Nefertiti Lift

Nefertiti Lift on Botox-hoito, jonka avulla voidaan kiinteyttää ja kohottaa  leukalinjaa ja kaulaa. Toimenpide on saanut nimensä Egyptin kuningattarelta, jonka kaunis kaula ja selkeän sirot piirteet ovat jääneet historian kirjoihin.

Hoidon aikana pieni määrä botuliinitoksiinia injektoidaan platysmalihakseen, joka vetää piirteitä alaspäin. Kun kaulan iholihas (platysma) sekä muut alakasvoja alaspäin vetävät lihakset rentoutuvat ja samaan aikaan ylöspäin vetävät lihakset pysyvät aktiivisina, piirteet kohoavat ja kaula tasoittuu.

Nefertiti Lift on 15 minuuttia kestävä toimenpide, jonka tulokset tulevat esille hoitoa seuraavien viikkojen kuluessa. Tulokset ovat hyvin luonnolliset ja maltilliset. Alakasvot ja kaula saavat uutta siroutta ja selkeyttä. Ilme muuttuu levänneen ja pirteän näköiseksi.

Tulokset kestävät hyvinä kolmesta kuukaudesta puoleen vuoteen.

Maksuton konsultaatio

Konsultaatio on veloitukseton, eikä se sido sinua mihinkään. Myös kuvakonsultaatio onnistuu!

Kävin 2.6.2022 hammaslääkäri Ville Männistön vastaanotolla Tampereella. Toimenpiteenä oli botox-hoito. Villen tapa kohdata asiakas on luonnollisen ystävällinen, mutta samalla ammatillinen. Itse toimenpide tapahtui sujuvasti, eikä kipua tuntunut nimeksikään. Suosittelen lämmöllä Ville Männistöä. Kannattaa tulla pidemmänkin matkan päästä luotettaviin hoitoihin.
Aina asiantunteva palvelu.
Moi Karoliina! Kävin lähes viikko sitten ottamassa botoxia (lip flip ja suupielten kohotus) ja pakko kertoa, että olen supertyytyväinen tuloksiin jo nyt!!  Ylähuuli on selvästi kohonnut ja erityisesti kun hymyilen, niin se on todella täyteläinen. Lisäksi pienet juonteet tolla alueella ovat häivyttyneet. Suupielet ovat myös kohonneet upeasti ja alakasvot eivät näytä enää niin raskailta.
Olen jo pitkään halunnut täyteaineen poistoa huulista. Samalla innostuin ekaa kertaa kokeilemaan kulmien kohotusta botoxilla. Kiitos Nordic Med Spa ja Alina Hilden. Voin lämpimästi suositella!
Kiitos sinulle eilen tehdyistä hoidoista. Hyvin meni kaikki. Pari pientä mustelmaa on otsassa, tämä kuitenkin normaalia. Arvostan todella paljon hyvää ammattitaitoa.
Botox-hoito oli tosi positiivinen kokemus. Ja myös asiakaslähtöistä työtä!
Voihan Amanda minkä teit! Kävin 5.10. Tampereen toimipisteessä, ja minulle laitettiin mesolankoja mm. poskipäihin, leukalinjaan, leuan alle muistaakseni noin 30–40 kpl ja muutama juonteita silottava pistos otsaan ja silmäkulmiin. Mustelmia tuli pariin kohtaan ja turvotusta, mutta ne hävisivät viikossa eivätkä muutenkaan aiheuttaneet itselle päänvaivaa, koska tiedän, että tällaisista toimenpiteistä näitä tulee väkisinkin. Olen niin tyytyväinen lopputulokseen ja kasvoistani näkee selkeän "faceliftauksen". Tällaista juuri toivoin! Upea lopputulos! Kiitos Amandalle ammattitaitoisesti tehdyistä toimenpiteistä ja superhyvästä asiakaspalvelusta! : ) Suosittelen kaikille Amandaa ja Nordic Med Spata!
Unohdin ihan laittaa sulle viestiä sen botuliinihoidon jälkeen, mutta oon ollu ihan SUPERtyytyväinen!
Olen ikuisesti kiitollinen itselleni siitä, että uskalsin turvautua esteettisiin pistoshoitoihin.
I was happy to visit Nordic Med Spa! Have perfect results and planning to come back.
Erittäin tyytyväinen botuliinitoksiinihoitoon. Tulos on ällistyttävä, ja turha kulmien kurtistelu hoidettu rennoksi.
Aivan ihanaa ja loistavaa palvelua!
Botox Turku Nefertiti Lift

Blogitekstin asiantuntijana toimii lääkäri Elena Suominen. Hän tekee esteettisiä botuliinihoitoja, Plasma Pen -hoitoja ja keskikasvojen täyteainehoitoja Turun klinikalla

Nefertiti Lift on ns. off label -hoito eli siinä botuliinivalmistetta käytetään harkitusti muuhun kuin valmisteyhteenvedossa mainittuihin käyttötarkoituksiin.

Nefertiti Lift -hoidon

HYÖDYT

Nefertiti Lift -hoidossa botuliinia pistetään platysmalihakseen, joka lähtee leukalinjasta kaulaa pitkin kohti hartioita. Hoidon aikana botuliinilla voidaan tarvittaessa käsitellä myös alakasvojen alaspäin vetäviä lihaksia (esim. alahuulen ja suupielen alasvetäjälihakset).

Hoidon seurauksena

 • alakasvojen ihon juonteet siliävät
 • leuka tasoittuu hieman
 • leukalinjan pussitus vähenee
 • leukalinja selkeytyy
 • kaulan juonteet tasoittuvat

Kenelle Nefertiti Lift sopii?

Nefertiti Lift on esteettinen Botox-hoito, joka tehdään reseptivalmisteella. Hoidosta päättää ja lääkeaineen määrää aina lääkäri tai hammaslääkäri. Sinänsä hoito on erittäin hyvin siedetty ja ammattilaisen tekemänä melkein riskitön.

Nefertiti Lift sopii parhaiten kaulan ja alakasvojen ikämuutosten ehkäisemiseen tai ensimmäisten ikääntymisen merkkien korjaamiseen.

Toimenpide voi sopia sinulle, jos

 • haluat kevyttä liftausta ja selkeyttä leukalinjaasi
 • kaulasi on ryppyinen
 • tahdot lisäryhdistystä keskikasvojen täyteainehoidon jälkeen

Hoitoa ei tehdä, jos

 • olet raskaana tai imetät
 • sinulla on diagnosoitu myastenia tai Lambert-Eatonin myasteeninen oireyhtymä
 • olet sairaana
 • sinulla on vääristynyt kehonkuva

Laajennettu Nefertiti Lift

Jos kaulan ja leukalinjan ikääntymismuutokset ovat jo selkeitä, parhaat tulokset saadaan yhdistämällä toimenpiteeseen muita hoitoja.

Laajennettuna toimenpide saattaa sisältää esimerkiksi seuraavia hoitoja:

 • Nefertiti Lift & keskikasvojen ryhdistys
 • Nefertiti Lift & mesolangat tai väkälangat
 • Nefertiti Lift & väkälangat & kaulan syväkosteutushoito

”Karkeasti ottaen Nefertiti Lift sellaisenaan on erinomainen hoito 30–40-vuotiaille. Yli 40-vuotiaat hyötyvät laajennetusta Nefertiti Liftistä, jolloin hoitoon yhdistetään esimerkiksi poskipäiden täyttö.” (Elena Suominen)

Nefertiti Lift

Miksi se toimii?

Nefertiti Liftin teho perustuu botuliinin toimintamekanismeihin. Hoidossa botuliinia (esim. Botox, Vistabel, Bocouture) pistetään huolellisesti ja tarkasti kahdelle alueelle:

 • leukalinjaa pitkin molemmin puolin
 • kaulan alueen iholihakseen

Hoidon ideana on rentouttaa leukalinjaa ja kaulaa alaspäin vetävä platysmalihas ja jättää ylöspäin vetävät lihakset käsittelemättä. Tällöin pussitus ja muut lihasaktiivisuudesta johtuvat ikämuutokset vähenevät muutamaksi kuukaudeksi.

”Platysmalihas ulottuu leukalinjasta aina rintalihaksen yläosaan saakka. Kun Botox-hoito kohdistetaan tähän lihakseen, sekä kaula että alakasvot saavat uutta napakkuutta.”
(Lääkäri Elena Suominen

Hoidon kulku ja jälkihoito

Nefertiti Lift -hoidon kulku:

 • esitietolomakkeen täyttäminen
 • konsultaatiokeskustelu, jonka aikana kartoitetaan, onko hoito asiakkaalle sopiva
 • noin 15 minuutin mittainen hoito, jonka aikana leukalinjan ja kaulan alueelle pistetään ohuella neulalla erittäin pieniä määriä botuliinitoksiinia
 • jälkihoito-ohjeet

Hoito ei vaadi palautumis- tai toipumisaikaa. Joskus hoitoalueelle voi ilmaantua kuitenkin mustelmia. Pistoskohdissa voi näkyä myös punoitusta. Näitä sivuoireita kannattaa ehkäistä ja hoitaa Arnizen-geelivoiteella.

Tutkittua tehoa

2000-luvulla botuliinitoksiinihoidon tuloksia on tutkittu runsaasti. Tutkimustulokset näyttävät varsin hyviltä.

 • Vuonna 2007 tehdyn tutkimuksen mukaan Nefertiti Lift on tehokas toimenpide, jonka avulla kaulan ja leukalinjan ikämuutoksia voidaan ehkäistä ja korjata. ”Nefertiti Lift sopii erinomaisesti asiakkaille, joilla on ikääntymismuutoksia mutta jotka tahtovat siirtää kauneuskirurgiaa vielä vuosilla eteenpäin”, artikkelissa todetaan.
 • Vuonna 2018 julkaistu artikkeli kokoaa yhteen mm. Nefertiti Liftiä koskevia tutkimustuloksia ja kirjallisuutta. Artikkelin mukaan 88,4 prosenttia hoidossa käyneistä koki kaulan vaakajuonteiden tasoittuneen merkittävästi hoidon myötä.

Usein kysyttyä

Botox-hoito

Botox on hermomyrkky. Voiko hoito olla oikeasti muka turvallinen?

Botuliinitoksiinia on käytetty vuosikymmenien ajan lääketieteessä ja esteettisissä hoidoissa. Oikein annosteltuna botuliini on erinomainen ja  turvallinen lääke.

Sairauksien hoidossa käytettävät määrät ovat äärettömän pieniä ja kosmeettisissa korjauksissa vielä pienempiä.

Esteettinen botuliinihoito – esimerkiksi Neferiti Lift – tehdään reseptilääkkeellä. Reseptin kirjoittaa aina lääkäri tai hammaslääkäri. Hoidon tekee aina lääkäri, hammaslääkäri tai heidän välittömässä valvonnassaan toimiva, koulutettu sairaanhoitaja.

Lue hoidon sivuvaikutuksista ja riskeistä.

Sattuuko pistäminen?

Botox-hoito tuntuu enemmänkin nipistyksenä kuin kipuna. Hoidettava alue voidaan kuitenkin puuduttaa tehokkaalla puudutusvoiteella, jos asiakas tahtoo.

Milloin näen tulokset?

Botoxin tulokset tulevat esiin hiljalleen hoitoa seuraavien viikkojen aikana.

”3–5 päivän jälkeen tulos alkaa näkyä, mutta lopullinen tulos on valmis 2–4 viikon päästä”, kertoo lääkäri Elena Suominen.

Kuinka pitkään tulokset säilyvät hyvinä?

Botoxin teho katoaa pikku hiljaa. Nefertiti Liftin tulokset säilyvät hyvinä kolmesta kuuteen kuukauteen. Jos hoitotulos miellyttää ja siitä tahtoo pitää kiinni, hoito uusitaan 2–3 kertaa vuodessa.

KASVOJUMPPA

Kasvojumpan tehoa ei ole tieteellisesti todistettu, mutta osa ihmisistä kokee hyötyneensä jumppaamisesta. Kaulan ja leukalinjan platysmalihasta voit treenata kahdella täsmäliikkeellä.

Tee molemmat liikkeet kolme kertaa, pidä 15 sekunnin ajan.
Ei saa sattua!

LIIKE 1:
Paina takaraivoa käsiä vasten.
Vastusta käsillä pään liikettä.

LIIKE 2:

Vedä solisluiden tasolla olevilla kämmenillä ihoa alas…

LIIKE 2 jatkuu:

…työnnä leukaa ylös ja kallista päätä hieman taaksepäin.

Kiinnostuitko?

Saatavuus, hinnat, maksaminen

Esteettisiä ja lääketieteellisiä BOTOX-hoitoja tehdään Helsingissä, Hyvinkäällä, Tampereella ja Turussa

 • Botox-hoitojen hinnat vaihtelevat 129 euron ja 499 euron välillä.
 • Nefertiti Lift maksaa tällä hetkellä 499 euroa.
 • Hinta-arvion saat maksuttoman konsultaation aikana. Konsultaatio ei sido sinua mihinkään.

MAKSUTAVAT:

 • maksukortti
 • Nordic Med Spa Terveystili –lasku
 • Nordic Med Spa Terveystili –osamaksu
  • Laskutus- ja osamaksusopimukset tehdään jo ennen vastaanottokäyntiä täällä.

Botox-hoito

Kaikki blogitekstit Botox-hoidoista

Botox mikrobotox babybotox
Botox Turku Nefertiti Lift
Botox Lip Flip
bruksismi hampaiden narskuttelu botox
Botox-hoito, rypyt pois, Botox Helsinki Botox Tampere Botox Turku
Migreenin hoito Botox
brotox ikääntymismuutokset
botox tampere botox helsinki botox turku

Maksuton kuvakonsultaatio

Kuvat voit lähettää myös sähköpostitse

(konsultaatio@nordicmedspa.fi).

Konsultaatio on maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

  Tämän lomakkeen kautta ei voi perua vastaanottoaikoja.

  Yhteystiedot


  Viesti

  Liitetiedostot

  Laita viestin liitteeksi valokuvia niistä kehonosista, jotka sinua mietityttävät. Huom! Ladattava valokuva voi olla maksimissaan 5 megan kokoinen. Tätä suuremmat kuvat voi lähettää sähköpostitse.  © Copyright - Nordic Med Spa