Blogi

Blogissa ääneen pääsevät Nordic Med Span ammattilaiset ja asiakkaat.
Tervetuloa!

Täyteaineen poisto – Nillan kokemuksia

"Jos valikoi kerralla huolellisesti sekä täyteaineen että hoidon tekijän, pystyy välttämään tällaiset prosessit, joita olen itse nyt käynyt läpi." Lue Nillan kokemus hyaluronidaasihoidosta.
Silmänaluset ZO

Silmänaluset – ongelmia ja ratkaisuja

Silmänalusihon tyypillisiä ongelmia ovat tummuus, juonteet ja rypyt, turvotus ja pussitus. Blogissa esitellään kuusi täsmäratkaisua näihin ongelmiin.
Esteettiset hoidot Tampere, Esteettiset hoidot Helsinki

Esteettiset hoidot – Sannan kokemuksia

"Olen lähes koko ajan ilman meikkiä, mutta oloni on itsevarmempi kuin koskaan." Lue Sannan voimaannuttava kokemus täyteainehoidoista. 
Botox Helsinki – Botox Tampere | Nordic Med Spa

Botox – totta vai tarua?

Botox – mikä on totta, mikä tarua? Blogitekstin asiantuntijoina ovat lääkäri Alan Kusrati sekä suu- ja leukakirurgiaan erikoistuva hammaslääkäri Ville Männistö.
Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon. Se ei sido sinua mihinkään. Nordic Med Spa: info@nordicmedspa.fi – 010 3389 555. Tervetuloa!

Huulten muotoilu Juvéderm-täyteaineilla

Juvéderm on maailman tutkituin ja käytetyin täyteainesarja. Sairaanhoitaja Anna-Sofia Waltari kertoo, miksi Juvéderm sopii huulten muotoiluun.
Mesolangat | Helsinki, Hyvinkää, Tampere, Turku

Mesolangat – usein kysyttyä

10 kysymystä mesolangoista. Kysymyksiin vastaa esteettinen sairaanhoitaja Saara Räsänen, joka palvelee asiakkaita Helsingin klinikalla.
Huulten täyttö helsinki huulten täyttö tampere

Huulten täytön trendit vuonna 2020

Vuonna 2020 huulten täytössä on vallalla kaksi megatrendiä: luonnollisuus ja Russian Lips. Mitä muita ilmiöitä ammattilaiset ovat tänä vuonna huomanneet?

Hyaluronihappo ja huulten täyttö

"Hyaluronihappo on ainoa yhdiste, jota suostun huuliin pistämään", kertoo sairaanhoitaja Liisa Snäll. Mihin hyaluronihapon teho perustuu?
Väkälangat eli cog-langat | Helsinki, Hyvinkää, Tampere, Turku

Väkälangat kohottavat piirteitä

Väkälangat eli cog-langat kohottavat piirteitä. Hoitoprosessi alkaa maksuttomasta konsultaatiosta. Lue lisää!
Russian Lips | Helsinki, Tampere, Turku

Russian Lips – näyttävää luonnollisuutta

Russian Lips – näyttävät mutta luonnolliset huulet. Lääkäri Soslan Kusrati kertoo huulten täytön tyyleistä sekä tekniikkaosaamisen merkityksestä.
Juvederm | Huulten täyttö | UKK | Nordic Med Spa

Huulten muotoilu – usein kysyttyä

Kaikki, mitä olet aina halunnut tietää huulten muotoilusta! Blogipostauksen asiantuntijoina kouluttavat ammattilaisemme, Anna-Sofia ja Ville.