Leukalinjan muotoilu

Kokemuksia täyteainehoidosta

Ennen ja heti leukalinjan muotoilun jälkeen

Leukalinjan muotoilu, ennen ja heti hoidon jälkeen, Nordic Med Spa

Ennen ja heti leukalinjan muotoilun jälkeen

Leukalinjan muotoilu, ennen ja jälkeen

Ennen hoitoa ja turvotuksen laskettua

Alkuturvotuksen laskettua

Leukalinjan muotoilu
Kaupallinen yhteistyö: Sanna ja Nordic Med Spa

Lähdin metsästämään kadonnutta leukalinjaani joulukuussa 2021 Anna-Sofia Waltarin vastaanotolle.

Mikä ihme kasvoissani oli muuttunut?

Oli tavallinen päivä ja otin tavalliseen tapaan selfietä. Poseerasin, väläytin hammashymyä, otin kasvoilleni resting bitch facen, kokeilin erilaisia ilmeitä. Kasvoni näyttivät kuvissa omituisen pyöreiltä, pullamössöltä. Vieraalta. Jokin oli muuttunut.

Kurkotin kaulaa niin pitkälle kuin pystyin ja supistin huuleni pusuun, sillä se sai leukani näyttämään pidemmältä ja kasvoni sirommilta. Herranen aika, otin kasvoilleni duck facen – terveisiä 2000-luvun pimeältä alkupuoliskolta!

Mikä ihme kasvoissani oli muuttunut? Kävin ahkerasti kuntosalilla ja rasvaprosenttini on naiselle hyvä, sporttinen. Lapsenpyöreydenkin pitäisi olla haihtunut 26 ikävuoteen mennessä. Silti leukalinjani oli kadoksissa.

Tosiaan, minulla ei enää ollut täyteainetta leuassa. Olin unohtanut, että kesällä 2020 Nordic Med Span Ville Männistö fiksaili täyteaineella leukaani. Skeptikkona suhtauduin tietenkin epäilevästi kaikkiin lupauksiin, joiden mukaan hyaluronihappovalmisteet kestävät paikoillaan jopa vuosia. Etenkin leukaan pistetään koostumukseltaan niin jytyjä valmisteita, että ne pysyvät – mutta minäpä pidin sitä pelkkänä markkinointipuheena.

Ihastelin toki alkuun tulosta, valokuvasin symmetrisiä kasvojani ja olin peilikuvaani enemmän kuin tyytyväinen. Pian täyteaineet kuitenkin asettuivat luonnollisesti paikoilleen ja minä luonnollisesti unohdin niiden olemassaolon.

Täyteaineen voiman ymmärtää vasta sitten, kun se haihtuu pois.

Paras versio omasta itsestä

Ikävöin leukalinjaani kipeästi ja halusin sen takaisin. Se ei ole asia, jota ilman en voisi elää, mutta joka tuottaa iloa ja eräänlaista tervettä huolettomuuden tunnetta. Sellaista, kun voi vain ohimennen vilkaista tyytyväisenä peiliin. Maltilliset täyteainehoidot ovat minulle luksusta, osa itsestäni huolehtimista. Kukapa ei tahtoisi näyttää parhaalta versiolta itsestään?

Koronapandemian alussa lopetin meikkaamisen ja päätin keskittyä pelkkään ihonhoitoon. Olen jatkanut samalla linjalla lukuun ottamatta muutamia illanviettoja tai paria häröä meikkikokeilua. Täyteainehoidot ovat minulle ikään kuin ihonhoidon jatkumo. Sitähän hoidoissa periaatteessa tehdään: syväkosteutetaan tiettyä kasvojen aluetta, jotta saadaan haluttu lopputulos.

Maltilliset täyteainehoidot ovat minulle luksusta, osa itsestäni huolehtimista. Kukapa ei tahtoisi näyttää parhaalta versiolta itsestään?

ennen täyteainehoitoa

Ennen hoitoa: Yritän työntää leukaa eteenpäin illuusion luomiseksi. Ero nykyiseen verrattuna on valtava, vaikka en tuolloin ajatellut asiaa.

Ennen hoitoa: kuvissa korostuu erityisen hyvin, kuinka olematon leukani oli.

Leukalinjan muotoilu, ennen ja jälkeen

Tältä kasvoni näyttivät heinäkuussa 2020, kun kävin Ville Männistön vastaanotolla. Kuva on otettu samana päivänä toimenpiteen jälkeen, joten leuassa on vielä pientä turvotusta. Siitä huolimatta pidin heti tuloksesta.

Leukalinjan muotoilu

Tällä kertaa Anna-Sofian tekemänä

Lähdin metsästämään kadonnutta leukalinjaani joulukuussa 2021 Anna-Sofia Waltarin vastaanotolle. Tarkoituksena oli rakentaa leuka tällä kertaa eri aineella ja tekniikoilla, hieman tarkemmin suunniteltuna kuin ensimmäisellä kerralla.

Aluksi Anna-Sofia tunnusteli anatomiaa, katsoi tarkkaan kasvojani joka suunnasta ja piirteli merkintöjä. Kyllä minulta leukaluu löytyi, mutta se oli piilossa. Suunnitelmana oli pistää leuan kärkeen vähän kerrallaan täyteainetta nimeltä Restylane Lyft. Vaikutuksen näkisi heti.

Kertauksen vuoksi: täyteaineet ovat pääosin hyaluronihappoa, jota ihmisellä on luonnostaan esimerkiksi ihossa ja nivelissä. Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossa vähenee, samoin ihon kimmoisuus. Ihon alle injektoituna hyaluronihappo sitoo ympärilleen nestettä, mihin perustuukin sen täyttävä ja silottava vaikutus.

Anna-Sofia esitteli suunnitelmansa ja minä tietty luotin häneen

Myönnän, että mielessäni välähti pieni irrationaalinen pelko, sillä olin törmännyt Instagramissa hurjiin piikkileukoihin – anteeksi, kaikilla on toki omat kauneusihanteensa – mutta tiesin, ettei Anna-Sofia tekisi sellaista, vaan mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen.

leukalinja

Klinikalla Anna-Sofia piirsi kasvoihini merkintöjä.

Leukalinjan muotoilu, suunnittelu

Leukalinja oli kyllä jossakin siellä, mutta toistaiseksi piilossa. Tarkoituksena oli kaivaa se esiin ja korostaa sitä.

Restylane Lyft

Hipelöin avaamattomia Restylane Lyft -pakkauksia ennen toimenpidettä. Pakkaukset avataan aina asiakkaan silmien edessä.

Leukalinjan muotoilu

Ei kipua!

Hoito alkoi leuan kärjestä. Yllätyin siitä, ettei toimenpiteeseen tarvitse lainkaan puudutusta. Restylane Lyft sisältää lidokaiinia, jonka puuduttava vaikutus alkaa hetken kuluttua. Kipua ei kuitenkaan tuntunut edes alussa, ei missään vaiheessa. Tunsin ainoastaan neulan, joka rusahteli lihaskalvojen läpi. Jos rusahtelun äänet ällöttävät, voisin kuvitella, että hoidon aikana voi kuunnella musiikkia. Toisaalta silloin ei kuule, kuinka tekijä selostaa mitä tekee.

”Pistää”, Anna-Sofia sanoo aina rauhallisella äänellä juuri ennen kuin tunnen neulan seikkailevan kudoksissani. Hän huomautti, että rusahtelu on hyvä asia. Se kertoo tekijälle, että neula on oikeassa syvyydessä.

Tunne muistuttaa sitä, kun on hammaslääkärissä, mutta puudutusaine pärisee: ei tunne kipua, mutta tietää, että jotakin siellä tapahtuu. Ainut ero on, että hammaslääkärissä pitäisi kestää se ensimmäinen kirpaisu, puudutuspiikki.

Hengittelyä, hengittelyä!

Jos kipua pitäisi kuvailla asteikolla 1–10, antaisin arvosanaksi 1,5 – käytännössä ei mitään. Kannattaa keskittyä hengittelemään syvään ja rauhallisesti. Jos minun hengitykseni meinaa muuttua pinnalliseksi stressin tai jännityksen takia, laitan käden vatsalle pallean päälle ja keskityn syviin hengenvetoihin. Tunnen, kuinka käsi kohoaa ja laskee pallean mukana.

Täyteainehoidon aikana saattaa tietämättään jännittää kroppaa, joten on hyvä tarkistaa hengitys välillä.

Leukalinjan muotoilu: Restylane Lyft

Jo leuankärjen täyttö tekee ihmeitä!

Kun Anna-Sofia kehotti katsomaan peiliin ensimmäisten pistosten jälkeen, olin tipahtaa tuolilta. Hoito oli vasta alussa, mutta hän halusi näyttää, kuinka pelkkä leuan kärjen täyttö vaikuttaa kasvojen muotoon.

Kasvot näyttivät kapeammilta, naisellisemmilta. Huulet korostuivat ja näyttivät suuremmilta, aivan kuin niillekin olisi tehty jotakin.

Syvälle leuan kärkeen pistettiin yhteensä yksi millilitra Restylane Lyftiä, leukakulmiin luun pintaan tuli 0,2 millilitraa molemmalle puolelle. Sitten leukalinjaan ja leukakulmaan pistettiin pinnallisemmin kanyylillä 0,3 millilitraa per puoli. Lisäksi neulalla leukakulmaan pistettiin ylhäältä päin 0,2 millilitraa. Leukalinjaan upposi vielä kanyylillä 0,3 millilitraa.

Hoito kesti kauemmin kuin odotin, mutta hyvän lopputuloksen sorvaaminen on tarkkaa hommaa. Alkaahan talonkin rakentaminen perustuksista. Miksi sama ei pätisi kasvoihin?

Aitoa iloa!

Yhteensä leukaani upposi 3 ruiskua eli millilitraa Restylane Lyftiä. Määrä kuulostaa paljolta, mutta lopputulos on hienovarainen – ja silti upea! Yhtäkkiä minulla on terävä leukalinja, joka tuo poskiluun kauniisti esiin. Toimii ilman meikkiä, mutta toisaalta meikkaaminenkin on nyt helpompaa, koska poskiluu erottuu. Varjostusten paikkaa ei tarvitse enää arpoa.

Leukalinja kehystää kauniisti naamaani. Kasvoihin tuli ryhtiä.

Myönnän, että epäilin aikoinaan, että ihmiset mököttävät tarkoituksella ennen toimenpidettä otetuissa kuvissa ja hymyilevät silmät kirkkaana jälkeen-otoksissa illuusion luomiseksi, mutta ei: reaktio on aito, se tulee suoraan sydämestä.

Kun poistuin klinikalta, lähettelin heti hississä kuvia ystävilleni. Huulet ja nenä asettuivat niin kauniiseen linjaan, että olin räjähtää innosta.

En malttanut olla ottamatta kuvia heti klinikalta poistuttuani. Lähetin kuvia siskolleni ja ystävilleni. Nenä, huulet ja leuka ovat niin nätisti samassa linjassa. Tyytyväisyys hehkuu kasvoiltani.

Heti leukalinjan muotoilun jälkeen
Heti leukalinjan muotoilun jälkeen
Heti leukalinjan muotoilun jälkeen
Heti leukalinjan muotoilun jälkeen

Leukalinjan muotoilun jälkeen

Toimenpiteestä tuli yksi haalea mustelma, jota en itse edes huomannut. Menin seuraavana päivänä normaalisti töihin. Syöminen tai juominen ei tuottanut ongelmia, vaikka pientä jomotusta voi tuntua muutaman päivän ajan erityisesti leuan kärjessä. Ei kannata säikähtää, se menee ohi.

Muutama päivä pitäisi myös pidättäytyä urheilusta, joten jos treenaa, on hyvä ajoittaa pieni lepo hoidon jälkeisille päiville, jotta lopputuloksesta tulee paras mahdollinen.

Vielä tammikuun aikana tunsin pieniä möykkyjä leuan alla, mutta pikku hiljaa ne pehmenivät ja liukenivat pois. Toimenpide on kaiken kaikkiaan helppo ja kivuton.

Leuan ja leukalinjan täyttö on tuonut elämääni pelkkiä positiivisia asioita: itsevarmuutta, kehuja kavereita, rohkeutta olla valokuvissa, rohkeutta yksinkertaisesti… olla. Kehuja on tullut myös henkilöiltä, jotka pitävät täyteainehoitoja turhana humputuksena.

Loppujen lopuksi millään muulla ei oikeastaan ole väliä. Tärkeintä on, että aamuisin peilistä katsoo tyytyväinen ihminen.

Näissä kuvissa on filtteri, sillä ne on lisätty Instagramin tarinoihin. Siksi iho näyttää luonnottoman sileältä. Mutta eikö olekin skarppi leukalinja?

täyteainehoidon jälkeen

Näissä kuvissa ei ole meikkiä eikä filtteriä. Täyteaineet ovat asettuneet ja kasvot normalisoituneet. Jos turvotusta edes oli, nyt se on laskenut.

täyteainehoidon jälkeen
täyteainehoidot

Tältä minä näytän tällä hetkellä. Tulos on upea, mutta luonnollinen. Toivottavasti se kestää vuosia – niin pitkään, että ehdin unohtaa koko asian, taas.

täyteainehoito

Hinnat

Juvéderm® – 0,55 ml

319 euroa

Restylane® – 1 ml

419 euroa

Lisäruiskut

249 euroa

Jos samalla käyntikerralla täyteainetta käytetään enemmän kuin yksi ruisku, kunkin lisäruiskun (à 1 ml) hinta on 249 euroa.

Kaikki hinnat löytyvät hinnastosivultamme.

Saarasta ja työn jäljestä ei mitään muuta kuin positiivista sanottavaa. Kasvohoitoihin olen ollut todella tyytyväinen, samoin poskien täyteainehoitoon. Huulten muotoilun toimenpiteen jälkeinen turvotus ensin säikäytti, mutta nyt turvotuksen jo vähän laskettua näen, että huulista tulee oikein maltilliset ja tulen olemaan erittäin tyytyväinen.
Saarasta ja työn jäljestä ei mitään muuta kuin positiivista sanottavaa. Kasvohoitoihin olen ollut todella tyytyväinen, samoin poskien täyteainehoitoon. Huulten muotoilun toimenpiteen jälkeinen turvotus ensin säikäytti, mutta nyt turvotuksen jo vähän laskettua näen, että huulista tulee oikein maltilliset ja tulen olemaan erittäin tyytyväinen.
”Oon niin tyytyväinen lopputulokseen ja mieskin kehui, että ilme on freesaantunut ilman, että näyttää laitetulta!”
Sain huolellista ja asiakaslähtöistä palvelua ollessani leuan muotoilussa Emilia Sundqvistilla. Luonnollisen kaunis muutos näkyi heti, ja toimenpiteestä aiheutuneet pistojäljetkin olivat niin olemattomat, että sain heti esittelykelpoisen leuan. Kiitos!
Olin reilu viikko sitten teillä leuan muotoilumallina ja se on ollut ehdottomasti yksi parhaita ja onnistuneita ”kasvohoitokokemuksistani”! Iso kiitos  koko teidän tiimille. Lääkärin ammattitaito ja kyky nähdä kullekin asiakkaalle parhaiten sopivat ratkaisut teki jälleen vaikutuksen. Poissa on väsynyt ilme ja veltto iho. Koko operaation lopputulos yllätti positiivisesti ja saan päivittäin kehuja ihoni ja ilmeeni freesiydestä. Rakastan tätä muutosta ja ehdottomasti jatkan teidän kanta-asiakkaana.
Kävin muutama viikko sitten leuan täyteainehoidossa Elena Suomisella ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Lisäksi Elena osasi kohdata toimenpidettä jännittävän asiakkaan ihanan sympaattisesti ja tehdä tilanteesta mahdollisimman mukavan. Iso kiitos!
Ninia kertoi asiakkaalle koko ajan mitä tekee ja missä järjestyksessä ja näytti tuotteet mitä käytämme. Sain aina välillä katsoa peilistä miltä kasvot näyttävät  Erittäin ammattitaitoinen.
Leukalinjan muotoilu oli kivuton hoito ja toipumisprosessi oli lyhyt. Muutama mustelma tuli. Ninia Nyman oli rauhallinen ja työnsä osaava sekä toimintatavat olivat kunnossa. Hoidon tulokseen olen erittäin tyytyväinen ja tulos oli heti nähtävissä. Leukalinja on kiinteä ja lopputulos hyvin luonnollinen.
Saara teki minulle pistoshoitona huulten muotoilun ja täyteainehoidon kasvoihin. Lopputulos näyttää erinomaiselta ja Saara oli valmis venyttämään vastaanottoaikaa varatusta, jotta koko haluamani hoitokokonaisuus saatiin kerralla viimeisteltyä. Muutoinkin hän toimi asiantuntevasti, rauhallisesti ja ystävällisesti siten, että pelkäämäni hoito sujui paljon paremmin kuin osasin odottaa. Tulen Saaran pakeille myös jatkossa kun on aika uusia hoito sekä pidän osaltani huolen siitä, että vastaavia hoitoja pohtivat osaisivat hakeutua Saaran hoidettaviksi :).
Nykyisin olen lähes koko ajan ilman meikkiä, mutta oloni on itsevarmempi kuin koskaan.
Toivoin luonnollista lopputulosta, ja sellaisen myös sain.
Upea leukalinja ja suora nenä. Olen niin iloinen!
Kasvoistani saatiin pienenpienillä fiksailuilla tasapainoiset. Nenästä tuli suora, symmetrinen ja aiempaa sirompi. Leuka puolestaan näyttää ryhdikkäältä, enkä voi olla ihailematta uutta leukalinjaani klinikan peilistä. Leuan muotoilu tuntuu myös korostaneen poskiani ja hoikentaneen kasvojani.
Olen ikuisesti kiitollinen itselleni siitä, että uskalsin turvautua esteettisiin pistoshoitoihin.
Nenä on suora ensimmäistä kertaa elämässäni.
Ihan supertekijä Anna-Sofia pistoshoidoissa. Viihtyisä ja turvallinen tunnelma koko hoidon ajan. Suosittelen lämpimästi!
Upea leukalinja ja suora nenä!
Syksyllä kävin Laura Kauhasella ottamassa täyteainetta alakasvoihini ja se oli erittäin onnistunut laitto.
Taas on poskipäät ylhäällä ja iho kuorittu dermaplaning-menetelmällä. Hyvin vähän punoittaa kasvot, ja turvotusta ei näy laisinkaan!

Maksuton kuvakonsultaatio

Kuvat voit lähettää myös sähköpostitse

(konsultaatio@nordicmedspa.fi).

Konsultaatio on maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

  Tämän lomakkeen kautta ei voi perua vastaanottoaikoja.

  Yhteystiedot


  Viesti

  Liitetiedostot

  Laita viestin liitteeksi valokuvia niistä kehonosista, jotka sinua mietityttävät. Huom! Ladattava valokuva voi olla maksimissaan 5 megan kokoinen. Tätä suuremmat kuvat voi lähettää sähköpostitse.  Täyteainehoidot

  Kaikki blogipostaukset täyteainehoidoista

  leukalinjan muotoilu
  Poskipäiden täyttö Nordic Med Spa
  Leuan täyteainehoito
  Kyynelurien täyttö
  brotox ikääntymismuutokset
  koronarokote täyteaineet
  © Copyright - Nordic Med Spa