Mikrobotox

Laajentuneita ihohuokosia voi tuskailla niin äiti kuin tytärkin. Nuorella ihmisellä ihohuokosten laajeneminen kertoo useimmiten ihon rasvaisuudesta, keski-ikäisellä puolestaan ihon veltostumisesta.

Laajentuneita ihohuokosia hoidetaan eniten kosmetiikkatuotteilla. Hyvät tuotteet auttavat häivyttämään ongelmaa, vaikkei niillä huokosten kokoon voidakaan vaikuttaa.

Entä jos laajentuneiden ihohuokosten häivyttäminen ei riitä vaan tavoitteena on saada huokoset oikasti supistumaan ja iho tasoittumaan? Silloin apuun tulee mikrobotox eli babybotox.

Maksuton konsultaatio

Konsultaatio on veloitukseton, eikä se sido sinua mihinkään. Myös kuvakonsultaatio onnistuu!

Ystävällinen ja asiantunteva palvelu, tulen toistekin.
Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Sain vastaukset kaikkiin kysymyksiini. Viihtyisät tilat.
Ystävällinen ja asiantunteva kohtaaminen, tulen mielelläni keskusteltuun sarjahoitoon!
Sain hyvät ohjeet ja neuvot, millä jatkaa seuraavaan tapamiseen asti. Hyvää ja asiantuntevaa palvelua. :)
Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Kiitos!
Ystävällinen palvelu, tulen mielelläni uudestaan!
Aina asiantunteva palvelu.
Ystävällistä palvelua aina!
Sain juuri sellaisen lopputuloksen, mitä olin ajatellutkin. Kiitos!
Luotettavaa ihonhoidon tuntemusta ja osaamista. Asiakkaan huolia ja toiveita kuullaan. Ei "liukuhihnatyötä " niin kuin jossain muualla on saanut. Suosittelen.
Ihana ammattitaitoinen palvelu. Minun neulapelko otettiin hienosti huomioon ja ensimmäistä kertaa selvisin ilman paniikkia operaatiosta jossa käytetään neulaa. Minulle kerrottiin hoidosta sekä hoidon kulusta kaikki mahdollinen. Toiveeni hoidon suhteen otettiin huomioon, ja kerrottiin realistisesti hoidon vaikutuksista sekä suositeltiin myös muita hoitoja jotka tukevat tavoitettani.
Kiitos! Ammattitaitoista hoitoa. Mukava asioida.
Oikein lämminhenkistä, ammattimaista ja hyvää asiakaspalvelua.
En voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen.
Koko henkilökunta todella ystävällistä. Toimenpiteessä huomioitiin asiakasta hyvin vaikka olikin koulutustilaisuus. Ihanan iloisia ihmisiä vain näkyi joka puolella. Jatkakaa samalla innolla! Ehdottomasti vain suosittelen!
Konsultaatio ja sitä seurannut toimenpide sujuivat joustavasti toiveideni ja aikatauluni mukaan. Sain runsaasti tietoa ja toimenpiteestä ja toipumisesta, ja kokonaisuutena asiakaskokemus oli sujuva ja miellyttävä. Kiitos!
Ystävällinen palvelu!
Palvelu oli ystävällistä.
Olen erittäin tyytyväinen saamaani hoitoon, joka oli sujuvaa ja ammattitaitoista. Tulen mielelläni uudestaan kun tarve vaatii!
Miellyttävä kokemus kokonaisuudessaan. Minua palveli asiantunteva ja mukava lääkäri, joka antoi koko ajan tietoa toimenpiteestä ja jälkihoidosta. Asiani otettiin kokonaisvaltaisesti huomioon ja minulle jäi tunne että voin ottaa koska vain yhteyttä ja asioita ei jätetä kesken. Kiitos!
Miellyttävä kokemus kokonaisuudessaan. Klinikalle mennessä olo oli erittäin tervetullut. Lääkäri erittäin asiantunteva, ja tapaaminen oli kaikin puolin kiireetön ja positiivinen ja mukava. Asiakaspalvelusta ja asiakkaan kohtaamisesta suuri kiitos!
Kiitos jälleen. Kerta toisensa jälkeen loistavaa ja ammattitaitoista palvelua.
Varmasti nähdään vielä uudestaan! Kiitos!
Ystävällinen, ammattimainen toiminta niin kuin aina :) Täällä on ilo käydä ja lähden aina hymyillen.
Todella siistit tilat, mukava henkilökunta ja laadukas palvelu. Suosittelen. Hinnat myös kohdillaan.
Hyvän lopputuloksen lisäksi asiakaspalvelu oli ystävällistä ja kiireetöntä. Sain hoidon aikana sopivasti tietoa tuotteista sekä hoidon kulusta. <3
Erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu. Hoidon lopputulokseen olen 100% tyytyväinen.
I was happy to visit Nordic Med Spa! Have perfect results and planning to come back.
Kiitos hyvästä palvelusta!
Kiitos huolellisesta työstä!
On todella luottavainen mieli klinikkaan, kiitos!
Erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua! Olen erittäin tyytyväinen tulokseen! Kannatti Vantaalta asti ajella. Tulen varmasti uudelleen! Kiitos
Suosittelen ehdottomasti! Superammattitaitoista ja rauhallista työskentelyä! Oon tosi tyytyväiväinen!
Palvelu sekä työnlaatu huipputasoa. Tilat erittäin siistit ja henkilökunta ihastuttavaa!
Aivan ihanaa ja loistavaa palvelua!
Mahtavaa henkilökuntaa!
Olen ollut siis todella tyytyväinen teidän palveluihin ja asiakasystävällisyyteen.
Kyllä tuo Juvéderm on hintansa väärti! Vaikka huulista tuli nyt reilusti isommat, niin silti näyttävät minusta luonnollisilta.
Niin tyytyväinen!

Ammattitaitoinen paikka. Ystävällinen palvelu ja täydellinen lopputulos.

Arvostin jo etukäteen sitä, että henkilökunta on koulutettua. Sen takia paikan valitsin.
Asiakkaana olen kokenut oloni alusta loppuun asti turvalliseksi ja huomioiduksi. Kiitos vielä eilisestä!
Täytyy sanoa, että missään muualla en ole saanut näin loistavaa asiakaspalvelua.
Hei, ihan tosi upeeta työtä teit mun nassulle. Tuli semmoinen olo, että on luotettavissa käsissä, eikä sattunut yhtään. Nassu näyttää hyvältä! (Vaikka nyt itse sanonkin...)
Siistit tilat, rento, asian osaava meininki. Varmasti haen kaiken tarvittavan täältä.

Blogitekstin asiantuntijoina toimivat lääkäri Elena Suominen ja suu- ja leukakirurgiksi erikoistuva hammaslääkäri Ville Männistö. Elena tekee Botox-hoitoja Turussa. Ville tekee botuliinihoitoja Tampereella ja Helsingissä, muutaman kerran vuodessa myös Hyvinkäällä.

Mikrobotox on uudehko botuliinikäsittely, jossa tätä tuttua lääkeainetta ei viedäkään perinteisesti lihakseen vaan dermikseen eli verinahkaan. Toimenpide voidaan tehdä neulalla ja ruiskulla, jolloin hoito muistuttaa mesoterapiaa. Toisen toimivan vaihtoehdon tarjoaa Aquagold-tekniikka.
(Lääkäri Elena Suominen)

mikrobotox lääkäri Elena Suominen
Ville Männistö Nordic Med Spa

Mikrobotox

Mikrobotox eli babybotox on toimenpide, joka kohdistetaan ihoon. Hoito ei vaikuta lihasten toimintaan, kuten klassinen Botox-hoito tekee.

Eroja on myös käytettävässä liuoksessa: käytettävä botuliini on normaalia laimeampaa, ja liuoksessa voi olla botuliinitoksiinin lisäksi myös muita tehoaineita.

Kolmas ero on hoidon teknisessä toteuttamisessa. Perinteisessä Botox-hoidossa liuos viedään lihakseen parin, kolmen pistoksen avulla. Mikrobotoxissa liuos viedään ihoon kymmenien mikropistosten avulla.

”Kyse on eräänlaisesta kertaluontoisesta mesoterapiahoidosta, jossa aktiiviaineena on hyvin laimea botuliinitoksiiniliuos.”
(Elena Suominen)

Koska mikrobotox-hoito ei vaikuta lihasten toimintaan, hoidon tulokset ovat erilaiset kuin perinteisen Botox-hoidon tulokset. Tulos on hyvin luonnollinen. Iho on aikaisempaa tasaisempi, mutta kaikkinainen ilmeily onnistuu edelleen.

Hoidon tuloksia

Mikrobotox eli babybotox

Kun botuliinia viedään ihon ylimpiin kerroksiin, muutoksetkin tapahtuvat ihossa. Hoito sopii monelle ihotyypille, etenkin rasvaiselle iholle.

Tulokset:

 • ihohuokoset supistuvat
 • ihotalin (seebumin) eritys hidastuu
 • hikoilu vähenee
 • ihon pinnalliset rypyt ja muut ihon pienet epätasaisuudet tasoittuvat
 • ihon pinta heleytyy ja siliää

Botuliinihoidon tulokset tulevat esiin aina viiveellä, niin myös mikrobotox-hoidon yhteydessä. Toimenpiteen tulokset alkavat näkyä ihon kunnossa ja ulkonäössä muutaman vuorokauden kuluttua hoidosta. Luotettava arvio hoidon onnistumisesta voidaan tehdä kahden viikon päästä.

Mikrobotox

Miksi se toimii?

Mikrobotox-hoidon teho perustuu botuliinin toimintamekanismeihin. Laimea botuliiniliuos viedään dermikseen, jossa se vaikuttaa ennen kaikkea tali- ja hikirauhasten sekä karvannostajalihasten aktiivisuuteen. Tali- ja hikirauhasten laiskistuessa ihohuokoset supistuvat, liiallinen rasvaneritys pysähtyy ja hikeäkin syntyy aiempaa vähemmän. Veltostunut iho napakoituu ja supistuu ja näyttää muutaman kuukauden ajan aiempaa tasaisemmalta.

”Tämä hoito toimii mielestäni vähän samalla tavalla kuin hyvä Instagram-filtteri. Tulos on luonnollinen, ihan kuin olisin löytänyt juuri minulle sopivan meikkivoiteen tai puuterin”, totesi eräs mikrobotoxia testannut keski-ikäinen asiakas.

Kaksi tehokasta tekniikkaa

Neula-ruiskutekniikka

mikrobotox neula ruisku

Miten AQUAGOLD liittyy asiaan?

Mikrobotox-hoito (mesobotox, babybotox) muistuttaa tekniikaltaan mesoterapia- tai mikroneulaushoitoa: ihoon imeytetään kymmenien tai jopa satojen pienien kanavien kautta täsmällinen määrä haluttuja aktiiviaineita.

Hoitoja tehdään monella eri välineellä. Osa ammattilaisista suosii ruiskua ja neulaa, osa mesoterapiakynää. Nordic Med Spalla mikrobotox voidaan tehdä myös patentoidulla, FDA-hyväksytyllä AQUAGOLD-laitteella. Tällöin laimeaan botox-liuokseen lisätään myös muita aktiiviaineita.

Sopiiko hoito minulle?

Mikrobotox-hoito saattaa sopia sinulle, jos

 • tahdot muutamaksi kuukaudeksi eroon laajentuneista ihohuokosista ja muista ihon pinnan epätasaisuuksista
 • rasvainen ihotyyppi, finnit ja ihon epäpuhtaudet aiheuttavat sinulle päänvaivaa
 • kärsit ihon punoituksesta tai alkavasta ruusufinnistä
 • kärsit kasvojen hikoilusta

Jos taas tavoitteenasi on päästä eroon keskisyvistä uurteista tai muista selvistä ikääntymisen merkeistä, voi perinteisestä botuliinihoidosta olla sinulle enemmän hyötyä kuin mikrobotoxista.

Asiaa harkitsevan on hyvä muistaa, ettei hoitoa tarvitse valita tai päättää kotona, ennen vastaanotolle saapumista.

Tiivistelmä

Nopea toimenpide. Hoito kestää 30–60 minuuttia.

Yksi hoitokerta riittää. Toimenpide muistuttaa mesoterapiaa. Toisin kuin muut mesoterapiahoidot, mikrobotox tehdään kertahoitona.

Pitkäkestoinen tulos.  Mikrobotoxin tulos kestää hyvänä 3–6 kuukautta.

Aquagold-tekniikka: ei kipua eikä toipumisaikaa. Kun mikrobotox-hoito tehdään AQUAGOLD-tekniikalla, hoito on kivuton eikä toipumiseen tarvitse varata aikaa. Pieni punoitus laskee nopeasti, ja mustelmat ovat hyvin harvinaisia.

Jos mikrobotox-hoito toteutetaan ruiskulla ja neulalla, kannattaa varautua nipistelyyn ja pieneen kipuun, joskus mustelmiinkin.

Kiinnostuitko?

Saatavuus, hinnat, maksaminen

Esteettisiä ja lääketieteellisiä Botox-hoitoja tehdään päivittäin Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Muutaman kerran vuodessa Botox-päiviä järjestetään myös Hyvinkään klinikalla.

Hoito tehdään reseptivalmisteella, jonka käytöstä vastaa aina lääkäri tai hammaslääkäri. Botox-koulutuksen suorittanut sairaanhoitaja voi tehdä mikrobotox-hoidon terveydenhuollon toimintayksikössä lääkärin tai hammaslääkärin valvonnassa.

 • Mikrobotox neula-ruiskutekniikalla:
  •  alk. 229 euroa
 • Mikrobotox AQUAGOLD-tekniikalla:
  • hinta tulossa
 • Hinta-arvion saat maksuttoman konsultaation aikana. Konsultaatio ei sido sinua mihinkään.

MAKSUTAVAT:

 • maksukortti
 • Nordic Med Spa Terveystili –lasku
 • Nordic Med Spa Terveystili –osamaksu
  • Laskutus- ja osamaksusopimukset tehdään jo ennen vastaanottokäyntiä täällä.

Botox-hoito

Kaikki blogitekstit Botox-hoidoista

Botox mikrobotox babybotox
Botox Turku Nefertiti Lift
Botox Lip Flip
bruksismi hampaiden narskuttelu botox
Botox-hoito, rypyt pois, Botox Helsinki Botox Tampere Botox Turku
Migreenin hoito Botox
brotox ikääntymismuutokset
botox tampere botox helsinki botox turku

Maksuton kuvakonsultaatio

Kuvat voit lähettää myös sähköpostitse

(konsultaatio@nordicmedspa.fi).

Konsultaatio on maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

  Tämän lomakkeen kautta ei voi perua vastaanottoaikoja.

  Yhteystiedot


  Viesti

  Liitetiedostot

  Laita viestin liitteeksi valokuvia niistä kehonosista, jotka sinua mietityttävät. Huom! Ladattava valokuva voi olla maksimissaan 5 megan kokoinen. Tätä suuremmat kuvat voi lähettää sähköpostitse.  © Copyright - Nordic Med Spa