Monipuolinen toimenpide

Juvéderm-täyteainehoidot ovat nopeita, ei-kirurgisia ja ammattilaisen tekeminä turvallisia toimenpiteitä. Hoidon tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen, ja toipuminen on nopeaa.

Ylä- ja keskikasvot

Täyteainehoidot sopivat erinomaisesti muun muassa keskikasvojen muotoiluun ja maltilliseen kohotukseen. Myös nenän ei-kirurginen muotoilu – lähinnä nenänkaaren oikaisu – sekä kyynelurahoito voidaan tehdä täyteaineilla.

Alakasvot ja huulet

Kudosten laskeutuminen näkyy leuan alueella alakasvojen neliömäisyytenä ja ns. hamsteripusseina. Tätä aluetta on mahdollista muotoilla ja kohottaa tarkalla, suunnitellulla täyteainehoidolla. Täyteainehoidot sopivat myös leuankärjen muotoiluun.

Huulten muotoilu on suosittu toimenpide maailmalla ja myös Suomessa. Huulten täyteainehoitoja tehdään kaikenikäisille. Hyaluronihappopohjainen Juvéderm  tekee huulista täyteläiset, mutta sillä on mahdollista häivyttää myös huulten ja suunympärysihon ikääntymismuutoksia. Lue lisää.

Kasvojen täyteainehoidoissa käytämme näitä Juvéderm®-hyaluronihappovalmisteita:

 • Juvéderm® Volift
 • Juvéderm® Volift Retouch
 • Juvéderm® Volbella
 • Juvéderm® Voluma
 • Juvéderm® Volux
 • Juvéderm® Ultra 3
 • Juvéderm® Ultra Smile
 • Juvéderm® Volite

Juvederm sopii kaikille

Juvéderm-täyteainehoidoilla voidaan korjata tyylikkäästi kasvojen ikääntymismuutoksia. Siksi täyteainehoidot sopivat erityisen hyvin ihmisille, jotka tahtovat häivyttää ikämuutoksia. Hoitotulokset ovat selviä mutta hyvin luonnollisia.

Erinomaisesti täyteaineet sopivat keskikasvojen muotoiluun ja maltilliseen kohotukseen. Usein keskikasvojen aluetta muotoillaan ja kohotetaan kaksivaiheisesti: Aluksi ryhdistetään ja kohotetaan kevyesti poskia. Poskien kohotessa myös nenän ja suun väliset nasolabiaalipoimut tasoittuvat jonkin verran. Jos nasolabiaalijuonteet ovat syvät, niihin voidaan myös tarvittaessa laittaa täyteainetta joko samalla vastaanottokäynnillä tai esimerkiksi kuukauden kuluttua poskipäiden täytöstä.

Myös nuorehkot asiakkaat käyvät paljon täyteainehoidoissa – myös muissa kuin huulten muotoiluissa. Kasvojen täyteainehoito tulee kyseeseen esimerkiksi silloin, jos asiakas tahtoo korostaa tai muotoilla yhtä tai useampaa kasvonpiirrettään. Nenän suoristus ja poskipäiden korostus ovat toimenpiteitä, joista nuoret ovat varsin kiinnostuneita. Nuorille kasvoille voidaan täyteainehoidoilla luoda myös eräänlaista contour-efektiä ilman meikkiä.

Vastaanotolla

Täyteainehoidot ovat toimenpiteinä nopeita ja yksinkertaisia injektiotoimenpiteitä. Hoito kestää hoitoalueen laajuudesta riippuen 15–60 minuuttia.

Ennen varsinaista toimenpidettä hoidettava alue puhdistetaan huolellisesti. Juvéderm-valmisteissa oleva lidokaiini vähentää kipua huomattavasti, mutta tarvittaessa hoitoalue voidaan myös puuduttaa erikseen. Tällöin voidaan käyttää esimerkiksi pintapuudutevoidetta. Myös paikallispuudutus ja johtopuudutus ovat mahdollisia.

Itse injektiohoito on varsin nopea toimenpide, jonka aikana Juvéderm-hyaluronihappogeeli pistetään hoidettavalle alueelle tarkasti neulan tai kanyylin avulla.

Toimenpiteen jälkeen asiakas saa ammattilaiselta suulliset ja kirjalliset kotihoito-ohjeet. Niiden tunnollinen noudattaminen on tärkeää.

Täyteainehoidon tulos on väliaikainen. Ihoon ruiskutettu hyaluronihappogeeli hajoaa hoitoa seuraavien kuukausien aikana hitaasti elimistön entsyymitoiminnan seurauksena. Juvéderm-täyteaineiden maksimikesto on 12–18 kuukautta.

Hinnat

Juvéderm® – 0,55 ml

349 euroa
Toimenpiteessä käytetään Juvéderm® Volift -hyaluronihappovalmistetta.

Juvéderm® – 1 ml

419 euroa
Toimenpiteessä käytetään Juvéderm®-sarjan Volift-, Voluma-, Volbella- tai Volux-hyaluronihappovalmistetta.

Juvéderm® – 2 ml

769 euroa
Toimenpiteessä käytetään Juvéderm®-sarjan Volift-, Voluma-, Volbella- ja/tai Volux-hyaluronihappovalmistetta.

Kaikki hinnat löytyvät hinnastosivultamme.

Saatavuus

Kasvojen täyteainehoitoja tehdään kaikilla Nordic Med Spa -klinikoilla:

 • Helsinki
 • Hyvinkää
 • Tampere
 • Turku

Klinikalla voit maksaa käteisellä, maksukortilla tai laskulla tai osamaksulla.
Verkkokaupassa täyteainehoidon voi maksaa verkkopankkiyhteydellä, maksukortilla, laskulla tai osamaksulla.

Miksi Nordic Med Spa

 • Suomen parhaat täyteainehoitajat

  Nordic Med Spassa työskentelevät Suomen kokeneimmat ja koulutetuimmat täyteainehoitajat, jotka suhtautuvat alaansa intohimoisesti.

  Täyteaineasiakkaan kiireetön kohtaaminen ja potilasturvallisuus ovat meille kunnia-asioita. Meillä injektiohoitoja tekevät vain terveydenhuollon ammattilaiset.

 • Juvéderm®-täyteaineet

  Juvéderm® on maailman paras ja käytetyin täyteainesarja.

  Sarja on FDA- ja CE-hyväksytty. Juvéderm®-täyteaineiden taustalla on vuosikymmenien kliininen tutkimus- ja kehitystyö.

 • Lopputuloksen määräät sinä

  Nordic Med Spa on erikoistunut maltillisiin ja luonnollisiin lopputuloksiin.

  Asiakkaana sinä kuitenkin päätät lopputuloksesta. Näyttävätkin muutokset ovat mahdollisia – turvallisesti.

Maksuton kuvakonsultaatio

Kuvat voit lähettää myös sähköpostitse

(konsultaatio@nordicmedspa.fi).

Konsultaatio on maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

  Yhteystiedot


  Viesti

  Liitetiedostot

  Laita viestin liitteeksi kuvia niistä kehonosista, jotka sinua mietityttävät.