Täydelliset huulet

Usein esitettyjä kysymyksiä

Maksuton konsultaatio

Konsultaatio on veloitukseton, eikä se sido sinua mihinkään. Myös kuvakonsultaatio onnistuu!

Huulet ovat monella tapaa kasvojen keskipiste. Moni tahtoo korostaa niitä tai jopa muuttaa niiden muotoa. Huulten täyttö on injektiotoimenpide, joka tehdään hyaluronihappovalmisteella. Asiakkaan tavoitteista ja toiveista riippuen hoito voidaan tehdä muodon korjauksena, ikämuutosten häivyttämisenä tai vaikkapa syväkosteutuksena.

Täyttö ja muotoilu voi korjata myös epäsymmetriaa, selkeyttää huulten rajoja tai lisätä piirteiden feminiinisyyttä.

Epäluonnollisia ankkahuulia ei tarvitse pelätä, kun täyteainehoidon tekee ammattilainen.

Palautteita

Sain juuri sellaisen lopputuloksen, mitä olin ajatellutkin. Kiitos!
Kävin Anna-Sofialla huulten täyteainehoidossa ja en voi kuin kehua! Itselläni oli hieman haastavat huulet aikasempien (muualla tehtyjen) täyteainehoitojen takia, mutta Anna-Sofia osasi erittäin ammattitaitoisesti katsoa huulieni tilanteen ja arvioida sen pohjalta mitä kannattaa tehdä. Lopputuloksesta tuli täydellinen enkä voisi olla tyytyväisempi. Palvelu oli todella lämminhenkistä ja tunsin olevani hyvissä käsissä. Aion ehdottomasti jatkossakin käydä Anna-Sofialla! Suuret kiitokset vielä!
Saarasta ja työn jäljestä ei mitään muuta kuin positiivista sanottavaa. Kasvohoitoihin olen ollut todella tyytyväinen, samoin poskien täyteainehoitoon. Huulten muotoilun toimenpiteen jälkeinen turvotus ensin säikäytti, mutta nyt turvotuksen jo vähän laskettua näen, että huulista tulee oikein maltilliset ja tulen olemaan erittäin tyytyväinen.
Saarasta ja työn jäljestä ei mitään muuta kuin positiivista sanottavaa. Kasvohoitoihin olen ollut todella tyytyväinen, samoin poskien täyteainehoitoon. Huulten muotoilun toimenpiteen jälkeinen turvotus ensin säikäytti, mutta nyt turvotuksen jo vähän laskettua näen, että huulista tulee oikein maltilliset ja tulen olemaan erittäin tyytyväinen.
Kiitos sinulle eilen tehdyistä hoidoista. Hyvin meni kaikki.  Yksi mustelma on huulessa, ja turvotusta on vähän, kaikki tämä normaalia kuitenkin. Arvostan todella paljon hyvää ammattitaitoa. Huipputekijöitä alalla ei mielestäni ole yhtään liikaa.
Taas viisi tähteä. Olen jälleen kerran ERITTÄIN tyytyväinen!
Heippa, siis nää huulet on niin täydelliset, kiitos aivan supermahtavasta työstä! Nää on niin symmetriset, pehmeät ja juuri se mitä toivoin!! Toki turvotusta on edelleen jonkin verran, mutta se ei haittaa. Oon ihan supertyytyväinen! Joten kiitos tuhannesti ja ihanaa syksyn jatkoa!
Olen erittäin tyytyväinen loihtimaasi lopputulokseen!
Hei! Kävin sulla laittamassa huulet pari viikkoa sitten. Jäi tosi hyvä fiilis lähtiessä. Kerroit tarkkaan toimenpiteestä ja vaikka jännitin toimenpidettä ihan hirveesti niin meinasin nukahtaa tuoliin. Huuliin tuli pari huomaamatonta mustelmaa ja lopputulos on tässä kohtaa ihanan luonnollinen. Varmasti nähdään vielä uudestaan, kiitos!
Kiitos! Hoidon tulos on juuri halutunlainen. Kipu hyvin vähäinen laitettaessa, toipui nopeasti. Tulen uudestaan!!
Tekijä oli todella ystävällinen ja mukava pistäjä ja kertoi aina kun pistää että tulee pistos. Helpotti kun tiesi, että nyt pistää. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen! :)
Hyvä palvelu ja tulos oli luonnollinen.
Palvelu oli hyvä. Kiva kun kerrottiin milloin pistää ja välissä sai katsoa jälkeä.
Huulten muotoilun tekijä oli ihana ja tsemppaava. Kertoi koko ajan mitä teki ja työt teki rauhallisesti.
Huulien täyttö oli kivuton. (Jossain kohti tuntui enemmän, mutta kipuna ei paha. Toipuminen kävi nopeasti. Ensimmäisenä iltana vain huulet turposi, mutta pian turvotus laski.
Kävin eilen huulten muotoilussa. Kokemus oli äärimmäisen miellyttävä, ammattitaitoinen ja rento tekijä. Toimenpide oli täysin kivuton. Odotan innolla jo lopputulosta ja 100% varmasti tulen tänne vielä uudelleen.
Heips! Kävin tiistaina huulitäytössä. Ajattelin laittaa vielä viestiä, että alahuuli tasoittui turvotuksen jälkeen ja on nyt ihan symmetrinen. Kiitos vielä, oon tosi tyytyväinen lopputulokseen!
Saara teki minulle pistoshoitona huulten muotoilun ja täyteainehoidon kasvoihin. Lopputulos näyttää erinomaiselta ja Saara oli valmis venyttämään vastaanottoaikaa varatusta, jotta koko haluamani hoitokokonaisuus saatiin kerralla viimeisteltyä. Muutoinkin hän toimi asiantuntevasti, rauhallisesti ja ystävällisesti siten, että pelkäämäni hoito sujui paljon paremmin kuin osasin odottaa. Tulen Saaran pakeille myös jatkossa kun on aika uusia hoito sekä pidän osaltani huolen siitä, että vastaavia hoitoja pohtivat osaisivat hakeutua Saaran hoidettaviksi :).
Hei! Oli ihan pakko tulla vielä kiittämään! Mulla tuli pikkiriikkinen tumma piste, ei edes selkeä mustelma! Huulet ei ole yhtää kipeät, tuntuu heti omilta ja en tiiä miten tän teit, mutta kiitos! Olin varautunu siihen, että viikon ’hakattu’ ja nyt suorastaa harmittaa et nää pitää peittää maskil ihmisten ilmoil. Kiitos & nähdään varmasti näissä merkeissä uudestaan, kun taas aika lisäillä!
Huulet ovat juuri kivan pyöreät. Muutama pikku pahkura, mutta eivät näy. Juuri sellaiset kuin halusin.
Olen tulokseen oikein tyytyväinen ja luulen ylläpitäväni huulia täytteellä tulevaisuudessakin.
Haettiin luonnollisuutta korostavaa mallia. Tuli aivan ihanat!
Nordic Med Spalla tehdään loistavaa ja laadukasta työtä. Itse olen ottanut heiltä huulitäytteet ja olen erittäin tyytyväinen huuliin. Sain juuri sitä mitä hainkin. Kiitos erikseen vielä Saaralle, joka teki huuleni.
Hei Saara, kiitoksia viimeisestä! Teit siis cog-langat ja huulet. Olen supertyytyväinen: mustelmia ei tullut kasvoihin tai huuliin. Jo neljän päivän jälkeen kipu katosi totaalisesti, mutta missään vaiheessa kipu ei ollut paha. Käytin kylmäpussia ensimmäisen illan ja nukuin istuma-asennossa. Muutoin kevyt puhdistus kaksi kertaa/vrk. Suupielten marionettipoimut ovat miltei historiaa.
Kiitos niin paljon, huulet ei vois olla yhtään paremmat! Olisin pystyny vaikka nukahtaan siihen kun teit näitä. Ja kaiken lisäksi sun asiakaspalveluasenne on kyllä ihan huippu. Tuun varmasti uudestaan.
Moikka! Kiitos vielä eilisestä täytehoidosta! Turvotus jo melkein kokonaan laskenut ja huulet näyttää ihanilta.
Heippa. Kävin tiistaina ottamassa Russian Lips -hoidon. Pakko sanoa, että olen erittäin tyytyväinen. Teit todella tarkkaa työtä.
I am happy with my lips. Thank you Anna-Sofia!
Paraneminen sujui hyvin, ja olen ollut tyytyväinen lopputulokseen.
I was happy to visit Nordic Med Spa! Have perfect results and planning to come back.
Vähän erilainen Hyvinkää-reissu tällä kertaa. Ihana Ninia taikoi mulle uudet huulet mahtavalla työskentelyllä. Pienellä fixillä suupielet ylöspäin – sitä suurempi vaikutus itsetunnossa!
Kiitos kun kerroit koko ajan mitä tehdään. Susta tulis loistava kätilö, kun olet niin hyvä tsemppaamaan! Kiitos vielä oikein paljon!
Kiitos tämän päivän huulista! Haluan antaa palautetta, koska kokemus oli niin superhyvä. Oot tosi ammattitaitoinen ja toimintasi pistosten aikana oli rauhoittava ja kannustava, olo oli koko ajan luottavainen.
Kävin Saara Räsäsellä ottamassa huulitäytteet. Oli mahtavaa ja Saara hoiti tilanteen erittäin hyvin. Oli lämminhenkinen ja ystävällinen sekä kertoi tarkasti, miten homma etenee.
Ihanat huulet ja hyvä palvelu, kuten aina.
Laitettiin taas vähän täytettä huuliin. Niin tyytyväinen!
Kiitos ihanista huulista ja pelkäävän sekä kipuherkän ensikertalaisen loistavasta kohtaamisesta. Oot rautainen ammattilainen ja ihan huipputyyppi!
Ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua. Olen erittäin tyytyväinen huuliini ja suunnitelmissa on myös kokeilla muitakin palveluja!
Kävin viimeviikolla ottamassa huuliin täytettä! Lopputulos on aivan ihana ja luonnollinen, juuri niinkuin toivoin! Asiantuntevaa palvelua! Suosittelen lämpimästi!
Huulistani tuli upeat! Todella ammattitaitoinen, luotettava ja ystävällinen palvelu. Kiitos Anna-Sofia! Suosittelen lämpimästi.
Kiitos ihana Anna-Sofia upeasta lopputuloksesta ja todella huomioivasta sekä laadukkaasta palvelusta. Sain kauniit ja täyteläiset huulet.
Anna-Sofia taikoo parhaat huulet. Hänellä on hellä käsi ja ihana asiakaspalvelu.
Voin suositella lämpimästi. Ei tartte jatkossa miettiä, et minne menee...
Teit niin nätit huulet ja oli paras mahdollinen ensimmäinen kokemus. Oot just niin taitava ja ihana asiakaspalvelija kuin olin lukenut!
Heips, kiitos ihanista huulista! Nyt on muoto ja koko just sellanen mitä oon halunnu. Ihanan muhkea ylähuuli! Hyvin laski turvotus ja ei tullut edes mustelmia. Hyvin on täyteainekin asettunut huuliin, ei muhkuroita.
Nyt on viikko siitä, kun kävin täyttämässä huulet pitkän tauon jälkeen. Enkä vois tyytyväisempi olla! Epäsymmetriaa korjattiin ja nyt huulet on symmetriset ja tietty muutenkin paljon täyteläisemmät ja nätit taas. Kiitos vielä niiiiiin paljon!
Jos huulten täyttö voi olla ihanaa, niin Anna-Sofian käsissä se on. Puudute on aivan mahtava, pistokset tuskin tuntui. Ihmisläheinen palvelu, tuli tunne että siellä ollaan asiakasta varten.

Kävin ottamassa huuliin Juvéderm-täyteainetta, Saara Räsänen laittajana. En voisi olla tyytyväisempi ja onnellisempi.

Kävin laittamassa ensimmäiset huulitäytteeni. Asian hoiti Saara Räsänen. Olen erittäin tyytyväinen ja tulen varmasti uudestaan. Täältä vahvat suositukset.

Huulet näyttää tosi hyviltä jo nyt, vaikka vähän turvonneet. Teet mahtavaa jälkeä ja oot ihan mahtava asiakaspalvelija. Haluan jatkossa palata aina sun penkkiin!
Huulten täyttö, Restylane, huulet Kysse

Huulet ovat hyvin herkkä kasvonosa. Huulten muotoilussa monia jännittää eniten kipu. Terveydenhuollon ammattilaisilla on kuitenkin monenlaisia keinoja kivun lievittämiseen.

Osa Nordic Med Span ammattilaisista hallitsee myös johtopuudutuksen, joka tekee pistoshoidosta täysin kivuttoman.

Ankkahuulet – ei kiitos!

Vielä 2000-luvun alussa huulten täyteainehoidossa käynyt ihminen erottui katukuvassa. Nykyisin epäluonnollisia lopputuloksia ja ylitäytettyjä, pinkeitä huulia pidetään lähinnä epämuodikkaina. Silti huulten täyteainehoidoilla on edelleen hieman huono maine. Harva kuluttaja tietää, että hyaluronihappovalmisteilla voidaan tehdä hyvin paljon muutakin kuin täyttää ja suurentaa huulia.

Hyaluronihappogeeleillä voidaan muotoilla, korjata epäsymmetriaa, häivyttää ikääntymisen merkkejä ja tehdä kasvonpiirteistä aiempaa feminiinisemmät. Yhä yleisemmiksi ovat tulleet myös huulten syväkosteutushoidot, joilla kuivuneet huulet saadaan ihanan pehmoisiksi ilman, että niiden luonnollinen koko muuttuu lainkaan.

Luonnolliset huulet – ennen ja jälkeen

Syväkosteutus, symmetriakorjaus, kevyt muotoilu

Huulet ennen ja jälkeen
Huulten täyttö, Turku
Huulten täyttö Helsinki, ennen ja jälkeen, Restylane
Ennen ja jälkeen huulten muotoilu b
Huulten täyttö Tampere, ennen ja jälkeen, Restylane Kysse
Ennen ja jälkeen huulten muotoilu
Huulten täyttö Helsinki
Huulet ennen ja jälkeen
Huulten täyttö Tampere
huulten täyttö helsinki ennen ja jälkeen
huulten täyttö
Huulten täyttö Helsinki, ennen ja jälkeen
Huulten täyttö Helsinki
huulten täyttö tampere
huulten täyttö helsinki
Huulten täyttö tampere huulten täyttö helsinki
Huulten täyttö Turku, ennen ja jälkeen, Juvéderm (0,55 ml)
Huulten muotoilu huulten täyttö ennen ja jälkeen
Huulten muotoilu huulten täyttö ennen ja jälkeen
Huulten täyttö Turku Rina Weckström
Huulten täyttö Helsinki Saara Räsänen
Huulten täyttö Helsinki huulten täyttö hyvinkää
Ennen ja jälkeen huulten muotoilu
Ennen jälkeen huulet

Näyttävät huulet – ennen ja jälkeen

Jos asiakas kaipaa näyttävyyttä huuliin, sekin onnistuu. Suuria muodomuutoksia rakennetaan usein asteittain, jotta lopputuloksesta saadaan varmasti kaunis ja luonnollinen ilman kudosvaurioita. Kun huulten muoto on rakennettu, ylläpitoon riittää usein pieni freesaus kerran vuodessa

Näyttävät huulet saatetaan rakentaa esimerkiksi kevyillä Russian-tekniikoilla. Näistä voit lukea lisää täällä.

Huulten täyttö Turku, ennen ja jälkeen, Restylane
Huulten täyttö Turku, ennen ja jälkeen, Juvéderm
Huulten täyttö tampere huulten täyttö helsinki
Ennen ja jälkeen huulet
Ennen ja jälkeen huulten täyttö Russian Lips Helsinki
Huulten täyttö Helsinki ennen ja jälkeen
Huulten täyttö Tampere, ennen ja jälkeen, Restylane

Sopiiko hoito kaikille?

Huulten täyteainehoidot ovat yleisiä ja ammattilaisen tekeminä turvallisia. Huulet täytetään ei-eläinperäisellä hyaluronihapolla, joka on elimistölle tuttu yhdiste. Hyaluronihappoa käytettäessä allergiset reaktiot ovat harvinaisia. Lähtökohtaisesti huulten täyttö onkin hyvin siedetty ja lähes kaikille sopiva toimenpide.

Huulten täytössä kannattaa luottaa terveydenhuollon ammattilaisiin. Heidän koulutus- ja kokemuspohjansa riittää arvioimaan hoidon sopivuutta juuri sinulle.

Kaikille huulten täyteainehoito ei sovi. Vasta-aiheet käydään läpi jo konsultaatiossa.  Tyypillisiä vasta-aiheita ovat esimerkiksi nämä:

 • alle 18 vuoden ikä
 • raskaus tai imetys
 • autoimmuunisairaudet
 • epätasapainossa oleva perussairaus
 • tulehdus tai ihosairaus huulissa
 • isotretinoiinilääkitys tai alle puoli vuotta kuurin loppumisesta
 • alle kuusi kuukautta sitten jossain muualla tehty huulten täyteainehoito
 • alle kuusi kuukautta sitten jollain muulla valmisteella tehty huulten täyteainehoito
 •  hoidon ja covid-19-rokotuksen väliin jää alle kaksi viikkoa

Onko konsultaatio tarpeen?

Ennen konsultaatiota

Ennen konsultaatiota sinulta vaaditaan hieman aktiivisuutta. On hyvä, jos ehdit etsiä tietoa sekä täyteainehoitojen tekijöistä että täyteaineista. Puolueettomia lähteitä voi olla vaikea löytää. Esimerkiksi keskustelukanavilla kaikki vakuuttavan näköinen tieto ei välttämättä ole puolueetonta. Joskus kehujen tai haukkujen takana on kaupallisia sidonnaisuuksia.

Toisaalta oikeaakin tietoa löytyy, jos jaksat etsiä johdonmukaisesti. Esimerkiksi hyvien täyteainemerkkien taustalta löytyy aina runsaasti kliinistä, raportoitua tutkimustyötä, johon on käytetty aikaa ja rahaa. Tieteelliseen tutkimukseen ja kliiniseen dataan voit lähtökohtaisesti luottaa.

Jos epämääräinen tieto aiheuttaa sinussa levottomuutta, kannattaa kerätä kysymyksiä vaikkapa paperille. Luotettavia vastauksia kysymyksiisi saat konsultaatiossa.

Miksi konsultaatiossa kannattaa käydä?

Konsultaatio on paras paikka aloittaa huulten täytön suunnittelu. Kiireettömän konsultaation aikana pääset tutustumaan hoidon tekijään. Hoidon tekijä esittää sinulle joukon kysymyksiä, ja sinä pääset esittämään omat kysymyksesi.

On tärkeää, että pystyt luottamaan täyteainehoidon tekijään ja kertomaan hänelle avoimesti omista toiveistasi, terveydentilastasi ja mahdollisista lääkityksistäsi.

Kaikki jännittävät ensimmäistä täyteainehoitoaan. Jännityksestä kannattaa jutella jo konsultaatiossa hoitajan kanssa.

Konsultaatio ei sido sinua mihinkään. Jos koet, ettei hoito sittenkään ole sinun juttusi, voit jättää hoitoajan varaamatta. Joskus ammattilainen saattaa myös konsultaation päätteeksi todeta, ettei huulten täyttöä voida tehdä esimerkiksi jonkin perussairauden vuoksi.

Mitä konsultaatiossa tapahtuu?

Konsultaatiossa käydään läpi kaikki hoitoon liittyvät asiat:

 • Sopiiko täyteainehoito konsultoitavalle
 • Miten hoitoon valmistaudutaan
 • Mitä hoidon aikana tapahtuu
 • Millainen kivunlievitys on mahdollista
 • Millaista lopputulosta ollaan tavoittelemassa ja toisaalta millaisia tuloksia hoidolla voidaan saavuttaa
 • Millainen jälkihoito on järkevää
 • Mitkä ovat normaaleja huulten täytön sivuoireita ja miten näitä oireita hoidetaan
 • Mitä riskejä täyteainehoidoissa on

Ammattilaisen tehtävä on arvioida, sopiiko täyteainehoito konsultaatioon tulleelle asiakkaalle. Siksi konsultaatiossa kysellään paljon asiakkaan terveydentilasta sekä mahdollisista perussairauksista ja lääkityksistä.

Mitä konsultaation jälkeen tapahtuu?

Jos kaikki sujuu konsultaatiossa hyvin, saatat varata hoitoajan heti konsultaatiokäyntisi päätteeksi tai pienen harkinta-ajan jälkeen. Nyt alkaa täyteainehoitoon valmistautuminen.

Ennen toimenpidepäivää on hyvä pitää taukoa verta ohentavien lääkkeiden ja lisäravinteiden nauttimisessa, jos tauotus vain on mahdollista. Verta ohentavat lääkkeet ja valmisteet lisäävät herkästi mustelmia. Tämän vuoksi on suositeltavaa pitää viikon taukoa mm. seuraavien aineiden kanssa.

 • asetyylisalisyylia sisältävät särkylääkkeet (Aspirin, Disperin)
 • ibuprofeenia ja naprokseenia sisältävät tulehduskipulääkkeet
 • omega- ja kalaöljyvalmisteet, E-vitamiinivalmisteet
 • alkoholi

Jos sinulle on määrätty esimerkiksi Marevan-lääkitys, asiasta kannattaa jutella  konsultaatiossa terveydenhuollon ammattilaisen kanssa. Aina lääkkeen tauotus ei ole järkevää. Lääkärin määräämiä lääkkeitä ei saa tauottaa omin päin.

Jos tupakoit, koeta pitää ainakin vuorokauden mittainen tauko tupakoinnista huulten muotoilun yhteydessä. Tupakointi pidentää toipumisaikaa injektiohoitojen jälkeen.

Miten toimenpide etenee?

Saapuessasi klinikalle täytät muutamia papereita, ellet täyttänyt näitä jo konsultaatiokäynnilläsi. Lomakkeisiin on syytä kirjata kaikki terveydentilaasi liittyvät asiat avoimesti. Meitä sitoo ehdoton vaitiolovelvollisuus.

Jos sinulla on meikkiä, voit halutessasi puhdistaa sen pois huulista ja alakasvoilta jo ennen hoitohuoneeseen menoa. Kaikkein kätevintä on, jos voit tulla täyteainehoitoon täysin ilman meikkiä ja muita kosmetiikkatuotteita. Harvoin meikittä tuleminen on kuitenkaan mahdollista. Täyteainehoitoihin tullaan usein esimerkiksi työpäivän jälkeen.

Sovittuna ajankohtana huulten täytön tekijä tulee hakemaan sinut toimenpidehuoneeseen. Käytte vielä kerran läpi hoidon tavoitteet, sivuoireet ja jälkihoito-ohjeet. Mikäli sinusta ei otettu ennen-kuvaa konsultaatiossa, kuva otetaan tässä vaiheessa.

Otamme kaikista asiakkaistamme valokuvat. Valokuvasi ovat osa potilastietojasi. Jos annat kirjallisen luvan, voimme käyttää huulikuviasi myös markkinoinnissamme. Koskaan emme käytä kenenkään valokuvia mainoksissa ilman lupaa.

Tämän jälkeen siirrytään puudutuksen kautta toimenpiteeseen.

Saaran asiakkaan tarina

huulet

Sattuuko pistoshoito?

Lähes kaikki tahtovat jonkinasteisen puudutuksen ennen huulten täyttöä. Huulet ovat herkkä alue, ja ilman puudutusta toimenpide tuntuu ikävältä. Usein puudutusaineet kuitenkin lisäävät turvotusta toimenpidepäivänä, ja siksi osa huuliasiakkaista kaihtaa puudutuksia.

Kivunlievityksessä liikutaan janalla, jonka toisessa päässä ei käytetä minkäänlaista puudutetta ja toisessa päässä huulet täytetään täysin kivuttomasti.

Vaihtoehtoja ovat siis seuraavat:

 • ei lainkaan puudutetta – hoito sattuu kohtalaisen paljon
 • puudutevoide – huulten täyttö tuntuu, mutta voide taittaa pahimman kivun pois
 • lidokaiinia sisältävän täyteaineen käyttö – puudute levittyy alueelle ensimmäisen pistoksen jälkeen, joten ensimmäinen pistos sattuu, seuraavat eivät enää
 • infiltraatiopuudutus – puudutuspistokset sattuvat hieman, mutta täyteainehoito ei satu
 • johtopuudutus – huulten täyttö on täysin kivuton

Jos puudutus on sinulle kynnyskysymys, varmista jo aikaa varatessasi, että saat haluamasi puudutemuodon omalta tekijältäsi. Kaikki ammattilaisemme eivät nimittäin käytä kaikkia yllä mainittuja puudutustapoja.

Entäpä jälkihoito?

Miltä huulet tuntuvat ja näyttävät?

Oikealla jälkihoidolla voit minimoida sivuvaikutuksia. Jälkihoito-ohjeiden huolellinen noudattaminen vaikuttaa myös hoidon lopputulokseen, mistä puhutaan aika harvoin.

 • Vältä liiallista kuumuutta (saunaa, kuumia suihkuja) ensimmäisen kahden vuorokauden aikana. Jopa kuuman lieden äärellä kokkailua kannattaa vältellä. Kuumuus laajentaa verisuonia ja lisää siksi verenvuotoa ja mustelmia.
 • Vältä hikiliikuntaa 3–7 päivän ajan. Fyysinen rasitus kohottaa verenpainetta ja sykettä, ja seurauksena voi olla ylimääräistä turvotusta ja mustelmaisuutta.
 • Koeta nukkua selälläsi, pääpuoli koholla.
 • Vältä suoraa auringonvaloa ja solariumia viikon ajan. Käytä aurinkosuojan sisältäviä voiteita. UV-säteily saattaa aiheuttaa pigmenttimuutoksia pistoskohtiin.
 • Älä juo alkoholia ensimmäisen 24 tunnin aikana. Alkoholi laajentaa verisuonia ja saattaa siksi aiheuttaa ylimääräisiä mustelmia. Alkoholi myös lisää huulien turvotusta.
 • Hoitopäivänä ei kannata juoda pillillä.
 • Älä käy kasvohieronnassa tai painele muullakaan tavoin kasvoja kahden ensimmäisen viikon aikana.
 • Jatka taukoa verta ohentavien valmisteiden kanssa (Aspirin, E-vitamiini, ibuprofeeni, kalaöljyvalmisteet) vielä kaksi viikkoa hoidon jälkeen. Näin vältyt liiallisilta mustelmilta.
 • Jos mahdollista, älä meikkaa toimenpiteen jälkeen toimenpidepäivänä.
 • Hoida turvotusta ohjeenmukaisella kylmäpakkaushoidolla. Varo palelluttamasta ihoa.
 • Etelänarnikkia sisältävä voide (Arnizen) ehkäisee mustelmia ja lyhentää mustelmien vaalenemisaikaa.
 • Turvotus, mustelmat, punoitus, pieni kipu ja kutina ovat normaaleja sivuoireita huulten täytön jälkeen. Niistä ei tarvitse olla huolissaan. Punoitus häviää yleensä parissa päivässä. Huulissa turvotus voi kestää useita päiviä, jopa viikon.

Täyteainehoidon jälkeen huuliin sivellään usein Arnizen-voidetta. Se nopeuttaa toipumista. Halutessasi voit ostaa voidepakkauksen mukaan kotiisi.

Pitääkö olla huolissaan?

Huulten muotoilu ja epätasaisuus

Huulen kudoksessa on pieniä ”taskuja”, joihin täyteaine monesti keräytyy ensialkuun. Keräytymät tuntuvat huulissa pieninä pahkuroina. Koeta olla koskettelematta niitä. Kun muotoilu on tehty oikein, pahkurat häviävät kahden viikon kuluessa.

Ensimmäisten viikkojen aikana huulten ulkonäkö saattaa vaihdella päivittäin. Turvotus voi olla aluksi toispuoleista, jolloin saatat pelästyä epäsymmetriaa. Tuloksia voidaankin arvioida luotettavasti vasta turvotuksen laskettua täysin, kaksi viikkoa hoidon jälkeen

Jos aine on laitettu liian pinnallisesti tai ainetta ei ole hierottu riittävästi,  pahkurat ja epäsymmetria eivät välttämättä häviäkään ensimmäisten viikkojen aikana.

Jos näin käy, kannattaa olla yhteydessä klinikkaan, jossa huulten muotoilu on tehty. Huulia ei pidä hieroa täyteainehoidon jälkeen itse.

Nordic Med Spalla voit varata kontrolliajan kahden viikon päähän toimenpideajasta, varsinkin jos täyttö tehdään sinulle ensimmäistä kertaa. Kontrollikäynnillä ammattilainen tutkii lopputuloksen ja vastaa mahdollisiin kysymyksiisi.

Kuinka pitkään täyttö pysyy?

Hyvälaatuiset hyaluronihappovalmisteet säilyttävät rakenteensa ja muotonsa huulissa pitkään. Tulos ei kuitenkaan ole pysyvä, vaan lopulta hyaluronihappogeelin ristisidokset hajoavat ja aine häviää. Restylane- ja Juvéderm-täyteaineiden kesto huulissa on yleensä 6–12 kuukautta.

Kesto vaihtelee. Keskimäärin puhutaan yhdeksän kuukauden kestosta, mutta jokaisen ihmisen elimistö hajottaa ainetta eri nopeudella. On hyvä muistaa myös, että kun ensimmäinen huulten muotoilu on tehty, tulokset eivät yleensä säily yhtä pitkään kuin jatkohoitojen jälkeen. Tietenkin myös pistostekniikka ja tekijän ammattitaito vaikuttavat siihen, miten pitkään tulokset kestävät.

Kiinnostuitko?

Saatavuus, hinnat, maksaminen

SAATAVUUS:

Terveydenhuollon ammattilaisemme tekevät huulten täyteainehoitoja kaikilla klinikoillamme: Helsingissä, Hyvinkäällä, Tampereella ja Turussa.

HINNAT:

 • Juvéderm (0,55 ml) – 319 euroa
 • Teosyal (1 ml) – 349 euroa (ajanvaraukset vain puhelimitse)
 • Restylane Skinboosters -syväkosteutus (1 ml) – 349 euroa
 • Restylane (1 ml) – 419 euroa
 • Juvéderm (1 ml) – 419 euroa (ajanvaraukset vain puhelimitse)

MAKSUTAVAT:

 • Maksukortti
 • Nordic Med Spa Terveystili -lasku
 • Nordic Med Spa Terveystili -osamaksu
 • Huomaathan, että laskutus-/osamaksuhakemus tehdään ennen vastaanotolle saapumista. Lue lisää.

ILMAINEN KONSULTAATIO:

Mikäli olet uusi asiakas tai et ole aivan varma, onko huulten täyttö sinulle sopiva toimenpide, on hyvä lähteä liikkeelle maksuttomasta konsultaatiosta tai maksuttomasta kuvakonsultaatiosta. Vaikka konsultaatiot ovat veloituksettomia, ne eivät sido asiakasta mihinkään.

Huulten muotoilu

Kaikki blogitekstit huulista

Huulten täyttö
Restylane
Botox Lip Flip
hyaluronihappo
Huulten täyttö, Restylane, huulet Kysse

Maksuton kuvakonsultaatio

Kuvat voit lähettää myös sähköpostitse

(konsultaatio@nordicmedspa.fi).

Konsultaatio on maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

  Tämän lomakkeen kautta ei voi perua vastaanottoaikoja.

  Yhteystiedot


  Viesti

  Liitetiedostot

  Laita viestin liitteeksi valokuvia niistä kehonosista, jotka sinua mietityttävät. Huom! Ladattava valokuva voi olla maksimissaan 5 megan kokoinen. Tätä suuremmat kuvat voi lähettää sähköpostitse.  © Copyright - Nordic Med Spa