Hyaluroni­happo

huulet

Hyaluronihappo – miksi se toimii huulissa niin hyvin? Blogitekstin asiantuntijana toimii Nordic Med Span sairaanhoitaja Anna-Sofia Waltari. Hän on osa kansainvälistä Galderma Aesthetic Injector Network -verkostoa. Vuonna 2021 hän liittyi myös Suomen Restylane-kouluttajien joukkoon.

FDA-hyväksytyt hyaluronihappovalmisteet ovat ainoita täyteaineita, jota huuliin injektoin. Aineena hyaluronihappo on turvallinen ja ennakoitava.

Sain juuri sellaisen lopputuloksen, mitä olin ajatellutkin. Kiitos!
Kävin Anna-Sofialla huulten täyteainehoidossa ja en voi kuin kehua! Itselläni oli hieman haastavat huulet aikasempien (muualla tehtyjen) täyteainehoitojen takia, mutta Anna-Sofia osasi erittäin ammattitaitoisesti katsoa huulieni tilanteen ja arvioida sen pohjalta mitä kannattaa tehdä. Lopputuloksesta tuli täydellinen enkä voisi olla tyytyväisempi. Palvelu oli todella lämminhenkistä ja tunsin olevani hyvissä käsissä. Aion ehdottomasti jatkossakin käydä Anna-Sofialla! Suuret kiitokset vielä!
Saarasta ja työn jäljestä ei mitään muuta kuin positiivista sanottavaa. Kasvohoitoihin olen ollut todella tyytyväinen, samoin poskien täyteainehoitoon. Huulten muotoilun toimenpiteen jälkeinen turvotus ensin säikäytti, mutta nyt turvotuksen jo vähän laskettua näen, että huulista tulee oikein maltilliset ja tulen olemaan erittäin tyytyväinen.
Saarasta ja työn jäljestä ei mitään muuta kuin positiivista sanottavaa. Kasvohoitoihin olen ollut todella tyytyväinen, samoin poskien täyteainehoitoon. Huulten muotoilun toimenpiteen jälkeinen turvotus ensin säikäytti, mutta nyt turvotuksen jo vähän laskettua näen, että huulista tulee oikein maltilliset ja tulen olemaan erittäin tyytyväinen.
Kiitos sinulle eilen tehdyistä hoidoista. Hyvin meni kaikki.  Yksi mustelma on huulessa, ja turvotusta on vähän, kaikki tämä normaalia kuitenkin. Arvostan todella paljon hyvää ammattitaitoa. Huipputekijöitä alalla ei mielestäni ole yhtään liikaa.
Taas viisi tähteä. Olen jälleen kerran ERITTÄIN tyytyväinen!
Heippa, siis nää huulet on niin täydelliset, kiitos aivan supermahtavasta työstä! Nää on niin symmetriset, pehmeät ja juuri se mitä toivoin!! Toki turvotusta on edelleen jonkin verran, mutta se ei haittaa. Oon ihan supertyytyväinen! Joten kiitos tuhannesti ja ihanaa syksyn jatkoa!
Olen erittäin tyytyväinen loihtimaasi lopputulokseen!
Hei! Kävin sulla laittamassa huulet pari viikkoa sitten. Jäi tosi hyvä fiilis lähtiessä. Kerroit tarkkaan toimenpiteestä ja vaikka jännitin toimenpidettä ihan hirveesti niin meinasin nukahtaa tuoliin. Huuliin tuli pari huomaamatonta mustelmaa ja lopputulos on tässä kohtaa ihanan luonnollinen. Varmasti nähdään vielä uudestaan, kiitos!
Kiitos! Hoidon tulos on juuri halutunlainen. Kipu hyvin vähäinen laitettaessa, toipui nopeasti. Tulen uudestaan!!
Tekijä oli todella ystävällinen ja mukava pistäjä ja kertoi aina kun pistää että tulee pistos. Helpotti kun tiesi, että nyt pistää. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen! :)
Hyvä palvelu ja tulos oli luonnollinen.
Palvelu oli hyvä. Kiva kun kerrottiin milloin pistää ja välissä sai katsoa jälkeä.
Huulten muotoilun tekijä oli ihana ja tsemppaava. Kertoi koko ajan mitä teki ja työt teki rauhallisesti.
Huulien täyttö oli kivuton. (Jossain kohti tuntui enemmän, mutta kipuna ei paha. Toipuminen kävi nopeasti. Ensimmäisenä iltana vain huulet turposi, mutta pian turvotus laski.
Kävin eilen huulten muotoilussa. Kokemus oli äärimmäisen miellyttävä, ammattitaitoinen ja rento tekijä. Toimenpide oli täysin kivuton. Odotan innolla jo lopputulosta ja 100% varmasti tulen tänne vielä uudelleen.
Heips! Kävin tiistaina huulitäytössä. Ajattelin laittaa vielä viestiä, että alahuuli tasoittui turvotuksen jälkeen ja on nyt ihan symmetrinen. Kiitos vielä, oon tosi tyytyväinen lopputulokseen!
Saara teki minulle pistoshoitona huulten muotoilun ja täyteainehoidon kasvoihin. Lopputulos näyttää erinomaiselta ja Saara oli valmis venyttämään vastaanottoaikaa varatusta, jotta koko haluamani hoitokokonaisuus saatiin kerralla viimeisteltyä. Muutoinkin hän toimi asiantuntevasti, rauhallisesti ja ystävällisesti siten, että pelkäämäni hoito sujui paljon paremmin kuin osasin odottaa. Tulen Saaran pakeille myös jatkossa kun on aika uusia hoito sekä pidän osaltani huolen siitä, että vastaavia hoitoja pohtivat osaisivat hakeutua Saaran hoidettaviksi :).
Hei! Oli ihan pakko tulla vielä kiittämään! Mulla tuli pikkiriikkinen tumma piste, ei edes selkeä mustelma! Huulet ei ole yhtää kipeät, tuntuu heti omilta ja en tiiä miten tän teit, mutta kiitos! Olin varautunu siihen, että viikon ’hakattu’ ja nyt suorastaa harmittaa et nää pitää peittää maskil ihmisten ilmoil. Kiitos & nähdään varmasti näissä merkeissä uudestaan, kun taas aika lisäillä!
Huulet ovat juuri kivan pyöreät. Muutama pikku pahkura, mutta eivät näy. Juuri sellaiset kuin halusin.
Olen tulokseen oikein tyytyväinen ja luulen ylläpitäväni huulia täytteellä tulevaisuudessakin.
Haettiin luonnollisuutta korostavaa mallia. Tuli aivan ihanat!
Nordic Med Spalla tehdään loistavaa ja laadukasta työtä. Itse olen ottanut heiltä huulitäytteet ja olen erittäin tyytyväinen huuliin. Sain juuri sitä mitä hainkin. Kiitos erikseen vielä Saaralle, joka teki huuleni.
Hei Saara, kiitoksia viimeisestä! Teit siis cog-langat ja huulet. Olen supertyytyväinen: mustelmia ei tullut kasvoihin tai huuliin. Jo neljän päivän jälkeen kipu katosi totaalisesti, mutta missään vaiheessa kipu ei ollut paha. Käytin kylmäpussia ensimmäisen illan ja nukuin istuma-asennossa. Muutoin kevyt puhdistus kaksi kertaa/vrk. Suupielten marionettipoimut ovat miltei historiaa.
Kiitos niin paljon, huulet ei vois olla yhtään paremmat! Olisin pystyny vaikka nukahtaan siihen kun teit näitä. Ja kaiken lisäksi sun asiakaspalveluasenne on kyllä ihan huippu. Tuun varmasti uudestaan.
Moikka! Kiitos vielä eilisestä täytehoidosta! Turvotus jo melkein kokonaan laskenut ja huulet näyttää ihanilta.
Heippa. Kävin tiistaina ottamassa Russian Lips -hoidon. Pakko sanoa, että olen erittäin tyytyväinen. Teit todella tarkkaa työtä.
I am happy with my lips. Thank you Anna-Sofia!
Paraneminen sujui hyvin, ja olen ollut tyytyväinen lopputulokseen.
I was happy to visit Nordic Med Spa! Have perfect results and planning to come back.
Vähän erilainen Hyvinkää-reissu tällä kertaa. Ihana Ninia taikoi mulle uudet huulet mahtavalla työskentelyllä. Pienellä fixillä suupielet ylöspäin – sitä suurempi vaikutus itsetunnossa!
Kiitos kun kerroit koko ajan mitä tehdään. Susta tulis loistava kätilö, kun olet niin hyvä tsemppaamaan! Kiitos vielä oikein paljon!
Kiitos tämän päivän huulista! Haluan antaa palautetta, koska kokemus oli niin superhyvä. Oot tosi ammattitaitoinen ja toimintasi pistosten aikana oli rauhoittava ja kannustava, olo oli koko ajan luottavainen.
Kävin Saara Räsäsellä ottamassa huulitäytteet. Oli mahtavaa ja Saara hoiti tilanteen erittäin hyvin. Oli lämminhenkinen ja ystävällinen sekä kertoi tarkasti, miten homma etenee.
Ihanat huulet ja hyvä palvelu, kuten aina.
Laitettiin taas vähän täytettä huuliin. Niin tyytyväinen!
Kiitos ihanista huulista ja pelkäävän sekä kipuherkän ensikertalaisen loistavasta kohtaamisesta. Oot rautainen ammattilainen ja ihan huipputyyppi!
Ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua. Olen erittäin tyytyväinen huuliini ja suunnitelmissa on myös kokeilla muitakin palveluja!
Kävin viimeviikolla ottamassa huuliin täytettä! Lopputulos on aivan ihana ja luonnollinen, juuri niinkuin toivoin! Asiantuntevaa palvelua! Suosittelen lämpimästi!
Huulistani tuli upeat! Todella ammattitaitoinen, luotettava ja ystävällinen palvelu. Kiitos Anna-Sofia! Suosittelen lämpimästi.
Kiitos ihana Anna-Sofia upeasta lopputuloksesta ja todella huomioivasta sekä laadukkaasta palvelusta. Sain kauniit ja täyteläiset huulet.
Anna-Sofia taikoo parhaat huulet. Hänellä on hellä käsi ja ihana asiakaspalvelu.
Voin suositella lämpimästi. Ei tartte jatkossa miettiä, et minne menee...
Teit niin nätit huulet ja oli paras mahdollinen ensimmäinen kokemus. Oot just niin taitava ja ihana asiakaspalvelija kuin olin lukenut!
Heips, kiitos ihanista huulista! Nyt on muoto ja koko just sellanen mitä oon halunnu. Ihanan muhkea ylähuuli! Hyvin laski turvotus ja ei tullut edes mustelmia. Hyvin on täyteainekin asettunut huuliin, ei muhkuroita.
Nyt on viikko siitä, kun kävin täyttämässä huulet pitkän tauon jälkeen. Enkä vois tyytyväisempi olla! Epäsymmetriaa korjattiin ja nyt huulet on symmetriset ja tietty muutenkin paljon täyteläisemmät ja nätit taas. Kiitos vielä niiiiiin paljon!
Jos huulten täyttö voi olla ihanaa, niin Anna-Sofian käsissä se on. Puudute on aivan mahtava, pistokset tuskin tuntui. Ihmisläheinen palvelu, tuli tunne että siellä ollaan asiakasta varten.

Kävin ottamassa huuliin Juvéderm-täyteainetta, Saara Räsänen laittajana. En voisi olla tyytyväisempi ja onnellisempi.

Kävin laittamassa ensimmäiset huulitäytteeni. Asian hoiti Saara Räsänen. Olen erittäin tyytyväinen ja tulen varmasti uudestaan. Täältä vahvat suositukset.

Huulet näyttää tosi hyviltä jo nyt, vaikka vähän turvonneet. Teet mahtavaa jälkeä ja oot ihan mahtava asiakaspalvelija. Haluan jatkossa palata aina sun penkkiin!

Hyaluronihappo

Suuri molekyyli, joka sitoo vettä itseensä

Millainen aine hyaluronihappo on?

 • Orgaaninen yhdiste; sen ytimen muodostaa pitkä hiilirunko
 • Elimistölle tuttu; hyaluronihappoa löytyy ihon lisäksi limakalvoilta, nivelistä ja silmän lasiaisesta
 • Molekyylikooltaan suuri; kosmetiikkatuotteiden hyaluronihappo ei imeydy ihoon vaan levittyy ihon pinnalle ja toimii siinä
 • Täysin hajoava; elimistön oma hyaluronihappo hajoaa ja korvautuu uudella 1–2 vuorokauden aikana, ja täyteaineiden hyaluronihappo hajoaa hoitoa seuraavien kuukausien kuluessa

Jos huulia muotoillaan pysyvillä ja hajoamattomilla materiaaleilla, voidaan joutua suunnattomiin vaikeuksiin. Pahimmassa tapauksessa jotain menee pahasti pieleen eikä plastiikkakirurgikaan pysty pelastamaan tilannetta.

Hyaluronihappo hajoaa. Yksikään puhdas hyaluronihappovalmiste ei pysy huulissa vuosia, ja näin on hyvä.

Hyaluronihappo huulten täytössä

Miten se toimii?

2020-luvun alusta lähtien asiakkaat ovat hakeneet lähinnä pehmeän luonnollista täyteläisyyttä. Ylitäytetyt huulet ovat menossa pois muodista. Näyttävyyttä haetaan edelleen muttei enää luonnollisuuden kustannuksella.

Huulia muotoiltaessa pyritään usein johonkin näistä:

 1. kuivien huulten syväkosteuttaminen
 2. huulten luonnollisen muodon hienoinen muokkaaminen, esim. epäsymmetrian korjaus
 3. huulten koon kasvattaminen

Hyaluronihappo on ylivertainen aine kaikissa näissä pyrkimyksissä. Jos huulten muotoon ei tahdota muutoksia ja ongelmina ovat kuivuus ja ikämuutokset, avun voi tuoda hyvin kevyt hyaluronihappogeeli, esim Restylane Skinboosters.

Jos asiakas kaipaa kevyttä muotoilua, pieni määrä hyaluronihappogeeliä oikeisiin kohtiin pistettynä on erinomainen ratkaisu.

Myös suuret muodon- ja koonmuutokset onnistuvat hyaluronihapolla.

Kaikki hyaluronihappovalmisteetkaan eivät ole yhtä hyviä. Markkinoilla on vuosien varrella ollut kaikenlaisia täyteaineita, ja osa tuotteista on vedetty pois markkinoilta. Kuluttajan kannattaa valita FDA-hyväksytty täyteaine, jonka laatua ja tehoa on tutkittu vuosikymmenien ajan.

Hyaluronihappo huulten täyteaine­hoidoissa

Hoidon kulku, toipuminen ja tulokset

Ennen ensimmäistä huulten muotoilua on ehdottoman suositeltavaa hakeutua kiireettömään konsultaatioon, jossa käydään läpi asiakkaan toiveet ja terveydentila sekä erilaiset hoitovaihtoehdot.

Suosittelemme konsultaatiota myös silloin, jos asiakas on käynyt huulten täyteainehoidoissa muualla kuin meillä.

Joskus konsultaatiossa todetaan, ettei täyteainehoitoa kannata tai saa tehdä. Joskus ammattilainen joutuu myös selkeyttämään realiteetteja.

Yhdellä täyttökerralla ei voida esimerkiksi kaksinkertaistaa huulten kokoa.

Itse toimenpide on yleensä noin puolen tunnin mittainen. Ennen varsinaisia täyteaineinjektioita huulet saatetaan puuduttaa. Laadukkaissa hyaluronihappovalmisteissa on mukana lidokaiinipuudute. Lidokaiinia sisältävää hyaluronihappoa käytettäessä ensimmäinen pistos tuntuu mutta seuraavat eivät enää.

Kun täyteainehoito on ohi, asiakas saa suulliset ja kirjalliset jälkihoito-ohjeet. Ohjeita kannattaa noudattaa tarkasti, jotta hoidolle tyypilliset sivuoireet (turvotus, punoitus, kutina, mustelmat) pysyvät kurissa.

Lopputulosten pysyvyyteen vaikuttaa eniten käytetty täyteaine. Restylane- ja Juvéderm-täyteaineiden kestoon ollaan yleensä hyvin tyytyväisiä. Huulissa aine pysyy 9–18 kuukautta. Toki lopputuloksen kestossa on aina eroja. Olemme yksilöitä.

Kiinnostuitko?

Saatavuus, hinnat, maksaminen

SAATAVUUS:

Terveydenhuollon ammattilaisemme tekevät huulten täyteainehoitoja kaikilla klinikoillamme: Helsingissä, Hyvinkäällä, Tampereella ja Turussa.

HINNAT:

 • Juvéderm (0,55 ml) – 319 euroa
 • Teosyal (1 ml) – 349 euroa (ajanvaraukset vain puhelimitse)
 • Restylane Skinboosters -syväkosteutus (1 ml) – 349 euroa
 • Restylane (1 ml) – 419 euroa
 • Juvéderm (1 ml) – 419 euroa (ajanvaraukset vain puhelimitse)

MAKSUTAVAT:

 • Maksukortti
 • Nordic Med Spa Terveystili -lasku
 • Nordic Med Spa Terveystili -osamaksu
 • Huomaathan, että laskutus-/osamaksuhakemus tehdään ennen vastaanotolle saapumista. Lue lisää.

ILMAINEN KONSULTAATIO:

Mikäli olet uusi asiakas tai et ole aivan varma, onko huulten täyttö sinulle sopiva toimenpide, on hyvä lähteä liikkeelle maksuttomasta konsultaatiosta tai maksuttomasta kuvakonsultaatiosta. Vaikka konsultaatiot ovat veloituksettomia, ne eivät sido asiakasta mihinkään.

Huulten muotoilu

Kaikki blogitekstit huulista

Huulten täyttö
Restylane
Botox Lip Flip
hyaluronihappo
Huulten täyttö, Restylane, huulet Kysse

Maksuton kuvakonsultaatio

Kuvat voit lähettää myös sähköpostitse

(konsultaatio@nordicmedspa.fi).

Konsultaatio on maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

  Tämän lomakkeen kautta ei voi perua vastaanottoaikoja.

  Yhteystiedot


  Viesti

  Liitetiedostot

  Laita viestin liitteeksi valokuvia niistä kehonosista, jotka sinua mietityttävät. Huom! Ladattava valokuva voi olla maksimissaan 5 megan kokoinen. Tätä suuremmat kuvat voi lähettää sähköpostitse.  © Copyright - Nordic Med Spa