Mesolankahoito

Ikääntyvä iho ohenee, sen kimmoisuus heikkenee ja se menettää kosteutensa luonnollisen hyaluronihapon määrän vähentyessä. Myös ihonalaisen rasvan määrä vähenee ja iho veltostuu. Veltostuminen näkyy erityisesti poskissa, suupielissä, silmäluomissa ja leuan alla. Näiden ikääntymismuutosten myötä kasvojen painopiste muuttuu neliömäiseksi. Kasvojen mesolankahoidolla voidaan häivyttää ikääntymisestä johtuvia muutoksia ja palauttaa kasvoille luonnollinen ja nuorekas ovaali muoto.

Mesolangat ovat sulavia, ihon alle asetettavia lankoja, joiden avulla ihoa voidaan elvyttää ja kiinteyttää. Mesolankahoito on tehokas ja turvallinen esteettinen hoito, jonka avulla voidaan kohottaa piirteitä ja palauttaa kasvoille nuorekasta kiinteyttä ja napakkuutta. Vartalon mesolankahoidoilla voidaan kiinteyttää veltostunutta ihoa.

Hoidossa käytettävät langat valmistetaan polydioksanonista, jota on käytetty pitkään lääketieteessä haavojen ompelussa (ns. sulavat tikit). Hoidoilla voidaan tehokkaasti ennaltaehkäistä ikääntymismuutoksia sekä häivyttää jo syntyneitä ikääntymismuutoksia, mm. kohottaa laskeutuneita piirteitä.

Tavallista mesolankahoitoa tehokkaampi vaihtoehto on lankakohotus väkälangoilla.

Cog-langat

Cog-langat eli väkälangat ovat eräänlaisia kiristyslankoja, joissa on pieniä väkäsiä. Näillä langoilla voidaan kohottaa veltostuneita piirteitä melko näkyvästi. Langoissa olevat väkäset kiinnittyvät kudokseen. Kun langat kiristetään, kudokset nousevat yhdessä lankojen kanssa.

Väkälankakohotuksessa yhdellä alueella käytetään 4–12 lankaa. Neljän langan hoidolla saadaan aikaan kevyttä kohotusta ja useimmiten vaativampaan kohotukseen käytetään 8-12 lankaa.

Vastaanotolla

Ennen hoitoa tehtävän konsultaation yhteydessä kanssasi keskustellaan terveydentilastasi, hoidon käyttökohteesta, vasta-aiheista, mahdollisista reaktioista ja riskeistä sekä jälkihoito-ohjeista.

Iho puudutetaan pintapuudutteella ja puhdistetaan huolellisesti. Mesolangat ja väkälangat viedään ihoon käytettävästä lankatyypistä riippuen joko neulan tai kanyylin avulla. Käytämme hoidoissa useita eri lankatyyppejä ja käytettävien lankojen valintaan vaikuttaa lähtötilanne sekä haluttu lopputulos. Hoidon tulokset ja kesto riippuvat käytettyjen lankojen vahvuudesta ja määrästä.

Hinnat

Mesolankahoito

199–349 euroa
Esteettisen sairaanhoitajan mesolankahoito, joka elvyttää, kirkastaa ja kiinteyttää ihoa

Silmänympärysiho

229–349 euroa
Ohutta silmänympärysihoa kiinteyttävä ja tasottava mesolankahoito, jossa esteettinen sairaanhoitaja käyttää mono eye -lankoja

Väkälankahoito

319–799 euroa
Veltostuneita kasvonpiirteitä kohottava hoito, jossa käytetään cog-lankoja

Katso kaikki hinnat palvelusivulta.

Saatavuus

Meso- ja väkälankahoitoja tehdään kaikilla Nordic Med Spa -klinikoilla:

 • Helsinki
 • Hyvinkää
 • Tampere
 • Turku

Klinikalla voit maksaa käteisellä, maksukortilla, Terveystili-laskulla tai Terveystili-osamaksulla.
Verkkokaupassa voit maksaa kortilla, verkkopankkiyhteydellä, laskulla tai osamaksulla.

Miksi Nordic Med Spa

 • Suomen parhaat mesolankahoitajat

  Nordic Med Spassa mesolankahoitoja tekevät Suomen kokeneimmat ja koulutetuimmat esteettiset sairaanhoitajat. He suhtautuvat alaansa intohimoisesti ja opiskelevat jatkuvasti uutta.

  Asiakkaan kiireetön kohtaaminen ja potilasturvallisuus ovat meille kunnia-asioita. Meillä injektiohoitoja tekevät vain terveydenhuollon ammattilaiset.

 • Bijou-mesolangat

  Bijou-mesolangoilla on CE-hyväksyntä, ja ne on rekisteröity EU-alueella terveydenhuollon laitteiksi ja tarvikkeiksi.

 • Lopputuloksen luonnollisuus

  Nordic Med Spa on erikoistunut maltillisiin ja luonnollisiin lopputuloksiin.

Maksuton kuvakonsultaatio

Kuvat voit lähettää myös sähköpostitse

(konsultaatio@nordicmedspa.fi).

Konsultaatio on maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

  Yhteystiedot


  Viesti

  Liitetiedostot

  Laita viestin liitteeksi kuvia niistä kehonosista, jotka sinua mietityttävät.