Huulten muotoilu

Taas viisi tähteä Soslanille, hän tietää kyllä todellakin mitä tekee. Olen jälleen kerran ERITTÄIN tyytyväinen!
Heippa, siis nää huulet on niin täydelliset, kiitos aivan supermahtavasta työstä! Nää on niin symmetriset, pehmeät ja juuri se mitä toivoin!! Toki turvotusta on edelleen jonkin verran, mutta se ei haittaa. Oon ihan supertyytyväinen! Joten kiitos tuhannesti ja ihanaa syksyn jatkoa!
Olen erittäin tyytyväinen loihtimaasi lopputulokseen!
Hei! Kävin sulla laittamassa huulet pari viikkoa sitten. Jäi tosi hyvä fiilis lähtiessä. Kerroit tarkkaan toimenpiteestä ja vaikka jännitin toimenpidettä ihan hirveesti niin meinasin nukahtaa tuoliin. Huuliin tuli pari huomaamatonta mustelmaa ja lopputulos on tässä kohtaa ihanan luonnollinen. Varmasti nähdään vielä uudestaan, kiitos!
Kiitos! Hoidon tulos on juuri halutunlainen. Kipu hyvin vähäinen laitettaessa, toipui nopeasti. Tulen uudestaan!!
Vera on todella ystävällinen ja mukava pistäjä ja kertoi aina kun pistää että tulee pistos. Helpotti kun tiesi, että nyt pistää. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen! :)
Hyvä palvelu ja tulos oli luonnollinen.
Palvelu oli hyvä. Kiva kun kerrottiin milloin pistää ja välissä sai katsoa jälkeä.
Vera oli ihana ja tsemppaava. Kertoi koko ajan mitä teki ja työt teki rauhallisesti.
Huulien täyttö oli kivuton. (Jossain kohti tuntui enemmän, mutta kipuna ei paha. Toipuminen kävi nopeasti. Ensimmäisenä iltana vain huulet turposi, mutta pian turvotus laski.
Kävin eilen Soslanin vastaanotolla. Kokemus oli äärimmäisen miellyttävä, ammattitaitoinen ja rento lääkäri. Toimenpide oli täysin kivuton. Odotan innolla jo lopputulosta ja 100% varmasti tulen hänelle vielä uudelleen.
Heips! Kävin tiistaina huulitäytössä. Ajattelin laittaa vielä viestiä, että alahuuli tasoittui turvotuksen jälkeen ja on nyt ihan symmetrinen. Kiitos vielä, oon tosi tyytyväinen lopputulokseen!
Saara teki minulle pistoshoitona huulten muotoilun ja täyteainehoidon kasvoihin. Lopputulos näyttää erinomaiselta ja Saara oli valmis venyttämään vastaanottoaikaa varatusta, jotta koko haluamani hoitokokonaisuus saatiin kerralla viimeisteltyä. Muutoinkin hän toimi asiantuntevasti, rauhallisesti ja ystävällisesti siten, että pelkäämäni hoito sujui paljon paremmin kuin osasin odottaa. Tulen Saaran pakeille myös jatkossa kun on aika uusia hoito sekä pidän osaltani huolen siitä, että vastaavia hoitoja pohtivat osaisivat hakeutua Saaran hoidettaviksi :).
Hei! Oli ihan pakko tulla vielä kiittämään! Mulla tuli pikkiriikkine tumma piste, ei edes selkeä mustelma! Huulet ei ole yhtää kipeät, tuntuu heti omilta ja en tiiä miten tän teit, mutta kiitos! Olin varautunu siihen, että viikon ’hakattu’ ja nyt suorastaa harmittaa et nää pitää peittää maskil ihmisten ilmoil. Kiitos & nähdään varmasti näissä merkeissä uudestaan, kun taas aika lisäillä!
Huulet ovat juuri kivan pyöreät. Muutama pikku pahkura, mutta eivät näy. Juuri sellaiset kuin halusin.
Olen tulokseen oikein tyytyväinen ja luulen ylläpitäväni huulia täytteellä tulevaisuudessakin.
Haettiin luonnollisuutta korostavaa mallia. Tuli aivan ihanat!
Nordic Med Spalla tehdään loistavaa ja laadukasta työtä. Itse olen ottanut heiltä huulitäytteet ja olen erittäin tyytyväinen huuliin. Sain juuri sitä mitä hainkin. Kiitos erikseen vielä Saaralle, joka teki huuleni.
Hei Saara, kiitoksia viimeisestä! Teit siis cog-langat ja huulet. Olen supertyytyväinen: mustelmia ei tullut kasvoihin tai huuliin. Jo neljän päivän jälkeen kipu katosi totaalisesti, mutta missään vaiheessa kipu ei ollut paha. Käytin kylmäpussia ensimmäisen illan ja nukuin istuma-asennossa. Muutoin kevyt puhdistus kaksi kertaa/vrk. Suupielten marionettipoimut ovat miltei historiaa.
Kiitos niin paljon, huulet ei vois olla yhtään paremmat! Olisin pystyny vaikka nukahtaan siihen kun teit näitä. Ja kaiken lisäksi sun asiakaspalveluasenne on kyllä ihan huippu. Tuun varmasti uudestaan.
Moikka! Kiitos vielä eilisestä täytehoidosta! Turvotus jo melkein kokonaan laskenut ja huulet näyttää ihanilta.
Heippa. Kävin tiistaina ottamassa Russian Lips -hoidon. Pakko sanoa, että olen erittäin tyytyväinen. Teit todella tarkkaa työtä.
I am happy with my lips. Thank you Anna-Sofia!
I was happy to visit Nordic Med Spa! Have perfect results and planning to come back.
Vähän erilainen Hyvinkää-reissu tällä kertaa. Ihana Ninia taikoi mulle uudet huulet mahtavalla työskentelyllä. Pienellä fixillä suupielet ylöspäin – sitä suurempi vaikutus itsetunnossa!
Kiitos kun kerroit koko ajan mitä tehdään. Susta tulis loistava kätilö, kun olet niin hyvä tsemppaamaan! Kiitos vielä oikein paljon!
Kiitos tämän päivän huulista! Haluan antaa palautetta, koska kokemus oli niin superhyvä. Oot tosi ammattitaitoinen ja toimintasi pistosten aikana oli rauhoittava ja kannustava, olo oli koko ajan luottavainen.
Kävin Saara Räsäsellä ottamassa huulitäytteet. Oli mahtavaa ja Saara hoiti tilanteen erittäin hyvin. Oli lämminhenkinen ja ystävällinen sekä kertoi tarkasti, miten homma etenee.
Ihanat huulet ja hyvä palvelu, kuten aina.
Laitettiin taas vähän täytettä huuliin. Niin tyytyväinen!
Kiitos ihanista huulista ja pelkäävän sekä kipuherkän ensikertalaisen loistavasta kohtaamisesta. Oot rautainen ammattilainen ja ihan huipputyyppi!
Ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua. Olen erittäin tyytyväinen huuliini ja suunnitelmissa on myös kokeilla muitakin palveluja!
Kävin viimeviikolla ottamassa huuliin täytettä! Lopputulos on aivan ihana ja luonnollinen, juuri niinkuin toivoin! Asiantuntevaa palvelua! Suosittelen lämpimästi!
Huulistani tuli upeat! Todella ammattitaitoinen, luotettava ja ystävällinen palvelu. Kiitos Anna-Sofia! Suosittelen lämpimästi.
Kiitos ihana Anna-Sofia upeasta lopputuloksesta ja todella huomioivasta sekä laadukkaasta palvelusta. Sain kauniit ja täyteläiset huulet.
Anna-Sofia taikoo parhaat huulet. Hänellä on hellä käsi ja ihana asiakaspalvelu.
Voin suositella lämpimästi Soslania. Ei tartte jatkossa miettiä, et minne menee...
Teit niin nätit huulet ja oli paras mahdollinen ensimmäinen kokemus. Oot just niin taitava ja ihana asiakaspalvelija kuin olin lukenut!
Heips, kiitos ihanista huulista! Nyt on muoto ja koko just sellanen mitä oon halunnu. Ihanan muhkea ylähuuli! Hyvin laski turvotus ja ei tullut edes mustelmia. Hyvin on täyteainekin asettunut huuliin, ei muhkuroita.
Nyt on viikko siitä, kun kävin täyttämässä huulet pitkän tauon jälkeen. Enkä vois tyytyväisempi olla! Epäsymmetriaa korjattiin ja nyt huulet on symmetriset ja tietty muutenkin paljon täyteläisemmät ja nätit taas. Kiitos vielä niiiiiin paljon!
Jos huulten täyttö voi olla ihanaa, niin Anna-Sofian käsissä se on. Puudute on aivan mahtava, pistokset tuskin tuntui. Ihmisläheinen palvelu, tuli tunne että siellä ollaan asiakasta varten.

Kävin ottamassa huuliin Juvéderm-täyteainetta, Saara Räsänen laittajana. En voisi olla tyytyväisempi ja onnellisempi.

Kävin laittamassa ensimmäiset huulitäytteeni. Asian hoiti Saara Räsänen. Olen erittäin tyytyväinen ja tulen varmasti uudestaan. Täältä vahvat suositukset.

Huulet näyttää tosi hyviltä jo nyt, vaikka vähän turvonneet. Teet mahtavaa jälkeä ja oot ihan mahtava asiakaspalvelija. Haluan jatkossa palata aina sun penkkiin!

Huulten muotoilu on injektiohoito, joka tehdään Juvéderm- tai Teosyal-hyaluronihappovalmisteella. Hyaluronihappopohjaisella täyteaineella voidaan häivyttää ikääntymismuutoksia, korjata epäsymmetriaa, korostaa huulten muotoa tai lisätä huulten kokoa.

Juvéderm Volite sopii huulten syväkosteuttamiseen.

huulten syväkosteutus, huulten koon, symmetrian tai muodon muuttaminen, huulten ikääntymismuutosten hoito
30–60 minuuttia
Juvéderm, Teosyal
Helsinki, Tampere, Turku, Hyvinkää
neula, kanyyli
voidepuudutus, paikallispuudutus, johtopuudutus
vähäinen tai kohtalainen, johtopuudutuksessa kivuton
keskimäärin 2–7 vuorokautta
kahden viikon kuluessa
1–2 kertaa vuodessa
279–419 euroa
korttimaksu, Terveystili-lasku, Terveystili-osamaksu
Maksutavat verkkokaupassa: verkkopankkimaksu, korttimaksu, lasku, osamaksu

ENNEN JA JÄLKEEN

Kuvat suurentuvat, kun klikkaat.

Miksi Nordic Med Spa

 • Suomen parhaat täyteainehoitajat

  Nordic Med Spassa työskentelevät Suomen kokeneimmat ja koulutetuimmat täyteainehoitajat, jotka suhtautuvat alaansa intohimoisesti.

  Täyteaineasiakkaan kiireetön kohtaaminen ja potilasturvallisuus ovat meille kunnia-asioita. Meillä injektiohoitoja tekevät vain terveydenhuollon ammattilaiset.

 • Juvéderm®- ja Teosyal®-täyteaineet

  Juvéderm® on maailman paras ja käytetyin täyteainesarja.

  Sarja on FDA- ja CE-hyväksytty. Juvéderm®-täyteaineiden taustalla on vuosikymmenien kliininen tutkimus- ja kehitystyö.

  Myös Teosyal® on tutkitusti turvallinen ja tehokas laatusarja.

 • Lopputuloksen määräät sinä

  Nordic Med Spa on erikoistunut maltillisiin ja luonnollisiin lopputuloksiin.

  Asiakkaana sinä kuitenkin päätät lopputuloksesta. Myös suuret koon- ja muodonmuutokset ovat mahdollisia – turvallisesti.

Monipuolinen toimenpide

Huulten muotoilu- ja täyttötoimenpiteissä käytämme Juvéderm®-hyaluronihappovalmisteita sekä Teosyal®-täyteaineita:

 • Juvéderm® Volite (syväkosteutus)
 • Juvéderm® Volift
 • Juvéderm® Volift Retouch
 • Juvéderm® Ultra Smile
 • Juvéderm® Volbella
 • Juvéderm® Ultra3
 • Teosyal RHA Kiss
 • Teosyal RHA 3
 • Teosyal PureSense Kiss

Kaikenlaiset huulten täyteainehoidot ovat nopeita, ei-kirurgisia ja ammattilaisen tekeminä turvallisia toimenpiteitä. Hoidon tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen. Hoidosta palautuminen on nopeaa.

Hoitotulokset ovat pitkäkestoisia mutteivat pysyviä: täyteaine hajoaa huulista 6–18 kuukauden kuluessa. Kun aine on hajonnut, huulten oma luonnollinen muoto tulee jälleen esille.

Nuorille ja hiukan vanhemmillekin

Tällä hetkellä suurin osa huulten täyteainehoidoista tehdään nuorille naisille, joiden tavoitteena on saada aiempaa suuremmat huulet. Vuosi vuodelta lisääntyvät kuitenkin myös ne huulten täyteainehoidot, jotka tehdään puhtaasti ikääntymismuutosten vuoksi.

Ikääntymisen myötä ylähuulen ja nenän välisen alueen iho veltostuu. Välimatka nenästä ylähuulen yläosaan pitenee, jolloin kasvojen mittasuhteet muuttuvat. Huulet kapenevat, niiden luonnollinen pulleus katoaa ja ne menettävät täyteläisyytensä ja kosteutensa. Huulten ympärille muodostuu juonteita, huulten rajat muuttuvat epätarkemmiksi ja suupielet kääntyvät alaspäin, mikä saa yleisilmeen näyttämään surulliselta ja alakuloiselta.

Kaikkia näitä ikämuutoksia voidaan korjata ja häivyttää täyteaineilla.

Vastaanotolla

Ennen täyteainehoitoa keskustelet kiireettömästi hoidon tekijän kanssa. Keskustelun aikana on hyvä kertoa kaikista sairauksista, allergioista ja lääkityksistä. Ne voivat vaikuttaa hoidon tekemiseen.

Vastaanotolla sinun kannattaa kertoa avoimesti omista toiveistasi. Näin sekä sinä että sinua hoitava ammattilainen olette matkalla samoihin päämääriin. Joskus asiakkaan toiveet saattavat olla hiukan epärealistisia. Ammattimaisesti toimiva täyteainehoitaja osaa kertoa liioittelematta toimenpiteen tehosta. Täyteaineilla voidaan tehdä isoja muutoksia, mutta hoidon tekijän on pystyttävä kertomaan odotettavissa olevista tuloksista ilman ylisanoja.

Ennen täyteainehoitoa toimenpidealue saatetaan puuduttaa. Puudutuskeinoja on paljon.

 • Juvéderm- ja Teosyal-täyteaineissa on puudute mukana: ensimmäinen pistos tuntuu, mutta seuraavat pistokset ovat kivuttomia tai lähes kivuttomia.
 • Joskus käytetään myös voidemaista pintapuudutetta, joka taittaa kivulta kärjen. Voidepuudutus ei vie kaikkea kipua pois. Lähtökohtaisesti mitä pidempään voide saa vaikuttaa, sitä kivuttomampaa myös pistäminen on.
 • Huulten täyttö voidaan tehdä myös paikallispuudutuksessa tai johtopuudutuksessa. Johtopuudutus vie pois kaiken kivun.

Jos pelkäät kipua, kerro tästä avoimesti jo aikaa varatessasi. Kivun hallitsemiseen ammattilaisilla on monenlaisia keinoja.

Huulten täyttö on mahdollista tehdä myös täysin kivuttomasti. Kanyylitekniikka vähentää kipua huomattavasti. Johtopuudutus poistaa kivun kokonaan.
(Esteettinen sairaanhoitaja Anna-Sofia Waltari)

Itse pistäminen on varsin lyhyt mutta huolellisesti tehtävä toimenpide. Pistäminen kestää viidestä minuutista jopa tuntiin riippuen siitä, millä tekniikoilla hoito tehdään.

Pistämisen jälkeen täyteainehoidon tekijä tutkii tuloksia yhdessä asiakkaan kanssa. Kun molemmat ovat tyytyväisiä, on aika puhua jälkihoidosta sekä kontrollikäynnin ja mahdollisen uusintakäynnin ajankohdasta.

Asiakas kertoo

Hinnat

KAIKKI MAKSUTAVAT – MYÖS LASKU JA OSAMAKSU

Klinikalla voit maksaa maksukortilla tai Terveystili-laskulla/-osamaksulla.

Verkkokaupassa huulten täyteainehoidon voi maksaa kortilla, verkkopankkiyhteydellä, laskulla tai osamaksulla.

Huulten syväkosteutus (1 ml)

349 euroa
Toimenpide tehdään Juvéderm® Volite -hyaluronihappovalmisteella (1 ml).

Huulten täyttö ja muotoilu (0,55 ml)

319 euroa
Toimenpide tehdään Juvéderm® Volift- tai Juvéderm® Ultra Smile -hyaluronihappovalmisteella (0,55 ml).

Huulten täyttö ja muotoilu (0,7 ml)

279 euroa
Toimenpide tehdään Teosyal RHA Kiss -hyaluronihappovalmisteella.

Huulten täyttö ja muotoilu (1 ml)

349 euroa
Toimenpide tehdään Teosyal PureSense Kiss- tai RHA 3 -hyaluronihappovalmisteella.

419 euroa
Toimenpide tehdään Juvéderm®-sarjan Volbella-, Volift- tai Ultra3 -hyaluronihappovalmisteella (1 ml).

Saatavuus

Huulten täyteainehoitoja tehdään kaikilla Nordic Med Spa -klinikoilla:

 • Helsinki
 • Hyvinkää
 • Tampere
 • Turku

Juvéderm-ajan voit varata puhelimitse tai verkossa.
Teosyal-ajat varataan aina puhelimitse.

Maksuton kuvakonsultaatio

Kuvat voit lähettää myös sähköpostitse

(konsultaatio@nordicmedspa.fi).

Konsultaatio on maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

  Yhteystiedot


  Viesti

  Liitetiedostot

  Laita viestin liitteeksi valokuvia niistä kehonosista, jotka sinua mietityttävät. Huom! Ladattava valokuva voi olla maksimissaan 5 megan kokoinen. Tätä suuremmat kuvat voi lähettää sähköpostitse.