumisaika. Samanaikaisesti hoidot ovat tehokkaita ja tulokset yhä pidempikestoisia.

Nordic Med Span tavoitteena on toimia alan edelläkävijänä, lisätä alaan liittyvää tutkimuksiin perustuvaa luotettavaa ja ajantasaista tietoisuutta sekä edistää yhteiskunnallista keskustelua. Luomme uusia ja innovatiivisia palvelukokonaisuuksia sekä tuomme uudenlaisen esteettisen lääketieteen medical spa -toimintakulttuurin Suomeen. Kehitämme toimintaamme ja henkilöstöämme kouluttautumalla jatkuvasti sekä Suomessa että ulkomailla mm. alan arvostetuimmissa kongresseissa (IMCAS Pariisi ja AMWC Monaco).

Yrityksemme visiona on olla laadukkain ja arvostetuin noninvasiivisten esteettisten hoitojen tarjoaja Suomessa.

Haluamme toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi maksuttomaan konsultaatioon keskustelemaan kanssamme muutostoiveistasi!

Nordic Med Span henkilökunta

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon

Valitse aluksi itsellesi sopiva konsultaatiomuoto:

1. Kuvakonsultaatio – lähetä kuvasi ammattilaistemme arvioitavaksi.
2. Klinikkakonsultaatio — keskustele ammattilaisemme kanssa klinikalla.

Seuraa somessa

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa, niin näet uusimmat työnäytteemme.

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

© Copyright - Nordic Med Spa