Kyynelurien täyttö

Maksuton konsultaatio

Konsultaatio on veloitukseton, eikä se sido sinua mihinkään. Myös kuvakonsultaatio onnistuu!

Ystävällinen ja asiantunteva palvelu, tulen toistekin.
Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Sain vastaukset kaikkiin kysymyksiini. Viihtyisät tilat.
Ystävällinen ja asiantunteva kohtaaminen, tulen mielelläni keskusteltuun sarjahoitoon!
Sain hyvät ohjeet ja neuvot, millä jatkaa seuraavaan tapamiseen asti. Hyvää ja asiantuntevaa palvelua. :)
Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Kiitos!
Ystävällinen palvelu, tulen mielelläni uudestaan!
Sain juuri sellaisen lopputuloksen, mitä olin ajatellutkin. Kiitos!
Luotettavaa ihonhoidon tuntemusta ja osaamista. Asiakkaan huolia ja toiveita kuullaan. Ei "liukuhihnatyötä " niin kuin jossain muualla on saanut. Suosittelen.
Ihana ammattitaitoinen palvelu. Minun neulapelko otettiin hienosti huomioon ja ensimmäistä kertaa selvisin ilman paniikkia operaatiosta jossa käytetään neulaa. Minulle kerrottiin hoidosta sekä hoidon kulusta kaikki mahdollinen. Toiveeni hoidon suhteen otettiin huomioon, ja kerrottiin realistisesti hoidon vaikutuksista sekä suositeltiin myös muita hoitoja jotka tukevat tavoitettani.
Kiitos! Ammattitaitoista hoitoa. Mukava asioida.
Oikein lämminhenkistä, ammattimaista ja hyvää asiakaspalvelua.
En voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen.
Koko henkilökunta todella ystävällistä. Toimenpiteessä huomioitiin asiakasta hyvin vaikka olikin koulutustilaisuus. Ihanan iloisia ihmisiä vain näkyi joka puolella. Jatkakaa samalla innolla! Ehdottomasti vain suosittelen!
Konsultaatio ja sitä seurannut toimenpide sujuivat joustavasti toiveideni ja aikatauluni mukaan. Sain runsaasti tietoa ja toimenpiteestä ja toipumisesta, ja kokonaisuutena asiakaskokemus oli sujuva ja miellyttävä. Kiitos!
Ystävällinen palvelu!
Palvelu oli ystävällistä.
Olen erittäin tyytyväinen saamaani hoitoon, joka oli sujuvaa ja ammattitaitoista. Tulen mielelläni uudestaan kun tarve vaatii!
Miellyttävä kokemus kokonaisuudessaan. Minua palveli asiantunteva ja mukava lääkäri, joka antoi koko ajan tietoa toimenpiteestä ja jälkihoidosta. Asiani otettiin kokonaisvaltaisesti huomioon ja minulle jäi tunne että voin ottaa koska vain yhteyttä ja asioita ei jätetä kesken. Kiitos!
Miellyttävä kokemus kokonaisuudessaan. Klinikalle mennessä olo oli erittäin tervetullut. Lääkäri erittäin asiantunteva, ja tapaaminen oli kaikin puolin kiireetön ja positiivinen ja mukava. Asiakaspalvelusta ja asiakkaan kohtaamisesta suuri kiitos!
Kiitos jälleen. Kerta toisensa jälkeen loistavaa ja ammattitaitoista palvelua.
Varmasti nähdään vielä uudestaan! Kiitos!
Ystävällinen, ammattimainen toiminta niin kuin aina :) Täällä on ilo käydä ja lähden aina hymyillen.
Todella siistit tilat, mukava henkilökunta ja laadukas palvelu. Suosittelen. Hinnat myös kohdillaan.
Hyvän lopputuloksen lisäksi asiakaspalvelu oli ystävällistä ja kiireetöntä. Sain hoidon aikana sopivasti tietoa tuotteista sekä hoidon kulusta. <3
Erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu. Hoidon lopputulokseen olen 100% tyytyväinen.
I was happy to visit Nordic Med Spa! Have perfect results and planning to come back.
Kiitos hyvästä palvelusta!
Kiitos huolellisesta työstä!
On todella luottavainen mieli klinikkaan, kiitos!
Erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua! Olen erittäin tyytyväinen tulokseen! Kannatti Vantaalta asti ajella. Tulen varmasti uudelleen! Kiitos
Suosittelen ehdottomasti! Superammattitaitoista ja rauhallista työskentelyä! Oon tosi tyytyväiväinen!
Palvelu sekä työnlaatu huipputasoa. Tilat erittäin siistit ja henkilökunta ihastuttavaa!
Aivan ihanaa ja loistavaa palvelua!
Mahtavaa henkilökuntaa!
Olen ollut siis todella tyytyväinen teidän palveluihin ja asiakasystävällisyyteen.
Kyllä tuo Juvéderm on hintansa väärti! Vaikka huulista tuli nyt reilusti isommat, niin silti näyttävät minusta luonnollisilta.
Niin tyytyväinen!

Ammattitaitoinen paikka. Ystävällinen palvelu ja täydellinen lopputulos.

Arvostin jo etukäteen sitä, että henkilökunta on koulutettua. Sen takia paikan valitsin.
Asiakkaana olen kokenut oloni alusta loppuun asti turvalliseksi ja huomioiduksi. Kiitos vielä eilisestä!
Täytyy sanoa, että missään muualla en ole saanut näin loistavaa asiakaspalvelua.
Hei, ihan tosi upeeta työtä teit mun nassulle. Tuli semmoinen olo, että on luotettavissa käsissä, eikä sattunut yhtään. Nassu näyttää hyvältä! (Vaikka nyt itse sanonkin...)
Siistit tilat, rento, asian osaava meininki. Varmasti haen kaiken tarvittavan täältä.

Blogitekstin asiantuntijana toimii sairaanhoitaja Rina Weckström, joka tekee medikaalisia kasvohoitoja ja esteettisiä toimenpiteitä Turun klinikalla. Muun muassa kyynelurien täyttö kuuluu Rinan palveluvalikoimaan. Nordic Med Spalla kyynelurien täyttö tehdään pääsääntöisesti Restylane Eyelight- tai Teosyal Redensity 2 -täyteaineella. Nämä molemmat on kehitetty nimenomaan silmänalusihon täyteainehoitoihin.

Kyynelurien täyttö on vaativa toimenpide. Tämä hoito kannattaa ehdottomasti jättää terveydenhuollon ammattilaisen tehtäväksi. Toimenpiteessä käytämme tylppää kanyylia joka viedään ihon alle pienestä neulanpistosta. Kanyylin avulla täyteainetta voidaan annostella kauaskin pistopaikasta täsmällisesti.
(Sairaanhoitaja Rina Weckström)

Rina Weckström kyynelurien täyttö
mikroneulaus kyynelurat RRS HA Eyes

Kyynelurat

Silmänympärysiho on ohut ja herkkä reagoimaan. Ensimmäiset ikääntymismuutokset ilmestyvät usein silmien alueelle. Aluksi tummuutta on lähinnä silmien sisänurkassa. Myöhemmin ikämerkit alkavat näkyä laajemminkin silmien alla.

Vuosien myötä painovoima ja vapaat radikaalit koettelevat kaikkia kudoksia. Iho ohenee, ihonalaiset rasvapatjat kutistuvat ja erkanevat toisistaan, lihakset surkastuvat ja luissakin tapahtuu muutoksia. Katse näyttää väsyneeltä ja keskikasvot uurteisilta, vaikka ihminen olisi kuinka levännyt.

Aina kyse ei ole ikääntymismuutoksista. Joskus kyynelurat ja tummat silmänaluset ovat sukuvika. Syy kosmeettisiin vaivoihin voi löytyä myös elintavoista. Jos näin on, on hoitomuotokin helppo: koko ilme kirkastuu pienellä elämäntaparemontilla.

Olipa syy sitten perimässä tai vuosien vierimisessä, ongelma on yhteinen. Vuosi sitten tehdyssä tutkimuksessa havaittiin, että 70 prosenttia yli 25-vuotiaista miehistä ja naisista kokee näyttävänsä väsyneeltä ja ikäistään vanhemmalta tummien silmänalusten takia (Opticom ja Galderma, 2020).

mikroneulaus kyynelurat RRS HA Eyes

Riittävä koulutus sisältää myös tiedon mahdollisista komplikaatioista sekä ammattitaidon toimia oikein tilanteessa, jos komplikaatioita ilmenee. 

Kyynelurien täyttö on vaativa hoito

Kyynelurat ovat silmän sisänurkasta kohti poskia kulkevat juonteet. Voimakkaat urat sekä ihon tummuus ja ryppyisyys korostavat väsynyttä ilmettä. Ongelma on puhtaasti kosmeettinen, mutta alati väsynyt ilme voi vaikuttaa myös kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Kosmeettinen ongelma voidaan hoitaa täyteaineinjektioilla. Kyynelurien täyttö on toimenpide, jossa ohutta silmänalusihoa paksunnetaan synteettisellä hyaluronihappotäyteaineella. Hyaluronihappogeeli kohottaa kuopalla olevan silmänalusihon. Kun tämä alue täyteläistyy, tasoittuvat samalla myös kyynelurat ja ihon pinnalliset juonteet. Tulokset näkyvät heti hoidon päätyttyä.

Kyseessä on kuitenkin riskialueen täyteainehoito, tähdentää sairaanhoitaja Rina Weckström:

”Ammattilaisen tulee osata aseptiset toimintatavat, oikeanlainen pistotekniikka, sekä kasvojen tai hoidettavan alueen anatomia, jotta komplikaatioiden riski pienenee. On tärkeää, että täyteainehoitoja antavalla henkilöllä on tarpeeksi laaja tietämys täyteaineista, täyteaineen sisällöstä sekä siitä, mihin alueille kyseistä täyteainetta on turvallista injektoida.” 

mikroneulaus kyynelurien täyttö

Kyynelurien täyttö

30–40-vuotiaiden suosikkihoito

Kyynelurien täyttö tehdään tyypillisesti varhaisessa keski-iässä. Monet 30–45-vuotiaat naiset ja miehet hakeutuvat tähän hoitoon kokeiltuaan ensin tehostettua ihonhoitoa ja kevyitä medikaalisia toimenpiteitä. Ikääntymismerkit alkavat korostua silmien alla yleensä neljänkymmenen ikävuoden kieppeillä, kun rasvapatjat alkavat erkaantua toisistaan posken ja alaluomen välisellä alueella.

Toimenpide ei ole helppo, mutta lopputulos on palkitseva. Tulos näkyy välittömästi hoidon jälkeen. Hoitoa ei kuitenkaan kannata tehdä tärkeän tapaamisen tai juhlan kynnyksellä: mustelmat ovat kaikkien pistoshoitojen jälkeen mahdollisia.

”Alueella saattaa ensimmäisten päivien ajan esiintyä turvotusta ja punoitusta. Silmänympärysiho on ohuempaa ja voi reagoida herkästikin mekaaniseen ärsytykseen. Mustelmien syntyminen käsiteltävälle alueelle on aina mahdollista, joten niihin on hyvä varautua. Kaikki sivuoireet häviävät useimmiten hoitoa seuraavan viikon kuluessa. Lopulliset tulokset ovat nähtävissä noin kahden viikon kuluttua”, Rina selventää.

mikroneulaus kyynelurien täyttö rrs ha eyes

Restylane Eyelight:

 • 88,6 prosenttia hoidetuista tunsi näyttävänsä hyvin levänneeltä toimenpiteen jälkeen.
 • 94,3 prosenttia hoidoissa käyneistä suosittelisi toimenpidettä ystävälle ja ottaisi hoidon uudelleen.
 • Restylane-hoitoja on tehty maailmanlaajuisesti yli 25 vuoden ajan, yli 50 miljoonaa kertaa.
 • Joskus hoito tehdään kaksi kertaa kuukauden sisällä.

Täsmätuotteet

Restylane Eyelight
Teosyal Redensity 2

Restylane Eyelight on tutkitusti turvallinen ja luotettava hyaluronihappogeeli, joka on kehitetty silmänalusihon täyteläistämiseen sekä väsymyksen ja ikääntymisen merkkien korjaamiseen:

 • Se parantaa ihon kimmoisuutta ja täyteläisyyttä, jolloin silmänalusjuonteet tasoittuvat.
 • Se kohottaa kuopalla olevia silmänalusia.
 • Se vähentää näkyvästi väsymyksen merkkejä.
 • Sen tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen.

Restylane Eyelight -täyteaineen hyaluronihappo on tutkitusti lähempänä ihon luonnollista hyaluronihappoa kuin yksikään muu markkinoilla oleva täyteainemerkki.

Myös Teosyal Redensity II on kyynelurien täyttöön kehitetty täyteaine. Se on moniin muihin täyteaineisiin verrattuna vähemmän hygroskooppinen. Toisin sanoen geeli kerää ympärilleen vettä vain vähän, minkä vuoksi myös turvotus on vähäistä. Aine asettuu tasaisesti vaativalle hoitoalueelle ja pysyy paikoillaan erinomaisesti.

Ehkä täyteainemerkkiäkin enemmän lopputulokseen vaikuttavat hoidon tekijän tekniset taidot, anatomiaosaaminen ja esteettinen näkökyky. Asiakkaan kannalta pääasia on se, että hoitotulos on hyvä. Hoitotulos näkyy – ja se näkyy pitkään, sairaanhoitaja Rina Weckström valottaa:

”Silmien alla täyteaine pysyy paljon pidempään kuin esim. huulissa, joten tulos on hyvin pitkäkestoinen ja voi kestää jopa vuodesta kahteen. Tosin tämäkin on hyvin yksilöllistä.”

Ennen ja jälkeen

Lopullinen tulos näkyy 2–4 viikon kuluttua hoidosta

Kyynelurat ennen ja jälkeen

Silmänalusiho ennen hoitoa

Kyynelurat ennen ja jälkeen

Heti hoidon jälkeen

Miehet täyteainehoidot, ikääntymismuutokset

Ennen ja jälkeen

täyteainehoito mies

Ennen ja jälkeen

Kyynelurien täyttö, ennen ja jälkeen, Helsinki Hyvinkää Tampere Turku

Ennen ja jälkeen

mikroneulaus kyynelurat

Sekä Restylane Eyelight että Teosyal Redensity 2 sisältävät lidokaiinia, joka puuduttaa hoitoalueen ensimmäisen pistoksen myötä varsin tehokkaasti. Tarvittaessa hoitoalue voidaan puuduttaa myös voiteella tai pienillä puudutuspistoksilla.

Kyynelurien täyttö turvallisesti

Hoito alkaa aina konsultaatiosta. Konsultaatiossa varmistetaan hoidon sopivuus, käydään läpi asiakkaan terveydentilaa, lääkityksiä ja muita hoitoon vaikuttavia tekijöitä. Tämän jälkeen tehdään hoitosuunnitelma sekä keskustellaan asiakkaan toiveista ja odotuksista hoidon suhteen. Ennen hoitoa ammattilainen käy läpi myös hoidon riskit, sivuvaikutukset ja jälkihoito-ohjeet.

Konsultaatiokeskustelun jälkeen iho puhdistetaan. Tämän jälkeen hoitoalueelle voidaan tarvittaessa levittää erillinen puudutusvoide. Itse toimenpide tehdään kanyylin avulla, kertoo Rina.

”Aluksi tehdään pienellä neulalla kanyylin mentävä reikä. Tämän jälkeen täyteaine viedään kudokseen tylpällä kanyylillä. Kanyylin avulla täyteainetta voidaan annostella kauaskin pistopaikasta täsmällisesti. Kanyylitekniikan etuina ovat tarvittavien ihopistojen vähäinen määrä ja tästä seuraava vähäinen kipu ja turvallisuus. Ihon alla olevat tärkeät kudokset, verisuonet ja hermot, väistävät tylppää kanyylia eivätkä vahingoitu.” 

mikroneulaus kyynelurien täyttö

Kysy Rinalta!

Täyteaineita on paljon. Mistä tiedän, millä aineella hoito kannattaa tehdä?
”Asiakkaan ei tarvitse tuntea kemiaa tai täyteainemerkkien eroja. Oikean täyteaineen ja pistostekniikan valitseminen on osa ammattitaitoa.”

Kuinka pitkä hoito on?
Toimenpide itsessään kestää 10–25 minuuttia.”

Riittääkö yksi hoitokerta?
”Kyynelurien täyttö tehdään aina mieluummin ali- kuin ylitäyttönä. Jos alueelle pistetään liikaa täyteainetta, lopputulos ei näytä hyvältä. Tämän vuoksi ensimmäisellä kerralla täyteainetta käytetään hyvin maltillinen määrä, ja tarvittaessa ainetta lisätään 2–4 viikon kuluttua. Täyteainetta on huomattavasti helpompi lisätä kuin poistaa! Varaudu siis siihen, että voit joutua käymään hoidossa kaksi kertaa.”

Sattuuko kyynelurien täyttö?
Jos asiakkaalle ei ole aiemmin tehty pistoshoitoja, hänen voi olla vaikea arvioida, miltä hoito tuntuu. Kipu itsessään on myös hyvin yksilöllistä. Kyynelurien täyttö on toimenpiteenä yleensä kivuton mutta voi kyllä tuntua hieman epämukavalta.” 

Pelkään kipua ja jännitän hoitoa. Mitä sanoisit minulle?
Jännityksestä on hyvä puhua hoidon tekijän kanssa etukäteen. Tällöin osaamme varata toimenpiteeseen tarpeeksi aikaa ja pystymme panostamaan entistä paremmin asiakkaan ohjaustilanteeseen. Hoitotilanteesta pyrimme tekemään aina mahdollisimman rauhallisen. Asiakas voi esimerkiksi kuunnella rentouttavaa musiikkia. Musiikkikin voi auttaa helpottamaan jännitystä.”

Onko hoito oikeasti tehokas?
”Hoito on hyvin tehokas tummille silmänalusille ja varsinkin kuopalla oleville alaluomille. Hoito auttaa hyvin muuttamaan väsähtäneen ilmeen freesiksi. Katse kirkastuu ja kasvot saavat terveen ja levänneen ilmeen.”

Kiinnostaako kyynelurien täyttö?

Saatavuus, hinnat ja maksaminen

Kyynelurien täyttöjä tehdään tällä hetkellä Helsingissä ja Tampereella.

Hinta:

 • 419 euroa

Maksutavat klinikoilla:

 • maksukortti
 • Nordic Med Spa Terveystili –lasku
 • Nordic Med Spa Terveystili –osamaksu
 • Laskutus- ja osamaksusopimukset tehdään jo ennen vastaanottokäyntiä täällä.

Lue lisää silmänympärys­ihon hoidoista

Kyynelurien täyttö
yläluomet plasma pen
tummat silmänaluset
Silmänympärykset Silmänaluset ZO

Maksuton kuvakonsultaatio

Kuvat voit lähettää myös sähköpostitse

(konsultaatio@nordicmedspa.fi).

Konsultaatio on maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

  Tämän lomakkeen kautta ei voi perua vastaanottoaikoja.

  Yhteystiedot


  Viesti

  Liitetiedostot

  Laita viestin liitteeksi valokuvia niistä kehonosista, jotka sinua mietityttävät. Huom! Ladattava valokuva voi olla maksimissaan 5 megan kokoinen. Tätä suuremmat kuvat voi lähettää sähköpostitse.  © Copyright - Nordic Med Spa