Blogi

Blogissa ääneen pääsevät Nordic Med Span ammattilaiset ja asiakkaat.
Tervetuloa!

Silmänaluset ZO

Silmänaluset – ongelmia ja ratkaisuja

Silmänalusihon tyypillisiä ongelmia ovat tummuus, juonteet ja rypyt, turvotus ja pussitus. Blogissa esitellään seitsemän täsmäratkaisua näihin ongelmiin.
ihonhoito talvella (1)

Ihonhoito talvella – 10 kysymystä

10 kysymystä talvi-ihon hoitamisesta. Kysymyksiin vastaa kosmetologi, sairaanhoitaja Ninia Nyman. Hän palvelee asiakkaita Helsingin ja Hyvinkään klinikoilla.
mikroneulaus

Mikroneulaus

"Mikroneulaus kirkastaa ihon pinnan ja parantaa ihon tekstuuria. Mesoestetic-koktaileista löytyy sopiva seos jokaiselle ihotyypille", kertoo kosmetologi–sairaanhoitaja Ninia Nyman.

Kemiallinen kuorinta

Seitsemän kysymystä kemiallisesta kuorinnasta. Pysytäänkö pinnalla vai mennäänkö pintaa syvemmälle? Kysymyksiin vastaa sairaanhoitaja, kosmetologi Ninia Nyman.
Spreijaus Plasma Pen by LWI

Plasma Pen -spreijaus

Sairaanhoitaja Saara Räsäsen asiakkaat jakavat kokemuksia Plasma Pen -spreijaushoidosta. Miten hoito tehdään, miten siitä palaudutaan ja tuleeko tuloksia?
täyteainehoidot helsinki

Juvéderm-täyteainehoidot

"Nykyisin tunnen itseni hehkeäksi, kun katson peiliin", totesi 35-vuotias Juvéderm-asiakas. Lue blogista, mitä kaikkea täyteaineilla voidaan tehdä.
Botox Turku Nefertiti Lift

Nefertiti Lift

Nefertiti Lift kiinteyttää kevyesti alakasvoja ja kaulaa. Blogitekstin asiantuntijana on tällä kertaa Turussa työskentelevä lääkäri Elena Suominen.
koronarokote täyteaineet

Koronarokote ja täyteaineet

Modernan korona­rokote on Yhdysvalloissa aiheuttanut kasvojen turpoamista täyteaineita ottaneille. Vaiva on hoidettavissa eikä se estä rokotteen ottamista tai täyteainehoidossa käymistä.
Ville Männistö BOTOX

Mikrobotox

Mikrobotox – siitä puhuvat kaikki. Mistä on kysymys ja miten se eroaa Botox-hoidosta? Blogitekstin asiantuntijana toimii suu- ja leukakirurgiaan erikoistuva hammaslääkäri Ville Männistö.

Täyteaineen poisto – Nillan kokemuksia

"Jos valikoi kerralla huolellisesti sekä täyteaineen että hoidon tekijän, pystyy välttämään tällaiset prosessit, joita olen itse nyt käynyt läpi." Lue Nillan kokemus hyaluronidaasihoidosta.
huulten muotoilu

Huulten muotoilu – ennen ja jälkeen

Huulten muotoilu voidaan tehdä monella tekniikalla. Nordic Med Spa on erikoistunut maltillisiin ja luonnollisiin lopputuloksiin. Katso ennen ja jälkeen -kuvia.
täyteainehoidot Helsinki Juvederm täyteainehoidot Tampere Juvederm täyteainehoidot Turku Juvederm täyteainehoidot Hyvinkää juvederm

JUVÉDERM®-täyteainehoidot – ennen ja jälkeen

Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää kasvojen täyteainehoidoista. Katso myös ammattilaistemme ennen ja jälkeen -kuvat!