Huulten muotoilu

Trendikatsaus

Huulten muotoilun trendit ovat jatkuvassa, rauhallisessa muutoksessa. Trendien vaihtumisen huomaa parhaiten luomalla katseen menneisiin vuosiin.

Vielä kymmenisen vuotta sitten huulten täytössä käyneet erottuivat ulkonäöllään. Täytetyt huulet työntyivät ulospäin ja olivat hyvinkin epäluonnollisen näköiset. Nykyisin täyteainehoitoja tehdään enemmän kuin koskaan ennen, ja erilaisista pistoshoidoista on tullut luonnollinen osa kauneudenhoitorutiineja.

Kun täyteainehoidoista on tullut valtavirtaa, ylitäytettyjä huulia näkee enää hyvin vähän. Moni ammattilainen on kehityksestä mielissään.

”Ylitäytetyt huulet – joita aikoinaan katukuvassa näki paljon – aiheuttivat huulten täytölle huonon maineen, ja aivan turhaan. Huulten täytön voi tehdä myös luonnollisesti.” (Sairaanhoitaja, terveydenhoitaja Anna-Sofia Waltari)

Tässä blogipostauksessa kerrotaan, millaisia trendejä huulten muotoilussa on vuonna 2020.

Huulet näyttää tosi hyviltä jo nyt, vaikka vähän turvonneet. Teet mahtavaa jälkeä ja oot ihan mahtava asiakaspalvelija. Haluan jatkossa palata aina sun penkkiin!

Kävin laittamassa ensimmäiset huulitäytteeni. Asian hoiti Saara Räsänen. Olen erittäin tyytyväinen ja tulen varmasti uudestaan. Täältä vahvat suositukset.

Kävin ottamassa huuliin Juvéderm-täyteainetta, Saara Räsänen laittajana. En voisi olla tyytyväisempi ja onnellisempi.

Jos huulten täyttö voi olla ihanaa, niin Anna-Sofian käsissä se on. Puudute on aivan mahtava, pistokset tuskin tuntui. Ihmisläheinen palvelu, tuli tunne että siellä ollaan asiakasta varten.
Nyt on viikko siitä, kun kävin täyttämässä huulet pitkän tauon jälkeen. Enkä vois tyytyväisempi olla! Epäsymmetriaa korjattiin ja nyt huulet on symmetriset ja tietty muutenkin paljon täyteläisemmät ja nätit taas. Kiitos vielä niiiiiin paljon!
Heips, kiitos ihanista huulista! Nyt on muoto ja koko just sellanen mitä oon halunnu. Ihanan muhkea ylähuuli! Hyvin laski turvotus ja ei tullut edes mustelmia. Hyvin on täyteainekin asettunut huuliin, ei muhkuroita.
Teit niin nätit huulet ja oli paras mahdollinen ensimmäinen kokemus. Oot just niin taitava ja ihana asiakaspalvelija kuin olin lukenut!
Voin suositella lämpimästi. Ei tartte jatkossa miettiä, et minne menee...
Anna-Sofia taikoo parhaat huulet. Hänellä on hellä käsi ja ihana asiakaspalvelu.
Kiitos ihana Anna-Sofia upeasta lopputuloksesta ja todella huomioivasta sekä laadukkaasta palvelusta. Sain kauniit ja täyteläiset huulet.
Huulistani tuli upeat! Todella ammattitaitoinen, luotettava ja ystävällinen palvelu. Kiitos Anna-Sofia! Suosittelen lämpimästi.
Kävin viimeviikolla ottamassa huuliin täytettä! Lopputulos on aivan ihana ja luonnollinen, juuri niinkuin toivoin! Asiantuntevaa palvelua! Suosittelen lämpimästi!
Ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua. Olen erittäin tyytyväinen huuliini ja suunnitelmissa on myös kokeilla muitakin palveluja!
Kiitos ihanista huulista ja pelkäävän sekä kipuherkän ensikertalaisen loistavasta kohtaamisesta. Oot rautainen ammattilainen ja ihan huipputyyppi!
Laitettiin taas vähän täytettä huuliin. Niin tyytyväinen!
Ihanat huulet ja hyvä palvelu, kuten aina.
Kävin Saara Räsäsellä ottamassa huulitäytteet. Oli mahtavaa ja Saara hoiti tilanteen erittäin hyvin. Oli lämminhenkinen ja ystävällinen sekä kertoi tarkasti, miten homma etenee.
Kiitos tämän päivän huulista! Haluan antaa palautetta, koska kokemus oli niin superhyvä. Oot tosi ammattitaitoinen ja toimintasi pistosten aikana oli rauhoittava ja kannustava, olo oli koko ajan luottavainen.
Kiitos kun kerroit koko ajan mitä tehdään. Susta tulis loistava kätilö, kun olet niin hyvä tsemppaamaan! Kiitos vielä oikein paljon!
Vähän erilainen Hyvinkää-reissu tällä kertaa. Ihana Ninia taikoi mulle uudet huulet mahtavalla työskentelyllä. Pienellä fixillä suupielet ylöspäin – sitä suurempi vaikutus itsetunnossa!
I was happy to visit Nordic Med Spa! Have perfect results and planning to come back.
Heippa. Kävin tiistaina ottamassa Russian Lips -hoidon. Pakko sanoa, että olen erittäin tyytyväinen. Teit todella tarkkaa työtä.
Moikka! Kiitos vielä eilisestä täytehoidosta! Turvotus jo melkein kokonaan laskenut ja huulet näyttää ihanilta.
Kiitos niin paljon, huulet ei vois olla yhtään paremmat! Olisin pystyny vaikka nukahtaan siihen kun teit näitä. Ja kaiken lisäksi sun asiakaspalveluasenne on kyllä ihan huippu. Tuun varmasti uudestaan.
Nordic Med Spalla tehdään loistavaa ja laadukasta työtä. Itse olen ottanut heiltä huulitäytteet ja olen erittäin tyytyväinen huuliin. Sain juuri sitä mitä hainkin. Kiitos erikseen vielä Saaralle, joka teki huuleni.
Haettiin luonnollisuutta korostavaa mallia. Tuli aivan ihanat!
Olen tulokseen oikein tyytyväinen ja luulen ylläpitäväni huulia täytteellä tulevaisuudessakin.
I am happy with my lips. Thank you Anna-Sofia!
Hei! Oli ihan pakko tulla vielä kiittämään! Mulla tuli pikkiriikkinen tumma piste, ei edes selkeä mustelma! Huulet ei ole yhtää kipeät, tuntuu heti omilta ja en tiiä miten tän teit, mutta kiitos! Olin varautunu siihen, että viikon ’hakattu’ ja nyt suorastaa harmittaa et nää pitää peittää maskil ihmisten ilmoil. Kiitos & nähdään varmasti näissä merkeissä uudestaan, kun taas aika lisäillä!
Saara teki minulle pistoshoitona huulten muotoilun ja täyteainehoidon kasvoihin. Lopputulos näyttää erinomaiselta ja Saara oli valmis venyttämään vastaanottoaikaa varatusta, jotta koko haluamani hoitokokonaisuus saatiin kerralla viimeisteltyä. Muutoinkin hän toimi asiantuntevasti, rauhallisesti ja ystävällisesti siten, että pelkäämäni hoito sujui paljon paremmin kuin osasin odottaa. Tulen Saaran pakeille myös jatkossa kun on aika uusia hoito sekä pidän osaltani huolen siitä, että vastaavia hoitoja pohtivat osaisivat hakeutua Saaran hoidettaviksi :).
Heips! Kävin tiistaina huulitäytössä. Ajattelin laittaa vielä viestiä, että alahuuli tasoittui turvotuksen jälkeen ja on nyt ihan symmetrinen. Kiitos vielä, oon tosi tyytyväinen lopputulokseen!
Taas viisi tähteä. Olen jälleen kerran ERITTÄIN tyytyväinen!
Kiitos sinulle eilen tehdyistä hoidoista. Hyvin meni kaikki.  Yksi mustelma on huulessa, ja turvotusta on vähän, kaikki tämä normaalia kuitenkin. Arvostan todella paljon hyvää ammattitaitoa. Huipputekijöitä alalla ei mielestäni ole yhtään liikaa.
Kävin eilen huulten muotoilussa. Kokemus oli äärimmäisen miellyttävä, ammattitaitoinen ja rento tekijä. Toimenpide oli täysin kivuton. Odotan innolla jo lopputulosta ja 100% varmasti tulen tänne vielä uudelleen.
Heippa, siis nää huulet on niin täydelliset, kiitos aivan supermahtavasta työstä! Nää on niin symmetriset, pehmeät ja juuri se mitä toivoin!! Toki turvotusta on edelleen jonkin verran, mutta se ei haittaa. Oon ihan supertyytyväinen! Joten kiitos tuhannesti ja ihanaa syksyn jatkoa!
Huulien täyttö oli kivuton. (Jossain kohti tuntui enemmän, mutta kipuna ei paha. Toipuminen kävi nopeasti. Ensimmäisenä iltana vain huulet turposi, mutta pian turvotus laski.
Huulten muotoilun tekijä oli ihana ja tsemppaava. Kertoi koko ajan mitä teki ja työt teki rauhallisesti.
Palvelu oli hyvä. Kiva kun kerrottiin milloin pistää ja välissä sai katsoa jälkeä.
Hyvä palvelu ja tulos oli luonnollinen.
Tekijä oli todella ystävällinen ja mukava pistäjä ja kertoi aina kun pistää että tulee pistos. Helpotti kun tiesi, että nyt pistää. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen! :)
Paraneminen sujui hyvin, ja olen ollut tyytyväinen lopputulokseen.
Kiitos! Hoidon tulos on juuri halutunlainen. Kipu hyvin vähäinen laitettaessa, toipui nopeasti. Tulen uudestaan!!
Hei! Kävin sulla laittamassa huulet pari viikkoa sitten. Jäi tosi hyvä fiilis lähtiessä. Kerroit tarkkaan toimenpiteestä ja vaikka jännitin toimenpidettä ihan hirveesti niin meinasin nukahtaa tuoliin. Huuliin tuli pari huomaamatonta mustelmaa ja lopputulos on tässä kohtaa ihanan luonnollinen. Varmasti nähdään vielä uudestaan, kiitos!
Olen erittäin tyytyväinen loihtimaasi lopputulokseen!
Huulet ovat juuri kivan pyöreät. Muutama pikku pahkura, mutta eivät näy. Juuri sellaiset kuin halusin.
Hei Saara, kiitoksia viimeisestä! Teit siis cog-langat ja huulet. Olen supertyytyväinen: mustelmia ei tullut kasvoihin tai huuliin. Jo neljän päivän jälkeen kipu katosi totaalisesti, mutta missään vaiheessa kipu ei ollut paha. Käytin kylmäpussia ensimmäisen illan ja nukuin istuma-asennossa. Muutoin kevyt puhdistus kaksi kertaa/vrk. Suupielten marionettipoimut ovat miltei historiaa.
Saarasta ja työn jäljestä ei mitään muuta kuin positiivista sanottavaa. Kasvohoitoihin olen ollut todella tyytyväinen, samoin poskien täyteainehoitoon. Huulten muotoilun toimenpiteen jälkeinen turvotus ensin säikäytti, mutta nyt turvotuksen jo vähän laskettua näen, että huulista tulee oikein maltilliset ja tulen olemaan erittäin tyytyväinen.
Saarasta ja työn jäljestä ei mitään muuta kuin positiivista sanottavaa. Kasvohoitoihin olen ollut todella tyytyväinen, samoin poskien täyteainehoitoon. Huulten muotoilun toimenpiteen jälkeinen turvotus ensin säikäytti, mutta nyt turvotuksen jo vähän laskettua näen, että huulista tulee oikein maltilliset ja tulen olemaan erittäin tyytyväinen.
Kävin Anna-Sofialla huulten täyteainehoidossa ja en voi kuin kehua! Itselläni oli hieman haastavat huulet aikasempien (muualla tehtyjen) täyteainehoitojen takia, mutta Anna-Sofia osasi erittäin ammattitaitoisesti katsoa huulieni tilanteen ja arvioida sen pohjalta mitä kannattaa tehdä. Lopputuloksesta tuli täydellinen enkä voisi olla tyytyväisempi. Palvelu oli todella lämminhenkistä ja tunsin olevani hyvissä käsissä. Aion ehdottomasti jatkossakin käydä Anna-Sofialla! Suuret kiitokset vielä!
Sain juuri sellaisen lopputuloksen, mitä olin ajatellutkin. Kiitos!

Huulten täyttö Nordic Med Spa kokemuksia

Blogitekstiä varten haastateltiin Nordic Med Span esteettisiä sairaanhoitajia, joilla kaikilla on jo useiden vuosien kokemus huulten muotoilusta.

”Olen urani aikana nähnyt useita trendejä. Toisessa ääripäässä on pyrkimys luonnolliseen lopputulokseen. Toisessa päässä halutaan ylitäytetyt, käsitellyn näköiset huulet. Juuri nyt  ehkä 90 prosenttia asiakkaistani haluaa hyvin luonnollisen ja pehmeän lopputuloksen.” (Sairaanhoitaja Ninia Nyman)

Trendinä luonnollisuus

Luonnollisen kauniit huulet ovat pehmeät, täyteläiset ja kasvojen mittasuhteisiin sopivat.

– Luonnollisuus on nyt in. Asiakkaani hakevat luonnollisen näyttäviä ja pehmeän täyteläisiä huulia. Täyteainehoidolla halutaan korostaa huulten omaa muotoa, lisätä kasvoille pehmeyttä ja naisellisuutta, kertoo Anna-Sofia Waltari.

Muut sairaanhoitajat nyökyttelevät samanmielisinä.

”Halutaan upeat huulet ilman, että kukaan huomaa, että jotain on tehty. Vähän niin kuin ”no makeup makeup” mutta ei meikillä vaan täyteaineella”, kiteyttää Ninia Nyman.

Luonnollisuus ei kuitenkaan merkitse sitä, ettei ennen ja jälkeen -kuvissa näkyisi mitään eroa. Eron huomaa, kun huulia tutkii: Omat piirteet ovat korostuneet ja huulten persoonallinen, pehmeä muoto on piirtynyt esiin.  Huulet ovat täyteläiset, kosteutetut ja symmetriset. Mahdollinen eriparisuus on kadonnut.

Luonnollisen lopputuloksen taustatekijät:

 1. Täyteaine on laadukasta, ja täyteainesarjasta on valittu oikea tuote.
 2. Täyteainetta on käytetty oikea määrä, ei liikaa, ei liian vähän.
 3. Hoidon tekijä hallitsee huulten muotoilun tekniikat ja tekee hoidon kiireettömästi.

Trendinä Russian Lips

Hyvin luonnollisen tyylin lisäksi nykyisin haetaan myös Russian Lips -huulia.

Myös erittäin täyteläisiä ja näyttäviä huulia tavoitellaan. Erona aiempaan on se, etteivät asiakkaat tahdo enää tehdä kompromisseja luonnollisuuden kustannuksella. Huulten punaosaa tahdotaan esille, mutta eteenpäin törröttäviä ankkahuulia kavahdetaan.

– Ankkahuulet ovat kertakaikkisen passé, sanovat kaikki Nordic Med Span lääkärit ja sairaanhoitajat.

Lue lisää Russian Lips -tyylistä.

Trendinä huulten syväkosteutus

Huulten muotoilussa ei läheskään aina haeta muutoksia huulten muotoon tai kokoon. Etenkin kasvojen ikääntymismuutoksiin apua hakevat asiakkaamme saavat monesti parhaan avun Juvéderm Volite -täyteaineesta, jolla voidaan syväkosteuttaa huulet pitkäkestoisesti.

Juvéderm Volite on kevyesti ristisidottu hyaluronihappogeeli, joka kerää kosteutta ympärilleen erittäin tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Syväkosteutetut huulet ovat pehmeät ja rypyttömät, vain himpun verran aiempaa täyteläisemmät. Ei ihme, että toimenpide on nykyisin melko suosittu.

”Volite on ensimmäinen kevyesti stabiloitu hyaluronihappogeeli, jonka tulos säilyy hyvänä kliinisten tutkimusten mukaan jopa yhdeksän kuukauden ajan.”
(Plastiikkakirurgi Jonquille Chantrey Bazaar-lehdessä)

Huulten muotoilua kaikenikäisille

Huulten muotoilu on sateenvarjotermi, jonka alle mahtuu laaja kirjo erilaisia pistoshoitoja syväkosteutuksesta Russian Lips -muotoiluun. Koska toimenpiteellä voidaan hoitaa monenlaisia ongelmia, hoito sopii lähes kaikille.

Janan toisessa päässä ovat syväkostetushoidot ja toisessa päässä suureen muutokseen tähtäävät Russian Lips -hoidot. Näiden ääripäiden väliin mahtuu lukematon määrä erilaisia huulten täyteainehoitoja, joilla päästään erityylisiin tuloksiin.

Kaikkialla maailmassa on havaittu tänä vuonna uusi trendi: huulten muotoilussa käy kaikenikäisiä ja kaikentyyppisiä ihmisiä.

Trendinä pitkäkestoisuus

Vuonna 2020 ihmiset ovat liikkuneet aiempaa vähemmän. Osittain tästä syystä asiakkaille on entistä tärkeämpää löytää tuloksiltaan pitkäkestoisia toimenpiteitä ja tuotteita. Huulten muotoilua suunnitteleva ihminen on tänä vuonna kysellyt entistä tarkemmin, kuinka pitkään huulten muotoilun lopputulos kestää.

Nordic Med Span sairaanhoitajat kehuvat Restylane- ja Juvéderm-täyteaineiden pitkäkestoisuutta. Muun muassa Restylane Kysse on erinomainen valinta silloin, kun huuliin kaivataan pitkäkestoista täyteläisyyttä.

”Restylane ja Juvéderm tasoittuvat kudokseen erinomaisen hyvin. Aineet ovat pehmeitä mutta myös erittäin pitkäkestoisia”, toteaa sairaanhoitaja Saara Räsänen.

Pitkää kestoa haettaessa kuluttajan on kuitenkin hyvä pitää mielessä se, että puolipysyvät ja pysyvät ratkaisut – esimerkiksi huuli-implantit – saattavat aiheuttaa ongelmia. Huulien muotoilussa hyaluronihappo on varma, turvallinen ja ennakoitava valinta.

”Olen aiemmassa työssäni nähnyt, kuinka suuria ongelmia esimerkiksi huuli-implantit pahimmassa tapauksessa aiheuttavat. Hyaluronihappo on turvallisin valinta”, kertoo yksi sairaanhoitajistamme.

Trendinä täyteaineen poisto

Vuonna 2020 täyteaineiden sulatushoitojen määrä on lisääntynyt huimasti. Hyaluronihappogeelin poistaminen huulista onnistuu nopeasti hyaluronidaasilla. Sulatushoito on yksinkertainen ja tehokas, mikäli poistettava aine on puhdasta hyaluronihappoa.

Toisaalta sulatukseen käytettävä reseptilääke on erityislupavalmiste, jonka käyttöä valvotaan toimenpiteeseen liittyvien riskien takia. Sulatushoitoihin liittyvien komplikaatioiden todennäköisyys on pieni, mutta komplikaatiot ovat silti mahdollisia.

Täyteaineen sulatuksen voi tehdä ainoastaan lääketieteen tai hammaslääketieteen ammattilainen. 

Täyteaineiden sulatustrendiä tutkittaessa havaitaan kaksi asiakasryhmää:

 1. Asiakkaat, jotka tahtovat täysin eroon huulitäytöistään ja haluavat omat luonnolliset huulensa esiin nopeasti.
 2. Asiakkaat, joiden huuliin on vuosien varrella injektoitu väärillä tekniikoilla kehnoja aineita. Uuteen, luonnolliseen lopputulokseen päästään vain poistamalla vanha hyaluronihappo. Poiston jälkeen huulten muotoilu voidaan aloittaa alusta, puhtaalta pöydältä.

Kiinnostuitko?

Saatavuus, hinnat, maksaminen

SAATAVUUS:

Terveydenhuollon ammattilaisemme tekevät huulten täyteainehoitoja kaikilla klinikoillamme: Helsingissä, Hyvinkäällä, Tampereella ja Turussa.

HINNAT:

 • Juvéderm (0,55 ml) – 319 euroa
 • Teosyal (1 ml) – 349 euroa (ajanvaraukset vain puhelimitse)
 • Restylane Skinboosters -syväkosteutus (1 ml) – 349 euroa
 • Restylane (1 ml) – 419 euroa
 • Juvéderm (1 ml) – 419 euroa (ajanvaraukset vain puhelimitse)

MAKSUTAVAT:

 • Maksukortti
 • Nordic Med Spa Terveystili -lasku
 • Nordic Med Spa Terveystili -osamaksu
 • Huomaathan, että laskutus-/osamaksuhakemus tehdään ennen vastaanotolle saapumista. Lue lisää.

ILMAINEN KONSULTAATIO:

Mikäli olet uusi asiakas tai et ole aivan varma, onko huulten täyttö sinulle sopiva toimenpide, on hyvä lähteä liikkeelle maksuttomasta konsultaatiosta tai maksuttomasta kuvakonsultaatiosta. Vaikka konsultaatiot ovat veloituksettomia, ne eivät sido asiakasta mihinkään.

Huulten muotoilu

Kaikki blogitekstit huulista

Huulten täyttö
Restylane
Botox Lip Flip
hyaluronihappo
Huulten täyttö, Restylane, huulet Kysse

Maksuton kuvakonsultaatio

Kuvat voit lähettää myös sähköpostitse

(konsultaatio@nordicmedspa.fi).

Konsultaatio on maksuton, eikä se sido sinua mihinkään.

  Tämän lomakkeen kautta ei voi perua vastaanottoaikoja.

  Yhteystiedot


  Viesti

  Liitetiedostot

  Laita viestin liitteeksi valokuvia niistä kehonosista, jotka sinua mietityttävät. Huom! Ladattava valokuva voi olla maksimissaan 5 megan kokoinen. Tätä suuremmat kuvat voi lähettää sähköpostitse.  © Copyright - Nordic Med Spa