Kasvoni ovat todella hyvät ja parantuneet. Kiitos tosi paljon hyvästä työstä!
Voihan Amanda minkä teit! Kävin 5.10. Tampereen toimipisteessä, ja minulle laitettiin mesolankoja mm. poskipäihin, leukalinjaan, leuan alle muistaakseni noin 30–40 kpl ja muutama juonteita silottava pistos otsaan ja silmäkulmiin. Mustelmia tuli pariin kohtaan ja turvotusta, mutta ne hävisivät viikossa eivätkä muutenkaan aiheuttaneet itselle päänvaivaa, koska tiedän, että tällaisista toimenpiteistä näitä tulee väkisinkin. Olen niin tyytyväinen lopputulokseen ja kasvoistani näkee selkeän "faceliftauksen". Tällaista juuri toivoin! Upea lopputulos! Kiitos Amandalle ammattitaitoisesti tehdyistä toimenpiteistä ja superhyvästä asiakaspalvelusta! : ) Suosittelen kaikille Amandaa ja Nordic Med Spata!
Moi Saara! Ja kiitos vielä eilisestä. Oon tosi tyytyväinen väkälankojen tulokseen joka näkyy jo nyt! Ei ole ollut mitään kipua tai turvotusta ja itse toimenpide oli melkeinpä täysin kivuton.
Eilen Saara laittoi väkälangat alakasvoihin ja voi hitsi kyllä olen tyytyväinen! Hoitotoimenpide ei ollut kivulias, tuntemuksia tietenkin oli, mutta ei sattunut. Heti toimenpiteen jälkeen nähtävissä selkeä muutos ja leukalinja selkeämpi ja poskipäihin tuli ryhtiä. Juuri sitä mitä toivoin ja halusin! Tänään aamulla ei juurikaan turvotusta, mustelmia ei ollenkaan. Kiitos vielä Nordic Med Spa ja erittäin ammattitaitoiselle Saaralle! Suosittelen!
Hei kiitos vielä! Kaikki mennyt loistavasti. Ei kipua, ei juurikaan turvotusta. En edes kylmähoitoa ole tarvinnut. Otin seuraavana aamuna ihoteipit pois ja hyvä jos silmällä erotti "reikiä". Huomaan itse eron ja oon niin tyytyväinen jo nyt. Palataan asiaan! Se leuka voisi olla seuraavaksi to do -listalla. Aurinkoista viikonloppua!
Hei Saara, kiitoksia viimeisestä! Teit siis cog-langat ja huulet. Olen supertyytyväinen: mustelmia ei tullut kasvoihin tai huuliin. Jo neljän päivän jälkeen kipu katosi totaalisesti, mutta missään vaiheessa kipu ei ollut paha. Käytin kylmäpussia ensimmäisen illan ja nukuin istuma-asennossa. Muutoin kevyt puhdistus kaksi kertaa/vrk. Suupielten marionettipoimut ovat miltei historiaa.
Hei Saara! Kiitos paljon erinomaisesta hoidosta. Olen erittäin tyytyväinen erityisesti kaulan velttouden paranemiseen. Uskomatonta, miten tuollaiset pienet langat leuan alla ovat saaneet kaulan kiinteytymään näin selvästi jo kahdessa viikossa. Harmi, kun asun näin kaukana, olisit muuten voinut ottaa uudet kuvat. Moni muukin ikäiseni nainen hyötyisi varmasti tästä hoidosta.
Kävin 15.5. ottamassa mesolankoja kaulaani ja vissiin myös leukaperiin. Nyt on kulunut kolme viikkoa ja huomaan pientä muutosta parempaan. Odotukseni on ollutkin realistisia mutta sen verran tykästyin, että meinaan ottaa uudestaan kun aika sopiva.
Kiitos, oot kyllä taitava laittamaan mesolankoja, oon aivan rakastunut näihin!
Olen tyytyväinen hoidon tulokseen. Jossain kohti mesoja voisi lisätä.
Kiitos kivuttomasta mesolankahoitotilanteesta. Oli mukavat päiväunet. Tulokset näkyvät jo, ja varailinkin jo uutta aikaa.
Anna-Sofialle kiitos, oot vaan kyllä niin hyvä! Kasvoista lähti taitavissa käsissä muutamalla langalla tehdyllä freesauksella mielestäni useampi vuosi! Yleisilme on raikkaampi ilman meikkiäkin!
Minun on pakko sanoa, että mesolangat on paras hoito, mitä olen ikinä kokenut. Tämä on vasta päivä 2, mutta kaksoisleuka on melkein hävinnyt, ja minun iho on reagoinut tosi hyvin!
Erittäin tyytyväinen mesolangoista saatuun lopputulokseen.

Haha...kyllä selkeesti kannatti käydä mesolankahoidossa kun heti Alkossa kysyttiin henkkareita.

Kolme hyvin onnellista naista lähti tänään kotiin Anna-Sofian osaavista käsistä. Tehtiin biorevitalisaatio mulle ja kahdelle ystävälleni Plasma Pen -kohotus luomille sekä mesolankakohotusta kasvoille!

Tulokset paranevat koko ajan ja olen todella tyytyväinen.
Mesolangoista oli apua. Olen tyytyväinen. Niillä jatketaan myös.

Mesolangat oli tosi positiivinen & miellyttävä kokemus. :) Jännitin aivan turhaan.

Kiitos vielä sikana mesolangoista lokakuulta! Mun leuan alue on ihan sairaan hyvä nyt. Oot ihan supertaitava!

Joulukuun kampanja

Joulukuussa saat tämän palvelun verkkokaupasta 10 prosenttia normaalia edullisemmin. Kampanjakoodi: JOULU21

Kasvot muuttuvat

Ikääntyvä iho ohenee, sen kimmoisuus heikkenee ja se menettää ratkaisevalla tavalla kosteutta. Ikämuutokset johtuvat ihossa ja ihon alla tapahtuvista muutoksista:

 • Ihon hyaluronihappopitoisuus laskee, jolloin iho kuivuu ja sen nuorekas täyteläisyys vähenee.
 • Ihon kollageenisäikeet heikkenevät ja vähenevät, jolloin iho veltostuu ja piirteet laskeutuvat.
 • Ihon elastiinipitoisuus laskee. Ihon palautumiskyky huononee.
 • Ihonalaisen rasvan määrä vähenee, ja rasva valuu maan vetovoiman vaikutuksesta alakasvoille.
 • Muutoksia tapahtuu myös lihaksissa ja luissa.

Ikääntymismuutosten myötä kasvojen muoto muuttuu neliömäiseksi. Painopiste valuu keskikasvoilta leukalinjaan. Muodostuu juonteita ja syviä uurteita.

Mesolangat korjaavat muutoksia

Mesolangoilla voidaan häivyttää ikääntymisestä johtuvia muutoksia ja palauttaa kasvoille nuorekasta ovaalia muotoa.

Mesolangat ovat sulavia, ihon alle asetettavia lankoja, joiden avulla ihoa voidaan elvyttää ja kiinteyttää. Mesolankahoito on tehokas ja turvallinen esteettinen hoito. Sen avulla voidaan kohottaa piirteitä ja palauttaa kasvoille nuorekasta kiinteyttä ja napakkuutta.

Hoidossa käytettävät langat valmistetaan polydioksanonista, jota on käytetty pitkään lääketieteessä haavojen ompelussa (ns. sulavat tikit). Hoidoilla voidaan tehokkaasti ennaltaehkäistä ikääntymismuutoksia sekä häivyttää jo syntyneitä ikääntymismuutoksia, mm. kohottaa laskeutuneita piirteitä.

Tavallista mesolankahoitoa tehokkaampi vaihtoehto on lankakohotus väkälangoilla.

Mesolankahoidon tulokset ovat yhtäältä välittömiä ja toisaalta pitkäkestoisia.

 • Välitön tulos syntyy mesolankojen kohottaessa piirteitä heti toimenpiteen jälkeen. Tämän tuloksen asiakas huomaa välittömästi hoidon päätyttyä.
 • Pitkäkestoista tulosta joutuu odottamaan muutaman kuukauden ajan. Pitkäkestoinen tulos perustuu mesolankojen kykyyn stimuloida dermiksen fibroblasteja. Kun fibroblastien toiminta kiihtyy, ihoon alkaa syntyä uutta kollageenia ja elastiinia. Syntyvä kollageeni kiinteyttää ihoa sisältäpäin. Elastiini lisää puolestaan ihon kimmoisuutta ja palautumiskykyä.

Mesolankahoito parantaa myös hoitoalueen lymfa- ja verenkiertoa. Turvotus vähenee, ja iho kirkastuu.

Cog-langat

Cog-langat eli väkälangat ovat eräänlaisia kiristyslankoja, joissa on pieniä väkäsiä. Cog- eli väkälangoilla voidaan kohottaa veltostuneita piirteitä melko näkyvästi. Langoissa olevat väkäset kiinnittyvät kudokseen. Kun langat kiristetään, kudokset nousevat yhdessä lankojen kanssa.

Väkälankakohotuksessa yhdellä alueella käytetään 4–12 lankaa. Neljän langan hoidolla saadaan aikaan kevyttä kohotusta.  Vaativaan kohotukseen käytetään 8-12 lankaa.

Vastaanotolla

Ennen hoitoa tehtävän konsultaation yhteydessä kanssasi keskustellaan terveydentilastasi, hoidettavasta alueesta, vasta-aiheista, mahdollisista reaktioista ja riskeistä sekä jälkihoito-ohjeista.

Iho puudutetaan pintapuudutteella ja puhdistetaan huolellisesti. Mesolangat ja väkälangat viedään ihoon käytettävästä lankatyypistä riippuen joko neulan tai kanyylin avulla. Käytämme hoidoissa useita eri lankatyyppejä ja käytettävien lankojen valintaan vaikuttaa lähtötilanne sekä haluttu lopputulos. Hoidon tulokset ja kesto riippuvat käytettyjen lankojen vahvuudesta ja määrästä.

Hinnat

Mesolankahoito

199–349 euroa
Esteettisen sairaanhoitajan mesolankahoito, joka elvyttää, kirkastaa ja kiinteyttää ihoa

Silmänympärysiho

229–349 euroa
Ohutta silmänympärysihoa kiinteyttävä ja tasottava mesolankahoito, jossa esteettinen sairaanhoitaja käyttää mono eye -lankoja

Väkälankahoito

319–719 euroa
Veltostuneita kasvonpiirteitä kohottava hoito, jossa käytetään cog-lankoja

Katso kaikki hinnat palvelusivulta.

Saatavuus

Meso- ja väkälankahoitoja tehdään kaikilla Nordic Med Spa -klinikoilla:

 • Helsinki
 • Hyvinkää
 • Tampere
 • Turku

Klinikalla voit maksaa maksukortilla, Terveystili-laskulla tai Terveystili-osamaksulla.

 • Huomaathan, että laskutus-/osamaksusopimus tehdään jo ennen vastaanottokäyntiä täällä.

Verkkokaupassa voit maksaa kortilla, verkkopankkiyhteydellä, laskulla tai osamaksulla.

Miksi Nordic Med Spa

 • Suomen parhaat mesolankahoitajat

  Nordic Med Spassa mesolankahoitoja tekevät Suomen kokeneimmat ja koulutetuimmat esteettiset sairaanhoitajat. He suhtautuvat alaansa intohimoisesti ja opiskelevat jatkuvasti uutta.

  Asiakkaan kiireetön kohtaaminen ja potilasturvallisuus ovat meille kunnia-asioita. Meillä injektiohoitoja tekevät vain terveydenhuollon ammattilaiset.

 • Bijou-mesolangat

  Bijou-mesolangoilla on CE-hyväksyntä, ja ne on rekisteröity EU-alueella terveydenhuollon laitteiksi ja tarvikkeiksi.

 • Lopputuloksen luonnollisuus

  Nordic Med Spa on erikoistunut maltillisiin ja luonnollisiin lopputuloksiin.

Maksuton kuvakonsultaatio

Kuvat voit lähettää myös sähköpostitse

(konsultaatio@nordicmedspa.fi).

Konsultaatio on maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

  Tämän lomakkeen kautta ei voi perua vastaanottoaikoja.

  Yhteystiedot


  Viesti

  Liitetiedostot

  Laita viestin liitteeksi valokuvia niistä kehonosista, jotka sinua mietityttävät. Huom! Ladattava valokuva voi olla maksimissaan 5 megan kokoinen. Tätä suuremmat kuvat voi lähettää sähköpostitse.