Huulten muotoilu

Ennen ja jälkeen

Huulten täyttö, muotoilu ja syväkosteutus ovat Juvéderm-täyteaineilla tehtäviä pistoshoitoja. Täyteainehoidolla voidaan korostaa ja korjata huulten muotoa, muuttaa huulten kokoa ja häivyttää huulien ikämuutoksia.

huulten syväkosteutus, huulten koon, symmetrian tai muodon muuttaminen, huulten ikääntymismuutosten hoito
30–60 minuuttia
Juvéderm-täyteaineet
Helsinki, Tampere, Turku, Hyvinkää
neula, kanyyli
voidepuudutus, paikallispuudutus, johtopuudutus
vähäinen tai kohtalainen, johtopuudutuksessa kivuton
keskimäärin 2–7 vuorokautta
kahden viikon kuluessa
1–2 kertaa vuodessa
319–419 euroa
kassalla käteinen ja maksukortit, verkkokaupassa verkkopankkimaksu, korttimaksu, lasku ja osamaksu

Monipuolinen toimenpide

Huulten muotoilulla ja täytöllä voidaan muokata huulten kokoa ja muotoa sekä tehdä huulista aiempaa symmetrisemmät. Jos et tahdo muuttaa huulien muotoa mutta kärsit huulten kuivuudesta ja ryppyisyydestä, voit hyötyä syväkosteutushoidosta.

Huulten muotoilu- ja täyttötoimenpiteissä käytämme Juvéderm®-hyaluronihappovalmisteita:

 • Juvéderm® Volite (syväkosteutus)
 • Juvéderm® Volift
 • Juvéderm® Ultra Smile
 • Juvéderm® Volbella
 • Juvéderm® Ultra3

Kaikenlaiset huulten täyteainehoidot ovat nopeita, ei-kirurgisia ja ammattilaisen tekeminä turvallisia toimenpiteitä. Hoidon tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen, ja toipuminen on nopeaa. Hoitotulokset eivät ole kuitenkaan pysyviä: kun Juvéderm-täyteaine on hajonnut, huulten oma luonnollinen muoto tulee jälleen esille.

Toimenpide sopii kaikille

Tällä hetkellä suurin osa huulten täyteainehoidoista tehdään nuorille naisille, joiden tavoitteena on saada aiempaa suuremmat huulet. Vuosi vuodelta lisääntyvät kuitenkin myös ne huulten täyteainehoidot, jotka tehdään puhtaasti ikääntymismuutosten vuoksi.

Ikääntymisen myötä ylähuulen ja nenän välisen alueen painopiste muuttuu, kun alue menettää kimmoisuuttaan ja pitenee. Huulet kapenevat, niiden luonnollinen pulleus katoaa ja ne menettävät täyteläisyytensä ja kosteutensa ihon oman hyaluronihapon vähentyessä. Huulten ympärille muodostuu juonteita, huulten rajat muuttuvat epätarkemmiksi ja suupielet kääntyvät alaspäin, mikä saa yleisilmeen näyttämään surulliselta ja alakuloiselta. Huulten täyteainehoidolla voidaan häivyttää ikääntymisestä johtuvia muutoksia ja palauttaa huulten luonnollinen ja nuorekas ulkomuoto.

Vastaanotolla

Ennen ja jälkeen

Ennen täyteainehoitoa keskustelet kiireettömästi injektiohoitajasi kanssa. Esitietolomakkeisiin on hyvä merkitä kaikki sairaudet, allergiat ja lääkitykset. Jos sinulla on perussairauksia, lääkityksiä tai allergioita, hoitajasi kyselee näistä hiukan lisää ennen toimenpidettä.

Vastaanotolla sinun kannattaa kertoa avoimesti omista toiveistasi. Näin sekä sinä että sinua hoitava ammattilainen olette matkalla samoihin päämääriin. Joskus asiakkaan toiveet saattavat olla hiukan epärealistisia. Ammattimaisesti toimiva täyteainehoitaja osaa kertoa liioittelematta toimenpiteen tehosta. Täyteaineilla voidaan tehdä isoja muutoksia, mutta hoidon tekijän on pystyttävä kertomaan odotettavissa olevista tuloksista ilman ylisanoja ja liioittelua.

Ennen täyteainehoitoa toimenpidealue saatetaan puuduttaa. Puudutuskeinoja on paljon.

 • Juvéderm-täyteaineissa on puudute mukana: ensimmäinen pistos tuntuu, mutta seuraavat pistokset ovat kivuttomia tai lähes kivuttomia.
 • Joskus käytetään myös voidemaista pintapuudutetta, joka taittaa kivulta kärjen. Voidepuudutus ei vie kaikkea kipua pois. Lähtökohtaisesti mitä pidempään voide saa vaikuttaa, sitä kivuttomampaa myös pistäminen on.
 • Huulten täyttö voidaan tehdä myös paikallispuudutuksessa tai johtopuudutuksessa. Johtopuudutus vie pois kaiken kivun.

Jos pelkäät kipua, kerro tästä avoimesti jo aikaa varatessasi. Kivun hallitsemiseen ammattilaisilla on monenlaisia keinoja.

Huulten täyttö on mahdollista tehdä myös täysin kivuttomasti. Kanyylitekniikka vähentää kipua huomattavasti. Johtopuudutus poistaa kivun kokonaan.
(Esteettinen sairaanhoitaja Anna-Sofia Waltari)

Itse pistäminen on varsin lyhyt toimenpide. Se kestää parista minuutista puoleen tuntiin riippuen siitä, millä tekniikalla hoito tehdään.

Pistämisen jälkeen täyteainehoidon tekijä tutkii tuloksia yhdessä asiakkaan kanssa. Kun molemmat ovat tyytyväisiä, on aika puhua jälkihoidosta sekä kontrollikäynnin ja mahdollisen uusintakäynnin ajankohdasta.

Hinnat

Huulten syväkosteutus (1 ml)

349 euroa
Toimenpide tehdään Juvéderm® Volite -hyaluronihappovalmisteella (1 ml).

Huulten täyttö ja muotoilu (0,55 ml)

319 euroa
Toimenpide tehdään Juvéderm® Volift tai Ultra Smile -hyaluronihappovalmisteella (0,55 ml).

Huulten täyttö ja muotoilu (1 ml)

419 euroa
Toimenpide tehdään Juvéderm®-sarjan Volbella-, Volift- tai Ultra3 -hyaluronihappovalmisteella (1 ml).

Saatavuus

Huulten täyteainehoitoja tehdään kaikilla Nordic Med Spa -klinikoilla:

 • Helsinki
 • Hyvinkää
 • Tampere
 • Turku

Klinikalla voit maksaa käteisellä, maksukortilla tai Terveystili-laskulla/-osamaksulla.

Verkkokaupassa huulten täyteainehoidon voi maksaa kortilla, verkkopankkiyhteydellä, laskulla tai osamaksulla.

Maksuton kuvakonsultaatio

Kuvat voit lähettää myös sähköpostitse

(konsultaatio@nordicmedspa.fi).

Konsultaatio on maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

  Yhteystiedot


  Viesti

  Liitetiedostot

  Laita viestin liitteeksi kuvia niistä kehonosista, jotka sinua mietityttävät.